Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Uhelbredelig kjønssykdom som ikke er oppdaget ennå

NYTT TEMA
DiazB
DiazBInnlegg: 12
12.08.18 21:32

Hei!

Jeg har vært i kontakt med både fastlege, venerolog og urolog uten å få svar på mine plager, og henvender meg nå til folket på VGD i håp om tips og råd.

Historien er den at jeg hadde et ubeskyttet samleie 15.04.2018. Ca. 8-10 timer etterpå kjente jeg et ubehag helt ytterst i penistuppen. Ubehaget er en miks av svie, kløe, kil og klyp. Ingen annen utflod enn unormalt mye urin som dryppes gradvis ut etter urinering. Urinering gjør ikke vondt. Skjønte overhode ikke hvilken kjønnssykdom som hadde såpass kort inkubasjonstid. Gikk til fastlegen 18.04.2018 og forklarte sitasjonen. Leverte urinprøve som ikke var positiv på noen av de tradisjonelle kjønnssykdommene, men fikk likevel to tabletter med Azitromax uten at det ble stilt videre diagnose. Ubehaget forsvant mer eller mindre med en gang og var fullstendig borte i 2-3 dager. Så kom det snikende tilbake. Ringte fastlege og fikk to nye tabletter med Azitromax, og ubehaget forsvant på ny. Denne gangen var det borte i 5-6 dager. Så kom det snikende tilbake igjen. Ringte fastlegen og fikk denne gangen Doxylin på en kur over 7 dager. Ubehaget forsvant allerede på dag 2, men kom, uforståelig nok, tilbake igjen på dag 5. Midt i kuren!!

Ble deretter henvist til urolog. Han brukte cystoskopi til å påvise at jeg hadde røde og irriterte slimhinner rett innenfor urinrørsåpningen, men ettersom jeg hadde fått dette via et samleie var det ikke hans fagfelt å verken vite hva det var eller å behandle meg. Fikk likevel en kur med Ciproflox som ikke hadde noen virkning. Ble så henvist til Olafiaklinikken. I mellomtiden hadde jeg også prøvd en kur med Tarivid uten virking. Fikk også lengre kurer med både Azitromax og Doxylin, men merkelig nok fungerte plutselig ikke de heller, enda de fjernet jo ubehaget umiddelbart i første omgang.

Olafiaklinikken kunne ikke finne noe galt med meg, enda det er bare å lyse inn i urinrørsåpningen og se at jeg er knallrød nedover sideveggene. Det var negative prøver på alt fra uretritt til mycoplasma, og det var heller ikke spor av bakterier i urinprøvedyrkingen. Så nå sitter jeg her med et jævla ubehag rett innenfor urinrørsåpningen som ingen vet hva er for noe. Konklusjonen må være at jeg har fått en kjønnssykdom som verden ikke har oppdaget ennå, og som lar seg kurere av Azitromax og Doxylin ved første gangs bruk, dog uten at det er påvist bakterier, men som likevel ikke lar seg kurere senere ved å bruke de to sistnevnte på lengre kurer. Hørtes det logisk ut? Jeg har prøvd å google dette i inn- og utland med ulike innfallsvinkler på søket, men kan ikke finne noen som har opplevd det samme.

Noen her inne som har tips til hva dette kan være, eventuelt som har opplevd det samme?

Mvh.

Mann 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg