Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Føler meg avvist og forvirret

NYTT TEMA
frukt17
frukt17Innlegg: 1
01.08.17 18:17

Samboer sier at han ikke har noen gleder i livet som inkluderer meg. Sier også at han elsker meg. Stadig slike motstridende uttalelser samt atferd. Jeg blir usikker og forvirret. Føler meg mye avvist. Det irriterer ham for han mener jeg ikke har grunn til det. 

 

Begge er i 40 åra, barn, tidligere gift på hver vår kant. Nå samboere.

 

Han kaller meg også ofte sjalu uten at det stemmer. 

Lite informasjon her, men refleksjoner?

 

 

Xue
XueInnlegg: 8
18.08.17 03:36

Har ikke så mye erfaring på dette feltet. Men her er mine tanker.

Man kan godt elske noen selv om man ikke føler forelskelse eller noe type spenning. 

 

Jeg vet ikke hvordan hverdagen deres er men det er synd at han ikke føler at han ikke har noen gleder av ditt selskap. Når man blir eldre er det de små tingene som holder et forhold sammen, at han ikke kan se at å spise middag eller bare sitte i sofaen foran tv'n med deg som hverdagslykke sier litt om hva han legger i forholdet. 

 

Det er tydelig at du vil være sammen med han, men siden han tydeligvis ikke ønsker det samme burde du la han være. Prøv å realisere deg selv litt! Pynt deg for deg, dra på et kurs igjennom en hobby, gå deg en tur i skogen og rett og slett tenk litt på deg selv. 

Jeg kunne ha gidd deg råd om hvordan du kunne få oppmerksomheten hans tilbake, men syns faktisk ikke det er verdt det. Det er ikle du som skal legge 100% inn i dette forholdet om han ikke legger i noe. 

 

Bli heller en bedre selv, kos deg med ditt liv og når han ser hvor glad og morsomt du har det kanskje han innser hvor verdifull du er. Om ikke kanskje du finner ut at du er for god for han. Hvem vet! Lykke til. 

Tab
TabInnlegg: 1215
18.08.17 03:41

vanskelig å svare på med så lite informasjon,

men kanskje det og leie inn en escorte, evt swingers kunne vært noe for å finne gnisten i forholdet igjen?

Skuffa
SkuffaInnlegg: 21
19.12.17 21:54

Han er deprimert og trenger hjelp. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg