Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Norske psykologer på billigutdanning i ungarn

NYTT TEMA
politikk
politikkInnlegg: 32680
16.06.18 04:46

klager på at utdannelsen ikke blir godkjent i norge.

men hva i all verden skal vi med psykologer som rådgivere i samlivsaker når de selv ikke klarer og fikse hverdagslivet og blir skilt ?

psykologi kan ikke brukes til og løse hverdagsproblemer men kan kun brukes til enten og inprente frykt i folk eller få folk til og miste frykt og respekt for konsekvenser.  Hvilket av de to siste tilfellene skal vi bruke psykologer til ?   Den redde mistet nattesøvnen og den uredde respekten for politi, loven og voldsgjengen.

en tulleutdannelse samfunnet ikke har bruk for hverken med norsk eller utenlandsk skole. Litt som prest, imam, kunstner etc.....ikke noen nytte for samfunnet mht realistisk skaperevne.  Bare nytten for de som tror på det uvitenskapelige som heksedoktor.

er nytteverdien skaperevne blir det litt som mote og trendskapere...det noen er forledet til og tro.

er det dette vi kjøper og betaler noen for ?

hmm....trenges vel ikke psykolog eller politi for og lære noen konsekvenser.  Bare elektrosjokkvåpen.   Bedre psykologisk virkning enn selv narkotika.

 

Garindan
GarindanInnlegg: 7295
16.06.18 04:57

snip

Ferdig med nach?

(Innlegget ble redigert 16.06.18 04:57)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg