Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

FARSKOMPLEKS HOS KVINNER

NYTT TEMA
skytsengelen
skytsengelenInnlegg: 2401
09.11.19 12:13

hvordan leve med en kvinne som viser seg å lide av farskompleks ? for det er en lidelse som er en forferdelig vond følelse hos dem som rammes..hvis et kjæresteforhold tar slutt gjør det vondt , men det er ingenting imot mangel på aksept og bekreftelse fra sitt eget opphav.

en slik kvinne har en far av den eldre type far ,med sterk personlighet og som fremfor alt ønsket seg sønnen som han kunne lære opp til sitt ideal..men istedet fikk datteren, en,to eller flere.. og som oppigjennom oppveksten aldri fikk bekreftelse og prissatt, uansett hvor flink jenta ville være for å gjøre sin far stolt...i sin iver , gjerne som militær-ansatt , politikvinne , alt som kan være tenkelig mulig for å kunne erstatte den drømmesønnen..

men uansett oppnådde høyder for den jenta så innfrir hun ikke forventningene til respons, aksept og anerkjennelse , skryt og bekreftelse...jenta opplever nederlag på nederlag som gjør like vondt hver gang...

til slutt gir hun opp og hengir seg til det motsatte av det fars drømmesønn var...identifiserer seg selv med de som far ikke likte av miljøer , og ikke bare miljøer , men utstøtte generelt..ikke sjeldent får disse jentene også interesse for reptiler og slike skapninger som folk flest ikke vil se..

som samboer / ektemann  kan man bare sitte å se på de lidelsene kvinnen går igjennom i sitt forhold til sin far ... ?

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg