Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Gamle foreldre

NYTT TEMA
dagoj
dagojInnlegg: 18
13.08.02 17:59
Kvinner blir eldre og eldre før de setter barn til verden. man skal realisere seg selv, heter det. Fysisk sett er man ifølge vitenskapen best istand til å føde barn i 20-årene. Tipper man over 30 og 40 år og eldre sier det seg selv at kroppen er i forfall noe som også setter barnet i fare under svangerskapet. Jo eldre mødrene blir, jo lengre avstand mellom barn og foreldre i tid, noe som kan få store konsekvenser hvis det er snakk om evnen til å forstå hverandre og å kommunisere med hverandre. Generasjonskløften får en helt annen betydning. På den annen side er det vel slik at en mor som er pensjonist har bedre tid til å ta seg av barna fordi de er hjemme på heltid. Likevel er faren for at moren skal avgå ved døden før barnet når konfirmasjonsalder meget stor med de konsekvenser det kan føre til. Men Sara fødte da hun var 90, ifølge såkalte sikre kilder....
jaimelynne
jaimelynneInnlegg: 630
13.08.02 18:52
...og profeten Muhammed knullet en 9-åring. Religion er gøy, dere?
XtraGal3
XtraGal3Innlegg: 75441
14.08.02 04:13
isteden for og diskutere alder og menneskets privatliv via baksnakking som det oftes blir av dette siden personene ikke er tilstede (noe jeg ikke vil delta i), snakk heller om hvordan helsen kan forbedres med vitenskaplig forskning til gode for alle aldre.
jeg må hvertfall si generelt at det første barnet bør være i en så tidlig alder så mulig men selvsagdt må andre ting prioriteres også, selvsagdt med gode heleforsikring og annet hjelp vis nødvendig kan man ha barn senere også.

Vi har ingenting med andre og gjøre så lenge ikke fysisk skade er utført mot ett liv.
alle har fri vilje. og vi bør ikke gripe inn mot den frie vilje og livets utvikling individuelt vi må prøve holde oss etter dette ,så langt det er innfor lovrammene.
˜ª· , ¸, ·ª· , ¸, ·ª˜¨· , ¸, ·ª˜¨
·.-~·*'˜¨¯`·•ˆ•·`¯¨˜'*·~-.•´¯¥¯`•
‹¦[Xtragalactic ]¦›-––––•(-•v^v^––––•(-•
¨˜ˆ”°¹~·-.„¸¸„.-·~¹°”ˆ˜¨”ˆ˜¨”ˆ˜¨º
[]𺰘¨˜°ºð[[]𺰘¨˜°ºð[]𺰘¨˜°ºð[
My home is Amongst the stars, I walk your Earth bringing you Love listen to the melody of the heavens
together journey universe,The dolphins from Sirius-B dance in the sea the wind sings "Earth will be free again"
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg