Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Samlivsråd

NYTT TEMA
ZeIda
ZeIdaInnlegg: 1336
05.01.08 06:36
Hvorfor menn ikke får svare i faste spalter i kvinnemagasin...
Spørsmål: Min mann vil eksperimentere ved å ha en trekant sammen med meg og min søster.
Svar: Din mann er helt sikkert vill etter deg. Han kan simpelthen ikke få nok av deg og derfor velger han det som er det nærmeste en kopi av deg - nemlig din søster. Dette vil ikke bli et problem, men kun knytte familien tettere sammen. Hvorfor ikke også få noen kusiner med? Hvis du etter å ha forsøkt dette fortsatt er litt tilbakeholden så la ham fortsette med din søster alene. Kjøp deretter en stor dyr gave og lag et godt måltid mat til ham.

Spørsmål: Min mann vil gjerne at jeg gir ham en "blowjob".
Svar: Gjør det! Mannens sæd smaker ikke bare godt, men er også enorm sunn. Den inneholder kun 10 kalorier pr. matskje og hjelper deg med å holde figuren. Oralsex er ikke alltid godt for en mann, det gjør ofte vondt. At han i det hele tatt foreslår dette viser derfor at han virkelig elsker deg. Det beste du kan gjøre er å takke ham, kjøpe en stor dyr gave og lage et godt måltid mat til ham.

Spørsmål: Min mann er ofte ute med gutta.
Svar: Det er helt normalt og bør bli oppfordret til. Mannen er en jeger og han har behov for å være sammen med andre jegere. Å være ute med gutta er ikke bare moro og fornøyelser - det kan være meget stressende. Legg bare merke til hvor glad han er når han endelig kommer hjem igjen. Ha gjerne en stor dyr gave liggende klar og lag et godt måltid mat til ham når han kommer hjem.

Spørsmål: Min mann vet ikke hvor min klitoris er.
Svar: Dette er ikke noe som er interessant for din mann. Hvis du vil leke med den, så gjør det når din mann ikke er hjemme. For å hjelpe litt på familiebudsjettet kunne du jo eventuelt gjøre opptak av deg selv på video mens du gjør dette og selge filmen. For å lette på din skam kan du f.eks kjøpe en stor dyr gave til din mann og lage et godt måltid mat til ham.

Spørsmål: Min mann er uinteressert i forspill.
Svar: Forspill er for en mann, et tegn på at du ikke elsker ham nok. At han skal måtte arbeide for at få deg i det riktige humør er ikke bra. Glem alt som heter forspill og la det være opp til ham hvor mye han har lyst til å gjøre før selve akten. La ham få vite dette ved å kjøpe en stor dyr gave og lage et godt måltid mat til ham.

Spørsmål: Hva er etterspill?
Svar: Etterspill er når dere er ferdige med å elske og mannen skal finne seg selv igjen. Husk på at han har gitt mye av seg selv under selve sexakten. Etterspill er kun en liste over ting man bør gjøre for sin mann etter sex. Bl.a. bør man tenne hans sigarett, hente noe å drikke, samt eventuelt gi ham en gave eller lage et godt måltid mat til ham.

Spørsmål: Betyr størrelsen på en penis noe?
Svar: Ja! Selv om mange kvinner tror at det er kvaliteten og ikke kvantiteten som betyr noe, viser undersøkelser at dette simpelthen ikke stemmer. En gjennomsnittlig penis er i stiv tilstand ca. ni centimeter. Enhver penis som er lengere enn dette er utrolig sjelden. Skulle din manns penis være mer enn tolv centimeter og dermed enorm, bør du vise din takknemlighet til din mann ved å kjøpe en dyr gave og lage et godt måltid mat til ham.

http://www.parforhold.no/default.aspx?ftype=more&flid=20
Panteren
PanterenInnlegg: 10766
05.01.08 10:53
Zelda
_____

Du er helmax, maken til morro og fantasi skal man lete lenge etter.

http://no.wikipedia.org/wiki/Penis

Mvh. Panteren
gaerpekk
gaerpekkInnlegg: 10835
05.01.08 11:41
Hvorfor KVINNER egentlig ikke burde svare i faste spalter i kvinnemagasin...Spørsmål: Min mann vil gjerne at jeg gir ham en "blowjob".
Svar: Kravstore jævel! Dette beviser at han bare tenker på seg selv, og er grunn god nok til å skille seg fra grisen alene. Om du likevel skulle vurdere å gi etter i ett lite minutt - sørg for at han har tilfredstilt deg med munnen minst tre ganger på rad på samme kveld først.
Spørsmål: Min mann er ofte ute med gutta.
Svar: Dette betyr at han er utro! En fyr som ikke konstant er ved din side bortsett fra når du er ute på en uskyldig (så klart) jentetur - er notorisk utro. Menn tar alt de får når de får sjansen.Spørsmål: Min mann er uinteressert i forspill.
Svar: Lenk han fast til underlivet ditt og krev din rettmessige timeslange understellbehandling alle (og bare) vi kvinner har.Spørsmål: Betyr størrelsen på en penis noe?
Svar: Det vet vel du!!?? Størrelsen er dødsviktig, men husk for all del å juge til mannen din om du er i den uheldige situasjonen at han bare er av det gjennomsnittlige slaget.
haternickdritt
haternickdrittInnlegg: 14
20.02.08 21:11
zeldamor, den med kusiner og familie tar jeg som meget personlig mobbing.
kos x-roomie
AIbert
AIbertInnlegg: 247
24.02.08 13:44
wtf
Klikk for å gå tilbake til toppen