Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

KRISE!!!trenger damehjelp..

NYTT TEMA
keeflife

Innlegg: 42
keeflife
16.01.09 03:01

har vært på byen ett par ganger nå uten hell,for ikke fiska inn noen damer,de ser kåte ut men jeg får aldri de med hjem.skjønner meg ikke på dere damer altså.har egentlig lyst på kjæreste men ingen virker gira på meg.er en helt ok fyr.gladlaks(hehe) i 20 årene,har bil,leilighet,forhåpentlig vis dame snart(hehe).var i speideren en del år før jeg følte jeg ble for gammel for det.har vært i 1 småseriøst forhold når jeg var 19 år men hun 15 år (nesten 16).da foreldrene hennes fant ut av det kunne vi ikke gå sammen mere.fikk ikke gjort så mye med henne,fikk klint litt men ble ikke noe homerun på meg for å si det sånn.hva kan jeg gjøre??????jeg har kult moteriktig tøy som er litt punked out style,litt rebel uten å være fashion rebel.mange av gutta mine syntes at jeg ligner litt på kjartan salvesen,og han drar damer som pokker.hvorfor kan ikke jeg gjøre det??jeg har stilen!

PLEASE HJELP MEG! gi meg tips om hvordan jeg kan forbedre meg!

HeteMerethe

Innlegg: 550
HeteMerethe
16.01.09 08:23

Vet du, jeg tror cluet er å ikke dra på byen for å dra damer, hvis det er en kjæreste du ønsker deg.

Oppsøk miljøene med som har mennesker med felles interesse som deg. Om du er av sjenerte typen, er det ingenting i veien for å f.eks gjøre dette på nettet. :)

Det å kle seg tøft, se bra ut, og ha materielle goder er faktisk ikke det mange jenter ser etter, og det er vanskelig å skjønne hva som virkelig er personligheten til en mann som durer rundt byen med x-antall øl og drinker innabords.

Hvis det er et ligg du ønsker deg, kan du fint få tak i det for relativt billig penge både her og der.

Glennvk

Innlegg: 2230
Glennvk
16.01.09 08:28
keeflife: kjartan salvesen,og han drar damer som pokker

Han drar damer fordi han er kjent...That's it.

Glennvk

Innlegg: 2230
Glennvk
16.01.09 08:30
HeteMerethe: Det å kle seg tøft, se bra ut, og ha materielle goder er faktisk ikke det mange jenter ser etter, og det er vanskelig å skjønne hva som virkelig er personligheten til en mann som durer rundt byen med x-antall øl og drinker innabords.

Dette skjønner dessverre for få gutter... Det som skiller gutter fra menn er nettopp bl.a. personligheten.

De damene som liker de materielle verdiene hos en gutt/mann mangler ofte noe vesentlig i hodet.

HeteMerethe

Innlegg: 550
HeteMerethe
16.01.09 08:30
keeflife: mange av gutta mine syntes at jeg ligner litt på kjartan salvesen,og han drar damer som pokker.hvorfor kan ikke jeg gjøre det??

Kjartan Salvesen drar damer fordi han er kjendis.

HeteMerethe

Innlegg: 550
HeteMerethe
16.01.09 08:32
Glennvk: Dette skjønner dessverre for få gutter... Det som skiller gutter fra menn er nettopp bl.a. personligheten. De damene som liker de materielle verdiene hos en gutt/mann mangler ofte noe vesentlig i hodet.

Helt riktig. Og de damene som virkelig klarer å se det indre gode i mann, driver ikke lettkledd rundt på byen hver gang de får muligheten. Rett og slett fordi det ikke gir dem noe som helst.

Glennvk

Innlegg: 2230
Glennvk
16.01.09 09:07
HeteMerethe: Helt riktig. Og de damene som virkelig klarer å se det indre gode i mann, driver ikke lettkledd rundt på byen hver gang de får muligheten. Rett og slett fordi det ikke gir dem noe som helst.

Helt perfekt!

De jentene jeg har hatt "draget" på er stort sett jordnære jenter uten altfor dype utringninger, men med fine og mer stilfulle klær som fortsatt viser at de kvinner med fremhevelse av sine former, og i tillegg har noe å fare med også rent intellektuelt.

Jeg ser en drøss av jenter hver gang jeg er ute på byen som sprader rundt i minimale klær, og disse jentene vil selvsagt bli sett, det samme gjelder en god porsjon gutter/menn også. Disse mennesketypene finner ofte hverandre (heldigvis). Da jeg var singel ga jeg aldri ei jente med meget avslørende klær noe som helst oppmerksomhet, nettopp fordi slike jenter ikke er min type, og dessuten har slike jenter sikkert fått så mye komplimenter og blikk av gutter/menn tidligere på kvelden at hennes ego har blitt ytterligere forhøyet. Dette skinner tvers igjennom, og er lett å gjennomskue.

Da jeg var yngre, dvs. ca 15-25 år gammel, følte jeg ikke for å følge moten, men jeg valgte heller klær jeg følte representerte meg som person; en nøktern, snill og jordnær type som kan slå av en prat. Og dette med valg av klær kan vise litt av hvem man er, eller ønske om å uttrykke seg for andre. Slik at førsteinntrykket, ved siden av de rette blikkene, gir et innblikk i hvordan du ønsker å fremstå som person overfor andre.

HeteMerethe

Innlegg: 550
HeteMerethe
16.01.09 09:12
Glennvk: Jeg ser en drøss av jenter hver gang jeg er ute på byen som sprader rundt i minimale klær, og disse jentene vil selvsagt bli sett, det samme gjelder en god porsjon gutter/menn også.

Heldigvis er det mulig for alle å skaffe seg en ålreit kropp og sprade rundt i lite klær, det verre med å skaffe seg omløp oppi huet. Den er litt verre.

AnnaNoMiss

Innlegg: 57
AnnaNoMiss
16.01.09 09:19
Juliansen: Du kan amputere fra barten og opp....

*chuckle*

Sorry.. Men måtte humre litt av den.

Når det er sagt, så synes jeg HeteMerethe og Glennvk har gitt gode svar.
Kanskje du skal tenke litt på hvorfor du vil ha "dame".. Er det for å score homeruns, eller er det for å ha en partner å dele sorger, gleder og livet med? Og i hvilket miljø bør du oppsøke for å finne det du er ute etter?

Vet det er et innmari kjedelig svar, men det er faktisk slik at om du ikke prøver så hardt, så kommer det av seg selv. Når du minst venter det.

Nattevakt

Innlegg: 7406
Nattevakt
16.01.09 09:22

"Vet det er et innmari kjedelig svar, men det er faktisk slik at om du ikke prøver så hardt, så kommer det av seg selv. Når du minst venter det".

Næh. Når man ikke gidder prøve lenger så bryr man seg ikke om det skjer eller ikke, det er alt. Det skjer ikke uansett.

AnnaNoMiss

Innlegg: 57
AnnaNoMiss
16.01.09 09:23

Ser først nå at den ligger under sex, så da er det kanskje dumt av meg å spørre hva du er ute etter...

D'uh!

AnnaNoMiss

Innlegg: 57
AnnaNoMiss
16.01.09 09:24
Nattevakt: Næh. Når man ikke gidder prøve lenger så bryr man seg ikke om det skjer eller ikke, det er alt. Det skjer ikke uansett.

Det er ikke min erfaring.. Sist jeg ga opp "jakten" endte jeg opp med mann og barn ;o)

(Innlegget ble redigert 16.01.09 09:25)

Nattevakt

Innlegg: 7406
Nattevakt
16.01.09 09:27

Jeg bekymret meg om denslags i ganske mange år. Ingenting skjedde. Så begynte jeg å la være å bry meg. Ingenting skjedde da heller.

Kan hende jeg er overmåte kynisk, men jeg følte bare for å påpeke at 'det skjer når du minst venter det ' absolutt ikke er noen universell lov.

AnnaNoMiss

Innlegg: 57
AnnaNoMiss
16.01.09 09:33

Nei, det er gjerne ikke det.

Men når du lot være å bry deg... Var du fremdeles ÅPEN for at det skulle skje?

Det er forskjell på å totalt gi opp, og samtidig stenge for mulighetene, og det å slutte å være så desperat, men fremdeles være åpen for alle muligheter.

Nattevakt

Innlegg: 7406
Nattevakt
16.01.09 09:37

Vel, har gitt opp nå, men var innom 'bryr meg ikke men åpen'-stadiet på veien. Skjedde ingenting da heller.

Men jeg vet hvor dette går, det ender alltid opp med den samme tilbakemeldingen hvis jeg uttrykker hvordan jeg føler om romantikk og kjærlighet ovenfor noen; det er kun min egen feil.

AnnaNoMiss

Innlegg: 57
AnnaNoMiss
16.01.09 09:40
Nattevakt: Men jeg vet hvor dette går, det ender alltid opp med den samme tilbakemeldingen hvis jeg uttrykker hvordan jeg føler om romantikk og kjærlighet ovenfor noen; det er kun min egen feil.

Det skal jeg overhodet ikke uttale meg om, da jeg ikke aner noe som helst om deg.

Men du vekker noe i meg i hvertfall. Får innmari lyst til å gi deg en klem ;o)

Nattevakt

Innlegg: 7406
Nattevakt
16.01.09 09:54

Jo takk. Var ikke meningen å være råkynisk... Eller, ok, det var det. Jeg blir bare så lei av å høre 'det finnes noen for alle ' og 'det skjer når du minst venter det ' når jeg vet at det bare er tull. For meg høres det ut som den type Disney-eventyrtull som begynner med forelskelse ved første blikk, følger opp med søte små sangfugler og ender opp med 'og så levde de lykkelig i alle sine dager '. Det gir ingen relevans i min verden, liksom.

Er vel bare å innse at enkelte ikke er skapt for å ha noen i livet sitt.

Glennvk

Innlegg: 2230
Glennvk
16.01.09 10:22
Nattevakt: Jeg blir bare så lei av å høre 'det finnes noen for alle ' og 'det skjer når du minst venter det ' når jeg vet at det bare er tull.

Jeg har hatt noen relativt lange singelperioder i livet mitt, og du kan tro jeg fikk høre dette du nå har fått høre gang på gang på gang på gang... Jeg ble så uendelig lei at jeg til slutt murte meg litt inn i mitt eget lille rede og tenkte bare på meg selv. Men jeg fant fort ut at jeg egentlig var en bra kar som bare er "nødt" til å være et "kupp" for ei jente! :-) Da fortsatte jeg i samme spor som alltid; var meg selv og opptrådde deretter.

I den siste singelperioden min så skulle jeg på en fest med svært mange deltakere. Jeg hadde kun ett eneste mål med denne festen, drikke, fleipe, le og ha det gøy! Damer var aldri i mine tanker denne kvelden, de så jeg ikke på omtrent lenger.

Men så, mot slutten av denne festen, dukker hun opp, ei søt og beskjeden jente fra nabokommunen... Jeg har sett henne en del ganger før, men kjente henne absolutt ikke! Vi bytter så tlf.nr og avtaler en date noen få dager etterpå. Og "vips" ble vi et par!

Vi ble altså et par i en periode av livet mitt hvor jeg hadde nærmest gitt opp alt som heter jenter. Man må bare ikke gi opp! Noen er heldige og treffer "den rette" etter kort tid, mens andre dessverre må gjerne vente noen år...

(Innlegget ble redigert 16.01.09 10:24)

AnnaNoMiss

Innlegg: 57
AnnaNoMiss
16.01.09 10:28
Nattevakt: For meg høres det ut som den type Disney-eventyrtull

Liker Disney. jeg :D

Og det KAN faktisk være slik.. men om det går galt, hvilket det jo gjør innimellom, er det direkte helsefarlig. Så Disney-endings er kanskje ikke det beste for virkeligheten, nei.

AnnaNoMiss

Innlegg: 57
AnnaNoMiss
16.01.09 10:33
Glennvk: Men jeg fant fort ut at jeg egentlig var en bra kar som bare er "nødt" til å være et "kupp" for ei jente! :-) Da fortsatte jeg i samme spor som alltid; var meg selv og opptrådde deretter. I den siste singelperioden min så skulle jeg på en fest med svært mange deltakere. Jeg hadde kun ett eneste mål med denne festen, drikke, fleipe, le og ha det gøy! Damer var aldri i mine tanker denne kvelden, de så jeg ikke på omtrent lenger.

My point exactly!

Nattevakt

Innlegg: 7406
Nattevakt
16.01.09 10:42

Oppmuntrende historie, men jeg er redd for at det trengs mer enn ord for å overbevise meg. Folk er forskjellige, og 'noen år' har for meg blitt 'litt for mange til at jeg tror lenger'. Takk for innsatsen uansett.

keeflife

Innlegg: 42
keeflife
16.01.09 16:54

dere har glemt meg helt her,trenger tips!!!

keeflife

Innlegg: 42
keeflife
16.01.09 17:06

Tror ikke vi vill ha flere innleg fra deg idag! ingen er interesert i å høre om dine personlige problemer. Bare å komme seg ut!

vidar

Innlegg: 31385
vidar
16.01.09 17:09
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 22.04.20 18:15)

keeflife

Innlegg: 42
keeflife
16.01.09 17:13
vidar: Har du vurdert plastisk kirurgi, horer eller seksuelle hjelpemidler?
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 22.04.20 18:15)

Cockstar

Innlegg: 1
Cockstar
17.01.09 02:32

Jenter går ikke spesielt etter utseende på gutter

bare man er velstelt, ren og velkledd så det er faktisk nok.

man ser ofte "stygge" gutter være sammen med fine jenter, for en jente så er det mere sosialt akseptert at hu er sammen med en fin gutt, men absolutt ingen nødvendighet"

Jenter er emosjonelle vesener.. :)

 

 

 

 

Gubbeluren

Innlegg: 618
Gubbeluren
17.01.09 03:10
AnnaNoMiss: Ser først nå at den ligger under sex

ååhh..jasså...så du var  liksom uheldig og bare helt tilfeldig uten å vite det plutselig havna inne på sex-forumet og begynte å diskutere..haha

er kanskje unødvendig å spørre hva du er ute etter egentlig da...

Gubbeluren

Innlegg: 618
Gubbeluren
17.01.09 03:13
keeflife: satan! sjekket nettopp opp den jenta, skrev at hun var jævla digg på beep.no.. hun svarte at jeg virket som en snill gutt. ho er kanskje litt ung, ca 15 og bor i harstad, men faen får jeg homerun her, flytter jeg faen meg nord...  jævla digg med hårløs mus, akkurat som på pornofilm

øøhhh

var det i 20-årene du sa du var?

hmm......låter som du er 14,5

pass deg så ikke pappa ser hva du skriver da får du husarrest :D

Glennvk

Innlegg: 2230
Glennvk
17.01.09 03:18

I forhold til hvordan trådstarter opptrer så klarer jeg ikke lenger å ta ham seriøst. Trodde han var ute etter et fast forhold, men der tok jeg skammelig feil med mine råd. Han virker som om en sprengkåt fjortis som bare må tømme seg, og det raskt!

Du virker forresten svært umoden til å være i 20-årene, ganske desperat atferd igrunn.

Alpha3K

Innlegg: 13
Alpha3K
17.01.09 07:01
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 22.04.20 18:15)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg