Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Varer som ikke kommer gjennom tollen.

NYTT TEMA
AndreasKH

Innlegg: 43
AndreasKH
31.01.19 20:00

Blir de sendt tilbake til firmaet som solgte de og man får tilbake pengene? Eller blir den bare stoppet i tollen og de tar over og pengene tapes? Dette varer fra USA.

fazz

Innlegg: 28939
fazz
31.01.19 20:04
AndreasKH: Blir de sendt tilbake til firmaet som solgte de og man får tilbake pengene? Eller blir den bare stoppet i tollen og de tar over og pengene tapes? Dette varer fra USA.

>>> Det skal svært mye til for at varer ikke kommer igjennom tollen. Da må det være noe ulovligheter og da tror jeg du får høre fra myndighetene uansett. Varer som stoppes i tollen og som ikke blir videresendt til deg så er det nok pga at de ikke greier å finne adressen og får sendt deg fakturaen. Men alt i alt. Skulle varen bli stoppet i posten av en eller anna grunn så vil den bli returnert til avsender og da er det opp til avsender hvor mye de ønsker å refundere deg. Mest sannsynlig kun verdien av innholdet minus evt kostnader de har hatt. Du kommer nok uansett til å få en faktura fra Posten om fortollingsgebyr. 

 

TheBracket

Innlegg: 41521
TheBracket
29.04.19 15:48

De havner i tollhimmelen. 

Klikk for å gå tilbake til toppen