Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Veksthormoner - farlig eller...?

NYTT TEMA
SilverArrow

Innlegg: 3509
SilverArrow
26.02.09 16:23

ble anbefalt å bruke dette av den bekjent forrige uke forbindelse med trening. Brenner vekk fett, bedre kondis på en raskere måte osv - var hans argumenter

 

hva mener dere ?

bivirkninger ?

Navnebruker

Innlegg: 11785
Navnebruker
26.02.09 17:06

Bivirkninger, jeg kopierer fra Wikipedia:

"Det er påvist at for høye nivåer av veksthormoner ka føre til en rekke bivrikninger, som unormal vekst (med vekstsmerter) i knokler og indre organer, væskeansamlinger (ødemer), humørsvingninger, forstyrrelser i nervesystemet og huden, økt risiko for sukkersyke, hjerteinfarkt og hjerneslag m.m."

Jeg tror kanskje at "kameraten" din prøver å drepe deg.

 

 

xinx

Innlegg: 5160
xinx
26.02.09 20:14
SilverArrow: ble anbefalt å bruke dette av den bekjent forrige uke forbindelse med trening. Brenner vekk fett, bedre kondis på en raskere måte osv - var hans argumenter   hva mener dere ? bivirkninger ?

Skadelig i det lange løp og vanskelig å slutte når du først har begynt. Dyrt er det også.

PerfectSense

Innlegg: 4184
PerfectSense
27.02.09 11:42

Vel, det er mye man kan si om veksthormoner i forbindelse med trening.

For å ta bivirkninger først: Når man sammenligner det med de andre stoffene i steroideverden så er veksthormoner det "snilleste". Det undertrykker ikke din naturlige produksjon, og de vanligste bivirkningene er milde. Som det har blitt nevnt tidligere kan man oppleve organvekst (større hender osv), men det krever mye større doseringer enn det som er vanlig bruk i kroppsbyggermiljøene.

Virkning: Veksthormoner har både en anabol effekt og en fettforbennende effekt i motsetning til andre steroider. Det folk ofte ikke er klar over er at dersom man kun bruker veksthormoner så er disse effektene mye mindre enn dersom man hadde brukt stoffer som har en spesifikk oppgave (f. eks testosteron). Men dersom man kombinerer veksthormoner med f. eks testosteron så vil virkningen bli mye bedre. Veksthormoner har positive sider også, bl.a glattere hud, sår gror raskere, man blir fortere kvitt skader, økt velvære osv.

Ulemper: Veksthormoner er ekstremt dyrt i forhold til hvilke resultater det gir. Doseringen er i I.U. (International Units), og man bruker alt fra 2-10 IU hver dag. Det er få som ligger over 4-6. Med en pris på 30-40 kr pr IU så betyr det at prisen er fra 60- 400 kr pr dag. For å få gode resultater på veksthormoner anbefales det at man tar det minst 5 dager pr i uke i minimum 4-6 måneder. Det vil gi en pris på minimum 5000 kroner. Da har man ikke regnet med andre preparater for å få skikkelig effekt av det.

De aller, aller fleste mener at veksthormoner ikke er verdt prisen så lenge man ikke kombinerer det med andre ting. Det er også delte meninger om fettforbrenningen på veksthormoner.

Hvor skadelig veksthormoner er har man ikke ett svar på enda, siden det er relativt nytt, men man bruker det allerede på personer over 40 år i USA på "anti-aging"- klinikker. Dette pga den naturlige produksjonen av veksthormoner og testosteron synker desto eldre man blir. Da kompenserer man for den naturlige mangelen og bidrar til at man har de samme forutsetningene for å holde seg i form som en 25-åring. En annen ting er de positive tingene testosteron bidrar til utenom muskelbygging og fettforbrenning.

En ting er uansett sikkert: Les og lær om veksthormoner (og andre steroider) før du stikker det i kroppen. Finn ut det som er å finne ut, så slipper du de kjipe opplevelsene. Lykke til!

ArnoldFan

Innlegg: 3840
ArnoldFan
27.02.09 14:16

Kan nevnes at hvis du trener seriøst styrke så øker sjansene for avrevne musklefester betraktelig med steroider, fordi musklene blir sterkere enn det festene klarer å tilpasse seg.

For det andre blir treningen aldri det samme uten steroider igjen, hvis du først har prøvd det. Dette kan virke demotiverende og ødeleggende, musklene skrumper p.g.a. lave naturlige hormonnivåer og motivasjonen blir kanskje så lav at man slutter å trene for en periode. Dette kan i sin tur føre til at du vil gå på en ny kur for å få tilbake godfølelsen og resultatene, og så en ny, og så en ny.....

Som andre nevner her, så er sjansene for å bli skuffet mht. resultatene store.

Potensproblemer som følge av slike hormoner forekommer ofte. Ikke tilfeldig at de samme sidene som selger slike hormoner også selger viagra.

 

(Innlegget ble redigert 27.02.09 14:17)

PerfectSense

Innlegg: 4184
PerfectSense
27.02.09 14:27

Det er forsåvidt riktig, men skrumpingen av muskler forekommer kun i periodene rett etter endt kur frem til den naturlige hormonbalansen er på plass igjen. Det samme gjelder egentlig potensproblemene også, med enkelte unntak som f.eks trenbolon.

 

SilverArrow

Innlegg: 3509
SilverArrow
28.02.09 16:10

Konklusjon:

Jeg tror jeg holder meg unne dette foreløpig

PerfectSense

Innlegg: 4184
PerfectSense
01.03.09 09:21

Det er nok en god konklusjon egentlig. Det første man bør ha kontroll på er trening og kosthold. Steroider kan komme senere.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg