Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

. Advarer mot muslimske ekstremister i Norge

NYTT TEMA
jeolno
jeolnoInnlegg: 11149
31.10.10 17:06

 

"Flere personer med innvandrerbakgrunn har tatt kontakt med Oslo Aps leder Jan Bøhler og uttrykt bekymring over økende radikalisering i muslimske miljøer." - "Det siste året har jeg opplevd mer uro. Jeg er blitt oppsøkt av nøkkelpersoner i miljøer i Oslo som er bekymret for at flere tiltrekkes av voldelig ekstremisme. Jeg må ta det på alvor når folk kommet til meg med bekymring, sier Bøhler".

Lederen av Stortingets justiskomite og lederen av Oslo Ap er bekymret. Er du også bekymret?

 

(Innlegget ble redigert 31.10.10 17:08)

Christiansand79
Christiansand79Innlegg: 769
31.10.10 17:10

Har vært bekymret lenge. Må nok smelle en del bomber før sosialistene får hodet ut av ræva...

kb71
kb71Innlegg: 1896
31.10.10 17:56

Absolutt bekymret, men samtidig tror jeg PST gjør en god jobb. Mens Jan Bøhler og hans partifeller fordøyer de "nye" signalene, stemmer jeg FrP. Det er det eneste som hjelper hvis man skal løse disse problemene på en fornuftig måte. Det må tøffere tiltak til overfor kriminelle, og innvandrerbefolkningen som opptrer på en lovlydig måte skal ikke måtte lide under den rasisme som alt for lett oppstår når de venstreorienterte strør om seg med rettigheter og friheter uten å ta med pliktene. Norge skal være et humant og vennlig land, men må sette foten ned for kriminalitet, selv om den utøves under dekke av religion.

tenker-selv
tenker-selvInnlegg: 7785
31.10.10 20:33
Christiansand79: Har vært bekymret lenge. Må nok smelle en del bomber før sosialistene får hodet ut av ræva...

Får håpe bombene bare rammer de sosialistiske drømmerene om et flerkulturelt samfunn.

keenio
keenioInnlegg: 5090
31.10.10 20:35

løsningen blir å gi mer poenger til islamsk råd norge (ironisk latter)

jakoline
jakolineInnlegg: 41365
31.10.10 20:42
jeolno: Lederen av Stortingets justiskomite og lederen av Oslo Ap er bekymret. Er du også bekymret?

Wahhabismen som sprer seg via milliarder fra SA,har fatwa mot alle muslimer som ikke støtter wahhabismen,og de anser dem som vantro som burdte drepes.

Denne største av SAs eksportartikkel sammen med olje,burdte bekymre andre muslimer like mye som oss ellers også kalt "vantro".

De fleste i verden som drepes av denne retningens terror,er nemlig ikke vestlige,hvite. Det er muslimer....

interpol
interpolInnlegg: 288
31.10.10 20:57
jakoline: Wahhabismen som sprer seg via milliarder fra SA,har fatwa mot alle muslimer som ikke støtter wahhabismen,og de anser dem som vantro som burdte drepes. Denne største av SAs eksportartikkel sammen med olje,burdte bekymre andre muslimer like mye som oss ellers også kalt "vantro". De fleste i verden som drepes av denne retningens terror,er nemlig ikke vestlige,hvite. Det er muslimer....

Har du ikke noe nytt eller?du kommer med det samme hele tiden.Når vi diskuterer noe som har med islam eller muslimer så nevner du det samme om og om igjen og det du nevner er faktisk ikke sant en gang.Pleeeeeeeease ikke innbill deg at du har peil på historie eller islam.

jakoline
jakolineInnlegg: 41365
31.10.10 21:18
interpol: Har du ikke noe nytt eller?du kommer med det samme hele tiden.Når vi diskuterer noe som har med islam eller muslimer så nevner du det samme om og om igjen og det du nevner er faktisk ikke sant en gang.Pleeeeeeeease ikke innbill deg at du har peil på historie eller islam.

Visst er det sant,visst er dette en retning innen islam som er som gift som sprer seg i vesten. Men selvsagt,jeg forstår at noen ikke liker å lese dette,og fornekter det. Du er kanskje selv en slik spire?

Jeg kan jo trekke også inn den religiøse lederen til Norsk islamsk Råd,Yusuf Al-Qaradawi. (Aftenposten 16/2-09 :Muslimsk leder hyller Holocaust). Norsk islamsk råd har ennå ikke tatt avstand fra ham,selv om han åpent hyller Hitler.

Kan nevne den organisasjon han representerer:Musimbrødrene,grunnlagt i 1928,viss grunnlegger også hyllet Hitler,og som er "mor" til de fleste jihad-gruppene i verden idag:Al-Qaida,Jihad,Hamas,Den islamistiske algeriske redningsfront,og som står bak attentatet på president Nasser i sin tid og snikmordet på Answar Saddat i Egypt.

Kan nevne artikelen "Muslimsk vekkelsesbølge i Oslo" (NRK/no 20/2-2010)Om ekstrem islam knyttet til moskeen på Holmlia,som netopp tilhører overnevnte wahhabi-retningen (Tabligi),samme retning som altså både Osama Bin Laden og Al-Qaida tilhører.

Muhammad,som "advarte" Norge mot "norsk 11 sept" på Oslo torgs demonstrasjon,tilhører samme gjengen,og han fikk trampklapp av flere tusen muslimer.9 muslimer demonstrert mot i Larvik.

Samme Muhammad,som i Klassekampen sier at homofile må drepes (Aftenposten 16/2-2010) Atter wahhabismen .

Aftenposten 9/1-2010:"Moralkontroll i Oslos innvandrergater":muslimer som ikke er "muslimske nok" trakkaseres.

Senter for Islamsk Pluralisme i USA kaller wahhabismen "islamsk fascisme i sin reneste,Saudi-Arabisk-støttede utgave,-ideologisk,fanatisk og nihilistisk. (og dette sentret er dannet av amerikanske  muslimene selv).

Pleees ikke innbill deg at du vet så mye om Europas historie,at du ikke forstår hvor innbitt vi i Europa er for å kvele all nazisme og fascisme alt i sin føddsel.

Vi europeere vet hva slike ideologier kan skape av ondskap,og vår plikt er å drepe den før giften sprer seg.

 

 

 

(Innlegget ble redigert 31.10.10 21:19)

jakoline
jakolineInnlegg: 41365
31.10.10 21:45
interpol: .Pleeeeeeeease ikke innbill deg at du har peil på historie eller islam.

Man trenger ikke selv være nazist,eller ekspert på nazisme eller nazismens historie,for å lett fatte at nazismen som  ideologien/politikk  er forkastelig,ond og må bekjempes med alle middler.

 Likeledes trenger man ikke være verken islam-ekspert,muslim selv eller kunne islams historie for å forstå at visse tolkninger og retninger av denne politiken/religionen er så ond og forkastelig at alle krefter må settes  inn for å få den fjernet fra verden.

Tvert imot:det å selv være dypt involvert som tilhenger av en ideologi,kan heller gjøre det vanskligere å avsløre ideologiens onde sider.

WillyWilly
WillyWillyInnlegg: 2851
31.10.10 21:47
Christiansand79: Har vært bekymret lenge. Må nok smelle en del bomber før sosialistene får hodet ut av ræva...

Det som er jævlig og tenke på at dette faktisk kommer til å skje, ingen tvil om det.

Loke666
Loke666Innlegg: 2707
31.10.10 21:59
interpol: Pleeeeeeeease ikke innbill deg at du har peil på historie eller islam.

Pleeeeeeease ikke grav hodet lenger ned i sanden. Snart ser du en kineser.

Kpt_Miki2
Kpt_Miki2Innlegg: 3178
31.10.10 21:59
WillyWilly: Det som er jævlig og tenke på at dette faktisk kommer til å skje, ingen tvil om det.

Det er nok like rundt hjørnet ja!

simon2
simon2Innlegg: 16676
31.10.10 22:41
jeolno: "Flere personer med innvandrerbakgrunn har tatt kontakt med Oslo Aps leder Jan Bøhler og uttrykt bekymring over økende radikalisering i muslimske miljøer." - "Det siste året har jeg opplevd mer uro. Jeg er blitt oppsøkt av nøkkelpersoner i miljøer i Oslo som er bekymret for at flere tiltrekkes av voldelig ekstremisme. Jeg må ta det på alvor når folk kommet til meg med bekymring, sier Bøhler".

Dette blir en utfordring av stadig større format. Og det handler ikke om manglende integrering, men om religiøs galskap hos muslimer født og oppvokst i Norge. Som har gått i norsk skole, kjenner samfunnet, språket og det norske verdigrunnlaget.

Kosegutten som stod på Universitetsplassen og "advarte mot mulig terror - hvis ikke...", er førdt og oppvokst i Larvik. De fire som nå er siktet i Sverige for å ha planlagt å sprenge sveriges største kjøpesenter midt i lørdagshandelen var alle vel integrerte i samfunnet. To hadde høyere utdannelse og de andre drev egen næringsvirksomhet. Hva er det som skjer i en hjerne som planlegger å drepe så mange uskyldige mennesker som mulig? 

Det samme var tilfellet med de som bombet T-banen i London. Tilsynelatende velintegrert ungdom som hadde blitt radikalisert i moskeen. 

Vi risikerer at denne dritten river Europa, og de verdiene vi har kjempet verdenskriger for, i filler. De første ofrene bilr det store antallet moderate og sekulære muslimer som vil bli mistenkeliggjort og stigmatisert, noe som i neste omgang fort kan føre til ytterligere radikalisering av stadig større miljøer.

Og mens det gjærer og putrer i faensskapens gryter, driver vi og diskuterer gratis kjernetid i barnehagen. Se det vil nok være et virkningsfullt tiltak ..

 

Shimon
ShimonInnlegg: 10220
01.11.10 10:24
simon2: Vi risikerer at denne dritten river Europa, og de verdiene vi har kjempet verdenskriger for, i filler. De første ofrene bilr det store antallet moderate og sekulære muslimer som vil bli mistenkeliggjort og stigmatisert, noe som i neste omgang fort kan føre til ytterligere radikalisering av stadig større miljøer.

Ja, og de som plutselig skal bli mer muslimsk enn de andre vil da lett bli mer ekstreme enn de vi kjenner i dag. Huff

amore
amoreInnlegg: 5445
01.11.10 14:25

Ja, vi har sannelig mye "godt" i vente. Det jeg synes er ille er at våre politikere, og politikerne over hele Europa er så innmari tafatte. ER det ikke bare å sende folkene hjem igjen samme veien som de kom.

Hvis det skjer et terrorangrep og noen av mine blir enten drept, eller såret så kommer JEG til å gå banans. Det lover jeg her og nå.

GamerPro
GamerProInnlegg: 506
01.11.10 17:36

dritt tråd

kb71
kb71Innlegg: 1896
01.11.10 18:08
simon2: Kosegutten som stod på Universitetsplassen og "advarte mot mulig terror - hvis ikke...", er førdt og oppvokst i Larvik. De fire som nå er siktet i Sverige for å ha planlagt å sprenge sveriges største kjøpesenter midt i lørdagshandelen var alle vel integrerte i samfunnet. To hadde høyere utdannelse og de andre drev egen næringsvirksomhet. Hva er det som skjer i en hjerne som planlegger å drepe så mange uskyldige mennesker som mulig?  Det samme var tilfellet med de som bombet T-banen i London. Tilsynelatende velintegrert ungdom som hadde blitt radikalisert i moskeen. 

Det er dette som er skummelt. Noen velger å bortforklare terroren ved å gjøre det til et fattigdomsspørsmål. Som om terroristene var representanter for verdens fattige! Det er i beste fall hva man kaller en "lettvint" løsning - for det gir jo terroren en viss legitimitet, noe frykten kanskje tvinger en til å forsøke, og de virkelig fattige og forfulgte vil jo ikke danne noen oponion - kunne motsi en slik tese. Nei, agendaen til terroristene er nok en helt annen en fattigdomsbekjempelse. De er totalt likegyldige til menneskers liv, og sprenger såvel fattig som rik, muslim som ikke-muslim i fillebiter for å oppnå sine mål. De representerer den feigeste og simpleste form for kriminalitet, og hvis de blir tatt før de får satt ugjerningen ut i livet, så kan de med Norges hjelp påberope seg "menneskerettighetene". Norge må ha garanti for at slike personer ikke risikerer dødsstraff som følge av de utvises fra landet. Det er hva jeg vil kalle; eksklusive og svært tvilsomme menneskerettigheter!

simon2
simon2Innlegg: 16676
01.11.10 18:56
kb71: Noen velger å bortforklare terroren ved å gjøre det til et fattigdomsspørsmål. Som om terroristene var representanter for verdens fattige! Det er i beste fall hva man kaller en "lettvint" løsning - for det gir jo terroren en viss legitimitet, noe frykten kanskje tvinger en til å forsøke, og de virkelig fattige og forfulgte vil jo ikke danne noen oponion - kunne motsi en slik tese.

Dette er et klassisk eksempel på at alle utfordringer skal underlegges marxistisk klasseanalyse. Da oppnår man flere ting.

Oppmerksomheten kan dreies bort det som er ubehagelig og krevende: At det virkelig finnes mennesker som ikke er særlig snille, og som uten omsvøp sprenger kvinner og barn i lufta om anledningen skulle by seg, og at dette endatil kan gjøres med støtte i en avskylelig blanding av religiøs og politisk ideologi.

Videre kan problemet defineres sosioøkonomisk. Det handler om den undertryktes perpsektiv. Den som gjør opprør mot Vestens dominans , imperialisme og verdifattige kapitalisme. Da ligger også "løsningen" snublende nær: Mer penger til alle "gode formål". Målet på handling blir summen av de beløp som bevilges uten tanke på at pengene kanskje kan ha den stikk motsatte effekt av det som var formålet. Det er ikke sikkert at massiv sponsing av moskeer og innvandrerforeninger er særlig forebyggende når det gjelder å bekjempe radikalisering. Tvert i mot er det mye som tyder på at resultatet heller blir flere arenaer der nettopp slike aktiviteter kan foregå.

Ormetunge
OrmetungeInnlegg: 14254
01.11.10 19:09
interpol: Har du ikke noe nytt eller?du kommer med det samme hele tiden.Når vi diskuterer noe som har med islam eller muslimer så nevner du det samme om og om igjen og det du nevner er faktisk ikke sant en gang.Pleeeeeeeease ikke innbill deg at du har peil på historie eller islam.

Hvorfor skal Jakoline sitte å "finne på" nye argumenter når de gamle holder i bøtter og spann?

Pleeeeeeease forklar hvor hu gjør seg skyldig i historiefeil, eller feil om islam.

koralen
koralenInnlegg: 3944
01.11.10 19:10
amore: Ja, vi har sannelig mye "godt" i vente. Det jeg synes er ille er at våre politikere, og politikerne over hele Europa er så innmari tafatte. ER det ikke bare å sende folkene hjem igjen samme veien som de kom.

De skjuler seg bak løgnen.  Sannheten som viser seg med den ukontrollerte innvandringen må for en hver pris dysses ned.  Kriminelle må ikke identifiseres som fremeldkulturelle.  Blås heller opp det som etniske innfødte foretar seg.

Til og med SSB har vanskligheter med å fortelle oss om den voldsomme forrandringen i befolkningen som pågår i Norge.

 Orwell sa det slik"”I en tid da bedraget er altomfattende, er det en revolusjonær handling å fortelle sannheten!”

Se bare hva SD gjennomgår i Sverige, og vår Justisministers utfall mot FRP ved skuddene mot moskeen.

kølapp
kølappInnlegg: 1291
01.11.10 20:16
Christiansand79: Har vært bekymret lenge. Må nok smelle en del bomber før sosialistene får hodet ut av ræva...

Skal ikke undervurdere enkeltes ønske om et lykkelig, flerkulturelt samfunn. Må nok smelle en god del bomber før enkelte innser at de muligens tok feil.

keenio
keenioInnlegg: 5090
01.11.10 20:19
interpol: Har du ikke noe nytt eller?du kommer med det samme hele tiden.Når vi diskuterer noe som har med islam eller muslimer så nevner du det samme om og om igjen og det du nevner er faktisk ikke sant en gang.Pleeeeeeeease ikke innbill deg at du har peil på historie eller islam.

det er til dags dato kun en muslim her inne som har hatt peiling på islam...og det er ikke deg. vi vantro vet med om dødskulten deres enn dere gjør selv....

WillyWilly
WillyWillyInnlegg: 2851
02.11.10 09:44
GamerPro: dritt tråd

Har du driti på deg? Lukter det helt hit.

Mr_Thomas
Mr_ThomasInnlegg: 4030
02.11.10 09:48
GamerPro: dritt tråd

Flott, noe mer du har å bidera med?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg