Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

TV2s Magne Havnå intervju om Nokas-filmen

NYTT TEMA
AndersT2
AndersT2Innlegg: 5
04.07.10 18:47

Så akuratt TV2s intervju med Magne Havnå, hvor han sitter å sier det er ekkelt å se klipp fra filmen.

Det som provoserer er at TV2 intervjuer en mann som skal sitte inne i 16 år, ute i det fri på en fin sommerdag, ikledd en T-skjorte med teksten "La Familia". En klassisk mafia T-Skjorte.

Nå må det bli slutt på denne jævla permisjonsordningen. Er man dømt til å sitte inne, så skal de sitte inne også. Ikke fly ut hver gang de ønsker det.

DrSchwei
DrSchweiInnlegg: 44209
05.07.10 13:16

Dette er en side om media, ikke kriminalpolitikk.

Men jeg er enig at det var helt unødvendig å gjøre ham til intervjuobjekt i denne saken. For å si det slik: Er det noen som egentlig stoler på det han sier?

Det er mulig at han mener det, men det er akkurat like mulig at han sitter der å lyver bare for å "renvaske" seg for det norske folk.

Nokas-gjengen har fått en altfor står "heltestatus" i Norske media.

Elinadelivio
ElinadelivioInnlegg: 1
14.07.10 10:35
AndersT2: Så akuratt TV2s intervju med Magne Havnå, hvor han sitter å sier det er ekkelt å se klipp fra filmen. Det som provoserer er at TV2 intervjuer en mann som skal sitte inne i 16 år, ute i det fri på en fin sommerdag, ikledd en T-skjorte med teksten "La Familia". En klassisk mafia T-Skjorte. Nå må det bli slutt på denne jævla permisjonsordningen. Er man dømt til å sitte inne, så skal de sitte inne også. Ikke fly ut hver gang de ønsker det.

For det første er det Erling Havnå du har sett intervju med, hans bror Magne er død. For det andre er La Familia en lokal klesbutikk som eies av familie ikke mafiaopplegg. for det tredje så er det bra med permisjon for å gradvis å komme seg ut og bli vant til sivilisasjonen. er jo ikke akkurat som om han er fare for andre heller ! så neste gang snakk om noe du har peiling på!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg