Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Operation Mockingbird

NYTT TEMA
Aynrand

Innlegg: 1148
Aynrand
16.06.05 12:09
Etter 2.verdenskrig, på slutten av 40-tallet, satte CIA i gang en propagandakampanje for å kunne kontrollere informasjonen i media.
http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Mockingbird

Det pussige er at det var pappa-Bush som offisielt la ned operasjonen i 76. Men siden den gang har han, og hans folk, vært i de sentrale maktposisjonene. Eneste president som er blitt offer for mediahets er Clinton, uten at det trenger å ha noe med saken å gjøre. Men påfallende er det.

Jeg tror CIA ikke bare har innflytelse på media i dag, de ER media. Fortjenesten fra narkotikahandelen er ikke bare brukt til å finansiere svarte operasjonen, men er også brukt til å kjøpe seg innflytelse i mediabedriftene og andre firmaer på Wall Street. Genialt, da kontrollerer man informasjonen om sin egen rolle i samfunnet. Det forklarer hvorfor nyhetsbildet ikke gjenspeiler virkeligheten og hvordan folk blir forledet til å tro på alle de merkelige forklaringene i media som kommer i kjølevannet av 11/9 og ”krigen mot terror”. Undersøkende journalistikk eksisterer ikke, og har heller ikke eksistert, i de store mediabedriftene. De sakene som får stor plass er som regel uvesentlige saker som ikke har noe med politikk å gjøre, de sakene som omhandler dette er som regel avledningsmanøver eller ment å legitimere andre handlinger, for eksempel krig. De journalistene som kommer over viktige saker, må slutte hvis de vil publisere sakene sine. Det ender som regel med en bok som ikke omtales i media eller det arrangeres selvmord. Det finnes alt for mange eksempler på dette, og det er merkelig om det ikke har en sammenheng.

”Den frie pressen” er vel vår tids største illusjon.

HeKa

Innlegg: 1212
HeKa
16.06.05 12:34
Aynrand skrev:
Etter 2.verdenskrig, på slutten av 40-tallet, satte CIA i gang en propagandakampanje for å kunne kontrollere informasjonen i media

Dersom du ikke har noe annet å komme med,så som muslimhetsing ,krekar,og lignende får du ikke igang en debatt her !
Aynrand

Innlegg: 1148
Aynrand
16.06.05 12:48
HeKa skrev:
Dersom du ikke har noe annet å komme med,så som muslimhetsing ,krekar,og lignende får du ikke igang en debatt her !

Så sant, så sant.

Det er nok ett sørgelig faktum som understreker hvor stor påvirkningskraft media har. De har pøst på med propaganda mot muslimer i mange år, og det hele er satt opp nettopp for å flytte fokus vekk fra USAs nødvendighet for å ha krig i midtøsten.

For CIA, Wall Street og USA er det pengene og makten som betyr noe. Krig smører samfunnsmaskineriet, og alle blir lurt til å tro at det har noe med demokrati og frihet å gjøre.

Når sjefen i CIA kan bli president, hvorfor skulle ikke andre CIA offiserer ble CEO i de store børsnoterte selskapene? CIA har siden starten være gjennomtrukket av investorer og advokater. Det er media som har skapt bildet av CIA-agenter som tidligere soldater som blir henvist til en kontorjobb når de er lei av å fly rundt i felten.

Av med skylappene folkens.
gonzzzo

Innlegg: 9366
gonzzzo
16.06.05 13:31
Aynrand skrev:
.Det er nok ett sørgelig faktum som understreker hvor stor påvirkningskraft media har. De har pøst på med propaganda mot muslimer i mange år
Av med skylappene folkens.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Og de har hatt god drakraft av en "liberal venstrevridd" bastion kalt Hollywood. Omtrent på nøyktig det tidspunkt berlinmuren falt startet en ny bølge fra Hollywood der skurkene var muslimske terrorister/fundamentalister. De "slemme" russerne og kommunistene ble byttet ut mot de enda slemmere muslimene. Slik skapes et nytt fiendebilde, 10 år med "slemme" muslimer på kinolerretene og folk flest tror at muslimene er noen sinnsyke tullinger.
Aynrand

Innlegg: 1148
Aynrand
16.06.05 13:53
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 22.04.20 13:50)

Thomi

Innlegg: 10075
Thomi
16.06.05 14:44
aaaayyy caramba, dere gir meg hodepine.
Exodius

Innlegg: 19505
Exodius
16.06.05 14:56
Aynrand skrev:
”Den frie pressen” er vel vår tids største illusjon.

----------------------------------------------------------------------------------

En av dem, ihvertfall.
Exodius

Innlegg: 19505
Exodius
16.06.05 14:58
Kjenner igjen my av det på du har på listen. Ganske merkelig egentlig, men mønsteret går igjen og igjen. De samme spillereglene, de samme holdningene, de samme meningene, de samme måtene å manipulere, det samme spillet..
Aynrand

Innlegg: 1148
Aynrand
16.06.05 15:57
Thomi skrev:
aaaayyy caramba, dere gir meg hodepine.

Ja, det er enklere å følge saueflokken. Da slipper man å tenke så mye og man får det bedre med seg selv. Fortsett å la hode hvile du.

Når det gjelder den evige runddansen Exodius er inne på, så er det forståelig at de ikke endrer på noe. Det fungerer jo hver gang.
AboveAll

Innlegg: 5550
AboveAll
16.06.05 16:01
heka skrev:

"Dersom du ikke har noe annet å komme med,så som muslimhetsing"

-Nei, mye bedre med USA-hets, ikke sant?
Aynrand

Innlegg: 1148
Aynrand
16.06.05 20:06
Det er ikke USA-hets, AboveAll, da det er folket i USA som er de som må bære den tyngste delen av CIAs mangeårige herjinger. De er neddynget i propagandaen, men heldigvis er det mange som klarer å stikke hodet opp av gjørma og begynner å se seg rundt. Det kan vi takke internett for.

Syns du det er greit at en gruppe mektige mennesker forleder en helt verden og setter folkeslag og religioner opp mot hverandre så de kan skumme fløten av det verden har å tilby? Du tror sikkert ikke på at CIA er en gjeng notorisk kriminelle narkotikasmuglere, og at myndighetene i USA bare har ærlige hensikter, og vil alle menneskene på denne jord godt. Du vil uansett gjøre deg selv en tjeneste ved å ikke se så svart/hvit på saker og ting.
AboveAll

Innlegg: 5550
AboveAll
16.06.05 20:36
"Det er ikke USA-hets, AboveAll"

Islam-kritikken som foregår her på VGD er heller ikke hets. Men sannhet. Det er den vanlige muslimen som må være den tyngste telen av de islamske ledernes mangeårige herjinger. De er neddynget i anti-vestlig propaganda. Men heldigvis er det noen FÅ muslimer som klarer å stikke hodet opp av gjørma og begynner å se seg rundt. Fks den tidligere muslimen Ali Sina som driver www.faithfreedom.org
Den svært anti-islamske politikeren i Nederland, som heter Hirsi Ali. En tidligere muslimsk kvinne født i Somalia, som nå kjemper for kvinners rettigheter i Islam. Hun har kalt den tidligere Profeten sin en pervers tyrann og Islam en tilbakestående religion. Hun er såklart drapstruet så til de grader av islamske ledere. De har jo allerede drept sammarbeidspartneren Van Gogh. Hun har vel en 20 bodyguards til en hver tid.

Syns du det er greit at ekstremt mektige muslimer (de som styrer Islam) har sottet igang aksjon ta over vesten med jihad som virkemiddel?

En muslimsk president sa på 70-tallet at en million mennesker ville dra fra den sørlige til den nordlige halvkule. De ville ikke komme dit som venner, men for å ta over. Og som noen sa; Bin Laden vil fryde seg hvis Tyrkia bli med i EU.

Hvorfor prøver muslimer å få seg egen islamsk stat i Thailand? Bomber går av nå og da og dreper uskyldige thaier. Muslimer er SVÆRT upopulære i Bangkok, med meget god grunn. Akkurat samme i det katolske landet Filipinene. Det samme vil skje her også, når de bare blir litt flere. Vi har jo allerede Sheik Omar som jobber for sharia-lover i Norge. Han sier at de kun er i startfasen her, men etterhvert så vil de være sterke og mange nok til å stå frem. Så en muslim som skrev på et islam-forum at hvis ikke media i Norge bli mindre "islam-fientlig" så ville muslimer lage opprør i Oslo. Greit at de er ærlige i det minste. Ting skjer, og ting vil VIRKELIG begynne å skje snart, m.m et eller annet meget spesielt skulle hende som forandrer alt. Sende samtlige muslimer ut av Europa fks. Du vil uansett gjøre deg en tjeneste ved å ikke se så svart/hvit på saker og ting.
Aynrand

Innlegg: 1148
Aynrand
16.06.05 21:32
AboveAll skrev:
Ting skjer, og ting vil VIRKELIG begynne å skje snart, m.m et eller annet meget spesielt skulle hende som forandrer alt.

Tror du ikke dette synker inn hos den styrende eliten, og at de har alle følere ute for å hindre at det skjer? De infiltrerer disse miljøene uten problemer og de har full kontroll på de store massene. At enkeltpersoner finner på tullete ting får stå for den enkeltes regning. Det er greit nok at du bekymrer deg for disse, men det er dette de vil og det er derfor de pumper media full av stoff om dette hver dag.

Det folk egentlig burde bekymre seg for er at det er disse hvitsnippforbryterne på Wall Street som passer på oljepengene våre. Vi betror dem våre egne og våre barns pensjoner, men det er denne gjengens siste bekymringer. Når de er i stand til å sprenge noen bygninger i New York, og noen bomber på Bali og i Madrid, for så å dekke over det i media, da er de i stand til å stikke av gårde med pengene våre også.
AboveAll

Innlegg: 5550
AboveAll
17.06.05 00:57
Megatulling. m.m du kan bevise den siste påstanden regner jeg med innlegget ditt blir slettet. Bevisst spredning av løgn. Muslimer har blitt dømt for alle angrepene.
Aynrand

Innlegg: 1148
Aynrand
20.06.05 22:27
AboveAll skrev:
Bevisst spredning av løgn.

Jeg ble ikke helt ferdig med denne saken. Og når det gjelder bevisst spredning av løgner, hvem er ikke i den beste posisjonen til å gjøre akkurat det.

Selve symbolet på pressefriheten, gromtappen til ”The New World Order” er Bob Woodward.
http://en.wikipedia.org/wiki/Bob_Woodward

Alle forbinder vedkommende med avsløringene om Watergate og er blitt symbolet på den frie pressen. Når man ser litt på bakgrunnen til den meritterte journalisten viser det seg at han har sin bakgrunn fra Yale og etterretning. Han er ett produkt av samme skole som ”skull and bones”-gjengen, og var medlem av en annen gruppe kalt ” Book and Snake”. Samme gruppe hvor andre kjente etterretningsnavn som den nåværende etterretningssjefen Porter Goss bl.a. Foreldrene hadde også bakgrunn fra militær etterretning, og Bob tjenestegjorde i etterretning i ”The United States Navy” før han ble reporter i Washington Post.

Dette er nok ett eksempel på hvordan ”den frie pressen” fungerer, og hvordan de forleder en hel verden til å kunne gjøre akkurat som de vil.

MoreTEN

Innlegg: 20762
MoreTEN
21.06.05 00:37
Aynrand

Kampen om media startet nok tidligere enn som så, og du må gå tilbake til før USA gikk inn i 1.verdenskrig, å se på oppkjøpet da. Fra å være flere uavhengige, ble der plutselig noen utvalgte mektige menn som satt på de største avisene. Dette peker bla. en senator på, og i et dokument -som jeg desverre ikke har noe sitat fra akkurat nå- kan man lese hvordan medier blir kjøpt opp, og hvordan han er kritisk til dette. Han beskriver også hvordan avisene da lager falske oppslag, gjerne om grusomheter mot deres allierte, slik at folket blir mer villig til å krige. Når man gikk til krig, gjett hvem som tjente seg styrtrike på det?

USA hadde en aktiv propagandamaskin før 2.verdenskrig, og anti-Hitler, Franco & japse filmer ble produsert i fleng, bla. fra Disney. Etter krigen utviklet dette seg, og dette har røtter bla. i filmindustrien, da f.eks. Hollywood. Regissører som ble bannlyst, fordi man mente de var kommunister og forpestet USA med sine umorlaske filmer. En fin kommunistfrykt film er "Invasion of the Body Snatchers", som alle burde se. De illustrerer fint frykten som pågikk i de tider :)
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg