Nye VGD er lansert! Mer informasjon

En klubb i moralsk forfall og i sportslige krise. Finnes det ikke noe bunnpunkt for Brann?

7
14 svar

14 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Gaute36

Ja de har problemer i Bergen. Det er helt klart. De er ikke de eneste som har problemer. Dette er den første tråden på vgd om denne saken. Det er fire dager siden saken ble kjent og det er kun ett innlegg på vgd. Det er ikke ett tegn på ett aktivt debattmiljø. På ett annet forum, som det ikke er lov å linke til er det over 1300 innlegg om denne saken. Der blir det debattert mens her er der kun ett innlegg. Jeg opplever at dette er ett totalt nederlag for vgd der de ikke lengre er det foretrukne plassen til å debattere aktuelle saker. De er blitt en ikke aktør når det gjelder debatt og det har de klart på under en måned. Det er jo godt gjort hvis det var der de ønsket, men jeg har en følelse at det ikke var der de ville oppnå med."oppgraderingen" sin.

10

Pugachev

Se på det positve. Her inn har du alltid rett fordi det er færre her enn på Lyns kamper.

2

Daltrey

Ja, om Lyn er målestokken for VGD, så håper jeg at denne oppgraderingen ble billig.

1

Drublic

Hvilket forum er det snakk om? Skriv uten en dotcom så jeg kan søke det opp. Dette maltrakterte forumet her er jo ubrukelig nå.

1

Hepp1971

Hva er det VGD holder på med? De har jo drept hele debatten, det er jo umulig å finne noe igjen, alt er bare rot, nei takk for meg!

2

Tab

Aldri vært noe fan av konspirasjonsteorier, men her er det noe muffins. Vi husker alle saken om at bryggeriene i Bergen måtte kaste flere 1000L øl. Hva hvis ikke dette ble kastet?? Siden det var lockdown fikk vi ikke gå ut og kjøpe deilig flaskevann for 50krL. Vi måtte drikke fra springen!!!! Hva viss all ølen ble blandet inn i drikkevannet? Kanskje det er grunnen til at Bergensere gjør rare ting??

2

juveninho

Endelig en av spillerne som greide å finte noen ut i pølsebua på Brann Stadion ;)

1

BuryMeInSmoke

Utrolig at Kristoffer Barmen nå har fått sparken. Vibeke Johansen er personen som burde fått sparken for lenge siden. Hun uttalte i etterkant av festen at spillerne ikke kom til å få straff. De har allerede fått nok straff ved å bli offentlige huggestabber. Noe som var hennes ord.

Nå går hun tilbake på løftet sitt og bruker Kristoffer Barmen som syndebukk for å skjerme de andre spillerne. Spilleren som var den ENESTE (+Taylor, som ikke var med) som gikk ut offentlig og la seg flat. Dette er ekstremt dårlig ledelse. Fordi ingen andre tok selvkritikk så ble det Barmen som ble syndebukken.

Er Vibeke Johansen den mest udugelige lederen i norsk toppfotball? Hun har jo selv vært med på å blåse opp denne saken istedenfor å dysse den ned.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...