Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

INNVANDRINGEN TOTALT UTE AV KONTROLL

GENUIN_NORWEGIAN

Innlegg: 177
GENUIN_NORWEGIAN
08.02.10 07:31

SSB melder at i perioden 2000-2009 har 510.748 personer fått oppholdstillatelse her i landet. Her er ikke svensker og dansker medregnet. I tillegg kommer jo asylsøkere og de som oppholder seg her i landet ulovlig.

Selv om mange av disse også er vestlige innvandrere så sier det seg selv at våre myndigheter med dette har bevist at de IKKE HAR KONTROLL PÅ HVA DE HOLDER PÅ MED,  - igjen, så vil jeg hevde at Jens og APkattene ALDRI vil tillate at SSB eller andre får utarbeide et REELT INVANDRER REGNSKAP, for det ville ha ført til et RAMASKRIK og ville protester i dette landet.

Danmark er neste land etter Hellas som har en økonomi som er på full fart ut av kontroll,  Sverige er en skygge av seg selv (Mindre BNP enn Norge), og jeg vil hevde at hovedgrunnen er at disse to land har hatt et stort og kostbart innvandrer problem mye lenger enn Norge p.d.  

Vi er imidlertid på full fart ut i samme elendigheten, og noe sier meg at det kommer til å gå enda fortere og verre her i dette landet, FORDI VI HAR, OM MULIG, ENDA FEIGERE OG MER STUPIDE POLITIKERE ENN VÅRE NABOER, samt en befolkning som ikke tørr å la nye koster slippe til i regjeringskontorene på tross av at det må være bortimot umulig å ikke se hva som er i ferd med å skje i dette landet.   

Genuine Norwegian

Rosseau

Innlegg: 1749
Rosseau
08.02.10 08:04

Et slikt tall er altfor høyt for et lite land som Norge, det er ingen tvil om at innvandringspolitikken må strammes kraftig inn, og det tror jeg de fleste er enige om nå.

lusekoftan

Innlegg: 47584
lusekoftan
08.02.10 08:08
GENUIN_NORWEGIAN: Danmark er neste land etter Hellas som har en økonomi som er på full fart ut av kontroll,  Sverige er en skygge av seg selv

- Jeg tror ikke det jeg, dette står i Dagens Nyheters pappersupplaga idag:

"Sveriges ekonomi står sig i Europa:

Sverige kommer som tvåa strax efter Luxemburg, när schweiziska storbanken UBS rangordnar olika europeiska länder. Längst ned på listan kommer Grekland. Jämförelsen gäller tre områden: de offentliga finanserna, balansen mot omvärlden samt riskerna i banksystemet.

UBS menar att Sverige står sig starkt på så gott som alla områden. De offentliga finanserna, både när det gäller underskottet och skuldsättningen, är långt bättre än det europeska genomsnittet. Samma gäller för bytesbalansen, alltså handels- och kapitalflöden med utlandet".

http://www.dn.se/ekonomi/

- Du kan ladda hem hela artikeln via pdf-tidningen

- Detta är dyster läsning för den svenska socialdemokratiska oppositionen som gjerne vill återta makten vid valget i september.

(Innlegget ble redigert 08.02.10 08:12)

GENUIN_NORWEGIAN

Innlegg: 177
GENUIN_NORWEGIAN
08.02.10 08:47
lusekoftan: - Jeg tror ikke det jeg, dette står i Dagens Nyheters pappersupplaga idag:

Kjære Nabo, (forutsetter at du  er svensk eller har svenske aner)

Fint at det ser ut til å være en lysning i skogen for Sverige (noe jeg tror blir veldig kortvarig) ,  - jeg sa ikke annet enn at Sverige er en skygge av seg selv, og hvordan kan du benekte det - nær sagt alle de største  svenske lokomotivene er enten solgt til utlandet eller i store økonomiske problemer les VOLVO / SAAB etc. Norsk BNP første qtr i 2009  er større en svensk BNP  - (9mill vs 4.8 innbyggere) Arbeidsledigheten er enorm - det raser jo inn med svensk ungdom til Norge for å¨kunne livberge seg. Og dere har et HAV med ikke vestlige innvandrere som sakte men sikkert vil trekke det svenske velferdssamfunn ned i dritten.   

Og la det være helt klart, jeg mener at utviklingen i Sverige og Danmark burde være klare eksempel for Norge på hvordan det ikke skal gjøres , desverre så ser det ut til at våre stupide AP politikere med partnere faktisk ser opp til sine svenske kollegaer, det er derfor jeg hevder at disse, OM MULIG, er enda mer stupide enn det ubrukelige rokklet som dere må leve med i Sverige.   

Nei min gode venn, Sverige og Danmark er helt fucked - Norge på god vei. - men for all del luskofftan, dream on du.....

Genuine Norwegian

b-bubs

Innlegg: 7135
b-bubs
08.02.10 08:53

Legger ikke så mye merk  til innvandringen , synes de tilpasser seg fint i Norge , og Norge er stort i areale og masse oljepenger så det er plass til å hjelpe mangen -mangen flere synes jeg , se på i Oslo der de vil flytte mangen ut i landet når statlige kontorer blir opprettet andre steder vil det bli ledig mangen tomter og sånn til å bygge om til fine leiligheter , da må sjefene i Norge passe på att de blir forbeholt studenter og innvandrere .

JuksiTaxi

Innlegg: 2948
JuksiTaxi
08.02.10 08:57
GENUIN_NORWEGIAN: Vi er imidlertid på full fart ut i samme elendigheten, og noe sier meg at det kommer til å gå enda fortere og verre her i dette landet, FORDI VI HAR, OM MULIG, ENDA FEIGERE OG MER STUPIDE POLITIKERE ENN VÅRE NABOER, samt en befolkning som ikke tørr å la nye koster slippe til i regjeringskontorene på tross av at det må være bortimot umulig å ikke se hva som er i ferd med å skje i dette landet.  

Norge er er land med god plass, mange naturressurser og åpne og inkluderende borgere. Vi kan og bør ta inn enda flere innvandrere. Det er ingen automatikk i at flere innvandrere fører til lavere levestandard for befolkningen, tvert imot  er det store muligheter for det motsatte. Vi må bare få på plass en integreringspolitikk som fungerer og som tar hele landet i bruk.

Det virker som du hausser opp en stemning bare for for å få slengt dritt om regjeringen. Integrering er ikke bare rikspolitikeres ansvar.

SGT_PEPPER

Innlegg: 678
SGT_PEPPER
08.02.10 09:03
JuksiTaxi: Integrering er ikke bare rikspolitikeres ansvar.

Det største ansvaret ligger hos de som faktisk kommer, hvis de ikke vil integreres, så nytter det ikke hva politikerne  gjør!

Med mindre de hiver dem ut da!

Men da må vi kanskje opprette et slags integreringspoliti!

hehe

GENUIN_NORWEGIAN

Innlegg: 177
GENUIN_NORWEGIAN
08.02.10 09:33
b-bubs: Legger ikke så mye merk  til innvandringen , synes de tilpasser seg fint i Norge

Ja han sa så han som møtte naboen også, hvor denne klaget over at bensinen var blitt så dyr,  - nei det synes jeg ikke, jeg fyller nå fortsatt for en hundrelapp jeg......  

AT DET GÅR AN....

 

b-bubs

Innlegg: 7135
b-bubs
08.02.10 09:37
GENUIN_NORWEGIAN: La det være helt klart, JENS STOLTENBERG er det værste som har hent Norge gjennom alle tider

Er enig , han virker til å være høyre mann !

lusekoftan

Innlegg: 47584
lusekoftan
08.02.10 14:41
GENUIN_NORWEGIAN: jeg sa ikke annet enn at Sverige er en skygge av seg selv,

- Og det dritter jeg i.

LeoMessix19

Innlegg: 11262
LeoMessix19
08.02.10 14:41
GENUIN_NORWEGIAN: La det være helt klart, JENS STOLTENBERG er det værste som har hent Norge gjennom alle tider.

AlDrI!

(Innlegget ble redigert 08.02.10 14:42)

sabre2

Innlegg: 12799
sabre2
08.02.10 14:50
LeoMessix19: AlDrI!

Helt enig, det værste som har hendt etter krigen er den ukontrollert tilstrommingen av ikke integrerbare muslimer.

De siste dagers "streiker" blandt Oslos taxier er bare en begynnelse.

aliks_2

Innlegg: 116
aliks_2
08.02.10 15:03

Eksperimentet med islamsk innvandring har vært mislykket ja. De fleste andre er ok.

GENUIN_NORWEGIAN

Innlegg: 177
GENUIN_NORWEGIAN
08.02.10 15:04
lusekoftan: - Og det dritter jeg i.

Og så var det tomt for argumenter hos svenskedusten

hei hei

FU

b-bubs

Innlegg: 7135
b-bubs
08.02.10 16:10

Ja nå kan dere se , vi trenger drosjene !!!

jeolno

Innlegg: 13278
jeolno
08.02.10 17:14

Fakta om Sverige

Før masseinnvandringen til Sverige startet, var levestandarden i "folkhemmet" helt på topp i Vest-Europa.

Omvendt proposjornalt med innvandringen, har Sverige rast på listen over landenes levestandard. Målt mot land i Vest-Europa finner vi dem nå på nedre halvdel.

Regner med vi vil erfare det samme her til lands, spesielt når olje- og gassinntektene etter hvert tørker inn.

fujis

Innlegg: 10689
fujis
08.02.10 20:14
GENUIN_NORWEGIAN: SSB melder at i perioden 2000-2009 har 510.748 personer fått oppholdstillatelse her i landet. Her er ikke svensker og dansker medregnet. I tillegg kommer jo asylsøkere og de som oppholder seg her i landet ulovlig. Selv om mange av disse også er vestlige innvandrere så sier det seg selv at våre myndigheter med dette har bevist at de IKKE HAR KONTROLL PÅ HVA DE HOLDER PÅ MED,  - igjen, så vil jeg hevde at Jens og APkattene ALDRI vil tillate at SSB eller andre får utarbeide et REELT INVANDRER REGNSKAP, for det ville ha ført til et RAMASKRIK og ville protester i dette landet. Danmark er neste land etter Hellas som har en økonomi som er på full fart ut av kontroll,  Sverige er en skygge av seg selv (Mindre BNP enn Norge), og jeg vil hevde at hovedgrunnen er at disse to land har hatt et stort og kostbart innvandrer problem mye lenger enn Norge p.d.   Vi er imidlertid på full fart ut i samme elendigheten, og noe sier meg at det kommer til å gå enda fortere og verre her i dette landet, FORDI VI HAR, OM MULIG, ENDA FEIGERE OG MER STUPIDE POLITIKERE ENN VÅRE NABOER, samt en befolkning som ikke tørr å la nye koster slippe til i regjeringskontorene på tross av at det må være bortimot umulig å ikke se hva som er i ferd med å skje i dette landet.    Genuine Norwegian

Ute av kontroll ?

Å nei , det er en ønsket og villet utvikling .  Det sa Pølse-hansen i sin tid , og det mener vel resten av regjeringen nå også , skal du se .

vadefugl

Innlegg: 41847
vadefugl
08.02.10 20:26
aliks_2: Eksperimentet med islamsk innvandring har vært mislykket ja. De fleste andre er ok.

Helt enig med deg. Muslimer krever og krever, samt at fengselet er fulle av disse troendes folka.

startelver

Innlegg: 73077
startelver
09.02.10 00:44

Det som er bekymringsverdig her i Oslo er at alle innvandrerfamiler ser ut til å få 5-6 unger hver mens norske familier stort sett har 1-3 barn.  

Problemet ser vi allerede på noen av skolene i Oslo hvor over halvparten av elevene er av innvandrerfamilier. T.o.m 80% har jeg sett.

Hvor skal dette ende?  Som vi vet greier ikke muslimer å bruke kondom , de bare produserer barn hver gang de har sex?

 

lusekoftan

Innlegg: 47584
lusekoftan
09.02.10 02:26
jeolno: Før masseinnvandringen til Sverige startet, var levestandarden i "folkhemmet" helt på topp i Vest-Europa.

- Og nå er vi bare på andra plass i denne kåringen:

"Sveriges ekonomi står sig i Europa:

Sverige kommer som tvåa strax efter Luxemburg, när schweiziska storbanken UBS rangordnar olika europeiska länder. Längst ned på listan kommer Grekland. Jämförelsen (sammenlikningen) gäller tre områden: de offentliga finanserna, balansen mot omvärlden samt riskerna i banksystemet.

UBS menar att Sverige står sig starkt på så gott som alla områden. De offentliga finanserna, både när det gäller underskottet och skuldsättningen, är långt bättre än det europeska genomsnittet. Samma gäller för bytesbalansen, alltså handels- och kapitalflöden med utlandet".

http://www.dn.se/ekonomi/

- Du kan ladda hem hela artikeln via pdf-tidningen

- Detta är dyster läsning för den svenska socialdemokratiska oppositionen som gjerne vill återta makten vid valget i september 2010 og åpenbart også for deg.

(Innlegget ble redigert 09.02.10 02:28)

Tijuan

Innlegg: 740
Tijuan
09.02.10 02:33

Hmm, Sverige har altså nå ett dårligere resultat enn Norge sett i forhold til anntall innbyggere.

Noe som tidligere ikke har vært tilfellet, men Lusekoftan er ikke istand til og konkludere med annet enn att Sverige går så det suser?

Luring han der Lusekofta.

lusekoftan

Innlegg: 47584
lusekoftan
09.02.10 03:04
Tijuan: Lusekoftan er ikke istand til og konkludere med annet

-Jeg har ikke "konkluderet" noenting, det er den schweiziske storbanken UBS som redovisat sin kåring som er en dyster läsning för den svenska socialdemokratiska oppositionen som gjerne vill återta makten vid valget i september 2010 og åpenbart også for deg.

(Innlegget ble redigert 09.02.10 03:05)

Tijuan

Innlegg: 740
Tijuan
09.02.10 03:50

Der beviste du jo akkuratt hva jeg mente, takk :-)

GENUIN_NORWEGIAN

Innlegg: 177
GENUIN_NORWEGIAN
09.02.10 08:56
Tijuan: Hmm, Sverige har altså nå ett dårligere resultat enn Norge sett i forhold til anntall innbyggere.

Nei det blir feil å si det sånn. -

Norges  BNP er REELT høyere enn det Svenske,  dette med foketallet er bare tatt med for å vise at  dette er altså tilfelle på tross av at vi bare har ca halve befolkningen av Sverige. Med andre ord så ble dette litt av sjokk for myndighetene i Sverige, og forteller mye om svensk økonomi idag.

GN

 

b-bubs

Innlegg: 7135
b-bubs
09.02.10 08:58
lusekoftan: Jeg har ikke "konkluderet" noenting, det er den schweiziske storbanken UBS som redovisat sin kåring som er en dyster läsning för den svenska socialdemokratiska oppositionen som gjerne vill återta makten vid valget i september 2010 og åpenbart også for deg

Er ikke sikkert alt er korrekt der heller .

jeolno

Innlegg: 13278
jeolno
09.02.10 10:59
lusekoftan: "Sveriges ekonomi står sig i Europa: Sverige kommer som tvåa strax efter Luxemburg, när schweiziska storbanken UBS rangordnar olika europeiska länder. Längst ned på listan kommer Grekland. Jämförelsen (sammenlikningen) gäller tre områden: de offentliga finanserna, balansen mot omvärlden samt riskerna i banksystemet.

Denne kåringen gjelder styringen av økonomien, Og det gjør altså Moderaterna svært bra.

Men det sier ingenting om velferdsnivået i landet. Og det var det jeg viste til. Når "samfunnskaken" vokser saktere enn folketallet, synker den gjennomsnitlige levestandarden.

Levestandarden i Sverige har ikke sunket, men den har ikke økt like mye som i mange andre land, som det er naturlig å sammenligne med.

Om dette skyldes innvandringen kan jo diskuteres. Men "kaken" må deles på flere, som dessuten i følge statistikken har en langt lavere sysselsetning i arbeidslivet enn gjennomsnittet.

U-gurt

Innlegg: 33024
U-gurt
09.02.10 13:41
jeolno: Om dette skyldes innvandringen kan jo diskuteres. Men "kaken" må deles på flere, som dessuten i følge statistikken har en langt lavere sysselsetning i arbeidslivet enn gjennomsnittet.

Dette er selvfølgelig helt rett :)

Oljeformuen f.eks blir selvfølgelig mindre per snute når vi må dele denne på en halv million mennesker mer, som kommer til landet og blir norske statsborgere.

Den kapital Norge besitter blir selvfølgelig mindre når den skal deles på flere.

Og når antallet invandrere ikke "forsørger" seg selv, men lever på storsamfunnets midler, vil hele greia bli et minusforetak.

Yousof

Innlegg: 5321
Yousof
09.02.10 16:39
b-bubs: Legger ikke så mye merk  til innvandringen , synes de tilpasser seg fint i Norge , og Norge er stort i areale og masse oljepenger så det er plass til å hjelpe mangen -mangen flere synes jeg , se på i Oslo der de vil flytte mangen ut i landet når statlige kontorer blir opprettet andre steder vil det bli ledig mangen tomter og sånn til å bygge om til fine leiligheter , da må sjefene i Norge passe på att de blir forbeholt studenter og innvandrere .

Hør! Hør! Om så innvandrere blir majoritet, så tror jeg dette er noe alle etniske nordmenn som ikke tenker rase vil ta med ro. Det er forandring, og det er kanskje en ny norge om 50 år. Men hvorfor hele tiden bakstrebe og jobbe mot utviklingen som mange gjøre? De alle fleste etniske nordmenn har plenty innvandrervenner og positive till innvandring. Det er bare små kjernegrupper som fanataserer om norge anno 1950.

lusekoftan

Innlegg: 47584
lusekoftan
09.02.10 16:44
jeolno: Denne kåringen gjelder styringen av økonomien, Og det gjør altså Moderaterna svært bra.

- Ja, jämförelsen (sammenlikningen) gäller tre områden: de offentliga finanserna, balansen mot omvärlden samt riskerna i banksystemet.

- Det er den schweiziske storbanken UBS som redovisat sin kåring som heltsikkert er en meget dyster läsning för den svenska socialdemokratiska oppositionen som gjerne vill återta makten vid valget i september 2010 og åpenbart for noen i dette forum også, socialisterne ?

U-gurt

Innlegg: 33024
U-gurt
09.02.10 16:47
Yousof: Hør! Hør! Om så innvandrere blir majoritet, så tror jeg dette er noe alle etniske nordmenn som ikke tenker rase vil ta med ro. Det er forandring, og det er kanskje en ny norge om 50 år. Men hvorfor hele tiden bakstrebe og jobbe mot utviklingen som mange gjøre? De alle fleste etniske nordmenn har plenty innvandrervenner og positive till innvandring. Det er bare små kjernegrupper som fanataserer om norge anno 1950.

Si meg min gode venn Yousof, forstår du ikke at nordmenn flest ikke vil ha et muslimsk samfunn?

Vil du bli kristen? Ikke, hvorfor skal du da tro at vi vil bli muslimske?

At Norge forandres hele tiden, noe landet har gjort hele tiden, betyr ikke at vi vil at det skal bli muslimsk.

Du er såpass oppvakt, så dette forstår du også :)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg