VGD

VGD

Publisert Oppdatert

Om VGD

Hva er VGD?

VGD er en ny plattform fra VG som binder sammen mennesker, og lar dem samle seg i samtale og diskusjon rundt sine interesser. Vår historie går tilbake til 1997, og har over 50 millioner publisert debattinnlegg.

Med VGD ønsker VG å ta tilbake eierskap til debatten, og skape en fri og åpen arena for debatt og diskusjon. Vi ønsker å ha lav terskel for at alle kan delta, diskutere, lære og bli underholdt av hverandre.

Følg temaene som interesserer deg

Enten du er interessert i sport, politikk, kultur eller underholdning - så finnes det et tema for deg. Følg det som interesserer deg, og få siste nytt og oppdateringer direkte til din egen, personaliserte forside!

Opprett dine egne fellesskap

Finner du ikke et nytt tema som interesserer deg? Opprett et nytt tema, og samle andre mennesker med samme interesse i diskusjon rundt det.

Stem opp og ned innhold

Med VGD kan du stemme opp det gode innholdet og bestemme hva det snakkes om. Det mest interessante innholdet løftes automatisk til andre brukere.

Del tekst, bilder, lenker, opprett avstemninger og kommenter innlegg

Med VGD kan du enkelt dele tekst, bilder, lenker eller opprette engasjerende avstemninger med få tastetrykk. Du kan også kommentere innlegg.

Laster...