Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Tilbakemeldinger VGD

Velkommen til nye VGD! Formålet til VGD er at det skal være en fri og åpen plattform for diskusjon og underholdning, fra smått til stort.

De største endringene rundt VGD er at vi på forsiden har implementert en nyhetsstrøm som viser deg ny aktivitet fra dine favorittema som du følger. Finner du ikke et egnet tema for din interesse, så kan du også opprette et eget tema - og samle andre med felles interesse. Se lenger nede for en oversikt over de største og nyeste funksjonene.

Vi har opprettet en egen kategori hvor du kan publisere dine tilbakemeldinger. Alle tilbakemeldinger og tanker rundt oppdateringen som postes andre steder vil bli flyttet dit for å unngå avsporinger i andre kategorier.

Tilbakemeldinger, tanker og spørsmål rundt oppgraderingen tas her

Det gjør det mye enklere for oss å samle alle innspill, og vi unngår avsporing i andre kategorier. Husk å skrive konstruktive tilbakemeldinger.

Standardsortering

Du kan nå velge hvordan svarene i tråder sorteres som standard, og vi har laget nye knapper for det hvis du ønsker å veksle. Du kan velge at tråder sorteres som standard enten med populær, nyeste først, eldste først og topp. Velger du eksempelvis en standardsortering basert på nyeste først, sorteres innleggene kronologisk på tid.

**Oppdatering: Standardsortering gjelder nå også i feed på forsiden og i temakategorier. Vi har også lagt til støtte for infinite scroll**

Slik gjør du det:

1. Klikk på profilbildet øverst til høyre

2. Klikk innstillinger

3. Velg "kommentarfelt"

4. Velg ønsket standardsortering.

Eller gå direkte hit.

Utlisting av temaer

På venstresiden har PC-brukere en meny hvor dere kan bygge opp en egen utlisting av temakategorier. For å få tema opp her, så må du følge først velge å følge temaet. Vi har nå økt antall temaer som listes opp på venstresiden for PC-brukere, og lagt inn forslag.

Tips: Dersom dere går til tema-oversikten kan du favorisere enkelttema ved å trykke på stjernen. De vil legge seg høyest opp i utlistingen på venstresiden.

Annet

  • Økt synlighet for knapper for sortering, navigasjonsknapp i topp, og ekstra meny for rapportering og bokmerking av innlegg.

  • Økt ytelse ved sortering av store tråder

  • Justert design. Forbedret dark mode.

  • Forbedret ytelse ved søking etter tema og innhold

  • Flere, mindre tweaks og fixes.

Hovedfunksjoner:

Hurtigsnarvei

I toppen på siden finner du et kompass, som du har tilgang til overalt. Her kan du søke blant tema og innhold, samt snarvei til ulike ofte, brukte knapper (forsiden din, global forside, temaer og bokmerker).

Min side og forsidestrøm

I venstre verktøymeny har du tilgang til to aktivitetsstrømmer:

  • Min side: Viser innhold fra dine tema som du aktivt har valgt å følge. For å følge et tema,

  • Forsiden: En global forside, som viser mest populært (avhengig av sortering) innhold på tvers av alle tema, uavhengig av om du følger dem eller ikke.

Tema:

Tema er offentlige og åpne kategorier hvor alle kan delta i diskusjoner. For å få et tema opp i din aktivitetsstrøm, og i utlistingen i venstre meny må du først velge å følge temaet.

Søk

Vi har også jobbet med å forbedre ytelsen til innholdssøket, slik at man enklere skal finne tråder. Si fra hvis dere opplever problemer med dette.

Trykk på det blå kompasset i toppen, og skriv inn i søkefeltet. Du får først forslag til relevante tema. Ønsker du å søke etter tråder og innlegg, trykk: "Se flere treff på ***".

Vi har gjort flere justeringer på søkemotoren for at du nå skal få bedre forslag. Si fra hvis du opplever problemer med dette.

Bokmerker og notifikasjoner på bokmerket innhold:

Har du en favorittråd du ønsker lagret, og få varsel ved nytt innhold? Trykk på prikkene ved siden av et innlegg, og velg "lagre som bokmerke".

Lagrer du en tråd eller et svar som bokmerke, får du automatisk varsel ved nytt innhold. Fra bokmerke-oversikten får du rask oversikt over det du har.

Fra bokmerke-oversikten kan du også deaktivere notifikasjoner.

Utlisting av alle tema

Ønsker du å få en rask utlisting av alle temaer? Da kan du bruke utlistingen av tema. Den kan du også sortere på emner. På mobil har du valg om sortering i topp.

Teksteditor

Vi ønsket å beholde teksteditoren så simpel så mulig. Men for dem som ønsker litt mer avansert bruk, som for eksempel å lage tabell, kodesnutter o.l. så støtter editoren markdown. Her finner du en guide for grunnleggende bruk.

Dark Mode / Mørk modus

Du kan manuelt velge mellom lys og mørk modus fra innstillinger -> utseende. Følger systemfargene automatisk.

Retningslinjer:

Vi har opprettet nye og oppdaterte retningslinjer, og oppfordrer både nye og eksisterende brukere å ta en gjennomgang.

De finner du her: VGDs regler og verdier

Dette jobber vi med:

Vi har fått mange tilbakemeldinger, og det ligger mye i utviklingsplanen. Mange har eksempelvis nevnt redigering av innlegg, opplisting av innlegg på profil. Dette kommer. Hvor lenge forventer dere å kunne redigere innlegg, og er det andre felter i profilen dere savner? Vi vet også at flere savner å styre lasting av kommentarer mer, og få en mer kompakt/klassisk visning. Det er slikt vi kan jobbe med å få til.

Laster...