Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Hjemsøkt hus.

NYTT TEMA
Tusca
TuscaInnlegg: 269
29.12.07 13:30
Har bodd 20 år i et hus, som vi hadde flere uforklarlige hendelser i. Disse var dog ikke skremmende for oss. I tillegg tror vi det også var såkalte "småfolk" som hørte til der. De gjorde seg spesielt bemerket når vi bygget om rommene i 2.etg. Det hørte ut som de kastet en neve med klinkekuler ut over laminatgulvet. Dette skjedde natt etter natt. Det var bare å rope opp, eller dunke i taket med kosteskaftet, så sluttet de.
For omtrent 15-16 år siden, en flott sen sommerkveld med fullmåne, og vi satt ute koste oss. Da fikk minste sønnen i huset en opplevelse hvor huset ble borte og der terrassen var, så var det stor avlang stein med en grop på midten. Ved steinen stod det en ung lyshåret kvinne og ved siden av henne en eldre skjeggete mann med et våpen i hånden. Videre så mente han at denne mannen drepte denne kvinnen over denne steinen.
Vi trodde ikke på han selvfølgelig, men begynte å lure da vi passerte stedet hvor steinen hadde stått. Der var det iskaldt og nakkehårene reiste seg, skikkerlig grøssent. Innenfor denne sirkelen på ca. 1 m. var det 1.5 grader kaldere. Denne følelsen fikk vi også ved neste fullmåne, og da med flere gjester tilstede.
Ifjor gravde vi opp terrassen og byttet ut noen vannrør. Der på stedet hvor offersteinen ble sett, og der lå den. På 2,10 m. dyp lå den avlange steinen med grop på midten som passet til å legge hodet ned i. Dette har fått oss til å virkelig lure på, om det som sønnen så, har hendt en gang i vikingetiden. Stedet huset ligger heter "Hovet" fra gammelt av, og er beskrevet i bygdeboken.
Det vi nå også lurer på, er om noen vet om eller når det ble ofret unge fagre kvinner i Norge.
guttemann
guttemannInnlegg: 1590
15.01.08 20:51
Vi vet ikke sikkert hvordan gudehovene så ut. Vi vet ikke hva de ofret når de gjorde blot. Vi vet at de hadde treller som de kunne sende i døden under blant annet begravelser.
Go0ner
Go0nerInnlegg: 42166
15.01.08 20:57
Hvor seriøs er du her?
guttemann
guttemannInnlegg: 1590
15.01.08 20:58
Sirklene med stener er det ikke mange som vet om, forresten. Du bør ikke prøve å bryte den magiske forseglingen som finnes på dette stedet.
Tusca
TuscaInnlegg: 269
16.01.08 00:27
Go0ner skrev:
Hvor seriøs er du her?
......................................................
Vet egentlig ikke hva jeg skal tro om dette, men vi var jo 3 stk. som opplevde dette første gangen, og 4 stk. som opplevde det andre gangen + 3 stk. som så "offersteinen". Så det er seriøst og ærlig fra min side, selv om det er problem med å finne den slags menneske offring i Norøn historie.
Tusca
TuscaInnlegg: 269
16.01.08 00:40
guttemann skrev:
Sirklene med stener er det ikke mange som vet om, forresten. Du bør ikke prøve å bryte den magiske forseglingen som finnes på dette stedet.
...........................................................................
Det er ikke noen sirkler med steiner.
Det ligger i en kløft med en merkelig lydforsterkende effekt. Hvis man står oppe på det ene fjellet og snakker, så kan alle i kløften høre godt hva som blir sagt. Dette pga. gjenklangen fra fjellene rundt.
Det ligger en hytte ca. 80 m. unna. Den ligger høyere enn fjellene rundt kløften. Står man i kløften så kan man høre folk snakker ved hytta. Går man nærmere hytta så høres det ikke, så fjellformasjonene virker lydforsterkende. Et utmerket samlingssted for å stå og tale til folket.
guttemann
guttemannInnlegg: 1590
16.01.08 01:24
Se om du kan finne bautaen det er snakk om. Offerstenen om du vil. Den er sannsyneligvis i en grunnmur et sted i nærheten kjenner jeg mennesker rett. Store stener forsvinner ikke. Finner du en bauta med en grop for å ha blod i, så ville det jo vært morsomt. Rituelt drap av kvinner har forekommet i Norvegs historie.

Man ofret unge, vakre kvinner i riktig gamle dager. Trellkvinner, hvertfall. Når Norge fortsatt hadde småkonger, så var trellkvinner eiendom som disse kongene hadde. Når kongene døde, ble trellkvinnene begravet med småkongene. Trellkvinnen drepte man i en religiøs sermoni før man brente dem med skipet til småkongen.

I Kristne tider er det også noen søte jenter som måtte dø. Gjennom mer eller mindre profesoriske retts-saker, så endte man opp med å dømme unge kvinner til døden for hekseri. Selv om det er ikke mange saker i Norge dette gjelder.

Da kan tilnavnet hovet ha kommet fordi at det engang bodde en jente som ble beskyldt for å ikke tilbe Gud. Det kan også ha kommet fordi at stedet var hellig for vikingene på grunn av at det var et sted der døde var blidt stedt til hvile for mange år siden.

Ettersom at dere har barn involvert, så vil det ikke være så lurt å prøve å spørre de døde hva de vil dere.
Tusca
TuscaInnlegg: 269
18.01.08 01:03
guttemann skrev:
Se om du kan finne bautaen det er snakk om. Offerstenen om du vil.
...................................................
Hvis du leser innlegget mitt om igjen, så ser du at vi fant denne offersteinen 2.10 m. under terrassen.
Interessant det du skriver om offring av unge kvinner. Det kan jo bety at guttungen virkelig hadde dette "synet," denne natten. Beskrivelsen hans minner om vikingetiden, men offringen stemmer, på en måte, ikke med noe de pleide å gjøre ved fullmåne.
Plassen er et gammelt vikingested, men dengang lå denne plassen på en øy. Nærmeste viking kongegrav ligger ca 10 km. unna.

guttemann skrev:
Ettersom at dere har barn involvert, så vil det ikke være så lurt å prøve å spørre de døde hva de vil dere.
........................................................
Dette hendte for ca 16 år siden, barna er voksne idag. Vi fant steinen sommeren for 2 år siden. Videre så har vi solgt huset nå ifjor høst. Den nye eieren er informert. Vi skal snart ut å se hvordan han har innredet huset, og om han har merket, om det har vært noen "ubudne" gjester der.
guttemann
guttemannInnlegg: 1590
18.01.08 19:43
Jeg tror jeg leste om denne typen ofringer i krønikene til Adam av Bremen:
http://no.wikipedia.org/wiki/Adam_av_Bremen

Kanskje du skulle se om de døde kan ha noe å si til deg? Du trenger litt dyreblod fra det lokale slakteriet, en offersten og litt grener for å spre blodet over stenen. Grenene skal også brytes og kastes. Det kan være at de danner bilder eller runer som kan være av interesse. Og forresten, når du maner frem spøkelser så betyr ikke distanse i tid eller lengde noe spesielt. Det er en av de fine tingene med hjemsøkinger. Velg en fin skoglund, og sørg for å få privatliv. Rydd etter deg slik at vi ikke ser en artikkel om "Satanister ofret dyr" i VG. Og ikke inviter folk du ikke stoler på til seansen.

Hvis dette skulle slå feil, så burde du merke av "Fader Vår" i nytestamentet. Det kan være nyttig lesning hvis du får mørke krefter mot deg.
Tusca
TuscaInnlegg: 269
19.01.08 01:10
guttemann skrev:
Kanskje du skulle se om de døde kan ha noe å si til deg? Du trenger litt dyreblod fra det lokale slakteriet, en offersten og litt grener for å spre blodet over stenen..........
Hvis dette skulle slå feil, så burde du merke av "Fader Vår" i nytestamentet. Det kan være nyttig lesning hvis du får mørke krefter mot deg.
----------------------------------------------
Morsom den der.
Tror nok ikke at det er noen døde, som vil snakke med meg.
Ellers så har jeg aldri møtt noen, som har fått hjelp av såkalte relegiøse bøker. De er bare blitt psykisk ødelagt (indoktrinert) slik at de selv oppfatter det, som hjelp fra allah, gud eller hva det nå enn er, som de mener er det eneste sanne her på jord. Og dette uten å få servert et eneste holdbart bevis.
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg