Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Hundebriller bra eller dårlig ?

NYTT TEMA
politikk
politikkInnlegg: 33110
22.06.18 05:38

vi ser at noen setter solbriller på hunder.   Vi skulle tro at hundene prøver og grave dem av seg hvis ubehagelig.  Og er det noen forskjell på hunder, katter og andre dyr i forhold til og kvitte seg med ting vi setter på dem ?

er det lydighet som gjør at dyr beholder det unaturlige vi setter på dem ( eksempel sal på hest ) litt dum samnenligning da de ikke kan få det av seg. Men likevel ikke blir ville ved påsetting.   Eller er det fullstendig mangel på kortidshukommelse at reaksjon uteblir ?

joda...går greit og sette bånd på katt, men liker de det ?  Og prøver de og grave av solbriller i motsetning til hunder ?

det vi kan lure mer på er klær på hunder og katter og dekke på hester og kuer. Er det dyremishandling ? Vet de hva som foregår eller ikke ?   De kan neppe få det av seg og må i såfall motsette seg påsetting.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg