Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

HJELP! Tips til telt tur med hund?

NYTT TEMA
Madelen
MadelenInnlegg: 2
24.07.17 01:10

Hei! 

Jeg og min schæfer (5år) skal på en liten roadtrip, og jeg trenger sårt hjelp til hvor vi kan dra. Planen er å kjøre noen timer - gå tur i fjell eller vakre omgivelser - overnatte - for så å kjøre videre til neste sted. 

Vi er veldig tur vante, men jeg trenger tips til hvor vi kan dra? Om du har råd til en rute vi kan ta, så bare kom med dem. Jeg takker for alt av tips, da jeg selv ikke er så veldig rutinert med hvor jeg kan dra. Gaustatoppen og Besseggen er allerede bestiget, så gjerne noen forslag ala dette? Eller vakre omgivelser ved ett vann da hunden er over gjennomsnittet glad i å bade.

Har du en hel rute for oss også, så blir jeg veldig glad - da jeg helt ærlig er ekstremt dårlig på norsk natur. Planen er å være borte i 3-4 dager. 

 

Takker for alt av tips og svar!

Madelen
MadelenInnlegg: 2
24.07.17 01:21

Kjører forresten fra Oslo :) 

 

JesperJuulHansen91
JesperJuulHansen91Innlegg: 2
30.04.19 08:14

Mulig det er litt seint svar, men jeg har 4 hunder selv og jeg ville rekommandert aurlandsdalen, der kan du gå alle 3 strekningene, eller om du ønsker en mindre tur (ca 4timer) så kan man ta buss opp og bare ta siste ''etappe''.

Ellers så er også trolltunga en veldig fin rute som ikke ligger langt fra Aurlandsdalen om du ønsker flere muligheter.

Vi dro fra Halden-Geiranger-Galdhøpiggen-Aurlandsdalen-trolltunga-halden.

Du kan også svippe innom de forskjellige nasjonalparkene som er oppover mot Geiranger når du kjører fra Oslo, om du ikke ønsker å ta den lange turen opp uten stopp, mange fine gåturer i disse.


Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg