Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Flytte ut i villmarken, beste alternativer?

NYTT TEMA
-Cerberus-
-Cerberus-Innlegg: 88
10.02.19 16:14

Kun halv-seriøst, har bare lekt med tanken til nå. Men om man er lei stresset av et moderne samfunn. Om man har lyst å bare gripe øksen, flytte inn i villmarken, bygge seg en hytte og leve av naturen - hvor i Norge er de beste alternativene?

 

Lengre nord er mer isolert, men også kaldere vintre. Problemet med å gå for langt sør er man risikerer å støtte på mennesker eller havne i et eid område. Så om man har lyst å bare si adios til samfunnet å bo i naturen, hvor ville dette vært best her til lands?

Bantor
BantorInnlegg: 1118
13.02.19 18:46

Tror nok Finnmark hvis du er tøff..

Finnskogen er en klassiker...

Indre Agder, Setesdal og Telemark. Usikker på rekkefølgen på disse. Disse har kanskje lettere klima...

Merk at enkelte som vil flytte for seg selv anbefaler overgangen mellom fjellene og skogen.

Altså hvis du vil dra på skogen.

 

Enkelte som vil flytte for seg selv vil bo ved kysten. Da må du vest og nordover et sted. For i sør er det for mye folk.

 

Jobs
JobsInnlegg: 11646
13.02.19 18:57
-Cerberus-: Kun halv-seriøst, har bare lekt med tanken til nå. Men om man er lei stresset av et moderne samfunn. Om man har lyst å bare gripe øksen, flytte inn i villmarken, bygge seg en hytte og leve av naturen - hvor i Norge er de beste alternativene?

Helt klart Sør Øya uten for Hamerfest.Meget bra fiske i sjø og i innsjøer.Meget stor hare og fuglebestand da det ikke er rev der.Golf strømmen går utenfor slik at klima er heller ikke så hardt om vinteren da den blir omtalt som den "grønne øya" i Finnmark.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41635
13.02.19 19:08
-Cerberus-: Kun halv-seriøst, har bare lekt med tanken til nå. Men om man er lei stresset av et moderne samfunn. Om man har lyst å bare gripe øksen, flytte inn i villmarken, bygge seg en hytte og leve av naturen - hvor i Norge er de beste alternativene? Lengre nord er mer isolert, men også kaldere vintre. Problemet med å gå for langt sør er man risikerer å støtte på mennesker eller havne i et eid område. Så om man har lyst å bare si adios til samfunnet å bo i naturen, hvor ville dette vært best her til lands?

Vil du til fjells/fjells eller bo ved havet? Er jo stor forskjell på å bo midt inne i skauen på Hedmarken, og i et lite fiskevær yttert på kysten.

Klikk for å gå tilbake til toppen