Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Beskjed til alle: Oppdatering, sletting, innspill

NYTT TEMA
Keva
KevaInnlegg: 22653
27.04.18 19:16
0gg0: Hva dere enn gjør av forandringer, så for alt i verden ikke lag muligheter for gule smilefjes og andre emojis

Det er nok ikke mye du og jeg er enige om, men her har du min fulle støtte!

Cobi
CobiInnlegg: 58243
27.04.18 19:29

Siste 10 innlegg-funksjonen som det gamle vgd hadde var gode greier. 

Hvis man får mer enn ett svar i en tråd, finner man ikke mer enn det siste svaret uten en større leteaksjon i tråden. Trådet visning fra det gamle forumet var til hjelp her.

For oss femstjernesdebattanter er det et stort problem at man ikke får opp hvem som har gitt tomler når man får mer enn ti pr innlegg. Dette er sikkert ikke noe problem for taperne med få stjerner.

Men det viktigste (og dyreste, så man har jo for lengst innsett at VG ikke gidder å drifte forumet skikkelig) er skikkelig moderering. Et fåtalls idioter som utestenges gang etter gang etter gang, ødelegger fotballforumene fullstendig. Sikkert de andre forumene også. Hadde VG gjort jobben sin, og utestengt folk og ikke nick, så hadde nivået vært langt høyere her inne.

juppi
juppiInnlegg: 1962
27.04.18 19:30

Mobilnett brukes av flere og flere. Vgd virker ikke med IPad. 

Svartasten fungerer ikke med mobilnett. 

Vil ha Gif animasjon og kunne legge inn bilder i svarene våres. 

 

Keva
KevaInnlegg: 22653
27.04.18 19:38
Cobi: Hvis man får mer enn ett svar i en tråd, finner man ikke mer enn det siste svaret uten en større leteaksjon i tråden. Trådet visning fra det gamle forumet var til hjelp her. For oss femstjernesdebattanter er det et stort problem at man ikke får opp hvem som har gitt tomler når man får mer enn ti pr innlegg. Dette er sikkert ikke noe problem for taperne med få stjerner. Men det viktigste (og dyreste, så man har jo for lengst innsett at VG ikke gidder å drifte forumet skikkelig) er skikkelig moderering. Et fåtalls idioter som utestenges gang etter gang etter gang, ødelegger fotballforumene fullstendig. Sikkert de andre forumene også. Hadde VG gjort jobben sin, og utestengt folk og ikke nick, så hadde nivået vært langt høyere her inne.

Fullstendig enig - og begge de temaene du tar opp i første avsnitt har jeg også tatt opp lenger frem i tråden.

Det å ikke få vite hvem man har fått tomler fra fra nr. 11 og utover, gjelder nok alle, tror jeg. Jeg tror nemlig at jeg ikke hadde fått 5 stjerner ennå da jeg første gang fikk masse tomler. Og jeg kunne ikke se mer enn 10 tommelgivere.

Og hva som er viktigst, er vi også enige om: Skikkelig moderering. Akkurat nå er det et par ganske nye nick (men flerårige, flere ganger utkastede debattanter) som er i ferd med å kjøre Midtøsten-forumet rett i grøfta.
Så din siste setning støttes fullt ut - vekk med folk som ikke kan oppføre seg, i hvert fall må det være snakk om et sterkt begrenset antall nye sjanser!

Ka9nen
Ka9nenInnlegg: 19549
27.04.18 20:19
Keva: Fullstendig enig - og begge de temaene du tar opp i første avsnitt har jeg også tatt opp lenger frem i tråden. Det å ikke få vite hvem man har fått tomler fra fra nr. 11 og utover, gjelder nok alle, tror jeg. Jeg tror nemlig at jeg ikke hadde fått 5 stjerner ennå da jeg første gang fikk masse tomler. Og jeg kunne ikke se mer enn 10 tommelgivere. Og hva som er viktigst, er vi også enige om: Skikkelig moderering. Akkurat nå er det et par ganske nye nick (men flerårige, flere ganger utkastede debattanter) som er i ferd med å kjøre Midtøsten-forumet rett i grøfta.
Så din siste setning støttes fullt ut - vekk med folk som ikke kan oppføre seg, i hvert fall må det være snakk om et sterkt begrenset antall nye sjanser!

.

(Innlegget ble redigert 27.04.18 20:22)

Luna_mendax
Luna_mendaxInnlegg: 2987
27.04.18 21:44
0gg0: gule smilefjes

Chubby
ChubbyInnlegg: 2871
28.04.18 05:51
gaskenrigi: Jeg vil fjerne Støre fra profilbildet, men det virker ikke.

Når man bytter profilbilde tar det gjerne litt tid før det oppdateres, med mindre du skriver et nytt innlegg. Da oppdateres det med en gang.

Justice 96
Justice 96Innlegg: 44155
28.04.18 13:58
VG Nett: ønsker

Så lenge dere ikke åpner Backstage kan dere fortsette som før. VGD fungerer helt greit etter den rabiate delen av forumet ble stengt. Det var en yngleplass for koko mennesker, og de menneskene er fortsatt like koko. De finner garantert tilbake om dere i et uberegnelig øyeblikk skulle finne på å åpne dette asylumet. 

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 25189
28.04.18 17:47

Det tekniske:
- at man skal kunne sitere flere deler av et avsnitt og ikke bare som nå, et samlet tekst.

Ellers:
-Komprimere antall underfora på de forskjellige fora, da altså til færre.

-Starte fra scratch? Det vil si at fra f.eks 1.1 så stenges alle tråder, og man starter på nytt med friskt blod. Dette fordi det ligger så mye personfiksert på forumet. Men selvsagt bør det eksisterende være lesetilgjengelig.
Dramatisk? Ja.
Urealistisk? Veie fordeler vs ulemper.

Jeg ser ingen grunn til at man skulle bli borte pga. dette, og kanskje nye vill komme til et forum som det "reklameres" for.
Men selvsagt synd for de gode trådene.
Kanskje en god ide - kanskje slettes ikke?

EndOfGreatness
EndOfGreatnessInnlegg: 2664
28.04.18 18:10

ønsker flere Damer i forum ;)

staaalisen
staaalisenInnlegg: 8714
28.04.18 18:16

Jeg mener ar VGD skulle bli som alle andre debattsider. Dvs. at folk må skrive under fullt navn. Det ville virke oppdragende, og forhåpentligvis fjerne de aller fleste søppel-innlegg før de ble postet. Det ville trolig  også føre til at "forumpolititet" og."oppsynsmannen"  tenkte seg om før de fortsatte å skjemme seg ut. Og den og de som "troller fra flere hold" - hans aktiviteter ville dø ut.

Med den forhistorien som VGD har, er det viktig å holde en veldig streng kontroll med at folk ikke bruker flere nick. Tving oss til å logge oss inn med identiteter som ikke kan forfalskes - minID eller bankID. Såpass strengt bør det være.

Blir dette fordyrende - skriv ut en årlig avgift til oss. Et slikt pengekrav vil fjerne de mest smålige og mistenksomme av oss. Det er bare positivt for debattklimaet.

Mitt råd er altså: Fortsett som før, men sørg foran debattantene må signere innleggene med deres fulle navn, slik som det fremgår folkeregisterets opplysninger om oss.

(Innlegget ble redigert 28.04.18 18:20)

lsklars
lsklarsInnlegg: 90309
28.04.18 18:17
staaalisen: Mitt råd er altså: Fortsett som før, men sørg foran debattantene må signere innleggene med deres fulle navn, slik som det fremgår folkeregisterets opplysninger om oss.

Flytt til Nord-Korea.

staaalisen
staaalisenInnlegg: 8714
28.04.18 20:02

Det at alle kan se hva hver og en av oss skriver, og det at alle kan delta i en fri meningsutveksling,  er det motsatte av Nord-Korea.

Men jeg ser jo at full åpenhet vil skremme vannet av noen flere enn "oppsynsmannen" og flerfoldighets-debattanten" på MØ-forumet :-)))

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 25189
28.04.18 20:05
staaalisen: Mitt råd er altså: Fortsett som før, men sørg foran debattantene må signere innleggene med deres fulle navn, slik som det fremgår folkeregisterets opplysninger om oss.

Det er en veldig dårlig idé.

Det vil ramme mange debattanter.
Ok - det ideelle er at man står for sine meninger.
Men i praksis vil det for en del være umulig eller svært vanskelig å kunne lufte dette under fullt navn.

Ja?
Jo, noen har yrker som tilsier at man må være ytterst forsiktige med å uttale seg om ting, fordi det man sier vil ofte knyttes til å være det en arbeidsgiver mener. Og det er det ikke sikkert det er, eller at arbeidsgiver som enhet skal ha en offentlig mening om noe gitt.
Det prinsipielle ideelle overgår ikke virkeligheten.

Det du skal ha ros for er forslaget om strengere kontroll av ekthet hos debattant, altså ad ident.
Om forslaget ditt er lovlig å praktisere vet jeg ikke.

(Innlegget ble redigert 28.04.18 20:06)

ehall
ehallInnlegg: 21634
28.04.18 20:48

Det viktigste for meg ville være å kunne sitere innlegg med iPad og iPhone. Da ville jeg brukt forumet mye mer for det ville gått mye raskere.

Det er også for mange forum som har for liten aktivitet. Vil være bedre å fjerne de og samle debattene andre steder. 

Debattere under fullt navn er umulig, da tror jeg VGD vil forsvinne. Jeg jobber på en stor arbeidsplass og det er umulig å komme med meninger som avviker fra det godkjente.

Mister_Morisette
Mister_MorisetteInnlegg: 3228
28.04.18 22:12

Det er flott at dere har valgt å slette direktemeldingsfunksjonen når den ikke har vært i bruk. Har aldri skjønt hvorfor den ikke har blitt fjernet før.

Tempus
TempusInnlegg: 9086
29.04.18 02:57

Å blokkere muligheten til å opprette flere identiteter, hadde det vært en tanke? Noen av oss brukere har oppdaget at det forekommer.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg