Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Dota2.no Gather kjører i gang sesong 2

NYTT TEMA
Grilldyret

Innlegg: 1
Grilldyret
11.03.13 17:34

Gather.dota2.no er en nettside hvor skandinaviske spillere samles for å spille DotA2 bådekompetitivt og på gøy. Siden er utviklet og driftet av ildsjeler i miljøet, og tar sikte på å skape etgodt skandinavisk miljø i DotA2-scenenOnsdag 13. mars kjører gather.dota2.no i gang sesong 2, og vi inviterer spillere fra alleferdghetsnivåer til å bli med på moroa. Man trenger ingen vouching eller invitasjon; det er bare åregistrere seg og bli med! For å kunne slippe til alle som vil må vi kjøre en streng linje på hva somtolereres av oppførsel, slik at fokus ligger på kompetitiv moro i stedet for krangling og flaming.Gather.dota2.no har gleden av å tilby pengepremier til spillerne med høyest rating ved sesongensslutt, samt premier til de med mest «commendations». Premieoversikten er som følger:

Placement prizes: 1st. place: 500 NOK, 2nd. place: 200 NOK, Most wins: 100 NOK

Manner prizes: (Most commends) 1st. place: 100 NOK, 2nd. place: 50 NOK, 3rd. place: 50 NOK  

Recruitment prize:      1st place: 100 NOK

Med deres hjelp og aktivitet vil vi i senere sesonger se etter utvidet støtte til høyere pengepremier,og vi vil prøve å få til en god sirkel med økte premier, turneringer og økt aktivitet. Registrer deg på http://gather.dota2.no i dag og bli med i andre sesong av hele skandinavias inhouseleague!


EDIT: Måtte litt redigering til gitt!

(Innlegget ble redigert 11.03.13 17:38)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg