Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Injection Gaming rekrutterer ShootMania spillere

NYTT TEMA
BuerNOR
BuerNORInnlegg: 64
06.05.13 12:11

Injection Gaming er en klan som ble startet i 2006. Den gangen hadde vi lag i BF2, CSS, CS 1.6, Trackmania. Vi hadde som mål å bli gode i det vi drev med, men viktigst var det for oss å ha det moro, også på kryss av de ulike spillene.

Nå rekrutterer vi ShootMania: Storm spillere! Er du glad i FPS spill og har litt konkurranseinstinkt så er dette perfekt for deg. Vi deltar i online turneringer og spiller ganske ofte sammen. Siden ShootMania er et såpass nytt spill så er det ikke satt noen krav til erfaring eller ferdighet. Har du aldri spilt ShootMania før, men har lyst til å prøve det ut i konkurranser så er du også hjertelig velkommen! :)

Jeg vil også nevne at vi også har spillere innen ArmA 3, The War Z, Counter Strike: Global Offensive, Battlefield 3, Call of Duty: Black Ops 2, Ghost Recon Online, League of Legends og Starcraft 2. Det er bare å søke i et av disse spillene om ShootMania ikke er spillet for deg. Vi er over 100 medlemmer i Injection Gaming.


 Hva vi krever av deg:
*Mic og Teamspeak
*Du må være relativt aktiv
*Holder avtaler
*God oppførsel

 Hva du får igjen av oss:
*Hjemmeside, Teamspeak og spillservere
*Organisert spilling
*Morsomme eventer og konkurranser
*Bli kjent med nye venner

Så om du ønsker å bli med i en klan som setter det sosiale på toppen av prioriteringslisten, kan du sende oss en søknad her -> Rekruttering

Nettside: Injection Gaming
Facebook: Injection Gaming FB

Vi sees

Hilsen
Fredrik Buer

(Innlegget ble redigert 06.05.13 12:12)

BuerNOR
BuerNORInnlegg: 64
14.05.13 09:44

Vi rekrutterer fortsatt! :D

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg