Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Call of Duty: Black Ops 4?

NYTT TEMA
Justice 96
Justice 96Innlegg: 30716
05.02.18 18:21

Ryktene sier det blir fremtiden i neste utgave.. Like greit, da blir man ikke fristet av nostalgien, som tilfellet var med siste utgivelsen. Nok er nok

pressfire.no

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 8578
05.02.18 18:26

Er så lei av det absurde fremtidsfokuset.

 

Royu
RoyuInnlegg: 8954
05.02.18 18:45

Er jo fortidsfokuset som er absurd oppbrukt nå så glad at de går bort fra WW2 greiene. Får være grenser hvor mange spill man skal lage rundt det temaet. Er så ufattelig begrenset og døvt.
BO er uansett den beste spillserien i COD, så regner med at de som alltid lager et bra spill :) 

GrevMcJern
GrevMcJernInnlegg: 1781
08.03.18 23:16

Offisielt nå, det blir Black Ops 4 til høsten.

Legg merke til at lanseringsdatoen er lagt til oktober. Prøver å få spillet ut til massene før Battlefield og Red Dead Redemption 2?

Justice 96
Justice 96Innlegg: 30716
09.03.18 11:58
GrevMcJern: Prøver

Jeg vet hvertfall at jeg skal holde meg langt unna CoD i år. Og forsåvidt i overskuelig fremtid. Med så mye lovende spill som kommer, skal det ikke være problemer med å finne kvalitet man kan spille. 

(Innlegget ble redigert 09.03.18 12:00)

Justice 96
Justice 96Innlegg: 30716
18.05.18 20:46

Presentasjonen av BLOPS4? Noen som så på? Jesus fucking christ så kjedelig det spillet ser ut. Boots on the ground ja, men såååå mye fremtids jallagreier. Blir definitivt ikke brukt penger på det der. CoD som vi engang kjente det, er dødt og begravet. 

Royu
RoyuInnlegg: 8954
21.05.18 20:20

Heller det enn kjedelig verdenskrig drittet man har fått matet på i alle år. 

Gringorilla
GringorillaInnlegg: 13176
21.05.18 22:34
Royu: Heller det enn kjedelig verdenskrig drittet man har fått matet på i alle år.

Enig der.

Sure, Advanced Warfare, Infinite Warfare og Ghosts var ræva spill, men det var ikke fremtidsopplegget som gjorde det, noe Black Ops 3 (og forsåvidt også Titanfall 1+2) var et bevis på. Det var utviklerne som var problemet.

Regelen er heller å KUN kjøpe CoD som Treyarch har laget. Disse kommer altså hvert tredje år, og Black Ops 4 er neste. Sledgehammer Games er kanskje de verste, og Infinity Ward har ikke vært gode siden MW2 (til nød MW3).

(Innlegget ble redigert 21.05.18 22:40)

robins
robinsInnlegg: 7065
21.05.18 23:20

Optimistisk til Battle Royal til CoD, kan være med å løfte spillet mye.

Boas_Slange
Boas_SlangeInnlegg: 3023
23.05.18 14:45

Justice96 skrev: CoD som vi engang kjente det, er dødt og begravet... Det er jeg jaggu glad for.. MW i fjor var ikke akkurat top notch. Noe det ikke var dengang heller. MW2 kan være kult i en revampa versjon.

BO3 var jo grisebra. Så jeg ser frem mot BO4.

 

De må finne tilbake til map layouts som funker.. i basis de beste fra mw2 og blops serien.

Well, my two cents 

Royu
RoyuInnlegg: 8954
25.05.18 04:40

Kan jo nevne noe av hva de endrer på.

150 hp. 50hp mer enn vanlig og synlig. 
Ingen health regen. Men får en stim shot som man må trykke selv så man kan f.eks gå fra 5 hp til 150hp. Liten cooldown, men ikke så lenge. Jeg tenker at det kan bli irriterende i starten men er vel nesten ikke noe forandring annet enn at man må tenke seg litt mer om. 

Den motsatte knappen er noe som gir deg body armor. Den har mye lengre cooldown, men jeg tror at den sørger for at de første skuddene du tar sørger for at du vil ta betydelig mindre damage enn det normalt ville gjort. 

Tror disse 2 tingene kan byttes ut med noe annet men er ikke heeelt sikkert. 

Ingen kills på leaderboards av en eller annen grunn. Liker ikke det, men det er vel for å sørge for at folk fokuserer på andre ting. Litt usikker på om det er det for TDM, men i domnation så er det score, objectives og damage dealt. 

Men man kan se bare egen death og EKIA (Kills og assist?) Litt samme opplegg som overwatch mao i form av plassering.

Så er det vel 8 specialists man kan velge mellom, men hvert lag kan bare ha 1. (Samme som Rainbow tror jeg) noe som betyr first come first serve. Vet ikke helt hva jeg synes om det, for så fort noe meta/OP setter seg så skal alle ta det. Du kan bytte underveis men bare om noen av de 8 andre er ledige. Loadsout bllir uavhengig av hva du velger, men hver specialists har jo sin egen greie.


Shotguns er secondary. Må vel tilbake til MW2 når det var det?

5v5 i de fleste gamemodes.Selvfølgelig unntak av de litt større modusene. Så lenge banene er små så går det vel greit, men det kan bli fort kjedelig og ødeleggenede om et par leaver. Noe folk gjerne gjør vel og ofte.

Minimap er også forandret. Litt usikker på hvordan det hele fungerte her. Virker som om man ser en spiller, så ser man de eksakte bevegelse inntil han forsvinner ut av bilde. Så om du f.eks går bak en så kommer han opp som en rød dot, noe som betyr at resten av laget ditt også ser han. Lenge siden jeg har spilt COD nå men det har vel kun vært om en person skyter at man får han opp på kartet. Det gjør man jo fortsatt selvfølgelig. 

Mye kan jo forandre seg, men det er hvert fall ganske mye nytt her. De forandrer hvert fall på veldig mange ting. Det kan være positivt men også fryktelig negativt om det ødelegger core følelsen. En kan hvert fall ikke klage på det er det samme om og om igjen.


Battle Royal får vi vel mer info på E3 tenker jeg meg. Tipper PS4 får BR først. Er vel der de fleste spørsmålstegnene er. Spennende å se hvordan det blir, spesielt med tanke på at de begynte på dette i fjor var det vel.

kimkong_8
kimkong_8Innlegg: 16783
26.05.18 07:31

BO4 blir som BO3, ok moro men ikke noe å juble for. Nok en gang viser de at de gir fullstendig beng i comp selv om de prøver å si motsatt. Kanskje like greit ettersom scenen har vært død i flere år pga dårlige spill.

BR gleder jeg meg dog til å se mer av! Blir sikkert skuffet men her må de faktisk tenke og ikke bare lage mer av det samme så kanskje de faktisk kan få til noe.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg