Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Salg av ps2 og ps3 spill?

NYTT TEMA
stb08
stb08Innlegg: 18
02.04.20 14:04

Flytter fra barndomshjemmet til leilighet med veldig mye mindre plass nå snart, så mye rydding fremover. Har blant annet massevis av ps2 og ps3 spill liggende + konsoll og kontroller osv.. Ser at det ligger masse annonser ute på finn, men er det egentlig noe særlig sjans for å få solgt noe av dette eller er det bare å kaste i vei? 

Gringorilla
GringorillaInnlegg: 13739
04.04.20 12:00

Kommer helt an på hva du har. Noen spill går for kronestykker (FIFA mm), mens andre går for hundrelapper (Suikoden, mm). Er en del kjøp og salgsider på Facebook dedikert for spill, så vil anbefale å legge ut der til HBO og se hva som skjer. 

LeBron
LeBronInnlegg: 11237
04.04.20 16:51
stb08: Flytter fra barndomshjemmet til leilighet med veldig mye mindre plass nå snart, så mye rydding fremover. Har blant annet massevis av ps2 og ps3 spill liggende + konsoll og kontroller osv.. Ser at det ligger masse annonser ute på finn, men er det egentlig noe særlig sjans for å få solgt noe av dette eller er det bare å kaste i vei?

Der er alltid noen som vil kjøpe, men som Gringorilla sier, legg ut til høystbydende. Finnes der noe av verdi så byr alltid de som prøver flippe det hverandre opp! 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg