Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Gode tegneserie sjapper

NYTT TEMA
drjonas
drjonasInnlegg: 396
27.10.02 15:31
Har akkurat oppdaget Lucky Eddies i Trondheimsveien. En genial sjappe med et utrolig utvalg av film, musikk og ikke minst tegneserier. Noen som vet om flere av denne sorten?
Cruger
CrugerInnlegg: 2586
29.10.02 17:40
Tja, ikke at helt husker gata hvor Spøk og Spenning ligger, så er det en butikk i samme sjanger. Den ligger i en av parallellgatene til trondheims og finnmarks veien, omtrentlig i samme breddegrad som Munch-museet.Cruger is Afraid of the Brave Holiday End, and Radiating Enginenophobia.com

Portnoy: Here we had to devide the screen to capture everything that went on, on stage.
LaBrie: Yeah, I heard AC/DC has the same problem.
Scenes fom New York DVD ang. ett komplisert musikk-parti.
invizigo
invizigoInnlegg: 49
02.11.02 11:41
Avalon på Paléet, bruktsjappa (husker ikke hva den heter) i Markveien, og Spøk & Spenning i Th. Meyers gate 43.
Alohaman2
Alohaman2Innlegg: 90
04.11.02 13:48
"drjonas skrev:
Har akkurat oppdaget Lucky Eddies i Trondheimsveien. En genial sjappe med et utrolig utvalg av film, musikk og ikke minst tegneserier. Noen som vet om flere av denne sorten?"

Ved Jupiter! Eksisterer Lucky Eddie ennå? Steike, der har jeg fått tak i endel nummer av "Stålmannen" fra 1952-1954. Trodde den hadde knelt for lenge siden. Må snarest dra over og se.

Jeg anbefaler også Outland i Østbanehallen, iallfall for nyere ting.

A-Man
Klikk for å gå tilbake til toppen