Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

We are NOT alone!

NYTT TEMA
sjarlenns
sjarlennsInnlegg: 9054
17.07.17 22:30
tepstoflon: Jeg ser mange skeptikere her også i denne tråden, jeg ser to leire her, de som har skjønt det og mest trolig sett en UFO og de som fortsatt lever i mørket. Jeg sier bare, keep your eyes to the skies.

Ja det går igjen noen morbidfjotter som ikke aner at de er uvitende om å være uvitende. :-) 

Det stilles spørsmål om hvorfor CIA skulle være interessert i UFO-saken i hensikt å hemmeligholde nærværet av avanserte utenomjordiske. Det har en rekke tidligere tjenestemenn i det militære og personell i diverse privat støttefunksjoner hos kontraktører fortalt og forklart i flere ti-år. 

Det som går igjen av forklaringer er at det militære i hemmelighet ville gjenskape teknologien om mulig. Dernest kommer at energikilden disse farkostene bruker ikke er basert på fossile kilder. Å gjenskape energikilden i full åpenhet ville true enorme formuer og maktbaser som er basert på fossile kilder. Noe som ikke kunne og kan tillates. Dernest ville de religiøse og kulturelle maktbasene bli enorme og globale med uoversiktlig utfall. 

dr Steven Greer sier følgende:

"Etter snart 50 år med UFO-aktivitet, og enorme mengder med dokumentasjon til tross: UFO-fenomenet er den mest hemmeligholdte saken noen sinne, og beviselig klassifisert mer hemmelig en atombomben. Det dreier seg om makt, og enorme pengesummer. "We are talking about a trillion dollar question here", sier Dr. Steven M. Greer, direktør i CSETI, til en liten gruppe mennesker samlet til et eksklusivt foredrag i Royal Christiania Hotels indre gemakker. Han mener det går anslagsvis 40-100 billioner dollar til såkalte "Black Projects" eller USAP’s. (USAP: Unaknowledged Special Access Programs/Ikke Offentlige Erkjente Programmer som krever Spesiell Tilgang). Greer nevner som eksempel at hans nåværende militære rådgiver tidligere var med i et såkalt USAP. Rådgiveren fikk den gang opplyst at prosjektet (the USAP) han var med i, kostet 16 billioner dollar. (b – billioner!) Og dette var bare ett av dem... (1 billion = 1.000 millioner dollar, 1 trillion = 1.000 billioner dollar...)

Steven Greer presiserer: "Husk, det vil alltid finnes to regjeringer: En som vet, og en som ikke vet..... , og hvis du er blant dem som ikke vet, så får du ikke tilgang til informasjon "no matter what", uansett hvor høyt oppe i systemet du sitter; ikke en gang presidenten."

I følge Steven Greer er hovedårsaken bak hemmeligholdelsen av UFO-fenomenet geopolitisk makt og penger (i realiteten makten pengene gir) og dette er en årsak man ikke uten videre skal avvise, for konsekvensen av en offentliggjøring av UFO-fenomenet vil påvirke absolutt ALT i vårt samfunn. Ingenting vil forbli upåvirket og er vi klar for dette? Kan vi takle konsekvensene?

Steven Greer sier videre:

"Kunnskapen om UFO-teknologien skjules for menneskeheten i hemmelige prosjekter innen den private industrien, gjennom såkalte USAP’s. Steven Greer minner oss om at den amerikanske regjering verken forsker eller bygger noen ting selv - "thank God!". De tegner kontrakter med større firmaer innen forsvarsindustri, olje, kull, transport, kommunikasjon, osv. Resultatet er ofte en blanding av halv-statlige og halv-private organisasjoner, som får en utrolig makt, og som lett kan skjules bak dekk-organisasjoner. I følge Steven Greer er dette den farligste "blandingen" du kan ha, for de blir umulige å kontrollere. Eisenhower skal selv ha gitt uttrykk for dette i sin siste tale til det amerikanske folk i 1960: "beware of the military industrial complex!".

Iflg. John Lear, tidligere testpilot og flyger for bl.a CIA, så glapp styringen over UFO-fenomenet ut av den amerikanske regjeringens hender allerede tidlig på 50-tallet. I flg. John Lear, finnes det 38 nivåer over "Top Secret"-nivået i MJ-12, som ble opprettet i 1947, og presidentene ble etter hvert ikke gitt høy nok sikkerhetsklarering til å få innsyn i saken. (!) President Truman, som ble valgt til president i 1950, fikk igjennom The National Security Act, som sier at man ikke vil få tilgang til informasjon uten den rette sikkerhetsklareringen. Kun to presidenter har iflg. John Lear hatt kjennskap til UFO-fenomenet: Eisenhower og Bush. .. Men det var da Eisenhower ble valgt inn i 1952, at UFO-saken "slipt out of his hands", pga. hans store respekt for militære grader.

(Innlegget ble redigert 17.07.17 22:34)

RickiBK
RickiBKInnlegg: 65946
17.07.17 22:33
BlackEagle: 9 minutter

Som et sekund. 

Med våre evner er tid noe som er nøytralisert. 

Er jo en grunn til at vi evner å reise såpass langt som vi gjør. ;)

tepstoflon
tepstoflonInnlegg: 368
18.07.17 00:03

Spot on der sjarlenns, konsekvensene kan bli uoversiktlige og farlige om en full disclosure skjer for tidlig eller for fort. Store økonomiske og kulturelle problemer som følge ønsker ikke noen av oss akkurat nå. 

Som sivilisasjon er vi langt ifra klar. Michio Kaku sier vi fortsatt er på nivå 0, der vi brenner kull og olje dagen lang og såvidt har begynt med nanoteknologi og solpaneler.

Vår Samsung Galaxy 8 er ikke bedre enn et millioner år gammelt dinosaurbein for de som har laget dette uhyre av en Star Trek maskin. Kaku tror noen Alien raser er på nivå 3 eller 4, altså de traverserer galakser og utnytter solenergi og antimaterie med største letthet.

 

Sevens7ar
Sevens7arInnlegg: 421
18.07.17 01:47
tepstoflon: Jeg ser mange skeptikere her også i denne tråden, jeg ser to leire her, de som har skjønt det og mest trolig sett en UFO og de som fortsatt lever i mørket. Jeg sier bare, keep your eyes to the skies.  And welcome to the light (right) side.. When the time comes .

Hvordan har du blitt så skråsikker?

Jeg forstår at du opplevde noe som var veldig rart, og jeg har full forståelse for at disse UFO-sidene kan virke svært overbevisende, og at man kan få lyst til å la seg overbevise av dem fordi det er et spennende tema.

Det jeg ikke helt forstår er hvordan du har snudd 180 grader fra å ta historier om aliens på jorden som rent tull til å beskrive skeptikere som noen som lever i mørket og er på feil side og at det er bare de som stiller seg helt ukritiske til uvitenskapelige "bevis" som "har skjønt det". Tilsynelatende uten engang å vurdere om det du opplevde kan forklares med noe mer sannsynlig enn at superavanserte sivilisasjoner fra fjerne planeter besøker oss jevnlig og at det hele dekkes over.

Din beskrivelse, samt alle andre vitneforklaringer om lignende "sorte triangler" passer jo helt med hva man vet om atmosfæriske plasma-fenomener. Selv om kunnskapen om disse er langt fra 100% ennå, er det jo ingenting ved disse fenomenene som bryter med den kunnskapen man har. I motsetning til sci-fi-fortellingene om superintelligente aliens og en gigantisk dekkoperasjon for å skjule at de er her.

Det er mildt sagt snodig å heller hoppe rett på en fantastisk konspirasjon basert på helt ville spekulasjoner og antagelser enn å søke etter forklaringer i det mer sannsynlige og vitenskapelige. Særlig for en som hevder å ha vært såpass skeptisk til historier om utenomjordiske besøkende før denne hendelsen.

Det rimer såpass dårlig at jeg ærlig talt blir skeptisk til sannhetsgehalten i det du skriver og tenker at dette kanskje er en historie som en person som hele tiden har vært av det mindre skeptiske slaget har sydd sammen av ting han har lest på UFO-sider snarere enn et reelt, selvopplevd tilfelle.

tepstoflon
tepstoflonInnlegg: 368
18.07.17 09:49

I dagene som fulgte prøvde vi å finne en rasjonell forklaring på det vi så og landet på to mulige grunner;

1 Utenomjordisk intelligens.

2 Amerikansk hemmelig black project eller noe i den dur.

Nå esten ett år etter hendelsen har vi landet på alternativ 1 etter å ha trålet gjennom alt som finnes av info om temaet.  Konklusjonen vår er åpenbar når vi slår sammen insidenten og det som finnes av info. Hver for seg er et å lett å forbli tvilende, eller høyst skeptisk. Det finnes store mengder info når en først begynner å lete. Og vi måtte faktisk lete, grundig og lenge før vi forstod hele bildet.   

Jeg er ikke enig i det du sier om at plasma kan være en årsak til det vi så. Det var en skyfri himmel, vindstille og ca 15 grader når vi var ute den kvelden. Det er ikke mulig at elektroner i atmosfæren over oss plutselig skal bestemme seg for å "generere" et gigantisk objekt med flere typer lys linet opp, og i tillegg skal finne på å pulsere i en jevn rytme. For ikke å snakke om den perfekte sirkelen i midten fylt med spøkelsesaktig lys som ser helt uvirkelig ut. Elektroner gjør bare ikke sånt på måfå, så enkelt er det.   

Hadde det vært mer tilfeldig, feks noe ala kulelyn eller om vi hadde vært midt i en tordensky med random lysglimt rundt oss, hadde dette vært en no case for oss og vi hadde nok ikke tenkt noe mer over det.   

Vi så noe komplett out of this world. Jeg kommer aldri til å glemme det. En over her sa så fint, hvordan var det før du så lyset. Svaret er helt greit. Akkurat slik som nå, men med en helt annen oppfatning av universet rundt oss. Det bugner av liv overalt i kosmos, og noen har kommet ekstremt langt og leker cat and mouse med oss her på vår foreløpig primitive klode. 

(Innlegget ble redigert 18.07.17 09:51)

BlackEagle
BlackEagleInnlegg: 43739
18.07.17 10:59
tepstoflon: Det er sykt mange observasjoner registrert på nuforc, og det kun av triangel UFOen, jeg tør ikke tenke på hvor mange som ligger inne av alle typer UFO i den databasen.

Det spørs om du ikke skal se litt nærmere på hva som får folk til å oppfatte noe som et triangel...

Og linkene fra sjarlenns - som er erklært erkeengel - er egna for andre religiøse.

Mvh

BE

sjarlenns
sjarlennsInnlegg: 9054
18.07.17 11:23
tepstoflon: Det bugner av liv overalt i kosmos, og noen har kommet ekstremt langt og leker cat and mouse med oss her på vår foreløpig primitive klode.

Det sier da også tidligere militære insidere i USA. 

Tar med noe ord fra dr Steven Greer om hvorfor UFO-saken er blitt lagt lokk på:

Teknologi/ Makt/ Geopolitikk. For det første: Dette dreier seg ikke om penger på et personlig plan. "Forget about money!". De som styrer dette spillet er rike nok, de har mer enn de greier å bruke. Det er ikke pengene, men makten bak pengene som lokker, dvs. den geopolitiske makten. Greer presiserer:

"Hvis utenomjordisk teknologi utvikles til det beste for menneskeheten, vil det sannsynligvis medføre intet mindre enn en revolusjon. Det vil ikke bare påvirke forsvarsindustrien, men få konsekvenser for olje, kull, transport, kommunikasjon, alle markeder, absolutt alt! Vi vil få en total endring av samfunnet."

UFOer drives ikke av bensin, ei heller Nordsjø-olje.... Vi kan bare begrave vestlig industrialisme. Nasjonale økonomier vil kunne kollapse. Dette er den reelle revolusjonen. 

 

KansjeD
KansjeDInnlegg: 8410
18.07.17 11:25
tepstoflon: Det bugner av liv overalt i kosmos, og noen har kommet ekstremt langt og leker cat and mouse med oss her på vår foreløpig primitive klode.

Så var det det der med å DOKUMENTERE sine påstander da... Du synes ikke du mangler et par detaljer på DET området? ;)

Sevens7ar
Sevens7arInnlegg: 421
18.07.17 11:40

På hvilket grunnlag konkluderer du at det ikke var forhold for at et atmosfærisk plasma-fenomen kunne inntreffe? Disse er ikke forbundet med dårlig vær og kan oppstå under vidt forskjellige værforhold.

Så vidt jeg vet er de knyttet mer til magnetisme og elektriske strømmer i atmosfæren enn temperatur, hvis du mente at 15 grader måtte være for kaldt. (For øvrig er ikke 15C kaldt i forhold til 0K - det er mye energi i atmosfæren selv når temperaturen er langt under 0C.)

For meg blir det veldig spesielt å vurdere sannsynligheten for at plasma kan dannes i atmosfæren til null, og på samme tid vurdere det som sannsynlig at det var en utenomjordisk farkost som bøyer tid og rom rundt seg for å reise flerfoldige lysår på et øyeblikk.

For øvrig: Hvis det er snakk om et plasma-fenomen så handler det ikke om et enormt, massivt objekt, men en optisk illusjon som gjør at man oppfatter det på den måten som følge av disse fenomenenes refraksjonsegenskaper.

Mange av lysene man ser dannes også av refraksjon. (I tillegg til, kan hende, hallusinasjoner. Mer om det om litt). Det er trolig snakk om kun noen få reelle lyskilder (plasma) mellom hvilke det finnes energifelter som bøyer lyset fra plasmaen og bakenforliggende lys slik at det skapes en illusjon av å være et sammenhengende, massivt objekt.

Det er endatil vitenskapelig belegg for at disse fenomenene kan fremkalle hallusinasjoner på samme måte som man har gjort i laboratorieforsøk med noe som heter "transcranial magnetism stimulation". I slike forsøk kan man fremtvinge alt fra sterke lys-hallusinasjoner til religiøse opplevelser, alt etter hvilken del av hjernen man fokuserer på.

Man trenger ikke strekke seg etter de mest usannsynlige Sci-Fi-scenarier eller konspirasjonsteorier. Virkeligheten er ofte enda mer utrolig og fascinerende.

(Innlegget ble redigert 18.07.17 11:44)

0gg0
0gg0Innlegg: 26761
18.07.17 14:14
sjarlenns: enorme mengder med dokumentasjon til tross: UFO-fenomenet er den mest hemmeligholdte saken noen sinne

Hvordan man kan hemmeligholde noe som er så til de grader dokumentert vet vel bare de høytsvevende erke-englene.

Hulkibulk
HulkibulkInnlegg: 1921
18.07.17 15:16

Altså, om man en dag er i skogen å 4 grønne menn står der med motorproblemer, du slår av en prat med disse og filmer at dere spiser lunsj sammen, vil type cia, nasa eller noen andre gå ut å si at filmen er falsk. Så er ingen vits i å prøve å dokumentere noe ang. Dette temaet, før de høye herrer bestemmer at verdens befolkning er klar for å høre at vi ikke er alene. Det er vi ikke ennå, å vil ikke være i nærmeste fremtid.

KansjeD
KansjeDInnlegg: 8410
18.07.17 15:53
Hulkibulk: Altså, om man en dag er i skogen å 4 grønne menn står der med motorproblemer, du slår av en prat med disse og filmer at dere spiser lunsj sammen, vil type cia, nasa eller noen andre gå ut å si at filmen er falsk. Så er ingen vits i å prøve å dokumentere noe ang.

Det er bare DIN PÅSTAND. Ingen har noengang filmet "grønne menn", så da gjenstår det fortsatt for deg å DOKUMENTERE at din påstand om at CIA, NASA vil påstå at den er falsk stemmer.

Men hva de PÅSTÅR vil uansett ikke være av veldig stor betydning, dersom filmen(og evt andre sammenfallende bevis) er så troverdig at resten av verden tror på den. Men til og med DET vil dere KTere garantert benekte.

Hulkibulk
HulkibulkInnlegg: 1921
18.07.17 16:11

Handler ikke om påstand, bare common sense. Les deg litt opp på det du :-)

KansjeD
KansjeDInnlegg: 8410
18.07.17 18:11
Hulkibulk: Handler ikke om påstand, bare common sense.

Ja, det er jo OGSÅ en påstand. :D

BlackEagle
BlackEagleInnlegg: 43739
18.07.17 20:57
sjarlenns: Teknologi/ Makt/ Geopolitikk. For det første: Dette dreier seg ikke om penger på et personlig plan. "Forget about money!". De som styrer dette spillet er rike nok, de har mer enn de greier å bruke. Det er ikke pengene, men makten bak pengene som lokker, dvs. den geopolitiske makten.

Selvfølgelig. Som alltid. Nå kommer de... unnskyld, vi - og tar deg.

Mvh

BE

BlackEagle
BlackEagleInnlegg: 43739
18.07.17 21:01
sjarlenns: Greer presiserer: "Hvis utenomjordisk teknologi utvikles til det beste for menneskeheten, vil det sannsynligvis medføre intet mindre enn en revolusjon. Det vil ikke bare påvirke forsvarsindustrien, men få konsekvenser for olje, kull, transport, kommunikasjon, alle markeder, absolutt alt! Vi vil få en total endring av samfunnet." UFOer drives ikke av bensin, ei heller Nordsjø-olje.... Vi kan bare begrave vestlig industrialisme. Nasjonale økonomier vil kunne kollapse. Dette er den reelle revolusjonen.

Og hvilke holdepunkt har hr. Greer for det han i følge deg "presiserer"?

Og hvilke holdepunkt har DU for at noe man ikke vet hva er - ikke drives av bensin?

Nei, sjarlenns - det er DU som benytter uttrykket "UFO" i betydningen utenomjordiske fartøy - men UFO betyr rett og slett noe man - du - ikke vet hva er. Dessverre, sjarlenns. Dessverre, dessverre. Hva var yndlingsuttrykket ditt igjen? Å jo, perversnaivister, var det visst.

Mvh

BE

BlackEagle
BlackEagleInnlegg: 43739
18.07.17 21:03
Hulkibulk: Dette temaet, før de høye herrer bestemmer at verdens befolkning er klar for å høre at vi ikke er alene. Det er vi ikke ennå,

Hvorfor driver sjarlenns og holder høymesser om det da?

Mvh

BE

BlackEagle
BlackEagleInnlegg: 43739
18.07.17 21:04
Hulkibulk: Handler ikke om påstand, bare common sense. Les deg litt opp på det du :-)

Hm.

Jeg lurer på... hender det noen gang at du leser dine egne innlegg, tro?

Mvh

BE

Boas_Slange
Boas_SlangeInnlegg: 3018
19.07.17 12:12

- æi EM not alåoun. 

God sommer BE. Jo, -Låll..

msavh

T Kirk

 

Boas_Slange
Boas_SlangeInnlegg: 3018
19.07.17 12:13

Dr.Greer + desert = Aliens 

gotta be a desert

BlackEagle
BlackEagleInnlegg: 43739
19.07.17 14:30
Boas_Slange: - æi EM not alåoun. God sommer BE

I like måte, Boa.

*glise*

Mvh

BE

BlackEagle
BlackEagleInnlegg: 43739
19.07.17 14:31
Boas_Slange: Dr.Greer + desert = Aliens gotta be a desert

Let's hope there's something else for dessert...

Mvh

BE

Boas_Slange
Boas_SlangeInnlegg: 3018
19.07.17 22:51

Eg tog han BE

Hulkibulk
HulkibulkInnlegg: 1921
20.07.17 14:45

For å presisere, jeg tror IKKE at vi har aliens på jorda, men om vi hadde det, hadde alle "bevis" for dette blitt avfeid fra høgere hold. Hadde man gått ut å fortalt dette til verdens befolkning, hadde det blitt kaos. At det hadde blitt kaos er bare ren fornuft og ikke en påstand.

KansjeD
KansjeDInnlegg: 8410
20.07.17 15:24
Hulkibulk: At det hadde blitt kaos er bare ren fornuft og ikke en påstand.

Jo, det er en PÅSTAND og ingenting annet. Det hjelper ikke å gjenta PÅSTANDEN og tro at det endrer seg fra påstand til fakta av den grunn.

Ribba
RibbaInnlegg: 34764
20.07.17 15:30
tepstoflon: For en tid tilbake så jeg noe som totalt forandret min virkelighetsoppfatning. På ferie i USA så jeg og tre andre noe som ikke kan være menneskeskapt. Vi var på tur og campet utenfor San Diego og vi så alle det samme. Et gigantisk flygende triangel med et svakt men stort lys i hver ende og et enda større rødlig flytende lys i midten. Flytende som at det så ut som en lysflate i bevegelse. Som ild bak et pleksiglass. Langs alle kanter gikk det flere små lys som sakte pulserte. Det var en helt uvirkelig opplevelse, mye på grunn av følgende:

Ser mange kommer med disse scenarioene.

Men har dere tenkt litt igjennom dette.

Vi snakker altså om skapninger som har reist mange, mange lysår for å komme hit, og de velger ikke å ta kontakt og prøver nokså greit å holde seg skjulte for oss mennesker. Med andre ord, det bør dreie seg om meget intelligente skapninger.

Så hvorfor i all verden flyr de da rundt i mørket med lyset påskrudd?

(Innlegget ble redigert 20.07.17 15:32)

Hulkibulk
HulkibulkInnlegg: 1921
20.07.17 17:09

Kall det da en fornuftig påstand, og at den som påstår noe annet, ikke er like fornuftig. Sunn fornuft har ingenting med påstander å gjøre, men evnen til å forstå et "problem" uten at det trengs å være et direkte svar på problemet.

Er faktisk mange som ikke forstår hva sunn fornuft er, selv om mange av disse har en diagnose, er det ikke alle som har det.

 

(Innlegget ble redigert 20.07.17 17:10)

BlackEagle
BlackEagleInnlegg: 43739
20.07.17 21:24
Hulkibulk: For å presisere, jeg tror IKKE at vi har aliens på jorda, men om vi hadde det, hadde alle "bevis" for dette blitt avfeid fra høgere hold. Hadde man gått ut å fortalt dette til verdens befolkning, hadde det blitt kaos. At det hadde blitt kaos er bare ren fornuft og ikke en påstand.

Jaså?

Så "aliens" på jorda ville gjort både svartedauen, 1. verdenskrig, spansesyken, 2. verdenskrig, bruk av atombomber, oppdagelsen av at universet utvider seg, oppdagelsen av at universet utvider seg fortere og fortere og fortere og fortere, HIV/AIDS, terror, uautorisert riving av tvillingtårnene i NY og misjonsiveren til JV til småtterier?

Javel. Hvis du sier det så.

Mvh

BE

P. S. Det er muuuuuulig at enkelte kverulanter og stabukker nærer en ørliten eller til og med mikroskopisk tvil om riktigheten av din påstand - men det er jo bare oss kverulanter og stabukker, så det er sikkert ingenting å bry seg om.

P. P. S. En "påstand" er ethvert utsagn som "fastslår" noe som ikke er fastslått - og du sier jo sjøl at du ikke tror, og tar forbehold med "om" når det gjelder bevis - følgelig er det ikke fastslått - og følgelig så er din siste setning ovenfor bare en rørete SJØLMOTSIGELSE. Dét har du sjøl levert bevis for. Og om du ikke liker det, så burde du kanskje uttrykt deg annerledes.

(Innlegget ble redigert 20.07.17 21:25)

BlackEagle
BlackEagleInnlegg: 43739
20.07.17 23:09
Hulkibulk: Kall det da en fornuftig påstand, og at den som påstår noe annet, ikke er like fornuftig.

En påstand er og blir KUN en påstand; uansett hvor fornuftig noen synes den er. Kristeliøse påstår natt og dag at guder eksisterer, og anser det for - ikke bare fornuftig, men svært fornuftig. Like fullt er ingen guder fastslått, bevist, dokumentert eller endog logisk konsistent forklart å eksistere.

Det ER og BLIR en påstand inntil slik underbygning er levert; fornuft eller ikke - punktum.

Mvh

BE

tepstoflon
tepstoflonInnlegg: 368
21.07.17 11:39

Det som fascinerer meg er at disse skygge regjeringene har klart å holde den største nyheten av alle nyheter skjult i alle disse årene. Kanskje like godt etter det vi har diskutert her om en full disclosure. Sitter likevel med en følelse at også de utenomjordiske har full kontroll og ikke ønsker å vise seg i full offentlighet, mtp det programmet som åpenbart foregår med regelmessige bortføringer og eksperimenter på mennesker og dyr. (cattle mutilations).  

For å ta kun en case vi har lest om i ettertid; Zimbabwe 1994, Ariel skolen - flere titalls skolebarn får besøk av 2 aliens som virrer rundt og sender bilder og tanker telepatisk til flere av barna. Flere ufoer ble rapportert fra området i dagene før og etter. John Mack var en glimrende psykiater som dro ned for å finne ut mer om det som skjedde og kunne ikke under noen omstendigheter bevise at barna snakket tull. Alle indisier pekte på at de snakket sant. Men dette er kun en case, det finnes tusenvis. 

  http://www.collective-evolution.com/2015/04/08/more-than-60-school-children-witness-non-human-beings-a-large-craft-landing/  

Vi skjønner fortsatt ikke at det vi så var mulig, det bestrider alt vi visste til nå. Men det var ingen hallusinasjoner, ingen sterke medisiner, alkohol eller stoffer i bruk den kvelden. Og plasma driver ikke med high tec, det vet vi.   

Vi vet hva vi så, det var høyteknologi av en annen verden. Det mest spesielle var kanskje følelsen vi satt med når det skjedde. Jeg var ikke kvalm men uvel og veldig skjelven i minuttene etterpå. Han ene amerikaneren kastet opp like etterpå, men ingen av oss har hatt noen spesielle ettervirkninger utenom dette. Det var en type vibrasjon i lufta men ingen lyd, mulig dette var subsoniske bølger fra farkosten, og som gjorde at vi følte oss såpass dårlige.   

Og vi har selvfølgelig også tenkt på dette med abductions, det kan ha skjedd oss men vi har ikke turt å gjøre noe mer med det, bare prøvd å fordype oss i emnet og finne ut av det som hendte. Jeg har aldri skjønte hypnose og vil helst ikke vite noe om det som kan ha skjedd oss.  

Det er 100% sikkert at de er her, den påstanden kommer jeg aldri til å fravvike etter det som hendte, og det vi nå vet. 

(Innlegget ble redigert 21.07.17 11:42)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg