Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Bigfoot.sasquatch.yeti.gigantopithecus

NYTT TEMA
MAUSIZU

Innlegg: 71
MAUSIZU
16.01.21 23:43

Kan ikke helt skjønne hvorfor mange indianere snakket om dette og fortalte at sånne mennesker fantes det før i tiden. De levde tross alt en del lengre på det nord amerikanske kontinentet enn det den hvite mann sålangt har gjort. Kan selvfølgelig være myter akkurat som trollene var hvis det er en myte da;)

Men i veldig mange tilfeller er det mye sant i disse mytene hvis man graver dypt nok i dem. 

MAUSIZU

Innlegg: 71
MAUSIZU
16.01.21 23:44
MAUSIZU: Kan ikke helt skjønne hvorfor mange indianere snakket om dette og fortalte at sånne mennesker fantes det før i tiden.

hvis det ikke var sant.

BigTonyAdams

Innlegg: 18278
BigTonyAdams
17.01.21 07:30
BlackEagle: det sier seg jo nesten sjøl at han ga fysikken på båten når hans ønskedrømmer ikke gikk sammen med - nettopp fysikken.

Han forklarer ganske grundig hvordan den ikke gjør det.

Selv om by default du ikke respekterer han, var han en høyt respektert kjernefysiker og Ufolog i hans levetid, både fra de som delte hans syn og de som var stikk i mot de.

Så selv om du fikk nå ditt sedvanlige trang til å latterliggjøre Friedman, så er det egentlig bare du driter deg ut med nok en gang din kunnskapsmangel innen feltet.

(Innlegget ble redigert 17.01.21 07:34)

KansjeD

Innlegg: 11500
KansjeD
17.01.21 09:51
jadajad: eller være enig i at noe kan være korrekt

Det er DERE som påstår at fantasifosteret finnes, så da er det DERES jobb å bevise dets eksistens. :)

KansjeD

Innlegg: 11500
KansjeD
17.01.21 09:55
MAUSIZU: Ja masse vandrehistorier som finnes som bare er tøv men akkurat som med bigfootvitnesbyrd så holder det at bare 1 skjelett eller 1 vitnesbyrd ikke er tøv.

Det finnes utall vitner som er tatt i løyn, så DET i seg selv er ikke nok bevis. Og så finnes det jo ikke eneste skjelett...

Påstander om at det HAR eksistert skjelett er bare fortsettelsen av en standard konspirasjonsteori, der man lager en ENDA større konspirasjon for å bevise sin egen konspirasjonsteori. Og så må man spinne videre for å forsvare hvordan forskerne er betalt for å benekte at de fantes, og så hvordan de som betalte er "tvunget" til å betale etc etc.

Og slik går nå dagene med ENDA en enorm konspirasjon. Har vi hør den før? JEPP!

(Innlegget ble redigert 17.01.21 09:59)

Columbus_3

Innlegg: 14272
Columbus_3
17.01.21 09:59
KansjeD: Det finnes utall vitner som er tatt i løyn, så DET i seg selv er ikke nok bevis. Og så finnes det jo ikke eneste skjelett...

Innen kriminalitet er det velkjent at øyenvitner er de mest upålitelige bevis.

BlackEagle

Innlegg: 51798
BlackEagle
17.01.21 10:12
MAUSIZU: akkurat som med bigfootvitnesbyrd så holder det at bare 1 skjelett eller 1  vitnesbyrd ikke er tøv.

Vitneutsagn alene har ikke noe i nærheten av bevisverdi med mindre de støttes av andre ting; i særdeleshet når det gjelder sensasjonelle hendelser. Når det gjelder storfotinger finnes det ikke andre ting enn dårlige filmer - som heller ikke har noen bevisverdi - og påståtte DNA-"bevis" - som er underkjent p. g. a. forurensning.

Mvh

BE

BlackEagle

Innlegg: 51798
BlackEagle
17.01.21 10:14
MAUSIZU: Kan ikke helt skjønne hvorfor mange indianere snakket om dette

Har du snakket med mange medlemmer av den amerikanske urbefolkning?

Mange mennesker fra den norske urbefolkning har snakket om hulder, nøkk, troll m. m. i flere hundre år. Betyr dét at hulder, nøkk og troll finnes?

Mvh

BE

BlackEagle

Innlegg: 51798
BlackEagle
17.01.21 10:27
BigTonyAdams: Selv om by default du ikke respekterer han, var han en høyt respektert kjernefysiker og Ufolog i hans levetid, både fra de som delte hans syn og de som var stikk i mot de.

Han kan godt ha vært en respekterte kjernefysiker; jeg har intet grunnlag for å bedømme hans arbeid i den forbindelse. Men jeg mener å vite at det finnes både atombomber og kjernekraftverk, så kjernefysikken regner jeg med er reell nok.

Når det gjelder det du skriver om "Ufolog", så fortell meg gjerne hvilken kunnskap, kompetanse og eventuelt annet grunnlag man må ha for å bli tildelt den yrkestittelen. Jeg kunne tenkt meg å bli "Ufolog", men jeg er neiggu ikke kar om å finne relevante studieretninger. Men her er hva Wikipedia (jada, svenske Wikipedia, men likevel) skriver om "ufologi":

"Ufologi är ingen erkänd akademisk disciplin och betraktas av mindre pålästa skeptiker som en pseudovetenskap."

Mvh

BE

P. S. På VGD finnes det altså et religionsforum også, og det er mulig det er et mer relevant forum for deg. Lykke til!

:o)

jadajad

Innlegg: 3192
jadajad
17.01.21 10:34

Problemet med argumenteringen ang. vitnesbyrd er at vi snakker om så mange vitner fra alle klasser av samfunnet over hundrevis av år.

Sammenligningene deres viser en logisk brist.

ALLE lyver ikke og ALLE tar ikke feil og i tillegg har vi fysiske beviser som støtter opp under vitnesbyrdene.

Dette er en tapt sak for deres del og ingen beviser tyder på noe annet:) 

KansjeD

Innlegg: 11500
KansjeD
17.01.21 10:38
jadajad: Problemet med argumenteringen ang. vitnesbyrd er at vi snakker om så mange vitner fra alle klasser av samfunnet over hundrevis av år.

Og forskjellen fra GUDER, HULDER og TROLL er...?

For ikke snakke om Loch Ness-monsteret...

(Innlegget ble redigert 17.01.21 10:42)

sspanther

Innlegg: 258
sspanther
17.01.21 10:41

Selv om jeg egentlig ikke tror på at disse eksisterer( kan absolutt ha gjort det ) så synes jeg oppførselen blant de som er imot er så skammelig. Rett og slett kvalmt.

Å kvele en nysgjerrighet som ikke er skadelig for andre er bare patetisk.

(Innlegget ble redigert 17.01.21 10:42)

KansjeD

Innlegg: 11500
KansjeD
17.01.21 10:43
sspanther: Å kvele en nysgjerrighet som ikke er skadelig for andre er bare patetisk.

Så man skal ikke få lov å stille kritiske spørsmål, altså?

Du er klar over at dette er en DEBATT-side?

sspanther

Innlegg: 258
sspanther
17.01.21 10:48
KansjeD: Så man skal ikke få lov å stille kritiske spørsmål, altså? Du er klar over at dette er en DEBATT-side?

Litt rart kanskje at det er slik du tolker, det synes du ikke? Er absolutt mulig å stille kritiske spørmål uten å måtte ty til latterligjøring, da er det bedre å bare gi faen. Spesielt i saker som dette. En verden med så mange spørsmål i forhold til svar så er det bare bra å ha en form for tidsfordriv så lenge det ikke går utover andre på en negativ måte. Herregud, anger jo allerede på at jeg gadd å skriver her lol.

 

(Innlegget ble redigert 17.01.21 10:51)

Sigma_Pi

Innlegg: 111
Sigma_Pi
17.01.21 10:59

 

Og forskjellen fra GUDER, HULDER og TROLL er...?

For ikke snakke om Loch Ness-monsteret...

 

Dette er vår tids hulder og troll, så sammenligningen er helt relevant. Jeg er sikker på at i gamle dager var det endel som trodde fullt og fast på eksistensen av disse, da det forklarte mye de opplevde.

KansjeD

Innlegg: 11500
KansjeD
17.01.21 11:15
sspanther: Er absolutt mulig å stille kritiske spørmål uten å måtte ty til latterligjøring, da er det bedre å bare gi faen.

De som tror på alle de ulike konspirasjonene her inne har i årevis latterliggjort alle kritikere av "SAKEN", siden DE er de eneste som har sett lyset og som virkelig vet hva som foregår i verden, og da kan de ikke forvente annet enn å få tilbake med samme mynt.

jadajad

Innlegg: 3192
jadajad
17.01.21 13:31

Så hvorfor er du her inne kansjeD? Er du på en misjon som BE? Fikser du ikke at andre har et annet syn på verden enn deg? Dere er ikke kritikere, det har dere aldri vært, kritikere ville ha moderert og forandret kritikken etter bevisene, men dere nekter på alt og svarer med enda villere teorier, det er helt sinnsykt:D

Sigma_Pi

Innlegg: 111
Sigma_Pi
17.01.21 14:00
KansjeD: De som tror på alle de ulike konspirasjonene her inne har i årevis latterliggjort alle kritikere av "SAKEN", siden DE er de eneste som har sett lyset og som virkelig vet hva som foregår i verden, og da kan de ikke forvente annet enn å få tilbake med samme mynt.

Men er dette en form for payback da?

Ikke noe hyggelig å bli latterliggjort, hverken av den ene eller den andre.

Dette er en veldig alternativ teori, men det er ikke en konspirasjonsteori i utgangspunktet. Selvfølgelig når man mener at offentlige myndigheter hemmeligholder informasjon om dette vesenet er vi inne i konspirasjons-land, men det er ikke faren for konsekvenser som i "Pizza-gate" eller Q-anon og /pol som forårsaker storming av kongressen.
Det er harmløs monster-moro, ispedd litt bibelske myter og mørkredsel.

KansjeD

Innlegg: 11500
KansjeD
17.01.21 14:03
jadajad: Fikser du ikke at andre har et annet syn på verden enn deg?

Jeg har ALDRI forsøkt å nekte andre å være her, i motsetning til deg, så du bør kansje se deg i speilet og stille det spørsmålet en gang til.

Folk må tro hva de vil for min del, men når de påstår at noe ER slik eller slik, så må det være lov å etterspørre bevis for deres påstander. Har de ikke det så bør de ha mot nok til å innrømme det, og ikke komme med tøvete påstander når de blir svar skyldig.

KansjeD

Innlegg: 11500
KansjeD
17.01.21 14:05
Sigma_Pi: Men er dette en form for payback da?

Det er vel faktisk dessverre blitt det etterhvert, og ingen sider i debatten er uskyldig her...

KansjeD

Innlegg: 11500
KansjeD
17.01.21 14:08
Sigma_Pi: Det er harmløs monster-moro, ispedd litt bibelske myter og mørkredsel.

Jepp. Derfor er det jo rart at enkelte HARDNAKKET påstår at de kan BEVISE at et fantasifoster eksisterer.

jadajad

Innlegg: 3192
jadajad
17.01.21 14:17

Man kan virkelig ikke gjøre noe med folk som ikke forstår beviser, Jeg klarer ikke å forenkle det mer enn jeg har gjort dessverre. Så da får du fortsette å tro også kan jeg fortsette å vite:)

KansjeD

Innlegg: 11500
KansjeD
17.01.21 16:27
jadajad: Så da får du fortsette å tro også kan jeg fortsette å vite:)

Ja, det er nok ingen her som tror de kan "omvende" deg. :D

jadajad

Innlegg: 3192
jadajad
17.01.21 16:31

Bare med bevis, men det er et spill du har behersket svært dårlig. Du er klar over at det står svart på hvitt hele veien at alle kildene du har kommet med har vist seg å være løgn eller desinformasjon? Hvis du kan komme med noe ekte og seriøst som beviser noe annet så skal jeg lytte og forandre mening, ikke noe problem. Jeg vil bare ha fakta.

KansjeD

Innlegg: 11500
KansjeD
17.01.21 16:34
jadajad: Jeg vil bare ha fakta.

Når begynte du med det?

jadajad

Innlegg: 3192
jadajad
17.01.21 17:51

Alltid, og det er fakta:)

KansjeD

Innlegg: 11500
KansjeD
17.01.21 18:06
jadajad: Alltid, og det er fakta:)

Jaja, det må du da bare fortsette med å tro. :)

BlackEagle

Innlegg: 51798
BlackEagle
17.01.21 18:19
jadajad: Alltid, og det er fakta

Du begynte alltid???

Mvh

BE

jadajad

Innlegg: 3192
jadajad
17.01.21 18:30

Hører dere dårlig?:D

BlackEagle

Innlegg: 51798
BlackEagle
17.01.21 18:31
jadajad: ALLE lyver ikke og ALLE tar ikke feil og i tillegg har vi fysiske beviser som støtter opp under vitnesbyrdene.

Det kan nok være helt korrekt at ikke alle juger og at ikke alle tar feil. Men når noen juger og noen tar feil, og det tilsammen blir alle - så blir det få igjen.

Og fortell gjerne nøyaktig hvilke fysiske bevis som "støtter opp" under hvilke "vitnesbyrd" (et begrep som jeg ellers bare har sett brukt i kristeliøse sammenhenger - og slik sett så henger det jo godt sammen!).

Du trenger forresten ikke komme trekkende med den berømmelige DNA-analysen igjen; det blir bare pinlig. Men - det er ditt valg, så om det fortsatt er det eneste du har (og som nok kan sees som et bevis på at denne Ketchumen - uansett hvor hun har kjøpt sin doktorgrad innen veterinærfaget - ikke har peiling på kvalitetssikring), så kjør i vei med å gjenta deg sjøl i all kjedsommelighet.

Mvh

BE

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg