Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Dr Michael Heiser om UFO/aliens

NYTT TEMA
kefiren
kefirenInnlegg: 261
05.03.20 13:32

fringepop av MichaelHeiser tar for seg obskure teorier etc og ser nærmere på det og hva slags bevis som finnes for det, alle ufo interesserte bør se denne:

https://youtu.be/W6To9l3XKCc

BlackEagle
BlackEagleInnlegg: 50656
05.03.20 14:39
kefiren: fringepop av MichaelHeiser tar for seg obskure teorier etc og ser nærmere på det og hva slags bevis som finnes for det, alle ufo interesserte bør se denne: https://youtu.be/W6To9l3XKCc

...og mens du er i gang, kan du ta en titt på tråden "Hvor pålitelige er egentlig..." - eller du kan følge nedenstående link:

Falske minner

Mvh

BE

(Innlegget ble redigert 05.03.20 14:41)

PalVaag
PalVaagInnlegg: 150
07.04.20 20:33
kefiren: MichaelHeiser tar for seg obskure teorier etc

Obskur og obskur.......


Alt dette har vi tidligere diskutert med meningsmotstandere med Eagle i spissen, og behøver ikke å gjenta i det uendelige.


Ufomiljøene er nå i gang med å diskutere bibelens Noah, hvem han var og kom i fra. Og har det liksom noe med Ufo og gjøre spør du?


Så absolutt yes. Noah var en utenomjording på lik linje som Jesus, men de opererte på ulik dato. Noah kunne aldri ha vært noe annet enn en fremmed fra rommet. 


Ja, hvorfor det - lurer du på?


Han og hans etterkommere ble jo så gamle,  over 600 år og sånt. Ikke vanlig her på jorden ihvertfall. Ikke den gangen, og heller ikke nå til dags. På andre kloder blir de faktisk så gamle, fordi de styrer cellenes forandringer og aldring/død på en måte vi ikke klarer her på jorden. I bibelen står det at han skulle bygge en skute som skulle huse alle dyrene på jorden når bølgen kom. Umulig å bygge en slik skute, vet du. Klarer ikke å dele inn båsene på en slik måte at dyrene ikke begynner å spise av hverandre og utrydde sin eksistens. Desssuten ville heller ikke Noah klare å fange inn alle verdens dyr. Hva med den lynraske geparden, og like kjappe Thomson - gassellen? Hva med en motstridig flodhest, og en like vrang moskus fra Grønnland?


Glem det med en gang. Denne trebåten har aldri vært bygget.  Skulle dette ha blitt gjennomført, ville Noah måtte ha brukt Ufo`er. De er raske og har teknologi til å fange inn de fleste.


Dette er nevnt tidligere; det er planet X (ødeleggeren) som sørger for disse omveltningene/flodbølgene/jordskjelvene/vulkanutbruddene/syklonene her på jorden når den passerer. Snart 10 000 år siden den sist knekte en sivilisasjon her på jorden, men rundt bare 250 år til neste "nedslag". Det er vel da Noah blir nødt til å lande for å redde dyreartene her på jorden. Tror bibelen har blandet kortene litt i denne saken - skrevet som en historisk hendelse den gangen at det ikke var mennesker på jorden i det heletatt. Men som høyst sannsynlig skal komme til å hende. Tenk over det da......

BlackEagle
BlackEagleInnlegg: 50656
07.04.20 23:59
PalVaag: Ufomiljøene er nå i gang med å diskutere bibelens Noah, hvem han var og kom i fra. Og har det liksom noe med Ufo og gjøre spør du?
Så absolutt yes. Noah var en utenomjording på lik linje som Jesus, men de opererte på ulik dato. Noah kunne aldri ha vært noe annet enn en fremmed fra rommet.

For det første så nevner ikke biber'n "UFO" én eneste gang - og jeg har lest den.

For det annet så betyr ikke "UFO" noe utenomjordisk. Det betyr

Uidentifisert
Flygende
Objekt.

Det betyr at om man TROR man ser noe man TROR er et objekt som man TROR flyr - så er det pr. definisjon en "UFO".

Du burde ikke spise mer av den soppen, Pål.

Mvh

BE

(Innlegget ble redigert 08.04.20 00:19)

PalVaag
PalVaagInnlegg: 150
08.04.20 22:58
BlackEagle: For det første så nevner ikke biber'n "UFO" én eneste gang - og jeg har lest den.

Selvfølgelig ikke.  Religionen frykter og avskyr tanken om Ufoaktivitet på den tiden, og nå til dags også. Ufoaktivitet legger tanken om en gud stein død, for det betyr at alle disse gamle heltene som bibelen beskriver, faktisk er av utenomjordisk herkomst. 


Og det er den tanken jeg er så opphengt i. Vi kommer aldri helt i mål med gammelt tankegods. Jeg ønsker at vi kan prøve å forstå hva som engang hendte, og det er direkte synd at de fremmede som har gjort så mye her på jorden, ikke får den honnør og innrømmelse som de faktisk fortjener. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg