Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Her var det dødt!

NYTT TEMA
la1goa

Innlegg: 14860
la1goa
20.04.21 16:13
BlackEagle: Profesjonell sjarlatan og svindler, så vidt jeg kan skjønne.

Når det gjelder folk som setter ut noe så har jeg lært meg til å sortere. Jeg avventer Moscovium i en tyngre variant enn det som er produsert hittil før jeg dømmer fyren. Men takk for tipset om svindler, jeg har det på minnet og dømmer også det utsagnet når jeg får det jeg venter på.

la1goa

Innlegg: 14860
la1goa
20.04.21 16:23
BigTonyAdams: Men fortsatt krever det enorme energier for å kunne reise slike avstander i lyshastigheten, er vel noe sånt at mann trenger å akselere 1g i ett år for å nå den farta. (Eller 99% av den farta da)
Kunne det vært mulig ville jo tiden stått stille for dem og sånn ville reisen overhodet ikke vært lang.

Nå tror jeg ikke at det er å reise med nesten lysets hastighet som er tingen, da tar det fire år til nærmeste stjerne. Det er mer mellom himmel og jord enn det vi er klar over, en av teoriene er å bøye rommet rundt selve fartøyet slik at strekningen blir kortere. Hvis det er tilfelle å kunne utføre denne kunsten ville også etter all sannsynlighet energiforbruket gå ned.

BlackEagle

Innlegg: 52440
BlackEagle
20.04.21 17:12
la1goa: en av teoriene er å bøye rommet rundt selve fartøyet slik at strekningen blir kortere. Hvis det er tilfelle å kunne utføre denne kunsten ville også etter all sannsynlighet energiforbruket gå ned.

Javel. Så å bøye rommet uten å forstyrre banene til de objektene som befinner seg i eller nærheten av det rommet (måne, planeter, kometer, asteroider, stjerner m. m.) ville kreve mindre energi, tenkte du på?

Da vil jeg gjerne bli informert om en slik teori, for begrensning av energiforbruk burde vi jo alle være opptatt av.

Mvh

BE

(Innlegget ble redigert 20.04.21 17:13)

BigTonyAdams

Innlegg: 18458
BigTonyAdams
20.04.21 17:15
la1goa: Nå tror jeg ikke at det er å reise med nesten lysets hastighet som er tingen, da tar det fire år til nærmeste stjerne. Det er mer mellom himmel og jord enn det vi er klar over, en av teoriene er å bøye rommet rundt selve fartøyet slik at strekningen blir kortere. Hvis det er tilfelle å kunne utføre denne kunsten ville også etter all sannsynlighet energiforbruket gå ned.

Joda mulig det.

Parallelle univers er jo også en populær teori.

Litt på siden, syntes det er rart ingen har nevnt den siste videoen/bildene som Jeremy Corbell og George Knapp ga ut.

Senere bekreftet av Pentagon å være UFO eller UAP, filmet og fotografert av den Amerikanske Navy fra et av deres krigsskip.

Bekreftet også å bli brukt som undervisningsmateriell for sine egne og allierte, i møte med UFOer.

Har ikke studert eller lest noe særlig om dette, bare hørte en kort sekvens om det på Howard Hughes.

Corbell nevnte også på at det kom mer veldig snart.

BlackEagle

Innlegg: 52440
BlackEagle
20.04.21 17:16
la1goa: Jeg avventer Moscovium i en tyngre variant enn det som er produsert hittil før jeg dømmer fyren.

(del av din kommentar til min karakteristikk av den profesjonelle svindleren og sjarlatanen hr. Bob Lazar)

Vet du om noe som tyder på at han ikke er en svindler og sjarlatan?

Mvh

BE

BigTonyAdams

Innlegg: 18458
BigTonyAdams
20.04.21 17:23
BlackEagle: Vet du om noe som tyder på at han ikke er en svindler og sjarlatan?

Sitter på gjerde selv her, så tar ikke noe standpunkt.

Men hvis han er det, må man jo si at han er en veldig «dårlig» en, da han kunne melket denne historien for millioner med bøker, opptredener, filmer osv.

En ekte og god svindler ville eller burde jo se sitt snitt å tjene bøttevis av penger på en god historie «alle» vil høre.

Fyren har jo knapt vært å få i tale de siste 30 årene, bortsett fra sine nærmeste venner.

BlackEagle

Innlegg: 52440
BlackEagle
20.04.21 19:21
BigTonyAdams: Men hvis han er det, må man jo si at han er en veldig «dårlig» en, da han kunne melket denne historien for millioner med bøker, opptredener, filmer osv.

Tja. Så ofte som det preikes om ham (og visstnok også lages "intervju"-filmer med ham) etter hva jeg hører, kan i hvert fall ikke jeg se bort fra at han har håvet inn en del. Det viktige er jo ikke hva en sånn person vet, men hva vedkommende påstår han vet.

Mvh

BE

Pst! Sjekk ut Wikipedia. Og jeg sier altså ikke at Wikipedia er feilfri. Men se f. eks. på "Crimial convictions" - og på "References - Footnotes", og legg merke til bakgrunnen han skryter på seg (og jeg har lest hva George Knapp siteres på der). 

la1goa

Innlegg: 14860
la1goa
20.04.21 22:08
BlackEagle: Vet du om noe som tyder på at han ikke er en svindler og sjarlatan?

Det er omtrent like mye for og i mot som taler for at han har rett eller er svindler. Jeg har hverken sett bevis for at han har rett eller feil. Så langt jeg har sett så er det merkelig er at ingen har avslørt det han kommer med.

la1goa

Innlegg: 14860
la1goa
20.04.21 22:27
BigTonyAdams: Litt på siden, syntes det er rart ingen har nevnt den siste videoen/bildene som Jeremy Corbell og George Knapp ga ut.

Er det triangelen som ble utgitt for ~5-6 dager siden?

BlackEagle

Innlegg: 52440
BlackEagle
20.04.21 22:56
la1goa: Så langt jeg har sett så er det merkelig er at ingen har avslørt det han kommer med.

goa - det er hr. Lazar som påstår, og det er hr. Lazar bevisbyrden påhviler.

At han hevder at han har slik og så utdannelse eller så og slik arbeidserfaring, betyr ikke at han faktisk har det.

Det betyr i neste omgang at om han ikke kan bevise eller sterkt sannsynliggjøre at han har vært implisert i f. eks. "reverse engineering" med utenomjordiske farkoster, kan vi alle glømme det.

Mvh

BE

(Innlegget ble redigert 20.04.21 23:00)

BigTonyAdams

Innlegg: 18458
BigTonyAdams
21.04.21 14:49
la1goa: Er det triangelen som ble utgitt for ~5-6 dager siden?

Ja.

la1goa

Innlegg: 14860
la1goa
21.04.21 14:55
BlackEagle: goa - det er hr. Lazar som påstår, og det er hr. Lazar bevisbyrden påhviler. At han hevder at han har slik og så utdannelse eller så og slik arbeidserfaring, betyr ikke at han faktisk har det. Det betyr i neste omgang at om han ikke kan bevise eller sterkt sannsynliggjøre at han har vært implisert i f. eks. "reverse engineering" med utenomjordiske farkoster, kan vi alle glømme det.

ang. bevis: Jeg forstår at bevisbyrden ligger hos Lazar. Når det er sagt er det begrenset mengder med bevis man kan bære ut av Area 51.

ang. utdannelse: Jeg ser på utdannelse som et blindspor. Ja jeg vet at svært mange er opptatt av utdannelse for å kunne yttre seg om saker og tin innen et fagfelt. Jeg er mer opptatt av det som blir hevdet og gjort. Hvis jeg skulle leve etter regelen om utdannelse så hadde jeg ikke lov til å utføre eller ytre noe verdens ting i dette samfunnet. Som sagt tidligere jeg røk ut av skolen i 7. etg.

siste avsnitt: jeg stiller meg avventende til det dukker opp noe. a) Det kommer ting som bekrefter det han sier. b) Det dukker opp ting som avslører han som en total bløffmaker. (igjen utdannelse er noe jeg d...er fullstendig i)

Så langt kan jeg ikke bedømme om fyren har feil eller rett.

la1goa

Innlegg: 14860
la1goa
21.04.21 15:01
BigTonyAdams: Ja.

Da skal jeg gjennomgå den i detalj.  

btw: Jeg har fått i oppgave å skrive artikler i den svensk/norske blekka som kommer fire ganger i året. Har du tilgang til den? Har oppdaget noe interessant i forbindelse med noen nære stjerner. Det blir nok ikke lagt ut på disse sidene.

BigTonyAdams

Innlegg: 18458
BigTonyAdams
21.04.21 15:04
BlackEagle: Tja. Så ofte som det preikes om ham (og visstnok også lages "intervju"-filmer med ham) etter hva jeg hører, kan i hvert fall ikke jeg se bort fra at han har håvet inn en del. Det viktige er jo ikke hva en sånn person vet, men hva vedkommende påstår han vet.

Det første er riktig, det er historien som ikke vil forsvinne.
Så har det også kommet til en ny generasjon mennesker som ikke opplevde dette, den tiden det skjedde.

Den dokumentaren som kom ut hvor han stiller opp, er første gang han virkelig stiller opp på noe av betydning på cirka 30 år, som kom av et resultat med mye masing og overbevisning fra George Knapp (nær venn og den opprinnelig journalisten som gjorde historien kjent) at han "måtte" stille opp igjen, da historien hans begynte for alvor å sirkulere på nett og YT, uten at hovedpersonen selv var å se noe sted.

Joda, et par saker har han på seg, nå var det heller ikke troverdigheten hans jeg var ute etter å kommentere, men heller påstanden om svindel, som rimer veldig dårlig med hans nærmest totalt manglende evne til å melke noe ut av dette.

Den første saken hvor han måtte stille i retten blir forøvrig brukt som et bevis på at hans utdannelse har blitt visket ut.
På spørsmål og under ed måtte han svare på sin utdannelse og virksomhet.
Da stod han på sitt og fortalte om hans egne påståtte utdannelse.
Dommeren hadde visstnok stilt spørsmål om dette, da det ikke stod noe offentlig om dette.
Han sa den hadde blitt visket ut og dommeren skulle sjekke det ut.
Han ble ikke stilt flere spørsmål om dette etterpå, til tross for at det er straffbart å lyve under ed.
De som støtter Bob Lazar og hans historie, mener da dommeren fikk vite sannheten, men beskjed om å holde munn om dette noe mer.

Men igjen, jeg er på gjerdet med denne mannen og står ikke innenfor eller stiller meg bak noen påstandene hans.
Men at han er en utspekulert svindler finner jeg lite troverdighet, for det finnes, spesielt Andrew Basiago.
Der finner du de typiske tegnene, melke for alt det er verdt, historien forandrer seg med årene og hans egen rolle blir bare mer og mer grandios i historien.

BigTonyAdams

Innlegg: 18458
BigTonyAdams
21.04.21 15:04
la1goa: btw: Jeg har fått i oppgave å skrive artikler i den svensk/norske blekka som kommer fire ganger i året. Har du tilgang til den?

Vet ikke hva du sikter til her....

BlackEagle

Innlegg: 52440
BlackEagle
21.04.21 17:28
la1goa: Har oppdaget noe interessant i forbindelse med noen nære stjerner. Det blir nok ikke lagt ut på disse sidene.

Da kan jo du gjøre det, eller?

Mvh

BE

BlackEagle

Innlegg: 52440
BlackEagle
21.04.21 17:30
la1goa: Jeg er mer opptatt av det som blir hevdet og gjort.

Vel og bra, men du og jeg kan hevde hva som helst - uten at det trenger å være noe hold i det.

Og man må altså kunne vise at man har grunnlag for å vite noe om hva man snakker om. Ellers tømmer man sin egen mulige troverdighet rett i dass.

Mvh

BE

BlackEagle

Innlegg: 52440
BlackEagle
21.04.21 17:31
la1goa: Som sagt tidligere jeg røk ut av skolen i 7. etg.

Huff. Du slo deg ikke, håper jeg?

*glise*

Mvh

BE

BlackEagle

Innlegg: 52440
BlackEagle
21.04.21 17:36
la1goa: siste avsnitt: jeg stiller meg avventende til det dukker opp noe. a) Det kommer ting som bekrefter det han sier. b) Det dukker opp ting som avslører han som en total bløffmaker. (igjen utdannelse er noe jeg d...er fullstendig i)

Hvis han ikke kan bevise noe av det han sier - bedrer det hans generelle troverdighet, tro?

Andre trenger ikke å bevise noe som helst. Det som er litt pussig og påfallende, er at fyren ikke engang har klart å framvise papirer fra disse institusjonene han hevder å ha vært utdannet eller ansatt hos.

Ville du trodd på en fyr som ba på seg intervjuere eller sa ja takk til å bli intervjuet av både den ene og den andre uten å kunne framvise noen papirer vedr. sin kompetanse - og som hevder at han kan bevise at nissen finnes?

Mvh

BE

la1goa

Innlegg: 14860
la1goa
22.04.21 10:31
BlackEagle: Hvis han ikke kan bevise noe av det han sier - bedrer det hans generelle troverdighet, tro? Andre trenger ikke å bevise noe som helst. Det som er litt pussig og påfallende, er at fyren ikke engang har klart å framvise papirer fra disse institusjonene han hevder å ha vært utdannet eller ansatt hos. Ville du trodd på en fyr som ba på seg intervjuere eller sa ja takk til å bli intervjuet av både den ene og den andre uten å kunne framvise noen papirer vedr. sin kompetanse - og som hevder at han kan bevise at nissen finnes?

Som jeg sier, det er begrenset med bevis for hva du får med deg ut av A51. Og som jeg også sier, jeg forholder meg avventende før fyren dømmes.

Papirer på kompetanse? Ja det er jo noe å legge frem. I mange tilfeller viser det at papirene på kompetanse er et falsum. Som jeg sier, jeg d....er fullstendig i utdannelse.

Sist men ikke minst, hvis en fyr hevder at han kan bevise så hevder han at han kan bevise noe og da forventer jeg at han fremlegger bevis. Jeg tror ikke Lazar har hevdet at han kan bevise noe. Han har satt A51 på kartet etter at han hevdet at han jobbet der. Korriger meg hvis Lazar har hevdet at han har bevis for noe.

la1goa

Innlegg: 14860
la1goa
22.04.21 10:33
BlackEagle: Da kan jo du gjøre det, eller?

Dessverre nei.

BlackEagle

Innlegg: 52440
BlackEagle
22.04.21 11:08
la1goa: Dessverre nei.

Kan jeg spørre hvorfor ikke?

Mvh

BE

BlackEagle

Innlegg: 52440
BlackEagle
22.04.21 11:11
la1goa: Som jeg sier, jeg d....er fullstendig i utdannelse

Hvis fyren virkelig har vært ansatt av en amerikansk institusjon av noe slag, burde han jo ha enten noen lønnsslipper, bekreftelse på ansettelse eller få-fyken-brev av no' slag.

Men kanskje han i stedet har vært innsatt av en amerikansk institusjon. Da kan jeg jo forstå at han er litt motvillig til å bevise dét.

Mvh

BE

la1goa

Innlegg: 14860
la1goa
22.04.21 13:07
BlackEagle: Hvis fyren virkelig har vært ansatt av en amerikansk institusjon av noe slag, burde han jo ha enten noen lønnsslipper, bekreftelse på ansettelse eller få-fyken-brev av no' slag. Men kanskje han i stedet har vært innsatt av en amerikansk institusjon. Da kan jeg jo forstå at han er litt motvillig til å bevise dét.

For en del år tilbake i tid så hadde jeg ansvaret for diverse sikkerhetsutstyr i millonklassen bl.a. hos bankforeningen, norges bank, kredittselskaper m.fl. NASA selv sjekket sikkerheten på utstyret hos fabrikanten for å avdekke at det ikke kunne fuskes med. mot alle odds knakk vi alle koder i løpet av kort tid, vi kunne bevege oss som vi ville og lage fiktive logger. Det ble ikke misbrukt på noen måte, annet enn for å tilfredstille nysgjerrigheten. Infoen ble ikke sendt til produsenten eller oppdragsgivere.

Kan jeg bevise noe av dette? Nei, alt jeg har av papirer på jobber, atester m.m. brant opp for noen år siden. Så det blir med spekulasjoner og påstander. Jeg kan ikke bevise noen ting, spør du mine tidligere oppdragsgivere får du neppe svar. Men hvis vi følger din retorikk har jeg neppe sitter andre steder enn statlige betalte institusjoner.

BlackEagle

Innlegg: 52440
BlackEagle
22.04.21 16:12
la1goa: For en del år tilbake i tid så hadde jeg ansvaret for diverse sikkerhetsutstyr i millonklassen bl.a. hos bankforeningen, norges bank, kredittselskaper m.fl. NASA selv sjekket sikkerheten på utstyret hos fabrikanten for å avdekke at det ikke kunne fuskes med. mot alle odds knakk vi alle koder i løpet av kort tid, vi kunne bevege oss som vi ville og lage fiktive logger. Det ble ikke misbrukt på noen måte, annet enn for å tilfredstille nysgjerrigheten. Infoen ble ikke sendt til produsenten eller oppdragsgivere. Kan jeg bevise noe av dette? Nei, alt jeg har av papirer på jobber, atester m.m. brant opp for noen år siden. Så det blir med spekulasjoner og påstander. Jeg kan ikke bevise noen ting, spør du mine tidligere oppdragsgivere får du neppe svar. Men hvis vi følger din retorikk har jeg neppe sitter andre steder enn statlige betalte institusjoner.

Jeg har ikke den fjerneste anelse om hvor og med hva du har jobbet. Ut fra det du forteller, er det slik:

1. Hvis det du sier er sant, og dere oppdaget sikkerhetshull uten å gjøre oppdragsgiver oppmerksom på det - har dere gjort en elendig jobb, og brutt alle tillitsforhold med oppdragsgiver.

2. Kun ut fra det du sjøl forteller, har jeg ingen grunn til å tro på det du forteller. Som kjent er jeg ikke-troende.

Mvh

BE

P. S. Du får neppe jobb med å finne og tette mine sikkerhetshull...

*glise*

(Innlegget ble redigert 22.04.21 16:18)

la1goa

Innlegg: 14860
la1goa
22.04.21 19:43
BlackEagle: 1. Hvis det du sier er sant, og dere oppdaget sikkerhetshull uten å gjøre oppdragsgiver oppmerksom på det - har dere gjort en elendig jobb, og brutt alle tillitsforhold med oppdragsgiver.

Javel.... Hvis du sier det så....  Nå er det forskjell på kryptostandarden i dag og mangel på sådan. I forrige årtusen var diskplass dyrt og vi vet alle hvordan det gikk med firesifret årstall. Min oppgave var ikke å innføre kryptert nettverk som var fremmedord den gangen. En liten kurositet.

BigTonyAdams

Innlegg: 18458
BigTonyAdams
23.04.21 09:56
BlackEagle: Hvis fyren virkelig har vært ansatt av en amerikansk institusjon av noe slag, burde han jo ha enten noen lønnsslipper, bekreftelse på ansettelse eller få-fyken-brev av no' slag.

Lønnsslipp har han.

Beviset på at han har jobbet på Alamo før han jobbet på S4, legges på at han er oppført i en telefonliste de hadde der, en avisartikkel om en rakettbil han utviklet, der han står med arbeidstittelen og at han jobbet der.

Samt at George Knapp dro med Lazar til Alamo for å undersøke dette, da gikk Bob inn i lokalene og viste han rundt, hilste de på mange ansatte han opplagt kjente og virket generelt veldig kjent der. 
Dette i følge Knapp som på det tidspunktet jobbet som enhver journalist skal gjøre, kritisk og undersøkende om hans bakgrunnshistorie stemte.

En annen ting som taler i favør Bob Lazars historie var at han utpekte område S4 før dette var kjent for offentligheten, ei heller for den «lokale» Las Vegas-baserte journalisten George Knapp.

Sistnevnte ringte og maste om informasjon om S4 til diverse militære avdelinger, ble møtt med stillhet og til slutt truet.

Noen år senere kom bekreftelsen at det var et område som het S4 utenfor Area51, men ingen informasjon om hva det ble brukt til ville de gi.

Area 51 med den statusen den har i dag, var heller ikke noe kjent hemmelig base før Bob Lazar åpnet munnen.

BigTonyAdams

Innlegg: 18458
BigTonyAdams
23.04.21 10:01

Du kan se bilder av den (lønnsslipp) og ID-kortet hvis du googler det.

Merk disse er omstridte, da blant annet ordrekkefølgen på arbeidsgiveren er en gammel skrivemåte ikke brukt siden andre verdenskrig.

(Innlegget ble redigert 23.04.21 10:02)

OddFellow

Innlegg: 161
OddFellow
23.04.21 10:46

Her lukter det muffins lang vei...

la1goa

Innlegg: 14860
la1goa
23.04.21 23:57
BlackEagle: P. S. Du får neppe jobb med å finne og tette mine sikkerhetshull...

Ut i fra det som skrives på disse sider er neppe du, jeg eller hva vi skriver noe tema for sikkerhetseksperter og tilsvarende forum. Men vi kan enes om at vi begge har gedigne sikkerhetshull, dog jeg har vel noen mindre da jeg bruker TEgenUtvikletKryptoAlgoritme. T'n er en type, og da kan du google språket. Uansett, med tanke på hva myndighetene har fått lov til å lagre av opplysninger må de i dag lagre absolutt alle data du downloader. For så langt er det ingen (så vidt meg bekjent) har knekket https standarden (i såfall ramaskrik). 

Vel amerikanske myndigheter d.....er fullstendig i dag hvor lang kryptonøkkelen er, så da har de vel knekt koden(en gang for alle?). Men det er vel i seg selv en konspirasjonsteori? eller?

hehe... enn så lenge koser jeg meg med TEgenUtvikletKryptoAlgoritme (NotDescribed)....

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg