Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Bruk av Politikk Norsk vs Innvandrerforumet etc.

NYTT TEMA
BornOnThe4thOfJuly
BornOnThe4thOfJulyInnlegg: 40840
28.09.15 11:05

På nåværende tidspunkt er det 8 av 28 tråder (28,5 %) på førstesiden på Politikk Norsk som omhandler flyktninger/innvandring i en eller annen sammenheng.

I tillegg har vi fra tid til annen en del Eu-relaterte tråder samt noe få mediarelaterte tråder.

Når det gjelder de sistnevnte ser det ut som Mod er spesielt flink til å flytte disse til aktuelle underforum. Når det gjelder EU-relaterte tråder samt innvandrerrelaterte tråder så ser det ikke ut som Mod bryr seg i det hele tatt om disse blir plassert på Politikk Norsk istedenfor på de aktuelle underfora som er opprettet for nettopp disse temaene.

Til dels gjelder denne problematikken også Aktueltforumet.

Kunne Mod redegjøre litt nærmere for ønsket bruk av de ulike foraene og hva Mod har tenkt til å gjøre for å få den ønskede adferden til å skje.

Dersom man uansett lar tråder om temaer som har sitt eget underforum få ligge på andre fora så er det jo rett og slett et spørsmål om det var noe vits å opprette underforumet i det hele tatt.

Skal Mod la det skure og gå som i dag, skal Mod legge ned de andre underforaene eller skal Mod flytte de aktuelle trådene over til de aktuelle underforaene?

(Innlegget ble redigert 28.09.15 11:05)

VG Nett
VG NettInnlegg: 18707
28.09.15 13:07

Det er i grunnen et godt poeng. Når det blir så mange som det er nå, så kan de heller plasseres i riktig forum. Vi skal se på det!

Øyvind

Kjetil_e
Kjetil_eInnlegg: 22178
28.09.15 19:59
VG Nett: Det er i grunnen et godt poeng. Når det blir så mange som det er nå, så kan de heller plasseres i riktig forum. Vi skal se på det! Øyvind

Kunne det vært en ide med eget underforum for Syriakrigen/flyktningekrisen? 

Fjøsbonden
FjøsbondenInnlegg: 6836
14.01.18 02:33
Kjetil_e: Kunne det vært en ide med eget underforum for Syriakrigen/flyktningekrisen?

Selv savner jeg et forum for - "fjøsstell, på en plass der ingen kunne tru, at nokon  kunne bu".

(Innlegget ble redigert 14.01.18 02:36)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg