Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Gamle avdanka tråder

NYTT TEMA
joplina
joplinaInnlegg: 64896
26.12.19 15:28

Hva er MODs holdning til at gamle tråder - 5-7-10+ år gamle dras frem fra glemselen...?

De stoppet en gang opp - for mange år siden - fordi de den gang hadde vært aktuelle men ble  utdebatterte.

5-7-10+ år senere er ikke konteksten den samme lengre - og så kommer det en suppegjøk og trekker de frem og begynner å stille andre debattanter spørsmål (halvparten av debattantene/nickene eksisterer ikke lengre)....debattanter som ikke en gang trenger å huske tråden eller konteksten i den tidsånd de var skrevet...som gjør at debattanter må begynne å scrolle tilbake  i gamle trådsider og antagelig lurer på om de har fått Alzheimer som ikke kan huske at de har skrevet innlegget eller trådtema i det store og hele. Men så oppdager de etterhvert at det er mange år siden.

- Hva er greia egentlig... Få hengelås på utdebatterte tråder. Har ikke folk skrevet i en tråd på 1 år eller 2 så er tråden moden for glemsel. Er det et tema som fortsatt er aktuelt på én eller annen måte ,så start en ny tråd i dagens tidsånd og kontekst. Det er en UTING at folk med lite å gjøre sitter og graver i "arkivet" og drar frem gamle og utdebatterte tråder og liksom stiller spørsmål til andre debattanter som om tråden er dagsfersk...En uting helt enkelt.

Keva
KevaInnlegg: 23354
26.12.19 16:38
joplina: Få hengelås på utdebatterte tråder. Har ikke folk skrevet i en tråd på 1 år eller 2 så er tråden moden for glemsel. Er det et tema som fortsatt er aktuelt på én eller annen måte ,så start en ny tråd i dagens tidsånd og kontekst. Det er en UTING at folk med lite å gjøre sitter og graver i "arkivet" og drar frem gamle og utdebatterte tråder og liksom stiller spørsmål til andre debattanter som om tråden er dagsfersk...En uting helt enkelt.

Veldig enig.

På enkelte delfora er det spesielt enkelte debattanter som holder på med dette - henter opp egne, gamle tråder og "fortsetter" en debatt som forlengst er stagnert. 
Noen ganger setter Mod hengelås på, andre ganger overser de meldinger om uvesenet.
Siste eksempel er en tråd på Midtøsten-forumet fra 2009 som ble dratt opp nå i dag - med spørsmål fra TS til Deres ærbødige.
Og der har Mod slettet innlegget som trakk tråden opp igjen, men latt tråden fortsette - og det ser dermed ut som om jeg har vakt tråden til live...

Har dere ingen fast reaksjon/regel på dette, Mod?


return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 25798
26.12.19 16:46

Er det ikke bare å holde seg unna en tråd da om man ikke liker det?

mmhhhhhhh
mmhhhhhhhInnlegg: 2731
26.12.19 19:22
return_of_drakkar: Er det ikke bare å holde seg unna en tråd da om man ikke liker det?

Så enkelt er det faktisk !

joplina
joplinaInnlegg: 64896
26.12.19 20:56
mmhhhhhhh: Den beviser jo at dere lyver når dere påstår at dere ikke ønsker å diskutere Sri Lanka "fordi det ikke er i midtøsten".

"Dere sa"?


.....noe om Sri Lanka....for 10 1/2 år siden som blir avkrevd svar i dag....


Ærlig talt...det må være måte på lang latenstid, gammelt oppgulp og avstøving av utdebatterte tråder.


-Har dere virkelig ikke mer å komme med enn å måtte grave rundt i "arkivet" for å finne på noe å gnåle om, så trenger dere virkelig hjelp av MOD til å stoppe den meningsløsheten.


Er det slik dere vil nærme dere det nye debattåret 2020...med  10 1/2 år gamle og utdebatterte tema, så sier det ALT om kvalitetsnivået (det manglende) dere holder.


Det er så skrudd at jeg nesten føler meg sikker på at dere er stolte av det også

0gg0
0gg0Innlegg: 39543
26.12.19 23:26
joplina: Få hengelås på utdebatterte tråder.

Tiltredes så det holder. Jeg blir nervøs hver gang en gammel tråd på sex-forumet blir hentet opp.

joplina
joplinaInnlegg: 64896
egilandregjerde
egilandregjerdeInnlegg: 632
27.12.19 20:33

Prøvde bare å irritere deg litt etter å ha lest dette innlegget :) 

joplina
joplinaInnlegg: 64896
27.12.19 22:23
egilandregjerde: Prøvde bare å irritere deg litt etter å ha lest dette innlegget :)

Takk for at du dokumenterer for MOD hvorfor utdebatterte gamle tråder bevisst trekkes frem fra glemselen. Nå slipper MOD å la tvilen komme dere suppegjøker til gode.


- Så tusen hjertligst til deg


 

joplina
joplinaInnlegg: 64896
29.12.19 21:59

Jeg tror MOD bryr seg om mine følelser i samme grad som MOD bryr seg om dine følelser.....ikke nevneverdig med andre ord.


Men dette er i det minste rett forum å lufte det på.


- Ditt følelsesutspill derimot har lite med trådtema å gjøre...eller hva...


Men det er vel slik det er...en gang en avsporer alltid en avsporer...så bare fortsett i samme spor du. Du evner neppe annet.

joplina
joplinaInnlegg: 64896
30.12.19 10:48
Ka9nen: Hvor mye tror du MOD bryr

Jeg ser at du tester grensene  med den nye israelklakør-trenden som går på å grave frem mange år gamle og utdebatterte tråder  for avsporing og vomfyll.


Du tok på mange måter "kaka"  når du dro frem denne i dag  som var ferdig og utdebattert 2012....og jaggu satt du og gravde på Likestillingsforumet for å finne en godbit som du kommenterte slik :"29.12.19 21:35


 


Islam = antifeminisme. På tide at trådstarter får seg en realitycheck nå."


- Realitysjekken er det vel DU som trenger, som har så lang latenstid at du tror noe som var utdebattert for 7 år siden har behov for din "på tide"-oppfordring.....


 

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 25798
09.01.20 11:15

Ivar Aasen kom jo med tidenes innertier:
" Til lags åt alle kan ingen gjera;det er no gamalt og vil so vera."

Vi har alle kanskje et slags ønske om å styre og ha kontroll over debattene...Men synes vi skal leve med gullkornet fra Ivar Aasen.

(Innlegget ble redigert 09.01.20 11:15)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg