Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

De neste Star Wars filmene

NYTT TEMA
Stracqualursi
StracqualursiInnlegg: 3252
27.04.19 11:25

Virker som om enorme mengder nostalgi i Rise of Skywalker skal forsøke å bedre på ryktet Star Wars fikk med The Last Jedi. I got a bad feeling about this movie, dessverre.

MortenOveJohnsen
MortenOveJohnsenInnlegg: 1149
27.04.19 19:53

Jeg forventer at de som gikk i vranglås av de nye filmene også kommer til å spy av "The rise of Skywalker". Uansett. Også vil selvbestaltede bedrevitere lage timesvis med youtube videoer hvor de skal kritisere absolutt alt. 


Jeg tror JJ Abrahams kommer til å bite ganske mange negler over hvordan denne kommer til å bli mottatt. Vi krysser fingrene for at avsluttningen blir verdt ventingen.

Stracqualursi
StracqualursiInnlegg: 3252
27.04.19 23:23
MortenOveJohnsen: Også vil selvbestaltede bedrevitere lage timesvis med youtube videoer hvor de skal kritisere absolutt alt.

Har ikke sett en eneste youtube-video, bare sett filmene. Det var jaggumeg nok.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 38721
30.04.19 08:38
MortenOveJohnsen: Jeg forventer at de som gikk i vranglås av de nye filmene også kommer til å spy av "The rise of Skywalker". Uansett. Også vil selvbestaltede bedrevitere lage timesvis med youtube videoer hvor de skal kritisere absolutt alt. Jeg tror JJ Abrahams kommer til å bite ganske mange negler over hvordan denne kommer til å bli mottatt. Vi krysser fingrene for at avsluttningen blir verdt ventingen.

Høhø, dette er så spot-on! Er jo også først og fremst blodfansen som har lest og sett alt av tegneserier, bøker, filmer og alt annet av SW-universet som er misfornøyd. Og da fremfor alt med hvordan Luke blir fremstilt. Og sekundært med at en kvinne er helten i disse filmene.


 

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 4774
30.04.19 09:31
KongOlav2: Høhø, dette er så spot-on! Er jo også først og fremst blodfansen som har lest og sett alt av tegneserier, bøker, filmer og alt annet av SW-universet som er misfornøyd. Og da fremfor alt med hvordan Luke blir fremstilt. Og sekundært med at en kvinne er helten i disse filmene.

Du skriver ''først og fremst'', jeg er blant den gruppen som hverken er storfan eller har noe problem med at kvinner redder verden. Det var bare en skikkelig svak film. 

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 38721
30.04.19 09:39
Lew_Ashby: Du skriver ''først og fremst'', jeg er blant den gruppen som hverken er storfan eller har noe problem med at kvinner redder verden. Det var bare en skikkelig svak film.

Nja, sammenlignet med Episode 1-3, synes jeg den er helt grei. Det er rimelig tynne greier. Og det er jo særskilt hvordan Luke fremstilles som får gjennomgå. Det er endel punkter som kunne vært forbedret, men jeg ser det er mange i kommentatorfelt som virker himla indignert over at kvinner og fargede skal være blant heltene.

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 4774
30.04.19 09:54
KongOlav2: Nja, sammenlignet med Episode 1-3, synes jeg den er helt grei. Det er rimelig tynne greier. Og det er jo særskilt hvordan Luke fremstilles som får gjennomgå. Det er endel punkter som kunne vært forbedret, men jeg ser det er mange i kommentatorfelt som virker himla indignert over at kvinner og fargede skal være blant heltene.

For å være helt ærlig så driter jeg i Luke. Jeg er glad i fantasy/sci-fi-aspektet som Star Wars tilbyr, med de unike mulighetene det gir mtp å skape gode karakterer og gode historier.

 

Det største problemet er jo at man driter i alle karakterene i de nye SW-filmene. Rey er fullstendig uten dybde eller sjarm, samme med Finn forsåvidt. Det har ingenting med kjønn eller hudfarge å gjøre, det handler om svakt håndverk fra spesielt Rian Johnson, men også JJ Abrams og co. Kylo Ren burde vært en drøm av en karakter for Adam Driver utforske, istedenfor er han blitt en parodi. 

(Innlegget ble redigert 30.04.19 09:54)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 38721
30.04.19 10:11
Lew_Ashby: Det største problemet er jo at man driter i alle karakterene i de nye SW-filmene. Rey er fullstendig uten dybde eller sjarm, samme med Finn forsåvidt. Det har ingenting med kjønn eller hudfarge å gjøre, det handler om svakt håndverk fra spesielt Rian Johnson, men også JJ Abrams og co. Kylo Ren burde vært en drøm av en karakter for Adam Driver utforske, istedenfor er han blitt en parodi.

Finn kan jeg være enig i, men er Rey så mye mindre uten dybde og sjarm enn det f.eks Luke var i de første filmene? Og hvordan mener du at Kylo Ren er blitt en parodi?

PaulBearers_urne
PaulBearers_urneInnlegg: 3015
03.05.19 00:41

Da har Chewbacca tatt kvelden , Peter Mayhew 

(Innlegget ble redigert 03.05.19 00:41)

Kumite
KumiteInnlegg: 6371
03.05.19 07:57

Rip Chewie. Blir et minutt stillhet i morgen før Star Wars day. 

(Innlegget ble redigert 03.05.19 07:58)

MortenOveJohnsen
MortenOveJohnsenInnlegg: 1149
03.05.19 20:25

Triste nyheter med Peter Mayhew. Satt og så Empire Strikes Back i går. Ser vel Return of The Jedi neste uke med en stille stund først. Carrie Fisher og nå Mayhew. Hvem andre har sagt farvell fra Star Wars?

jonas
jonasInnlegg: 32711
03.05.19 20:30
MortenOveJohnsen: Hvem andre har sagt farvell fra Star Wars?

Kenny Baker døde vel i 2016.

craaazy
craaazyInnlegg: 6059
03.05.19 21:49

Alec Guinness og Peter Cushing.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 13833
04.05.19 03:42
KongOlav2: Det er endel punkter som kunne vært forbedret, men jeg ser det er mange i kommentatorfelt som virker himla indignert over at kvinner og fargede skal være blant heltene.

Høhø, her har vi et typisk svar til folk som kritiserer de nye filmene. Jeg er sjeleglad for at folk reagerer sterkt, det betyr at folk fremdeles ikke har gitt opp god karakterbygging og fin story. Nye Star Wars består av en haug med tomme karakterer man umulig kan få noe forhold til. Fortellingen er så suppe at jeg nesten ikke har ord. Det er vel egentlig ikke sjokkerende når man setter seg inn i rotet som har preget disse filmene allerede fra første produksjon. De benytter seg av Star Wars skin, og gjensyn med en del gamle karakterer. Det er den eneste grunnen til at folk i det hele tatt gidder å se på.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 13833
04.05.19 03:46
KongOlav2: Og det er jo særskilt hvordan Luke fremstilles som får gjennomgå.

Mark Hamill er en som har et veldig sterkt forhold til Star Wars. I motsetning til Harrison Ford som egentlig ga faen i hva de gjorde med karakteren hans så lenge han døde. Når man ser hvordan Hamill brøt sammen under innspilling er det ikke egentlig ikke rart folk reagerer på fremstillingen av Luke.

Men han advarte tidlig om skvipet vi kom til å få servert. Jeg kan ikke se på det som noe annet enn et forsøk på å rive ned et ganske unikt univers.

(Innlegget ble redigert 04.05.19 03:48)

Klikk for å gå tilbake til toppen