Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

James Bond 25

NYTT TEMA
MrPets
MrPetsInnlegg: 765
12.11.19 18:08
Dimmi: Et lite apropos til bemerkningen om hvorfor Blofeldt ikke kjente igjen Bond her også. Det er fordi rekkefølgen de møtes i i de tre bøkene er Thunderball – On Her Majestys Service – You Only Live Twice. Og i Thunderball møtes de aldri ansikt til ansikt.

Jeg merket meg dette, men det faller litt fra hverandre når de velger  referere til de foregående filmene ved flere anledninger. 

MrPets
MrPetsInnlegg: 765
12.11.19 18:09
Dimmi: Jeg lander likevel på at jeg liker filmen (terningkast 4). Mye takket vært John Barry, de sveitsiske alpene, og en av de beste bøkene som her følges usedvanlig tett.

Helt enig her. Sleng med Diana Rigg, og du har samlet filmens tre sterkeste kort. Jeg er ikke overbegeistret for karaktersetting på filmer, men filmen fortjener definitivt en anbefaling. 

MrPets
MrPetsInnlegg: 765
12.11.19 18:16
Frank.N.Steen: Ny Bond film og ny nedtur. I likhet med Goldfinger (1964) hadde jeg ikke sett denne Bond filmen siden jeg var guttunge og de fleste minnene man hadde fra den tiden var nok litt for oppstykket her og der. Første som slår meg er jo hvor tilfeldig åpningscenen (minifilmen før selve filmen) er. Ny Bond som forsøker seg med et lite tørt sleivspark i retning den gamle "This never happened to the other fellow" etter en latterlig dum og unødvendig lang slosskamp på ei strand og hvor en de mest irriterende Bond damene ender opp med å la 007 i stikken og forsvinner, dessverre ikke permanent.

Når du slakter et par av aspektene jeg faktisk likte i filmen, åpningsscenen og Tracy, så skjønner jeg at det er lite å hente her. 5/10 virker høyt gitt anmeldelsen din, du må ha likt klimakset og skisekvensene bedre enn meg. 

MrPets
MrPetsInnlegg: 765
12.11.19 18:23
Dimmi: Og uten å ha sett scenen selv, så fremstår det som helt uforståelig hvorfor man klippet vekk scenen hvor Bond oppdager en av Blofeldts agenter når han har møtet med Sir Hillary, og jager ham til døds over Londons tak. Det høres unektelig ut som en spenningsscene som ville vært sårt tiltrengt i filmens åpningshalvtime, og også fungert som et spennende bakteppe for det som senere utspiller seg på Piz Gloria.

Etter å ha søkt opp scenen på Youtube er jeg definitivt enig, dette kunne vært et verdifullt bidrag til en nokså treg del av filmen. 

Dimmi
DimmiInnlegg: 11540
12.11.19 22:18
MrPets: Etter å ha søkt opp scenen på Youtube er jeg definitivt enig, dette kunne vært et verdifullt bidrag til en nokså treg del av filmen.

Artig! Aldri sett før!

Dimmi
DimmiInnlegg: 11540
12.11.19 22:18
MrPets: Sleng med Diana Rigg

Ålreit, da ;)


 

MrPets
MrPetsInnlegg: 765
18.11.19 13:40

Anmeldelse av Diamonds Are Forever (1971)

George Lazenby fikk bare én film før hans tid som 007 var omme. Dette var visstnok etter eget ønske, da australieren ikke ønsket å signere for nye filmer. I et intervju med norske Filmweb fortalte Lazenby at hans medhjelpere mente Bond-serien var ferdig. Det var nye tider, - hippiene krevde kjærlighet, ikke krig. Så feil man kan ta.

 

Med dette søkte produsentene etter den nye James Bond, men dette tok slutt da Sean Connery takket ja til å returnere for rekordlønn, som i sin helhet ble donert til veldedig arbeid. Det var ikke bare Connery som returnerte - regissør Guy Hamilton, sanger Shirley Bassey og USA som setting gir minner tilbake til Goldfinger.   

 

På tross av at man tilsynelatende ønsket å bruke seriens tredje film som referansepunkt, er det vanskelig å ikke lese den sist foregående inn i filmens åpning - det fremstår som om Bond ønsker å hevne sin myrdede kone. Mens Tracys død delvis lyktes i å treffe meg emosjonelt, får jeg følelsen av at Bond er mer irritert enn forbannet over hennes bortgang. Videre får vi et raskt blikk på vår nye Blofeld før han drukner. Det gledet meg at han forsvant like fort som han kom, for jeg misliker denne tolkningen sterkt. Skuffelsen ble desto større da jeg forstod at han var dømt til å returnere som denne filmens skurk.

 

Etter dette får vi presentert et plot som dessverre verken henger sammen eller engasjerer. For det første skjønner jeg ikke hvorfor MI6 er involvert i noe så simpelt som diamantsmugling, spesielt siden de ikke er tilknyttet konfliktdiamanter eller finansiering av en større operasjon med onde hensikter. Videre er det så mange ledd, forvirrende som sådan, involvert i selve smuglingen. Hva har for eksempel en komiker med denne smuglerringen å gjøre? Voldsomt mye tid vies til en overkomplisert og langdryg prosess. Attpåtil tar plotet en absurd vending mot slutten, og plutselig har vi å gjøre med en laser som truer med å ødelegge verdensfreden.

 

Mens Sean Connerys bidrag i You Only Live Twice ble overskygget av alt rundt han, er han ikke like heldig her. På tross av enkelte gode øyeblikk virker engasjementet enda lavere enn i You Only Live Twice, og han ser ut til å kjede seg mesteparten av tiden. I tillegg har han fått en del merkbare kilo på kroppen - legg på litt grå hår, og vi har en mann som har passert sin tid som 007. Blofeld er tidligere nevnt, og han er også en skygge av seg selv. Jeg kan ikke tro at en mann som tidligere var ansett som mesterhjernen bak verdens farligste organisasjon har sunket til dette. Man kan være uenige om Donald Pleasence og Telly Savalas, men de går Charles Gray høy gang. Blofeld er kjedelig, lite oppfinnsom, fomlete og fremstår smått inkompetent. Fra første scene hvor han ser på Bond fremfor å gå rett for knivangrep, til den siste hvor han på idiotisk vis vingler frem og tilbake i en ubåt - dette er en særdeles skuffende fremstilling. Flere andre sidefigurer svikter også. Det starter bra, med en kompetent Tiffany Case, som dessverre blir nokså ubrukelig utover i filmen. Plenty O´Toole gir en god vits, før hun på fullstendig uforklarlig vis havner druknet i et badebasseng. Felix Leiter er ingenting å spare på, og gjør knapt noen ting. Det beste vi får her er leiemorderne Mr. Wint og Mr. Kidd. Disse to herremennene har glimrende kjemi, morsomme replikker og er i helhet et hyggelig innslag i en film som sliter med å engasjere meg. I tillegg liker jeg også Thumper og Bambi, som leverer filmens beste actionscene.

 

Diamonds Are Forever er det svakeste bidraget til nå i serien, og det er langt mellom gode scener for meg. Var det verdt å samle de gamle heltene for én siste runde? Tja. Denne filmen levner liten tvil om at Connery var ferdig, både fysisk og mentalt, i rollen som Bond. Hamilton må som regissør bære mye av ansvaret for det svake sluttproduktet, men returnerer allerede i neste innslag. Shirley Bassey er nok den som kommer best fra det, med en sang som er langt bedre enn filmen den akkompagnerer. Men det skal dessverre ikke så mye til - for meg er dette Diamonds Never.

 

Beste øyeblikk: Bambi og Thumper vs James Bond 

Verste øyeblikk: Jakten på månevogner, et absurd skue

(Innlegget ble redigert 18.11.19 13:41)

MrPets
MrPetsInnlegg: 765
18.11.19 13:43

Da er vi syv filmer nede, og dette er en god anledning til å oppsummere med en liten rangering av materialet så langt. For meg er listen som følger, fra best til verst. Den største droppen er å finne mellom nummer fire og fem. 

 

1. From Russia With Love

2. Goldfinger

3. You Only Live Twice

4. James Bond On Her Majesty´s Secret Service

5. Dr. No

6. Thunderball

7. Diamonds Are Forever 

 

Nå nærmer vi oss en ny æra av Bond-filmer, med Roger Moore i hovedrollen. Heng med!

(Innlegget ble redigert 18.11.19 13:44)

PaulBearers_urne
PaulBearers_urneInnlegg: 5274
19.11.19 08:28

At Bond kom til å dø ut på 70s er ikke så fjernt hvis man ser "the big picture" , Golden Gun ble jo nesten spikern i kista , ikke uten grunn de skrev 14 (!) manusutkast til TSWLM.......

PaulBearers_urne
PaulBearers_urneInnlegg: 5274
19.11.19 08:38

"Bond dreper flere ubevæpnede skurker i kaldt blod"

Fair play er ikke kaldt blod , de hadde drept han tvert ergo selvforsvar......Bolo i Enter Dragon (filmens bøddel) derimot , han drepte i kaldt blod da vaktene ikke kunne forsvare seg mot den store stygge ulven ;)

(Enter er jo og imitasjon av Bond : hemmelig agent , skurken er en hybrid av Dr No og Blofeld etc)

(Innlegget ble redigert 19.11.19 08:40)

PaulBearers_urne
PaulBearers_urneInnlegg: 5274
19.11.19 08:48

Blofelds livvakt heter Grunther (Yuri Boienko døde 20 år siden) , han fikk rollen siden Laz knekte nesa hans under tørrtrening)

Fjellklatrern Campbell/Bonds makker får klar beskjed å pelle seg bort fra heisen opp til Piz Gloria av Grunther : "strengt forbudt område , det har vært stengt i flere år !"

(Innlegget ble redigert 19.11.19 08:48)

PaulBearers_urne
PaulBearers_urneInnlegg: 5274
19.11.19 08:56

"stjernenykker"

 

Kan nevne en hel drøss med stjerner som ble mer eller mindre arrogante :

 

Chris Reeve (bare spør Non fra Superman , han vet godt hvordan Reeve var under de to første filmene)

Bruce Lee (ble mer og mer arrogant tidlig 70s , etter at Enter var ferdiginnspilt sa han til WB : "dere har ikke råd til meg lengre" , Lee ville ha 2 mill US per film , vanvittig sum den gang)

Hulk Hogan (nå er han nok mer kjent som wrestler enn skuespiller men han ville ikke "tape" noen kamper pga ego og er vel delvis skylda til at WCW gikk med buken i været , alt for mye kontroll/makt i hans hender)

Wang Yu (lazenby spilte mot han i Mannen fra HK , Yu var visst tverr og vanskelig å ha med å gjøre)

Så har man jo Heigl , Sharon Stone , Julia Roberts (gjorde både Spielberg/Hoffman irritert på Hook)

(Innlegget ble redigert 19.11.19 08:58)

PaulBearers_urne
PaulBearers_urneInnlegg: 5274
19.11.19 09:04

"Med den noe pinlige replikken «This Never Happened to the Other Fellow»"

 

Dette er en intern spøk , Laz søyt og bar seg under innspilling : "tipper den andre fyren ikke måtte gjøre dette" , en referanse til Connery.....sånt man kan småhumre av , knegg knegg

 

 "men i andre scener fremstår han som i overkant avslappet, som videre gjør at Bond føles litt ufarlig"

 

Det at Lazenby var arrogant var nok en av grunnene til at han fikk rollen , imo Bond ER jo til en viss grad arrogant....men se hvor redd Bond er når SPECTRE er ute etter han , jeg mener hvor ofte ser man Bond virkelig frykte for sitt eget liv , det bare understreker hvor mye mer dybde den har enn Bondfilmer flest , attpåtil har de , bank i bordet , brukt nesten alt av boka i filmen

(Innlegget ble redigert 19.11.19 09:14)

PaulBearers_urne
PaulBearers_urneInnlegg: 5274
19.11.19 09:12

OHMSS var #2 på US box office og langt fra en fiasko , riktignok ikke på samme nivå som YOLT , når det gjelder TB blir det litt urettferdig å sammenligne (en gigantsuksess i '65) da Bondfebern ikke var så sterk etter '67.

Jeg kan også nevne at når de viste skiscenen på Carsons talk show i US , publikum jublet , en slik scene var ikke hverdagskost den gang !

Telly er nok også den mest fysisk overbevisende Blofeld , dette er en fyr som kan reellt grisebanke deg , en reell fysisk trussel (Bond vs YOLT Blofeld....no match i det hele tatt da Bond hadde vært fysisk overlegen DPs Blofeld)

(det så man jo også i f.eks Horror Express , enda en knall Savalas' rolle) 

(Innlegget ble redigert 19.11.19 09:23)

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 26821
19.11.19 09:54
PaulBearers_urne: Telly er nok også den mest fysisk overbevisende Blofeld

..og i filmen "Capricorn One" er han perfekt for den fyren som har dette flyet som ble brukt for å sprøyte åkre og liknende. Selv om hans rolle var liten (men handlingsmessig avgjørende i den filmen).

Husker ham ellers spesielt fra "Kojak".

PaulBearers_urne
PaulBearers_urneInnlegg: 5274
19.11.19 09:57

Han fortjener å bli husket for mer enn bare Kojak dog ;)


Capricorn One har jeg ikke sett men han er jo en tøffing i Kellys Helter , og

Dimmi
DimmiInnlegg: 11540
19.11.19 11:27

 

Her er vi godt på linje, du.

Denne filmen har jeg mislikt i alle år, og rangert den langt, laaangt nede på alle lister.

Det føles som en nedtur å se Connery igjen her, godt over middagshøyden. Og han får neigu ikke mye hjelp heller.

Jill St.John er ingen Diana Rigg, for å si det sånn. Og gjøres enda tåpeligere av manuset.

Charles Gray, en av mine store favoritter, med en vidunderlig og dominerende tilstedeværelse, fremstår fullstendig malplassert i rollen som Blofeldt. Det er bare full kulturkollisjon. Og langt unna hans klassiske roller som f.eks. denne.

 

Selve plottet i seg selv liker jeg derimot godt. Men, helt enig i at det presenteres rotete og lite virkningsfullt, i en film som er så camp at jeg har store problemer med å forstå hva man egentlig forsøkte å oppnå her.

At man ville tilbake til stemningen fra filmene før nesten-floppen OHMSS kan jeg skjønne.

Men, det blir for mye fjas og tull. Og med både kostymer, kulisser og enkeltscener som har tålt tidens tann SVÆRT dårlig, så fremstår det tidvis nesten som en B-film.

Og jeg tilhører nok den bittelille andelen som ikke liker scenen med Bambi & Thumper heller.

For meg sklir den scenen inn i en lang rekke scener som bare er camp.

Wint & Kidd, derimot. Det er et bra par som tilfører litt dynamikk her. Dog er de mer eller mindre rene kopier fra boka. En bok som for øvrig utgjør første halvtimen her. For der er det bare selve diamantsmuglingen som er tema, fra Sør-Afrika til Las Vegas.

Putter Smith som spiller Mr. Kidd er jo for øvrig et eget kapittel, som du garantert har hørt spille diverse instrumenter på en rekke hitlåter fra 60- og 70-tallet.

Og apropos camp. Det blir vel ikke stort mer camp enn når Charles Gray kler seg ut som dame her….

En skuffende slutt er det også. Den oppleves rett og slett som både «billig» og dum når man ser den i dag. Ubåten til Blofeldt har du nevnt. Fire små helikoptre mot en oljeplattform som kun har fire plattinger med luftvernskyts, og ellers befolket av bad guys i blå overaller og røde støvler… Og et kontrollsenter som går i lufta av seg selv når den dunkes på av en «ubåt» på 100kg.

Og toppet av det som fra start til mål er en gjennomgående «stå stille og la Bond reagere først»-holdning hos alt og alle. Fra nevnte stillestående Blofeldt i åpningssekvensen, til Bruce Glovers avventende sittestilling før han spretter over bord i siste scene.

 

Beste scener/deler

- Når Plenty O’Toole lener seg over bordkanten i kasinoet. (Man er da mann, for svingende)

- Bond i kista hos krematoriet

- Nip slip’en til Marie i åpningssekvensen. (Man er da mann, for svingende)

- Selve idéen om at det er en annen enn Willard Whyte som sitter på toppen. (Den kom visstnok til Cubby i en drøm han hadde)

 

Og det er vel det….

 

Verste scener

- Når Jill St.John topper «dum kjerring» med å ramle av plattformen når hun skyter med maskingeværet

- Hele sekvensen med månebilen.

- Charles Gray utkledd som dame (som om filmen ikke var camp nok fra før)

- Første møte mellom Bond & Case. Hele pakka, fra fingeravtrykksshowet til parykk- og undertøysskift.

- Den tafatte og helt spenningsløse avslutningen på oljeriggen.

 

Nei fysjom.

Terningkast 2.

 

 

 

 

 

(Innlegget ble redigert 19.11.19 11:28)

Dimmi
DimmiInnlegg: 11540
19.11.19 11:32

Fun fact : Badekaret med "gøgge" i åpningssekvensen, hvor Bond drukner fyren, der lagde man "gøgga" av moste poteter.


En god idé for å gjøre det billig og med riktig konsistens.


Problemet var at ingen hadde tenkt på at når det fikk stå en stund, så begynte det å stinke som bare det!


Så han stakkaren som lå og badet i det, han endte opp med å få en velfortjent bonus :)


 


 

Dimmi
DimmiInnlegg: 11540
19.11.19 11:45


Og en liten Bond-quiz kan vi jo kjøre også.


I Diamonds Are Forever er det foruten det faste galleriet med M, Q, Ms. Moneypenny etc., hele fem skuespillere med replikker her som også har spilt andre roller med replikker i andre Bond-filmer.


Charles Gray, som spilte Henderson i YOLT, er selvfølgelig den ene.


Men, hvem er de fire andre?

MrPets
MrPetsInnlegg: 765
19.11.19 12:15
Dimmi: Men, hvem er de fire andre?

Tar én på sparket, da jeg nettopp så TMWTGG. Én av bøllene i Diamonds Are Forever var der å se i åpningssekvensen. 

Resten av svarene, både til quizen og gode innspill over, kommer (forhåpentligvis) senere. 

(Innlegget ble redigert 19.11.19 12:16)

Dimmi
DimmiInnlegg: 11540
19.11.19 12:17
MrPets: Tar én på sparket, da jeg nettopp så TMWTGG. Én av bøllene i Diamonds Are Forever var der å se i åpningssekvensen.

Jepp.


Marc Lawrence!


 


 

Frank.N.Steen
Frank.N.SteenInnlegg: 3589
19.11.19 12:52

Bringer frem igjen vinterens noe korte mini-anmeldelse av:

Diamonds Are Forever (1971)

Etter nedturen der var forgjengeren med Lazenby er altså Sean Connery tilbake, 4 år eldre og det er ikke vanskelig å se at alderen har begynt å "tynge" den legendariske skotten, men likevel tar det ikke lange tiden før det føles ut som han aldri forlot oss med langt mer suksessfulle og minneverdige one-liners enn hva Lazenby noengang kom i nærheten av å oppnå. Problemet er dessverre igjen at her har man nok en film som jeg husker meget godt fra barndommen (antageligvis en av de Bond filmene jeg så oftest som guttunge) men der man ikke har sett på nærmere 15-20 år og igjen blir det enkeltscener som går igjen og nostalgien (i dette tilfellet) er med å tette igjen de åpenbare feilene og "manglene". For dette er langt fra noen stor Bond film. 

Spesial effektene og mye av handlingen/karakterene og stemningen føles nokså b-film aktig ut, og det samme kan vel trygt sies om skurkene som virkelig tar det litt vel av til tider. Alt i alt, musikken til Barry er igjen mesterlig levert og kanskje en av de beste åpningslåtene og Connery viser at han fortsatt kunne levere og vel så det men filmen er nok synd å si det, den svakeste av de han gjorde (vel, frem til Never Say Never Again fra 1983) men grunnen til at denne scorer et hakk mer på ratingskalaen (enn forgjengeren) er ene og alene at den er jo faktisk nokså underholdende og innehar mye sjarm (Bond i desperat flukt uti ørkenen inne i en trang og liten månebil gjør at det blir vanskelig å holde maska stram) og ender så opp med en snill:

6/10

Har vel i grunn ikke så mye mer å tilføye enn det som jo allerede ble nevnt ovenfor. En av de svakeste Bondfilmene og tvilsomt en jeg vil ta noe gjensyn med det aller første.

(Innlegget ble redigert 19.11.19 12:52)

MrPets
MrPetsInnlegg: 765
19.11.19 13:20
PaulBearers_urne: "Bond dreper flere ubevæpnede skurker i kaldt blod" Fair play er ikke kaldt blod , de hadde drept han tvert ergo selvforsvar

Tja, jeg mener fortsatt det er en viss signaleffekt her. Som vi ellers ser i nevnte scene fra YOLT har han få utfordringer med å håndtere dem i nærkamp. 

MrPets
MrPetsInnlegg: 765
19.11.19 13:26
Dimmi: Men, det blir for mye fjas og tull. Og med både kostymer, kulisser og enkeltscener som har tålt tidens tann SVÆRT dårlig, så fremstår det tidvis nesten som en B-film.

Både du og Frank.N.Steen trekker frem dette, og jeg vil gå enda lenger - dette føles som en ukentlig episode i en brukbar spionserie.

MrPets
MrPetsInnlegg: 765
19.11.19 13:28
Dimmi: - Nip slip’en til Marie i åpningssekvensen. (Man er da mann, for svingende)

Denne gikk meg hus forbi. Da må jeg vel se disse ti sekundene fra filmen en ekstra gang... 

MrPets
MrPetsInnlegg: 765
19.11.19 13:32
Dimmi: - Første møte mellom Bond & Case. Hele pakka, fra fingeravtrykksshowet til parykk- og undertøysskift.

Jeg syntes dette var en lovende start. Én ting er at hun har vett til å sjekke fingeravtrykkene; ja, det er tåpelig, men hun fremstilles i det minste som kløktig. Parykkskiftene ga meg videre håp om at hun kanskje hadde en særegen kompetanse som kunne utnyttes, en kameleon som kunne gli inn i forskjellige miljøer. Alt dette ble fullstendig kastet ut av vinduet, men jeg tror det kunne vært en morsom vei å gå, spesielt gitt filmens tone ellers. 

MrPets
MrPetsInnlegg: 765
19.11.19 13:35
Frank.N.Steen: Bond i desperat flukt uti ørkenen inne i en trang og liten månebil gjør at det blir vanskelig å holde maska stram

Godt noen fant glede i dette, hele scenen var grufull for meg. Når oppmerksomheten først er rettet mot denne sekvensen; hva slags sted var de på? Det var filmsett, månelandinger, laboratorier... Jeg ble virkelig forvirret. 

Virker forøvrig som om Connery var en sterk bidragsyter for din del, deler av opplevelsen reddes vel av det. 

(Innlegget ble redigert 19.11.19 13:37)

MrPets
MrPetsInnlegg: 765
19.11.19 13:42

Nå som jeg først er i siget kan vi like gjerne ta seks innlegg på rappen. 


Jeg syns det er hysterisk at de forsøker å skjule Bond i åpningsscenen, litt som i OHMSS, men alt dette blir fånyttes når ordene "I shan´t" blir ytret. Liten tvil om hvilken skotte vi har å gjøre med da! 

Dimmi
DimmiInnlegg: 11540
19.11.19 14:11
MrPets: Jeg syns det er hysterisk at de forsøker å skjule Bond i åpningsscenen, litt som i OHMSS, men alt dette blir fånyttes når ordene "I shan´t" blir ytret. Liten tvil om hvilken skotte vi har å gjøre med da!

"My neimsch Bånnd. Djeimsscchh Bånnd" :)

Det morsomme er jo at den aksenten vel aldri var i nærheten av like sterk i de første filmene?

(Innlegget ble redigert 19.11.19 14:12)

PaulBearers_urne
PaulBearers_urneInnlegg: 5274
19.11.19 16:50

På enkelte filmplakater av OHMSS ser man ikke ansiktet til Lazenby , dette ble gjort for å skape blest/spenning rundt den nye 007 så åpningsscenen i OHMSS er gjort over samme lest , dessuten var det mye tøffere for Laz da han var helt ukjent i forhold til Moore som var godt etablert fra TV når han fikk rollen som 007

DAF og MR har en del camp , spes DAF er jo en slags parodi på Bond...akkurat som West Batman driver en del gjøn med Batmans univers (DAF var leeeeeenge før Powers på 90s) , hvis man har det i mente er det enklere å se den men ja , langt fra den beste Bondfilmen

Perioden 1971-74 var lavbudsjettsperiode i 007 , samme med LTK i '89 , det ble dyrere og dyrere å lage filmene

Charles Gray (YOLT , DAF) , Shane Rimmer (YOLT , DAF & TSWLM) mht folk som har spilt i mer enn en Bondfilm.....guttungen med briller på casinoet i DAF var også i Haisommer 2

Apropos Batman '66/DAF :

Jill St John (Molly i den første episoden med Riddler)

Sid Haig (nylig gått bort.....spilte håndlanger til kong Tut)

(Innlegget ble redigert 19.11.19 17:00)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg