Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Serier som ikke er multikulturelle

NYTT TEMA
Framsynt
FramsyntInnlegg: 11859
26.10.19 01:21

Disney, Netflix og HBO har begynt å pøse ut filmer og serier som er tilgjort multikulturelle i en vestlig sfære. Disney Star Wars er et skrekkeksempel på en gammel franchise som er omgjort til et multikulturelt univers hvor alle hvite er skurker og fargede selvsagt er helter.

Goder serier:
Lord of The Rings
Game of Thrones
Twin Peaks
Vikings (tenk om Disney skulle produsert denne)

Fyll på.

Ruudiculous
RuudiculousInnlegg: 1038
26.10.19 15:50

Blir spennede å følge med på alle brukerne som skal "fylle på" i denne tråden med filmer og serier som er gode fordi det bare er hvite skuespillere som er med.

Ja ... skulle tatt seg ut om det hadde vært noen fargede mennesker som var med i den "vestlige sfæren" i Lord of the Rings og Game of Thrones.

Tenk at de store produsentene av film og TV-serier har begynt å ansette ensembler som reflekterer den multikulturelle befolkningen (og dermed også mangfoldet blant alle som søker på skuespillerjobbene) som vokser i vesten og som uungåelig nok kommer til å vokse enda mer i fremtiden, uansett hvor mye høyrevridde tastaturaktivister måtte skjelve i buksene av det.

Framsynt
FramsyntInnlegg: 11859
26.10.19 23:25
Ruudiculous: Tenk at de store produsentene av film og TV-serier har begynt å ansette ensembler som reflekterer den multikulturelle befolkningen (og dermed også mangfoldet blant alle som søker på skuespillerjobbene) som vokser i vesten og som uungåelig nok kommer til å vokse enda mer i fremtiden, uansett hvor mye høyrevridde tastaturaktivister måtte skjelve i buksene av det.

Vesten er ikke asiatere, arabere - og afrikaneres hjemplass.
Dere må skape egne verdier, egne filmer og egne liv.
Er det ikke nedverdigende å innrømme slik hjelpeløshet?

molster
molsterInnlegg: 10098
27.10.19 10:08

Forbaska Ringenes Herre. Laget helter av alver, dverger og annet ulumskheter, også kjører de på med den hvite trollmannen som skurk. 

Daddy
DaddyInnlegg: 423
27.10.19 10:16

 


 


Ser at framsynt atter en gang bruker VGD til å demonstrere hva slags imbesile tanker som opptar ham. 


Er alle alle høyreekstremistene like ensporede, sneversynte og dysfunksjonelle som framsynt, eller finnes det tegn til intelligent liv også på ytterste høyre fløy?

mcdermott
mcdermottInnlegg: 65936
27.10.19 10:17

--- Bonanza! Ellers vil du jo finne mange potensielle favoritter fra 50,60 og 70-tallet som burde være midt i blinken mht dine preferanser. Dette var jo de gyldne årene for hvite,privilligerte tv-seere 

KapteinMark
KapteinMarkInnlegg: 4278
27.10.19 14:01

Cosby Show må være midt i blinken!


https://www.youtube.com/watch?v=xbSBbFAhTPU


Rimelig ensfargede i alle fall :-)

Cabal
CabalInnlegg: 13129
27.10.19 14:05
Ruudiculous: Blir spennede å følge med på alle brukerne som skal "fylle på" i denne tråden med filmer og serier som er gode fordi det bare er hvite skuespillere som er med.

Det er ikke så veldig mange åpne fascister på vgd, så ts er heldigvis veldig alene og har få faktiske meningsfeller. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg