Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Dragon Fli Empire

NYTT TEMA
Rindal_
Rindal_Innlegg: 680
07.09.12 10:55

Jeg tok en tur til Sawol i går, hvor Canadiske Dragon Fli Empire sto på plakaten. Duoen er relativt ukjent, men (for meg) et av de bedre innslagene innen rap de siste ti årene. De består av en MC og en DJ, i beste Gang Star-ånd! Man får litt vibber av de gamle NY-duoene, samtidig som musikken er melodiøs og laid back, ala De La Soul, Jungle Brothers etc. De har gitt ut tre album og en EP, anbefaler alle å skaffe seg de. Teekay er en meget habil rapper, og DJ Cosm er glad i scratching, what’s not to like?

 

Det var annonsert at de skulle på scenen 23:30, men da jeg ankom i 23-tiden var det bare fem (!) andre i lokalet, ikke inkludert de som jobbet der. Da de endelig labbet opp på scenen telte jeg 13 stykker i lokalet, inkludert vakter og bartendere. Det er ikke bare-bare å være ukjent rapper på turne. Det kom flere etter hvert, og stemningen ble god. De leverte et veldig bra show, faktisk blant de beste rapkonserter i Oslo de siste årene!

 

Andre fans av denne duoen?

 

CrazyNoise
CrazyNoiseInnlegg: 5899
07.09.12 11:19

Har aldri hørt disse, men det høres jo spennende ut. Må sjekke ut

Rindal_
Rindal_Innlegg: 680
07.09.12 11:23

Gjør det! Har hørt en del på Beatrock i det siste (nettopp skaffet meg CounterParts), og jeg syns det er mye i samme gate.

CrazyNoise
CrazyNoiseInnlegg: 5899
07.09.12 12:05

Jammen da må jeg jo skaffe meg. Ser et par av albumene er ganske dyre på amazon. kanskje det er mulig å skaffe dem litt billigere et annet sted?

Rindal_
Rindal_Innlegg: 680
07.09.12 13:09

Ja, de koster litt, men her er de litt billigere da: http://www.cdbaby.com/Search/RHJhZ29uIEZsaSBFbXBpcmU%3d/0

http://www.discogs.com/sell/list?label=Makebelieve+Records&ev=lb

Og, for en mp3-entusiast som deg, her er de nesten gratis: http://dragonfliempire.bandcamp.com/

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg