Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

1001 SONGS-297-70-LAST POETS-When the revolution c

NYTT TEMA
cressida1
cressida1Innlegg: 19029
03.06.15 16:16

 

297)LAST POETS – When the revolution comes – 1970

 

Dette er nå for meg fullstendig ukjent, og dermed spennende. Har aldri hørt navnet en gang på dette bandet. Merkelig fra start med bare tablas og en masse afroamerikanske stemmer som snakker om ”revolution” og når den kommer. I all verdens dager hva i huleste er dette? Bare messing og trommerytme? Et tidlig stadium av rap?? Detta var bånn i bøtta!! Hvordan i huleste har denne klart å havne inn i denne boka?????? Noen som har fått blackout under utplukkingen??

 

KARAKTER: 1 (av 10)
Neste som omtales: 298)FREDA PAYNE - Band of gold - 1970

 

TRYKK HER - HØR POTETANE

 

 

 

dcdudley
dcdudleyInnlegg: 3155
03.06.15 18:46
cressida1: Detta var bånn i bøtta!! Hvordan i huleste har denne klart å havne inn i denne boka?????? Noen som har fått blackout under utplukkingen??

Det var da voldsomt.

Men, nei. Det som har skjedd er vel at noen som bryr seg om tekster og poesi, klarer å se gjennom mangelen på "stampefot i venstre kanal" og finner en høyst fortjent plass i boka for viktige, nyskapende og revolusjonerende saker som dette er.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg