Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

HBO med serie av George R.R.Martin

NYTT TEMA
Bakkus
BakkusInnlegg: 4174
14.08.17 19:10

Vet at noen av dem kommer til å dø, men spørsmålet er hvor mange? Jon er den eneste som garantert ikke kommer til å dø. Men resten av dem blir nervepirrende. Begynt å like dem alle. 

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13854
14.08.17 19:14
helvis: Jeg har voldsomt mange problemer med denne episoden.

Jeg også, sånn ca.

Etter en strålende forrige episode så var vi tilbake til de negative sidene ved sesong 7. Fryktelig heavy-handed dialog ("I prefer a hammer", really?), teleportering over hele linja og generelt sett altfor mye som skjer innenfor èn enkelt episode. Fy faen så dustete at Tyrion planlegger og drar til Kings Landing, og kommer tilbake til Dragonstone i samme føkkings episode. Samtidig så popper Jorah OG Gendry opp på beleilig vis, og planer legges og startes å utføres for å finne bevis om White Walkers i en og samme epiosde. Det blir bare for mye informasjon for min del, dette kunne de ha planlagt så veldig mye bedre.

OG FY FAEN, når de tar seg tid til alt det faenskapet her, så er det skandaløst at Jon ikke tar seg tid til å se igjen Arya og Bran før han drar til Eastwatch og Beyond The Wall. Altså, what in the hell? Vi får èn ussel scene av Jon som nevner de to, der han bare virker gretten og/eller opprørt. At han i tillegg da drar rett på et potensielt selvmordsoppdrag til fordel for å bare se de igjen først er så irriterende at alt det positive med forrige episode bare visner vekk.

Helvete så frustrert jeg er nå, dette var igrunn en skikkelig drittepisode.

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 17439
14.08.17 19:15
Bakkus: Vet at noen av dem kommer til å dø, men spørsmålet er hvor mange? Jon er den eneste som garantert ikke kommer til å dø. Men resten av dem blir nervepirrende. Begynt å like dem alle.

Har så og si alle favorittene mine i en pulje nå. Kun Jaime, Tyrion og Arya som ikke er med der. 

Har forferdelige odds på at jeg får med meg Banners videre her nå. Tormund håper jeg virkelig ikke ryker. 

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 17439
14.08.17 19:16
Machine_Head: Etter en strålende forrige episode så var vi tilbake til de negative sidene ved sesong 7. Fryktelig heavy-handed dialog ("I prefer a hammer", really?), teleportering over hele linja og generelt sett altfor mye som skjer innenfor èn enkelt episode. Fy faen så dustete at Tyrion planlegger og drar til Kings Landing, og kommer tilbake til Dragonstone i samme føkkings episode. Samtidig så popper Jorah OG Gendry opp på beleilig vis, og planer legges og startes å utføres for å finne bevis om White Walkers i en og samme epiosde. Det blir bare for mye informasjon for min del, dette kunne de ha planlagt så veldig mye bedre. OG FY FAEN, når de tar seg tid til alt det faenskapet her, så er det skandaløst at Jon ikke tar seg tid til å se igjen Arya og Bran før han drar til Eastwatch og Beyond The Wall. Altså, what in the hell? Vi får èn ussel scene av Jon som nevner de to, der han bare virker gretten og/eller opprørt. At han i tillegg da drar rett på et potensielt selvmordsoppdrag til fordel for å bare se de igjen først er så irriterende at alt det positive med forrige episode bare visner vekk. Helvete så frustrert jeg er nå, dette var igrunn en skikkelig drittepisode.

En skikkelig fyllepisode, hvor man bare putter inn så mye som mulig av handling og karakterer før det blir fyrverkeri igjen i neste episode. 

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15290
14.08.17 19:17
Machine_Head: Det blir bare for mye informasjon for min del, dette kunne de ha planlagt så veldig mye bedre.

Enig i dette. Ikke i nærheten av like profesjonelt gjort som tidligere. Det måtte vel bli sånn, når de kutter sesongen såpass, og bestemte seg for en enda kortere sesong 8.

Blitt vandt til det, alle episodene har vært slik så langt. Liker det nå som jeg er innforstått med at det er slik sesongene blir.

(Innlegget ble redigert 14.08.17 19:21)

Makatelli
MakatelliInnlegg: 10397
14.08.17 19:18
LaGoeba: Enig i starten av første avsnittet ditt, spesielt rundt skaden til Drogon. Var plutselig helt fin igjen, når han i tidligere sesonger har brukt flere episoder på å komme seg igjen.

Drogon har vel aldri blitt skadet før? eller er det noe jeg har glemt?

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15290
14.08.17 19:20
LaGoeba: tidligere sesonger har brukt flere episoder på å komme seg igjen.

Hehe, skulle tatt seg ut om den største dragen måtte hvile resten av sesongen. 

Nei slikt får vi bare overleve. 

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 17439
14.08.17 19:23
Makatelli: Drogon har vel aldri blitt skadet før? eller er det noe jeg har glemt?

Her i sesong 5

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13854
14.08.17 19:23
LaGoeba: En skikkelig fyllepisode, hvor man bare putter inn så mye som mulig av handling og karakterer før det blir fyrverkeri igjen i neste episode.

Ja, men det er jo ikke det jeg kjenner Game of Thrones som. De pisser vekk så mye potensiale til fordel for rushing, og det irriterer meg. At de i tillegg har kuttet ned på antallet episoder de to siste sesongene som Walton er inne på, fremstår jo som helt idiotisk når vi ser hvor mye de må fylle på og stresse med i disse episodene. Også, ingen Miguel Sapochnik.

Jeg vet jeg skrev jeg elsket forrige episode, men vi var tilbake til gamle synder nå. Når det ikke er emosjonelle øyeblikk eller heftig action så har D&D mistet fullstendig kontroll over den andre delen av hva som har gjort GoT så bra, og det var jo det som hektet meg til å begynne med. Altså magnetisk god dialog, veldig nøye konstruerte mysterier og intriger og mange emosjonelle øyeblikk. Det er fullstendig borte nå (med noen unntak, min favoritt Arya er det største), og det synes jeg er trist.

(Innlegget ble redigert 14.08.17 19:26)

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 17439
14.08.17 19:24
WaltonBreckRd: Hehe, skulle tatt seg ut om den største dragen måtte hvile resten av sesongen.

Neida, ser den, men man kunne jo fått sett at han slet litt med å fly eller noe sånt. Nå så det jo ut som om at han ikke ble skutt i det hele tatt.

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 17439
14.08.17 19:27
Machine_Head: Ja, men det er jo ikke det jeg kjenner Game of Thrones som. De pisser vekk så mye potensiale til fordel for rushing, og det irriterer meg. At de i tillegg har kuttet ned på antallet episoder de to siste sesongene som Walton er inne på, fremstår jo som helt idiotisk når vi ser hvor mye de må fylle på og stresse med i disse episodene. Også, ingen Miguel Sapochnik. Jeg vet jeg skrev jeg elsket forrige episode, men vi var tilbake til gamle synder nå. Når det ikke er emosjonelle øyeblikk eller heftig action så har D&D mistet fullstendig kontroll over den andre delen av hva som har gjort GoT så bra, og det var jo det som hektet meg til å begynne med. Altså magnetisk god dialog og veldig nøye konstruerte mysterier og intriger, det er fullstendig borte nå, og det synes jeg er trist.

Er helt enig i dette, er tilbake til røret de holdt på med i sesong 5. Virker som om de ikke helt vet hvor de vil hen når det ikke er noen slag som inneholder flere karakterer rett rundt hjørne. 

Ekstremt mye sosing. Synes Sam sin storyline begynner å bli syltynn også, selv om den er viktig på sin måte. Det frister så sykt å ta frem telefonen med han gang han kommer på skjermen. Skjer aldri i Games ellers, selv ikke med Dany.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 10397
14.08.17 19:29

Det eneste jeg ikke liker med GOT er disse svulstige/melodramatiske talene som blir servert flere ganger i hver eneste episode. 

Enzino
EnzinoInnlegg: 37883
14.08.17 19:34
Fokkeslasken77: Hva sto det på lappen?

Jon "hjerte" Dany

(Innlegget ble redigert 14.08.17 19:34)

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 17439
14.08.17 19:34
Makatelli: Det eneste jeg ikke liker med GOT er disse svulstige/melodramatiske talene som blir servert flere ganger i hver eneste episode.

Var sikker på at Dany kom til å komme med enda en supertale før hun brant Tarlyene. Nå truet hun jo alle i stedet, vet ikke helt hva som er minst godt av de to valgene. Glad man slapp enda en sånn tale uansett. 

Lurer forøvrig på hvor lenge Tyrion klarer å være hånden til Dany. Mye som klinsjer for øyeblikket.

Enzino
EnzinoInnlegg: 37883
14.08.17 19:35
WaltonBreckRd: Forresten helt grusomt at Cercei er gravid igjen.

Er du sikker på at hun er. Jeg ville ikke bli forundret hvis hun bare sier det for å holde Jamie loyal...

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13854
14.08.17 19:38

Men ja forresten, fy i helvete så digg Emilia Clarke er nå. Får jeg ett magisk ønske så blir det en helaften med meg, Emilia, god drikke og Netflix. 

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 17439
14.08.17 19:41
Enzino: Er du sikker på at hun er.

Jeg er sikker på at hun ikke er det. Kun spill for å holde Jaime nærme.

Eller som hun sa det selv, hun spiller Tywin sitt spill.

Trehjulssykkel
TrehjulssykkelInnlegg: 6877
14.08.17 19:42

Hvordan visste egentlig Tyrion at Jaime var i live? Eller var det bare han som så at Bronn og Jaime klarte å stikke av? Dany må jo ha vært kjempekeen på å ta Jaime for å få et solid forhandlingskort (evt. ta livet av generalen). Igjen så tar de enkle og billige snareveier de aldri ville gjort i de tidligere sesongene.

Ble uansett hyped for neste episode, så får håpe den leverer.  

Venter på at noen kommer med forklaringer her, gjerne med eksempler fra virkeligheten. 

(Innlegget ble redigert 14.08.17 19:45)

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 17439
14.08.17 19:42
Machine_Head: Men ja forresten, fy i helvete så digg Emilia Clarke er nå.

Bare synd det stopper der.

Enzino
EnzinoInnlegg: 37883
14.08.17 19:52
LaGoeba: Jeg er sikker på at hun ikke er det. Kun spill for å holde Jaime nærme.

Det var min første tanke da jeg så episoden. Før jeg leste her at flere spekulerer i det.

Og så stemmer det med spådommen til spåkona da de er små, som en nevte her, som jeg hadde glemt i farten.

Enzino
EnzinoInnlegg: 37883
14.08.17 19:55

Jeg har ikke irritert meg over mange snarveier i denne serien, men det irriterer vettet av meg at the Band og the Hound plutselig er fenglset.

Jeg skulle helst sett dem bli tatt, men i hvert burde Jon eller noen andre spørre om hvordan det skjedde i fengselscen.

De er en bunch av jævlig råe fighters som har fightet bokstavelig talt til døden, for det de har trodd på tidligere. Hvorfor skulle de plutselig la seg ta til fange? Hadde de sett i flammene at det var riktig sånn?

Enzino
EnzinoInnlegg: 37883
14.08.17 19:59
Trehjulssykkel: gjerne med eksempler fra virkeligheten

David Copperfield tryllet vekk et fly.

Enzino
EnzinoInnlegg: 37883
14.08.17 20:00

Ellers, hvis jeg skal beskrive denne episoden med et ord, så blir det "Intenst".

Tror aldri jeg har sett en serieepisode noen gang med så mange intense scener.

Jon vs Drogon topper alle de andre, men her var det mange emosjonelle møter.

petterG
petterGInnlegg: 9685
14.08.17 20:01
Enzino: David Copperfield tryllet vekk et fly.

Nei. Han fikk folk til å tro/innbille seg at flyet var borte...

Enzino
EnzinoInnlegg: 37883
14.08.17 20:04
Machine_Head: Når det ikke er emosjonelle øyeblikk

Hæ? Denne episoden var jo tettpakket med dem!

Enzino
EnzinoInnlegg: 37883
14.08.17 20:05
Bakkus: Vet at noen av dem kommer til å dø, men spørsmålet er hvor mange?

Tipper han med hestehale-hentesveisen ryker i hvert fall. Husker ikke navnet på ham i farten.

Enzino
EnzinoInnlegg: 37883
14.08.17 20:06
Trehjulssykkel: Hvordan visste egentlig Tyrion at Jaime var i live? Eller var det bare han som så at Bronn og Jaime klarte å stikke av? Dany må jo ha vært kjempekeen på å ta Jaime for å få et solid forhandlingskort (evt. ta livet av generalen). Igjen så tar de enkle og billige snareveier de aldri ville gjort i de tidligere sesongene.

For en gangs skyld enig i kritikken. At de klarte å bare slippe unna i vannet var bare for dumt.

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 15290
14.08.17 20:06
Enzino: Er du sikker på at hun er. Jeg ville ikke bli forundret hvis hun bare sier det for å holde Jamie loyal...

Ja, enig. Hun er nok ikke gravid. Sitter med et lite ønske om at Jamie finner det ut, og det må nok til for å knuse tilliten hans til Cersei.

Enzino
EnzinoInnlegg: 37883
14.08.17 20:08

En annen ting som ikke er direkte relatert til nattens episode:

Det har vært snakk om at WW kan ta seg rundt muren over isen, fordi havet har frosset til på den ene siden av muren i introen denne sesongen.

Er ikke det bare logisk? Det blir jo iskaldt og snøstorm over alt der de kommer. Hvis så mange av dem går til havet, blir det vel så kalt at det fryser til?

Makatelli
MakatelliInnlegg: 10397
14.08.17 20:08
Trehjulssykkel: Dany må jo ha vært kjempekeen på å ta Jaime for å få et solid forhandlingskort (evt. ta livet av generalen).

Det er ikke sikkert Dany visste at Jaime var der engang. Jeg tror ikke det ihvertfall. Tyrion så jo Jaime, men Dany gjorde vel aldri det. Selv om hun hadde sett ham så har hun aldri møtt ham før så hun ville ikke ha visst at det var Jaime Lannister. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg