Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

HBO med serie av George R.R.Martin

NYTT TEMA
Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14768
30.04.19 13:16
TomBrady_12: Lignet ikke på en stark da vi så han i sesong 6 hvertfall. Dvs at han ikke hadde svart hår. Tror ikke de legger noe mer i det enn at vi fikk se at det var en av the first men som ble frovandlet til the night king av children of the forest.

Jeg håper vi får svar på hvem han var, men jeg er skeptisk til om serien tar seg bryet med det siden han nå er død, og sånn sett ikke har noen videre effekt på resten av handlingen (vil jeg tro). Hvis bøkene noen gang kommer ut tror jeg vi vil få svarene på hvem han en gang var før han ble forvandlet til NK. Jeg kan se for meg at det er en del paralleller mellom han og Jon Snow, f.eks, bare at NK faktisk var en Stark-bastard.

titan_sable
titan_sableInnlegg: 62153
30.04.19 13:19
Wellewinhio: Jeg håper vi får svar på hvem han var, men jeg er skeptisk til om serien tar seg bryet med det siden han nå er død, og sånn sett ikke har noen videre effekt på resten av handlingen (vil jeg tro). Hvis bøkene noen gang kommer ut tror jeg vi vil få svarene på hvem han en gang var før han ble forvandlet til NK. Jeg kan se for meg at det er en del paralleller mellom han og Jon Snow, f.eks, bare at NK faktisk var en Stark-bastard.

HBO har vel hinten om at den første prequel-serien muligens gir svarene.

Dersom de avslutter GOT med en siste scene som et hint til prequel-serien så har de nådd bunnen.

Pinkieez
PinkieezInnlegg: 2959
30.04.19 13:24
Mysterio19: men at nærmere 75 % gir den en perfekt 10/10 synes jeg også er merkelig.

Tja, egentlig ikke. Underholdningsmessig var episoden 10/10. Jeg klarer ikke å tenke på en film/serie jeg har sett som har vært like spennende som denne episoden. 

Rome77
Rome77Innlegg: 10066
30.04.19 13:30
Pinkieez: Jeg klarer ikke å tenke på en film/serie jeg har sett som har vært like spennende som denne episoden.

The battle of Helms deep topper dette slaget ganske greit. Ikke minst fordi det er mulig å se hva som skjer...

Solvgutt1
Solvgutt1Innlegg: 16626
30.04.19 13:40

Skal det ikke lages noen spin off-serier for GOT, der man skal ta for seg historien før GOT? Kan det være at serieskaperne sparer svarene om hvem White Walkers og NK egentlig er og hva deres virkelige motivasjon var til denne serien? 

RamGuy
RamGuyInnlegg: 5200
30.04.19 13:42

Denne episoden spiller på både det beste og verste med serien etter at de gikk tom for materialet ifra bøkene. 


Regien her er temmelig prima, og det visuelle er noe av det beste vi har sett ifra serien og fra kampscener med så mye bruk av CGI sånn generelt? Tar alltid praktiske effekter over CGI, men finnes jo grenser på hva de kan få til når ene hæren bestyr utelukkende av zombier, det skal være drager osv osv... Denne episoden får jo kampscene i The Hobbitfilmene til å fremstå enda dårligere.


Ting blir litt skadelidende av at alt skal være så mørkt. Ikke at jeg har noe imot det, det gjør jo egentlig hele starten på episoden men selv med streamen fra Amazon Prime som har høyest bittrate så var det tydelig at komprimeringen og enkodingen slet med dette stilvalget, orker ikke engang å tenke på hvordan stream via HBO Nordic må ha sett ut. Denne vil nok gjøre seg langt bedre når vi får Blu-Ray versjonen om 6 mnd ++.


Men handlingen kunne vel knapt blitt mer forutsigbar og "hollywood" som hvertfall jeg fryktet veldig på forhånd. Men samtidig så er det vel ikke så veldig mange andre måter de kan løse dette på når de insisterer på at serien skal være ferdig i løpet av disse seks episodene. Det måtte bli en cheesy avslutning sånn som dette, eventuelt at The Night's King vinner og utsletter alt.


De kunne kanskje klart å få The Night's King til å vinne dette slaget, noen klarer å komme seg unna og hvorpå det ble en ny kamp nærmere King's Landing senere men det er jo veldig vanskelig å se for seg hvordan det skulle utarte seg for da ville jo The Army of the Dead vært enda større og uovervinnelige.


Men de klarer å skuffe ytterligere synes jeg når de først peiser på med denne utrolig typiske fantasyløsningen på det hele. For nesten ingen av hovedkarakterene dør? Det går veldig imot serien i sin helhet, og ikke minst så gir det absolutt null mening at 90% av hæren skal bli totalslakt men så godt som samtlige av hovedkarakterene overlever? Lista over de som døde er vel;


 


- Edd
- Lyanna
- Beric
- Theon
- Jorah
- Melisandre


Av disse så har vi sett fryktelig lite til Edd i de siste sesongene så har har liksom falt litt bort og er vel ikke lenger å se på som noen hovedkarakter. Lyanna har aldri vært noen hovedkarakter, men det er jo verdt å merke seg at når Lyanna og Jorah nå begge dør så huset Mormont utslettet. Beric har ikke vært så alt for involvert han heller, bare unntaksvis. Den første som føles som en hovedkarakter som dør blir Theon også får vi Jorah. Melisandre blir ikke drept, men symboliserer at oppgaven hennes er fullført før hun "drar videre".


 


Det blir liksom litt voldsomt at vi skal kunne sitte etter en sånn episode, hvor de har blitt fullstendig overmannet og rævkjørt faktisk ikke sitter igjen med noen merkbare tap av karakterer. Det er klart hæren, spesielt Danaryes sin er jo mer eller mindre borte og dette er selvsagt veldig passende inn mot kampen mot Cersei for utenom to drager så har vel Cersei fort den største og beste hæren + at hun har fordelen av å sitte i en borg så maktbalansen har jo snudd om fullstendig mellom Cersei vs resten av verden.


Jeg kan overleve endel logiske brister osv som man fort får i sånne episoder som dette her, hvis ikke så hadde det jo bare vært en episode hvor vi ser samtlige blir fullstendig maltraktert av zombier. Så det er jo endel man kan peke på her som fremstår utrolig merkelig men som man fint klarer å overse;


Hvorfor sende hele kavaleriet til en sikker død? Spesielt når motstanderen kan gjenopplive de døde så ikke bare sender du alle i en sikker død, men de betyr med relativt stor sikkerhet at du øker antallet i hæren til The Army of the Dead. Legg også merke til hvordan The Dothraki ikke har våpen lagt av dragonglass, og våpene er så definitiv ikke av valerian steel. Nå trenger du vel ikke dragonglass eller valerian steel for å drepe zombier i The Army of the Dead, men det betyr at de må jobbe langt mer for å knerte den da bare et lite papirkutt med dragonglass eller valerian steel er nok for at de klapper sammen. Det betyr jo også at de kan gjenopplives igjen etterpå så det var jo egentlig ingen mulighet for gevinst med det opplegget der. De sender da også Ghost sammen med kavaleriet? Hva skal han kunne oppnå i den situasjonen? Det mest logiske for Jon hadde vel vært å plassere Ghost sammen med Bran.


Jeg trodde helt oppriktig at de hadde glemt Melisandre og at hun ikke ville dukke opp mot slutten her. Kan vel nesten virke som det var tilfellet og at noen plutselig fant en sticky note hvor de hadde skrevet ned navnet og måtte kaste henne inn her. Måten hun dukker opp på gir jo ingen mening, men det går jo forsåvidt under kategorien logiske brister som man fint kan leve med. Hun har jo variert mye i serien hva gjelder krefter. Fra å føde skyggebabyer som dreper "konger", til å fremstå som hun egentlig ikke har noen spesielle krefter, til å gjenopplive Jon etter at han har vært død temmelig lenge til å plutselig forsvinne og nå er tilbake med litt flammemagi.


Nesten alle hovedkarakterene har flere sekvenser som skal legge opp til at nå kan de dø, hvorpå vi 5 minutter etterpå ser at de ikke er i samme fare lenger i det hele tatt. Dette er vel det jeg vil kritisere mest av den ellers knallgode regien, for dette ble faktisk såpass oppbrukt før vi kom til slutten at når de helt på slutten legger opp til at nå dør samtlige om ingen knerter The Night's King så fryktet jeg ikke disse situasjonene noe nevneverdig lenger. Det ble noe veldig "rope ulv, ulv" over det hele når det ble brukt såpass mye uten konsekvenser igjennom episoden.


Den eneste som får en "normal" død her er Edd og Beric, Edd var litt cheesy da han velger å se på Sam og bare ignorere det faktum at det er zombier overalt før han blir slått ned bakfra, mens Beric blir jo tatt relativt realistisk i en hektisk sekvens innendørs med zombier.


Lyanna får en one-on-one mot en zombie giant uten at noen gidder å hjelpe henne. Og uten å skvise henne fullstendig så lar zombien henne komme innenfor rekkevidde så hun kan stappe sverdet i øyet på han. En bra og fin scene, men det er litt rart at ingen andre forsøker å hjelpe henne og de står og tilsynelatende har en one-on-one midt i borgen som samtlige, zombier inkludert helt ignorerer.


Theon blir naturligvis den eneste som står igjen med Bran og The White Walker's, The Night's King og alle zombiene rundt står naturligvis bare å ser på mens Theon får noen siste ord med Bran før han charger mot The Night's King. Greit at dette kommer helt åpenbart på The Night's King, men han er altså den ENESTE som ikke må dø fra deres Army of the Dead og arsenal av White Walker's for at ting skal gå til helvete så at de i det hele tatt muliggjør og bare lar dette skjer er jo litt merkelig. Så blir jo Theon fullstendig knust i duellen riktignok men det blir jo igjen fryktelig "hollywoodifisert". Men en fin scene dette også.


Jorah og Danaryes er vel de som er i den vanskeligste situasjonen. De er altså fullstendig omringet av zombier på alle kanter og likevel så kommer de stortsett bare en-og-en mot de mens de får stå der heltemodige å slakte zombier. Når Drogon skal forsøke å gjøre noe og kommer seg unna derimot så er det hundrevis av zombier på han i løpet av få sekunder, så ut som han ble spist opp av maur og rett ved siden av står altså Jorah og Danaryes og de får altså ikke bare et par stykker som angriper om gangen? Nå dør riktig nok Jorah så det er jo ikke helt cheesy hvor de begge kommer unna men det fremsto litt merkelig å illustrere hvordan Drogon blir slukt av zombier på sekunder, når Jorah og Danaryes står rett ved å ikke blir det samme.


Jon må riktignok reddes av Danaryes og Drogon, ellers så hadde han blitt slukt av zombier når The Night's King gjenoppliver alle som ikke er drept av dragonglass, valarian steel eller drageild men han havner i en one-on-one kamp med Viserion som i en scene litt tidligere klart å bruke sin blå drageild til å ødelegge utsiden av muren, men nå så holder det med en stabel av lik + debris mellom dragen og Jon for at han ikke skal bli tatt av flamene. Det fremsto litt merkelig, hvordan disse flammene fremstår som sterkere enn vanlig drageild og etterpå ser det ikke ut som de klarer å bryte igjennom noe som helst. Nå var riktignok Viserion skadet og flammene tøt jo ut i alle retninger mot slutten der, men uansett.


Også får vi selvsagt toppen av kaka da når Arya tilsynelatende sprinter/flyr forbi The White Walker's (illustrert med litt blaffing i håret på han ene White Walkeren) hvorfor hun flyr igjennom lufta i en angrep mot The Night's King, blir stoppet men klarer å ta han likevel og det hele er over. The Night's King tar seg jo som alltid noe fryktelig god ting, her skal det være slow walking fra start til slutt.


Har ikke noe imot at det er Arya som dreper The Night's King, men måten det blir gjort på gav jo fryktelig lite mening. De er altså fullstendig omringet av White Walker's og en sirkel av zombier så hvordan i allverden kom hun seg frem til The Night's King? Helt utsett attpåtil?


Mange teorier om at hun brukte noen "Faceless Men" krefter her, kanskje hun var en av The White Walker's osv.. Akkurat det gir ikke så mye mening i all den tid The Night's King of The White Walker's blir til isbiter når de dør så det er fryktelig vanskelig å skaffe seg et ansikt å bruke her. Nå var hun helt tydelig Arya når hun angrep The Night's King også, i sine egne klær og uten et ansikt så med mindre hun nappet av det falske ansiktet og byttet klær mid-air så gir vel ikke det så mye mening.


Noen påstår at hun er veldig flink til å snike seg rundt, og det er hun jo forsåvidt, noe som jo også ble illustrert at den noe merkelige sekvensen inne på biblioteket tidligere i episoden. Men igjen så var de jo altså helt omringet så oppgaven med å klare å snike seg inn her virker jo heller håpløs.


Også er det jo alle ringvirkningene dette har på historien forøvrig. The White Walker's har blitt bygget opp siden første episode i serien og i bøkene forøvrig og det sies at The Night's King og denne trusselen har eksistert siden Children of the Forset og The First Men. Så fort de kommer seg sør for "The Wall" så forsvinner de i det som faktisk er deres første reelle slag og kamp.


Nå skal det jo sies at de, som all logikk skulle tilsi vant selve slaget. Det var jo ingen tvil om at samtlige kom til å bli slaktet her om det ikke var fordi The Night's King ble tatt så alle da forsvant. Men som jeg sa før episoden, hvorfor skulle The Night's King risikere seg selv på denne måten? Noen kan si at han er så arrogant og føler seg så uovervinnelig og udødelig at han bare kastet all fornuft og logikk over bord, men han har jo egentlig ikke fremstått såpass hjernedød tidligere. Han har alltid holdt seg tilbake og utenfor rekkevidde, eneste gangen vi egentlig har sett han entre slagmarken i det hele og store var Hardhome etter at slaget var vunnet for å drepe motivasjonen til Jon og de andre ved å vise hvor enkelt det var for han å bare gjenopplive alle de døde og få de inn i hans Army of the Dead. Ellers så har han selv aldri vært i nærheten av slagmarken og vet jo etter Hardhome at Jon og de andre kjenner til dragonglass og valerian steel og at det kan drepe White Walker's.


Hele oppsettet blir så enkelt og teit, og når han attpåtil skal drepes på en enda mer cheesy måte så blir det litt for mye for meg. Så handlingen, logikken og utfallet av episoden er nede på type 2 av 10 fra meg, men selve episoden, regien osv er en solid 9 av 10.


G.R.R. Martin må jo le hele veien til banken for han vet jo at det her aldri vil fremstå slik i bøkene og det at serien nå virkelig ser ut til å gå helt fullstendig sitt eget løp øker jo bare markedsverdien og interessen for bøkene hans så får vi jo se om han noengang blir ferdig med de to siste.


Martin har jo nevnt hvilken avsmak han har for tradisjonell fantasy som Ringenes Herre hvor han ikke har noe sans for måten slaget der ender på med hvordan ringen blir ødelagt også var hele trusselen borte. Også får vi nærmest en helt identisk handling og utfall her, det blir jo en slags fornærmelse av Martin som historieforteller også når han har flaget såpass klart hva han synes om handlingsforløp som akkurat dette også ser han det bli filmatisert i TV-serien som benytter hans materialet og univers som utgangspunkt. Nå har vel han holdt seg temmelig langt unna serien siden sesong 3/4 så han har vel hatt veldig lite innspill og påvirkninger her vil jeg tro.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24881
30.04.19 14:00

Døde dragen til Jon?

BBQsaus
BBQsausInnlegg: 424
30.04.19 14:08

Episoden regissert av Miguel Sapochnik får 9/10 (minus 1 for mørket) av meg.


Historien skrevet av Benioff, Weiss og sikkert et par andre får 1/10.


Og for meg er historien mange hakk viktigere fordi den avgjør serien i sin helhet, spesielt nå på slutten

FinnHenning
FinnHenningInnlegg: 1505
30.04.19 14:09

The Knight King

Jack_Daniels
Jack_DanielsInnlegg: 28244
30.04.19 14:11

RamGuy slår meg som typen som hater alt han ser, det være seg HIMYM, Sopranos, The Wire, Ringenes Herre eller Donald Duck og vennene i Andeby. 

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14768
30.04.19 14:11
Rome77: The battle of Helms deep topper dette slaget ganske greit. Ikke minst fordi det er mulig å se hva som skjer...

Uten å skryte på meg noen som helst eksepertise når det kommer til militær strategi, så vil jeg også tro at den scenen var langt mer realistisk, i form av hva slags strategiske valg ledelsen av de "gode" gjorde. Jeg kommer bare ikke over at lett kavaleri red i mørket mot en ukjent størrelse infanteri uten noen som helst form for støtte utenom en 10-12 brennende steiner. Hvis de skulle sende ut kavaleriet sitt slik burde de i det minste brukt dragene som en form artelleristøtte for å begrense fienden og styre fienden der man vil ha dem. Slik de løste det gir rett og slett ikke mening, med unntak av at det var et kult visuell trekk. 

 

For det andre så skjønner jeg ikke hvorfor de valgte Winterfell som slagmark. Det er helt åpent landskap rundt slik at fienden kan angripe deg fra alle sider, og du må derfor spre ut soldater over hele veggen, istedenfor å konsentrere de et sted. Hvis fienden får et fothold et sted så kan de også angripe soldater som står med ryggen til, noe som faktisk skjedde.

 

En annen fordel med å bruke et defensiv holdepunkt som begrenser hvor fienden kan angripe fra er at det er lettere å sette opp såkalte "kill zones" hvor man kan bruke konsetrert artelleri for å drepe mange fiender raskt eller sette fyr på fiendene i dette tilfellet med begravd olje og lignende siden man vet hvor mesteparten av fienden vil komme fra. Målet med dette slaget er ikke bare å "drepe" fienden, men også brenne liket slik at det ikke kan bli vekket til live igjen.

 

Jeg skjønner heller ikke hvorfor de ikke brukte noen form for brennende olje som de kunne kaste ned langs muren. De bare sto og ventet på at wightene klatret opp. Jeg ville trodd at man i det minste ville gjort et forsøk på å stoppe dem, spesielt siden wightene ikke brukte noen form for prosjektilvåpen, slik at man kunne trygt brukt dette uten at man ble beskutt.

(Innlegget ble redigert 30.04.19 14:14)

Tormund
TormundInnlegg: 26941
30.04.19 14:12

Flere som så han orken som jagde Merry og Pippin inn i Fangorn på slagmarken utenfor Winterfell?

Tormund
TormundInnlegg: 26941
30.04.19 14:12
FinnHenning: The Knight King

David Hasselhoff?

Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 13003
30.04.19 14:12
GreySerpent: Døde dragen til Jon?

Nei..


Traileren til neste ep viser begge dragene

djsturm
djsturmInnlegg: 35518
30.04.19 14:13
RamGuy: Men som jeg sa før episoden, hvorfor skulle The Night's King risikere seg selv på denne måten? Noen kan si at han er så arrogant og føler seg så uovervinnelig og udødelig at han bare kastet all fornuft og logikk over bord, men han har jo egentlig ikke fremstått såpass hjernedød tidligere. Han har alltid holdt seg tilbake og utenfor rekkevidde, eneste gangen vi egentlig har sett han entre slagmarken i det hele og store var Hardhome etter at slaget var vunnet for å drepe motivasjonen til Jon og de andre ved å vise hvor enkelt det var for han å bare gjenopplive alle de døde og få de inn i hans Army of the Dead.

Det er også et spørsmål her om hvorfor Bran/The Three Eyed Raven skulle være et så viktig mål for NK. Han har jo ingen krefter som er en direkte trussel, og ikke har han truet hverken NK eller andre utover å overvåke i nåtid og vite om fortid og fremtid ...

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14768
30.04.19 14:19
djsturm: Det er også et spørsmål her om hvorfor Bran/The Three Eyed Raven skulle være et så viktig mål for NK. Han har jo ingen krefter som er en direkte trussel, og ikke har han truet hverken NK eller andre utover å overvåke i nåtid og vite om fortid og fremtid ...

Vi fikk jo en delvis forklaring på dette i episode 2. NK ønsker ikke bare å utslette alle levende på Westeros (hele verden), men også å sørge for at de er glemt, at det ikke er noe minne av de levende, og den mest effektive måten er å drepe han som kan finne alt av historie gjennom wargingen sin. 


Personlig syns jeg forklaringen var litt så som så, men det går vel så mye på at vi ikke har fått vite nok om NK generelt. Vi vet ikke hvorfor han gjør som han gjør, hva det er som driver hans handlinger. Jeg skulle aller helst sett at vi hadde fått vite dette før denne episoden, men jeg blir fornøyd om vi får noen flere svar utover i sesongen. Jeg syns NK er en spennende karakter som jeg gjerne skulle visst mer om.


Jeg håper IKKE at dette er noe som heller skal forklares i en spin-off serie senere. 

K-dawg
K-dawgInnlegg: 3233
30.04.19 14:24

Litt rar episode dette. Spenningen er på topp hele tiden, og flere av scenene holder høy kvalitet (Spesielt der Arya og Theon er involvert). Men likevel sitter man etterpå å tenker alt som ikke henger på greip. Hovedpersoner som er udødelige. Night king som kunne knust Winterfell med engang, og heller velger å kødde rundt og gjøre nada. Får vi noen gang vite hvem NK var?


Videokvaliteten er et kapittel for seg selv. Helt elendig av HBO. Episoden får 6/10 av meg. Det er rett og slett for mange skuffelser her til å gi den høyere karakter.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24881
30.04.19 14:33
Slikkepott: Nei..
Traileren til neste ep viser begge dragene

Gut!

-Jolla
-JollaInnlegg: 17888
30.04.19 14:34
Wellewinhio: Vi vet ikke hvorfor han gjør som han gjør, hva det er som driver hans handlinger.

Han er "programmert" til å drepe mennesker slik at the Children of the Forest ikke blir slaktet av disse menneskene. Litt feiling/undervurdering av skapingen av ham gjorde at han heller dreper alt som er levende.

Virker som om folk har lyst til at det skal være en dypere mening bak White Walkers og the Night's King, men hverken i TV-serien eller i bøkene har det blitt hintet til at det er noe mer der. I bokserien så eksisterer vel ikke the Night's King engang. The Night King blir ikke referert til én eneste plass, og the Night's King står kanskje maks to plasser i hele historien, og da alltid som et bilde som representerer the Long Night.

Her må jeg si meg enig med WaltonBreckRd, faktisk litt befriende å være kvitt denne horden med døde menn som kun fungerer som en overhengende fare for Westeros mens alle driver på med politikk og ignorerer dem, nå kan man fokusere på kampen mellom Cersei og Daenerys, og alle problemene som eksisterer etter at man har en vinner, som jo kan være meget interessant.

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 24881
30.04.19 14:34

Lurer på hvem av brødrene Bron dreper. 

grock19
grock19Innlegg: 83951
30.04.19 14:37

"Litt feiling/undervurdering av skapingen av ham gjorde at han heller dreper alt som er levende."


Sånt skjer når du er slapp med å teste kodingen på dragonglass daggers for bugs, før du lager Night's Kings. 

Pinkieez
PinkieezInnlegg: 2959
30.04.19 14:50
Rome77: Ikke minst fordi det er mulig å se hva som skjer...

Konseptet med dette var vel å skape kaos og klaustrofobi. 


Meen, synes selv det kunne vært litt lysere, selv om jeg fikk med meg det viktigste som skjedde. 

-Jolla
-JollaInnlegg: 17888
30.04.19 15:01
grock19: Sånt skjer når du er slapp med å teste kodingen på dragonglass daggers for bugs, før du lager Night's Kings.

Jeg mener dette er et klart problem fra back-end og QA-QC gutta. Koderne hadde gjort det som det ble spurt om, men uten QA så manglet de info om at det faktum at kodingen deres også resulterte i at Children ble drept var et stort problem.

milfern
milfernInnlegg: 71626
30.04.19 15:03
spårt: Dragefighten med økt lysstyrke og i slow motion.

Kult.
Så at kjeven til Viserion var borte da han sparret med Jon inne i Winterfell. Men fikk ikke med meg at det skjedde under denne luftkampen.

titan_sable
titan_sableInnlegg: 62153
30.04.19 15:04
grock19: "Litt feiling/undervurdering av skapingen av ham gjorde at han heller dreper alt som er levende."
Sånt skjer når du er slapp med å teste kodingen på dragonglass daggers for bugs, før du lager Night's Kings.

Han er vel mer som en 1. generasjons Roomba. Den tar jo støvet (og ødelegger alt annet som er i veien). Tar heller ikke alltid den mest effektive veien til målet.

(Innlegget ble redigert 30.04.19 15:07)

milfern
milfernInnlegg: 71626
30.04.19 15:09
superknott: Forøvrig var jeg sikker på at Arya var Bran in disguise og at Bran ville drepe NK og så reise seg og dra av masken.

Tenkte det samme selv.
Men NK vet alltid hvor Bran er så han burde i så tilfelle luktet lunta.

milfern
milfernInnlegg: 71626
30.04.19 15:10
Vahlley: Hva med teorien om at Arya var ikledd ansiktet til en White Walker og sto ved siden av Night King hele tiden?

Hvor skulle hun få masken fra når alle mulige måter du kan ta en WW på ender opp med att kroppen pulveriserer?

FinnHenning
FinnHenningInnlegg: 1505
30.04.19 15:10

The Knight King Og  Knight's King er to forskjellige skikkelser ;) Liten pirk bare:)

1. Når det er sagt så svar til spørsmål om hvorfor de ikke brukte ojle. Fordi de ikke hadde. Begrenset med ressurser.

2. Hvorfor valgte de WF? There must always be a Stark at Winterfeld. Dessuten dro Bran til WF . Og Knight King drar dit Bran er.

(Innlegget ble redigert 30.04.19 15:14)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg