Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

HBO med serie av George R.R.Martin

NYTT TEMA
LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 17302
13.05.19 22:29
Enzino: Jeg skulle gjerne sett mer av den indre kampene hennes mellom egne gode og onde krefter før hun tippet over.

Det er mye mulig at det er dette jeg også savner, men jeg er ikke overrasket over at dette også ble rushet av D&D. De to første episodene fremstår som et merkeligere og merkeligere valg i mine øyne, når man ser hva man kunne brukt en episode til på senere i sesongen.

Regner ikke med å få oppklart noen spørsmål fra første del av sesongen heller neste uke. Virker som den delen av sesongen bare er lagt død nå. 

RamGuy
RamGuyInnlegg: 4991
13.05.19 22:40

Helt enig i det, men jeg synes episodene sånn generelt henger noe helt vanvittig dårlig sammen denne sesongen. Noe som jeg finner utrolig overraskende i all den tid de har hatt en lenger pause, det er færre episoder så jeg hadde forventet at episodene nærmest skulle fremstå som en lang og sammenhengende episode/film, hvertfall til en viss grad.

Jeg føler at episode 4 og 5 på så veldig mange måter er med på å undergrave episode 3 at det fremstår temmelig paradoksalt i etterkant. Og episode 5 er jo med på å undergrave endel elementer fra episode 4.

Episode 1 og 2 seiler jo helt klart opp som de to episodene jeg liker best denne sesongen, selv om jeg synes episode 1 var temmelig svak da dialogene ikke holdt så alt for høy kvalitet. Men etter at såpass få hovedkarakterer døde i episode 3 så følte jeg umiddelbart at episode 1 og 2 heller burde vært kombinert til en episode hvor man kuttet mye av daukjøttet.

Nå etterkant av hvor forhastet veldig mye føles i episode 3, 4 og 5 så fremstår det enda merkeligere at vi brukte to hele episoder på å nærmest ikke bevege plottet i episode 1 og 2.

(Innlegget ble redigert 13.05.19 22:41)

Enzino
EnzinoInnlegg: 37863
13.05.19 22:43
RamGuy: Dette gir jo bare mening om hun flyr direkte bort til The Red Keep for å ta Cersei og de hun faktisk hater. Dette ville jo også føt til at mange sivile og unødvendige liv ville bli tapt da Cersei var smart nok til å fylle The Red Keep med uskyldige for å forhindre dette. Men at Daenerys flyr rundt å setter samtlige gater i flammer etter å ha vunnet kampen når disse gatene består av 90% uskyldige mennesker, der av mange barn og kvinner som hun bare dreper uten mål og mening blir jo temmelig sært. Hun har jo ikke noe hat mot de uskyldige her? Hun har jo null kjennskap til de og har ikke engang gitt de noen reell sjanse til å vise om de ønsker å støtte henne eller ikke. Dette er altså samme karakter som var villig til å ofre alt i Essos for å frigjøre slaver, låste inne sine egne barn (dragene) fordi ET  ENESTE USKYLDIG BARN muligens ble brent av hennes drage uten at det fantes noe konkret bevis for det. Nå tar hun samme dragen som hun låste inne for å ha brent et uskyldig barn i Essos og bruker han til å brenne tusenvis av barn.

For et menneske som har beholdt forstanden, helt enig.


Men hva motiverer gale mennesker til å gjøre de tingene som de gjør? 


Som sagt synes jeg at det virker som om alt hun gjorde i Essos var et forsøk på at det gode i henne skulle vinne over det onde (som hun antakelig bevisst, men i hvert fall underbevisst, visste at hun hadde i seg).


Men at når hun tipper over og blir helt gal, så vinner det onde i henne. Onde og gale mennesker gjør gjerne onde og irrasjonelle handlinger.


Var det mer rasjonelt at faren hennes ønsket å brenne alle?

Enzino
EnzinoInnlegg: 37863
13.05.19 22:46
LaGoeba: Det er mye mulig at det er dette jeg også savner, men jeg er ikke overrasket over at dette også ble rushet av D&D. De to første episodene fremstår som et merkeligere og merkeligere valg i mine øyne, når man ser hva man kunne brukt en episode til på senere i sesongen. Regner ikke med å få oppklart noen spørsmål fra første del av sesongen heller neste uke. Virker som den delen av sesongen bare er lagt død nå.

Enig i dette. Og jeg tenker at veldig mye har blitt utelatt rett og slett fordi det er for få episoder/sesonger til å få alt på plass. Skulle gjerne sett 10 episoder i denne sesongen. Altn en sesong til.


Alt for mye er rushet og det er mange løse tråder som henger i luften.


Så kan man alltids diskutere valgene på hva som blir prioritert når tiden er (for) kort.


For meg er det hele seriens største tap å ikke få se Sansa og Aryas reaksjon på at John er Aegon.

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 17302
13.05.19 22:52
Enzino: For meg er det hele seriens største tap å ikke få se Sansa og Aryas reaksjon på at John er Aegon.

Definitivt. Samtalene mellom Tyrion og TER ville jeg også gitt mye for å se, selv om jeg regner med at manuset ikke hadde vært det beste, men fortsatt bedre enn mye av det andre vi har blitt servert. 

Som RamGuy nevner så kunne episode en og to nesten vært bedre som en episode, og bare tatt det beste fra hver episode. 

Så hadde man hatt en episode ekstra på å utforske Dany sin sinnsforvandling. Fordi det siste pushet fortjente egentlig så mye mer fokus enn det det ble til. 

1ChiBull1
1ChiBull1Innlegg: 4774
13.05.19 22:52

The lead-up to Daenerys’ massacre may feel rushed and clumsy, hinging on Varys’ not particularly compelling claim that madness runs in the Targaryen family, and that when a new Targaryen is born, the gods flip a coin to see whether they’ll be stable or monstrous. Her supposed dark side has never been all that evident. Evidence like her lack of sympathy when her awful, vicious brother earned his grotesque fate, or her willingness to execute Randyll Tarly and his son Dickon for grossly betraying her, seems weak at best. But one thing has been consistent about her character: she wants to be loved. She believes she’s the rightful heir to the Iron Throne and that she comes as a liberator to her people. Even in “The Bells,” in the depths of her depression and despair, she talks about freeing Westeros from tyranny — even if she’s focusing on saving future generations at the expense of the current one.

 

 

 

When she arrives in King’s Landing, she truly believes the people will take up arms against Cersei and welcome her as the rightful heir. They don’t. They surrender, but they aren’t glad to see her, and they don’t fight for her. Maybe her sudden decision to “make it personal” isn’t because Jon rejected her or because the North is about to. Maybe it’s because she’s spent all this time fighting for people she thought should love her, and when she realizes they never will, she’s willing to let their world burn to punish them.

(Innlegget ble redigert 13.05.19 22:53)

RamGuy
RamGuyInnlegg: 4991
13.05.19 22:54

The Mad King var gal, Daenerys så langt i serien har ikke vært i nærheten av noe som kan betegnes som gal.

The Mad King flamberte mennesker for morro, han hadde null respekt for folket og han hadde heller ingen grunn til å respektere folket. Han var født inn i makten og alt tilsa at makta var hans uansett hva og mot slutten så var han selve definisjonen av gal uten at jeg skal gå i detalj da det blir mye bokprat og skal vel helst ikke spoile så alt for mye fra bøkene i denne tråden.

The Mad King skulle ikke brenne alt og alle fordi han nødvendigvis ville at alt og alle skulle dø, han innbilte seg faktisk at han selv var en drage og at det å brenne alt ville føre til at han ville gjenoppstå fra flammene som en drage (litt sånn som en føniks).


Alle Targaryens er kjent for å ha temperament og for å kunne være impulsive. Men Daenerys har da aldri utført handlinger i serien som skulle tilsi at hun er i nærheten av å være gal eller være noe som helst i nærheten av The Mad King.

Daenerys har også hatt den fordelen av at hun har vokst opp med historiene om sin far, så hun har vært helt 100% bevisst på hans galskap og hans skjebne og har derfor kunne være bevisst og hatt fokus på å ikke ende opp i en lignende situasjon selv.

Hun har også hatt en temmelig ufin oppvekst med en bror som var temmelig på viddene selv og blitt solgt til Drogo sin Khalesar og følt på urettferdighet, voldtekt og undertrykkelse selv. Noe The Mad King naturligvis aldri var i nærheten av å oppleve.


Det at hun nå plutselig bare sitter på muren, har vunnet og mister det fullstendig gir så utrolig lite mening. Skulle hun ha flippet så skulle det skjedd i slutten av forrige episode når hun så Missandei miste hodet, ikke nå som hun hadde full kontroll og nærmest egenhendig hadde vunnet hele slaget.

Her hadde hun faktisk aller tiders mulighet til å vise folket i Westeros at hun er en fornuftig droning. Hun hadde alt bevist at hun klarer å benytte og kontrollere dragen eksemplarisk, hun har vært med å kjempet og beseiret The Night King og The Army of the Dead og hun kunne vist nåde ovenfor Varys og heller latt han se og bevist ovenfor han og alle andre at hun ikke bare er dum og deilig.

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4045
13.05.19 22:55

At bjellene ikke stoppet Dany er ikke så rart. Hun ble the mad queen i forrige episode. Det var ingen vei tilbake, noe egentlig kun Varys skjønte.


Ja, de skjøt ned en drage i forrige episode, men det var en drage som ikke as hva som kom. Dany kom seg unna 20 skudd uten problemer da, og hadde ingen problemer nå når hun var forberedt.


The golden kompany sin rolle var å gi Cercei troen på at krigen kunne vinnes. Uten dem kunne hun ha gitt opp tidligere. Det skjedde ikke.


Det eneste som irriterer meg med denne episoden(15 min etter å ha sett den), var duellen mellom Euron og Jamie. 

RamGuy
RamGuyInnlegg: 4991
13.05.19 22:57
1ChiBull1: When she arrives in King’s Landing, she truly believes the people will take up arms against Cersei and welcome her as the rightful heir. They don’t. They surrender, but they aren’t glad to see her, and they don’t fight for her. Maybe her sudden decision to “make it personal” isn’t because Jon rejected her or because the North is about to. Maybe it’s because she’s spent all this time fighting for people she thought should love her, and when she realizes they never will, she’s willing to let their world burn to punish them.

Dette blir for dumt og Daenerys sitter jo naturligvis ikke å forventer at sivile, barn og kvinner som går rundt i gatene i en by som er under angrep og i åpen krig med en vesen de aldri har sett før (en drage) flyvende rundt og spruter ild i alle retninger skal drive å plukke opp våpen og stå å hylle henne sekunde som bjellene ringer.

Denne reaksjonen kunne hun eventuelt hatt etter bjellene ringer, ting roer seg og hun får mulighet til å faktisk kommunisere med folket og de da kanskje uttrykker en form for avsky mot henne. Men i det hun sitter på muren og bjellene ringer så har jo absolutt null grunnlag til å vurdere folket i King's Landing i noen som helst retning.

1ChiBull1
1ChiBull1Innlegg: 4774
13.05.19 22:59

Mye som ikke er consistent med hennes karakter fra før men en ting har aldri endret seg, hun verdsetter seg selv og sitt krav på tronen over alt, hun forstår at hun aldri kommer til å sitte på tronen å ha folkets støtte, mest sannsynelig vil de komme ut at Jon har større claim og dermed er den eneste muligheten hennes å bruke frykt som hintet til tidligere i episoden


 


Det i tillegg til at  hun er impulsiv, emosjonell og ganske brutal fra før gjør at hun faller i faren sitt spor

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 17302
13.05.19 23:00
1ChiBull1: When she arrives in King’s Landing, she truly believes the people will take up arms against Cersei and welcome her as the rightful heir. They don’t. They surrender, but they aren’t glad to see her

Hva forventer egentlig ei som kommer flyvende på en drage som ødelegger alt av murer rundt seg. Selvfølgelig løper folk for livet. Forslag på hva Dany kan ha tenk som skal forsvare valget hennes er så utrolig syltynne, med mindre Dany er enda dummere enn det man trodde hun var fra før av. 

Men nå har jo alltid Dany vært Gung-ho i taktikken sin, riktignok.

qbah
qbahInnlegg: 49269
13.05.19 23:07

Fint med ordentlig temperament fra the mad queen. Men faen for en slakt. Alle scenene med Arya som dodget ble bare sykt påtatt. Hadde hun blitt smadret av noen steiner hadde det gitt mening, og vært virkefullt nok for Jon til å se hvor mye dronninga hans gikk over streken. Nå ble det bare et trekk på skuldrene.


Lo litt av Mountain-scenen. Verdig avslutning for begge. Euron og Cersei slapp begge billig unna. Savnet å se mer av Tyrion mens det sto på som verst. Jon har hatt statistrolle denne sesongen. For et blaff han er blitt. 

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 17302
peraleks
peraleksInnlegg: 6597
13.05.19 23:13
RamGuy: Daenerys har også hatt den fordelen av at hun har vokst opp med historiene om sin far, så hun har vært helt 100% bevisst på hans galskap og hans skjebne og har derfor kunne være bevisst og hatt fokus på å ikke ende opp i en lignende situasjon selv.

Er ikke nettopp historiene om faren en av grunnene til at hun gjør så mye for å virke elskelig de første sesongene, men at det faktisk reellt sett er noe mørkt dypt der inne som bare venter på å komme ut?

 

Jeg har nylig sett sesong 1 og oppover til siste episode og må si at jeg sitter med et inntrykk av at det er noe mørkt i hun. Det er så mange scener hvor hun enkelt kan backe ut, men velger den mest grufulle henrettelsen. Som henrettelsen av Randyll Tarly og sønn, hvor hun blir fortalt det er de to siste gjenlevende av house Tarly. Slavemesterne som blir satt opp på påler med skrikene rungende over hele byen. 

 

Jeg syns det er flere tegn gjennom hele serien på at det ligger noe der å ulmer og satt med en følelse etter sesong 7 at det skulle ikke mye til før hun flippet helt. 

Mot slutten mister hun Ser Jovah, Missandri, blir regelrett pissa på av Jon og hele folket som glatt støtter hans sak, Sansa missliker hun og ligger igjen an til å bli lady av Winterfell. Altså mer eller mindre bare utstøtt, pissa på og nærmest hatet. 

Så hvorfor ikke brenne ned byen når man tross alt sitter på det som kan beskrives som en atombombe i vår verden.

(Innlegget ble redigert 13.05.19 23:16)

FlameWarrior
FlameWarriorInnlegg: 5915
13.05.19 23:16

Nå er jeg ikke akkurat superfan av Greyjoy-onklene i bøkene heller, men likevel overrasket over at de har klart å gjøre Euron til en av tidenes dårligste figurer. Langt verre enn Sand Snakes. 

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 17302
13.05.19 23:22
peraleks: Jeg syns det er flere tegn gjennom hele serien på at det ligger noe der å ulmer og satt med en følelse etter sesong 7 at det skulle ikke mye til før hun flippet helt.

Det har det definitivt vært, men de fikk det litt vel travelt på slutten. 

Tomblands
TomblandsInnlegg: 3567
13.05.19 23:23

Jeg har hatet denne sesongen frem til nå, men denne episoden synes jeg var episk. Problemet er episodene som ikke henger sammen, og den enorme skuffelsen med at det ikke ligger noe mer bak f.eks Night King. Dragescenene var fantastisk, særlig da den kom gjennom porten bak golden company.


Jaimes arc liker jeg faktisk. Brienne vært drivkraften bak hans vending mot et godt menneske, men da han fikk henne forsto han at ingenting er som a søster. Største skuffelse er kanskje Cersei hele sesongen, som har sagt 2 ord utenom I dont want to die, for så å dø uten noen showdown. Samt Euron, elendig skrevet og en enda dårligere slutt.


Arya dreper Dany. Den avslutningen er jo revelations. "A pale horse. Its riders name was Death."

Skraevadottir
SkraevadottirInnlegg: 23541
13.05.19 23:28
Tomblands: eg har hatet denne sesongen frem til nå, men denne episoden synes jeg var episk.

Helt klart den beste episoden denne sesongen. Har ikke mye å utsette på den, men må si at jeg syns det er litt teit at Arya "alltid" greier seg på mirakuløst vis. Jo da, det er kanskje ei mening med det, men hele poenget med denne serien er jo at det ikke er noe mening med noe. 

Morten_1996
Morten_1996Innlegg: 2899
13.05.19 23:32
Coutinho10: Men han kan nok ikke gi det han lovet ut ifra karakterutviklingen til Dany. Så da er det store spørsmålet hva Bronn kommer til å gjøre.

I utgangspunktet legger de vel opp til at Jon skal få nok, og knerte Daenerys, eller eventuelt at Arya skal drepe henne. Men kanskje det blir Bronn? Daenerys kommer til å henrette Tyrion for å ha løslatt Jaime, og hvem skal ellers gi Bronn belønningene han mener han fortjener? Setter noen riksdaler på at Bronn dreper Daenerys og befrir Tyrion i siste liten.


 


Jeg har aldri ønsket å hoppe på noe «hate train», men jeg har i mitt stille sinn sittet og vært skuffet hele sesongen. Logiske brister har andre påpekt, men jeg skulle bare ønske det var noe mer. Sesong 8 har gitt meg så lite. 
Men
Denne episoden var en stor opptur. Den beste i sesongen, by far. Jada, det var noen ting som plaget meg her også, men det var stort sett småting. Jeg skjønner ikke hvorfor de hypet opp The Golden Company så mye, når de ble utradert på sekunder, uten å i det hele tatt ha vært i kamp. Jeg håpte Qyburn skulle ha noen plot twists eller noe annet ekstra å komme med nå i innspurten. At en frisk og sprell levende hest plutselig står der midt i KL er det vel ingen som har noe god forklaring på. Men alt dette er småtteri. Det eneste jeg virkelig synes var kjipt, var måten Cersei døde på. Jeg var helt sikker på at Jaime skulle ta henne av dage, og i alle fall at hun skulle dø on-screen. 

Det har vært knyttet mye spenning til lillebror-profetien, og om det var Tyrion eller Jaime som skulle drepe henne. Så ble det ingen av delene. Det ble en murstein. Off-screen.
Her hadde de en gullkantet mulighet til å la begge to være delaktig, ettersom Tyrion var den som befridde Jaime og sendte ham til Cersei. Men den gang ei. A shit-ton of bricks it is. 
(Er det lov å håpe på en ordentlig dødsscene på starten av siste episode?)
I det minste var det ikke Euron som fikk ta livet av Jaime – det ville irritert meg hinsides.


Ellers la jeg merke til at ballistaene har rimelig shitty operativ vertikal vinkel. Et loddrett angrep fra oven ville de ikke hatt sjans til å takle – men for all del, det ville kanskje naboballistaen. Det å komme rett ut fra solen var et lurt trekk.


Noen spørsmål som melder seg i etterkant av episoden:
– Hvorfor holdt de Arya vasende så lenge i King's Landing? Når det ikke kulminerte i noe meningsfylt, så ser jeg ikke poenget.
– Sansa? Bran? Er de helt ute av historien nå, eller kommer de tilbake med noe juice i siste episode?
– Døde egentlig The Mountain? Han overlevde garantert selve fallet, men tar ilden knekken på ham? Hafthor ser forresten helt forjævlig ut.
– Drageilden er i noen tilfeller fullstendig eksplosiv og pulveriserer absolutt alt som kommer i dens vei, mens i andre tilfeller virker det som en snill flamme, som ikke er stort annet enn mykje lys og mykje varme. Er dette noe Drogon/Daenerys kontrollerer, eller er det fullstendig vilkårlig?


Men alt i alt:
Sesongen beste episode. Den var herlig frustrerende. Den fikk meg så engasjert, for første gang i år. Dette var episoden jeg elsket å hate. Så mye som irriterte meg. Så mye som frustrerte meg. På en god måte! Ja, det er mindre intriger, men historien er snart ferdig. På et eller annet tidspunkt  man runde av. Jeg kan ikke komme på en bedre måte å gjøre det på. Daenerys Stormborn, Queen of the Ashes. I neste episode må hun uansett dø, men for et show. Takk for alt!

Tomblands
TomblandsInnlegg: 3567
13.05.19 23:33
Skraevadottir: Helt klart den beste episoden denne sesongen. Har ikke mye å utsette på den, men må si at jeg syns det er litt teit at Arya "alltid" greier seg på mirakuløst vis. Jo da, det er kanskje ei mening med det, men hele poenget med denne serien er jo at det ikke er noe mening med noe.

Noe av det som ødelegger serien aller mest nå, alle disse liksom død cliffhangerne. Hadde de droppet det billigste trikset så hadde dødsfallene som kom vært mye sterkere.

Skraevadottir
SkraevadottirInnlegg: 23541
13.05.19 23:43
1ChiBull1: Watch The Trailer For The Final Episode Of Game Of Thrones

Ja, den var jo innholdsrik!

supergunners10
supergunners10Innlegg: 5682
13.05.19 23:45

Merker at de bare vil få slutt på serien. Alt går for fort og de klarer ikke gjøre dette til noe mer enn fantastiske actionscener. 

Synd at en slik serie ender på denne måten, med hastverk.

1ChiBull1
1ChiBull1Innlegg: 4774
13.05.19 23:46
Skraevadottir: Ja, den var jo innholdsrik!

Var vel mer en teaser :P

daniekr
daniekrInnlegg: 5339
13.05.19 23:47
supergunners10: Merker at de bare vil få slutt på serien. Alt går for fort og de klarer ikke gjøre dette til noe mer enn fantastiske actionscener.  Synd at en slik serie ender på denne måten, med hastverk.

Indeed. Alt går dobbelt så fort. Synd, for denne episoden hadde fortjent en bedre build-up.

Morten_1996
Morten_1996Innlegg: 2899
13.05.19 23:55
ShabeIIe: Men kan ikke helt forstå at alle ønsker Jon Snow som konge? Han er kjedelig og forutsigbar.

Kjedelig og forutsigbar kan være gode egenskaper for en konge.

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13853
13.05.19 23:59
LaGoeba: Men det er kanskje bare meg?

Det er IKKE bare deg. Jeg synes denne episoden var helt forferdelig, og jeg kommer til å være litt "deprimert" i noen dager nå på grunn av hvor hardt D&D har ødelagt denne serien. En serie som har vært en av mine absolutte favoritter før. 


Ingenting gir mening. Ingenting henger sammen. Det handler bare om visuell storslagenhet, episke scener og sjokk-faktor bare for sjokk-faktorens skyld. 


Jeg orker ikke å ta noen liste over ting som plaget meg nå, fordi hele jævla episoden har gjort meg irritert og nærmest forbanna over hvor dårlig det var. 


Smak er selvfølgelig subjektivt, men jeg skjønner virkelig ikke hvordan de som har digget GoT fra sesong 1 kan like det her. Jeg fatter det bare ikke. Denne episoden pisser på alt vi (mange iallefall) elsker med Game of Thrones, og jeg tror ikke jeg klarer å glemme den styggedommen denne episoden var med det første. 


Tragisk, rett og slett. 

milfern
milfernInnlegg: 71421
14.05.19 00:10

Enig med flere her inne. Både episode 2 og 5 likte jeg godt. Småting som irriterer men sånn er det.

Håper neste episode gjør at serien går ned med flagget vertfall delvis til topps. Noen som vet lengde?

supergunners10
supergunners10Innlegg: 5682
14.05.19 00:21
milfern: Noen som vet lengde?

Skal vel være like lang som de to siste, altså 1 time og 15 minutter.

BBQsaus
BBQsausInnlegg: 423
14.05.19 00:21
Morten_1996: Noen spørsmål som melder seg i etterkant av episoden:
– Hvorfor holdt de Arya vasende så lenge i King's Landing? Når det ikke kulminerte i noe meningsfylt, så ser jeg ikke poenget.
– Sansa? Bran? Er de helt ute av historien nå, eller kommer de tilbake med noe juice i siste episode?
– Døde egentlig The Mountain? Han overlevde garantert selve fallet, men tar ilden knekken på ham? Hafthor ser forresten helt forjævlig ut.
– Drageilden er i noen tilfeller fullstendig eksplosiv og pulveriserer absolutt alt som kommer i dens vei, mens i andre tilfeller virker det som en snill flamme, som ikke er stort annet enn mykje lys og mykje varme. Er dette noe Drogon/Daenerys kontrollerer, eller er det fullstendig vilkårlig?

1: Tipper det er for å gi henne en grunn til å virkelig hate Dany nå, bygger vel muligens opp til at hun skal drepe henne eller være delaktig


2: Siden det er bygd opp mye "hat" mellom Sansa og Dany tipper jeg at vi får se mer til dette neste episode. Om Bran er med er helt umulig å si. Jeg trodde han ville ha en stor rolle denne sesongen, men har ikke gjort en damn shit. Mye Bran og gode forklaringer i neste episode er det eneste som kan redde GoT nå.


3: Er temmelig sikker på at the Mountain er død / har brent opp


4: Vil tro at Drogon/Dany kan kontrollere flammene til en viss grad. F.eks. i starten av episoden da Lord Varys ble brent så stod de jo 2 meter unna han. Senere i episoden raste/eksploderte jo hele inngangspartiet til KL. Drogon har vel blitt større og sterkere gjennom hele serien og er vel på sitt sterkeste hittil

Klikk for å gå tilbake til toppen