Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

HBO med serie av George R.R.Martin

NYTT TEMA
Ale-Jet
Ale-JetInnlegg: 20636
15.05.19 00:40

Synes islandske The Mountain er den beste. Fryktinngytende. Dog gjorde de han kanskje litt vel ekstra sterk. Tålte syke ting i Cleganebowl, og jeg hadde ikke blitt overrasket om D&D lot han overleve tidenes fall inn i flammehavet.

glimtsupporteren
glimtsupporterenInnlegg: 3442
15.05.19 00:42
Yourexperiencemaydiffer: savner the Mountain fra sesong en

Liker Haftor, jeg, men han ser helt ærlig bare ut som en kjernekar. En bamse-type. Conan Stevens (S1 Gregor) ser både røffere og fælere ut, og er faktisk høyere. 

(Innlegget ble redigert 15.05.19 00:43)

milfern
milfernInnlegg: 71421
15.05.19 01:39

Enig med Glimtsupporteren her. The Mountain var mer realistisk portrettert i ses1 enn islendingen. I bøkene veide han over 200kg og var nesten 2.5m høy!

glimtsupporteren
glimtsupporterenInnlegg: 3442
15.05.19 01:51
Yxeflens: ...

Om forlatelse. 

Olavhp97
Olavhp97Innlegg: 275
15.05.19 01:55
Makatelli: Endelig en som skjønner det. Folk som forventer at ting skal dure videre i samme tempo som tidligere i aller siste akt forstår seg ikke på fortellinger

Problemet er ikke at tempo øker i siste akt. Problemet er at siste akt kommer altfor tidlig. Jeg tror flere episoder, eller sesonger for den saks skyld, kunne løst mange av mine innvending. Gitt at D&D har motivasjon til det eller hadde vært villig til å gi fra seg prosjektet til noen andre.


Ta Dany som går mad-queen som eksempel. Jeg liker at hun går mad-queen, men alt virker så forhastet. Det virker ikke troverdig fordi oppbygging har vært for dårlig. 

Hansiso
HansisoInnlegg: 10524
15.05.19 02:11
Olavhp97: Ta Dany som går mad-queen som eksempel. Jeg liker at hun går mad-queen, men alt virker så forhastet. Det virker ikke troverdig fordi oppbygging har vært for dårlig.

Oppbygningen har jo pågått siden rundt sesong 2. Hun har sakte men sikkert mistet tilliten til alt og alle. Det er bare maktsyken og  dragen hun har igjen. Den ultimate vendingen skjer i det Jon, som er den siste menneskelige hun virkelig stoler på, trekker seg bort fra henne.


Synd at enkelte så absolutt skal forsøke å vifte bort en originial og sterk avslutning bare fordi den er helt anerledes enn hva man er vant til. Hvorfor kan man ikke bare godta fortellingen slik den er servert i stedet for å skylde på at produksjonen gjorde en svak jobb fordi man blir ukomfortabel?

Kælighet
KælighetInnlegg: 11698
15.05.19 02:59
Hansiso: Synd at enkelte så absolutt skal forsøke å vifte bort en originial og sterk avslutning bare fordi den er helt anerledes enn hva man er vant til. Hvorfor kan man ikke bare godta fortellingen slik den er servert i stedet for å skylde på at produksjonen gjorde en svak jobb fordi man blir ukomfortabel?

Du har misforstått kritikken. Dette handler ikke om å bli ukomfortabel. Det handler om at det var dårlig skrevet.


Ser at jeg og mange andre som elsket denne serien og var svært aktive tidligere er blant de som deler ut kritikk nå. Samtidig som det dukker opp mange ukjente brukere som skriver at kritikken er uberettiget. Jeg tror dette handler om at vi som har investert så mye tid i denne verdenen, karakterene og teoriene føler at det hele er et ran.


Det ligger også i enorme forventninger. Synes det er helt på trynet at folk kommer og skriver at vi har for høye forventninger. Selvfølgelig har man høye forventninger til siste sesong av favorittserien som har levert noe av det beste TV vi noensinne har sett. De har i tillegg hatt to år på seg, et ubegrenset budsjett og bidratt til å lage ekstremt mye hype. Da har man naturligvis høye forventninger.


Ja, det er for få episoder og det blir rushet som følge av det, men tiden de har hatt til rådighet har blitt disponert forferdelig. Flere av de logiske bristene kunne vært unngått ved en litt mer gjennomtenkt manus. Episode 1 og 2 ga lite fremdrift og kunne komprimeres. Man kunne forsøkt å fokusere på de menneskelige øyeblikkene (som at Jon petter Ghost) og karakterutvikling fremfor meningsløse spesialeffekter og spektakulære scener som ikke gir historien noe fremdrift.


Til syvende og sist tror jeg det handler om at noen trekkes mer mot underholding, mens andre trekkes mer mot intelligent historiefortelling i tillegg til underholdning. De menneskene som har satt seg grundig inn i GRRM sin komplekse verden og flerdimensjonale karakterer, investert mye tid og dannet seg høye forventninger tilhører gjerne kategorien som forventer intelligent historiefortelling.

glimtsupporteren
glimtsupporterenInnlegg: 3442
15.05.19 03:26

Dæven, Kælighet, du får det sagt. 

Ale-Jet
Ale-JetInnlegg: 20636
15.05.19 04:07

Satan så sykt mye gneldring fra folk i denne tråden. Hvis man har fulgt med fra starten så visste man at Mother of Dragons ville burn them all (flashbacket til bran hvor vi ser kingslayer drepe kongen). Alt som Bran ser i sine syner har en verdi for oss seere, som for eksempel når Night King toucher han. Akkurat når det skjedde snudde det til fordel for Night King og Hodor døde på grunn av det. På det punktet har Bran null kontroll og er avhengig av andre for å komme dit han vil.

 

Wildfire er også noe som de bygger opp kraftig og som de stadig refererer til. Ikke tilfeldig at vi så grønne flammer i forrige episode, det var en referanse til all galskapen som har blitt utført i kings landing tidligere. «You’ve killed us all, you fool!» sier Queen Margareth til High Sparrow. Noe av det beste med denne serien er at valgene folk tar får konsekvenser. King’s Landing ble brent til avgrunnen pga. Cerseis elendige valg. Å sprenge sept of balor ville komme tilbake å hjemsøke henne, i tillegg til at Tommen tok selvmord på grunn av det. Min favorittscene dog, elsker klippingen og musikkbruken.

 

Den siste følelsen Cersei kjenner på før hun dør er frykt, noe hun knapt har vist gjennom serien. Den eneste som forstår ho er Jaime, og det avgjør igjen hans skjebne. Man kan ikke forandre den man er, og det sliter mange av de selv med også. Tyrion har hele tiden sett opp til og trodd at Jaime drepte kongen for folkets skyld. Men i forrige episode sier kingslayer selv at han egentlig ikke bryr seg om folket. Han og Cersei er de mest hatefulle og egoistiske av de alle.

 

Vil også påstå at de er mer hatefulle enn Clegane-brødrene. Virker som mange på nettet ikke er happy med clegane fighten, men kunne de gjort det så mye bedre? Vi ser dragen fly over de mens den spruter. The Hound bare lar dronningen gå forbi, Qyburn blir drept som et insekt, og alt som foregår i bakgrunn med drage og helvete betyr ingenting for de. De er så opptatt av hverandre at de får tunnelsyn. Begge faller i døden, og moralen her er vel at hevn fører bare til død og utslettelse. Hound som har blitt en viktig brikke for Arya (og Sansa), vil ikke at hun skal bli som han. Arya er smart og snur og kommer seg ut på sin hvite hest. Både hun og Sansa kan takke Hound for at de er der de er i dag. The Hound er den virkelige helten i Game of Thrones.

(Innlegget ble redigert 15.05.19 04:17)

FinnHenning
FinnHenningInnlegg: 1472
15.05.19 06:21

Vi må jo regne med at ting blir rushed når det bare er 6 episoder. Enig i mye av det som er skrevet her. For min del så håper jeg vi får gjensyn med Bran, Sansa, Tormund med fler. Håper virkelig det blir en bra avslutning på det hele. Har mest håp om at det må skje noe med Bran. Skal han virkelig minnes bare for å sitte passivt i stolen sin den siste sesongen...

Mc_lovin
Mc_lovinInnlegg: 8160
15.05.19 08:30

Folk begrunner rushingen med antallet episoder. Dette er jo det største kritikk-punktet mot D&D. At de valgte kun 7&6 episoder når HBO ville ha fulle sesonger.

RamGuy
RamGuyInnlegg: 4991
15.05.19 08:34

Det er lov å være uenige og noen har jo naturligvis litt sterke engasjement og følelse rundt serien og bøkene enn andre. Det er jo helt naturlig, også er det jo generelt forskjell på folk så noen liker jo det å skrive mer, ha litt mer engasjerte diskusjoner, gå langt mer ned i detaljene enn andre osv..

Men stråmannsargumentasjon fører jo ingen steder og blir jo bare totalt meningsløs. Helt banale påstander som;


"Enig. Mye bra her. Men vi skal være glade disse episodene ikke skjedde i sesong 8, for da hadde hylekoret her inne aldri godtatt dem."

 

Dette blir jo bare en helt tullete påstand å komme med. Det er overhode ingen måte å kunne bevise eller underbygge en slik påstand, og det finnes jo utallige måter å argumentere for hvordan flere av sjokkscenene fra tidligere sesonger passer inn i universet og passer til karakterene og er av logisk karakter med integritet og substans. Men dette kan naturligvis ikke motbevise hvorvidt folk ville ha klaget opp og ned her på VGD om det skjedde i dag.

Akkurat som det på ingen som helst måte er mulig å faktisk underbygge denne påstanden da det er helt umulig å faktisk vite hva som ville blitt skrevet på VGD om disse scene faktisk kom i dag. Så det blir jo hjernedød argumentasjonsteknikk som ikke fører noen vei.


Det å sammenligne user reviews med seertall blir jo også temmelig meningsløst. Hadde noen forventet at seertallene skulle gå ned? Det er siste sesong, alle fans og alle som har vært halvveis interessert i serien er naturligvis interesserte i å få med seg avslutningen. Dette har jo ikke noen direkte sammenheng med kvaliteten på det som vises. Serien har jo også naturligvis en enorm fordel i form av skyhøy produksjonskvalitet og kvalitet igjennom alle ledd så ting ser jo kjempebra ut og byr jo på bunnsolid TV-underholdning til tross for at screenwriting, integritet og substans forsvinner.


Kjøper heller ikke argumentene om at de rett og slett ikke har tid til samme karakterbygging, dialogutvekslinger osv som tidligere. Det er jo serieskaperne selv som har bestemt tempoet, det er de selv som har avgjort at sesong 7 og 8 skulle ha færre episoder. Det er jo de som har lagt opp handlingsforløpet igjennom sesongene. De som har valgt hvilke karakterer de ønsker å ta med seg, ha fokus på osv opp igjennom samtlige sesonger.

At de må skru opp tempoet fra 35 km/t til 250 km/t mot slutten er jo et resultat av serieskaperne sine tidligere valg og prioriteringer. Serien kan fint avsluttes i samme 35 km/t men det tar jo naturligvis lenger tid før du når mål. Men dette er jo fult mulig, men det blir jo vanskelig om du har valgt å kjøre en tempo og stil som tilsier at serien skal bli ferdig i sesong 10 med 10 episoder per sesong også plutselig bestemmer man seg for at nei vi avslutter etter 8 sesonger og attpåtil velger at de skal kjøre færre episoder i de to siste sesongene.

Føler ikke at det de selv setter seg i den situasjonen og tidsklemma fungerer som en unnskyldning for serieskaperne.

(Innlegget ble redigert 15.05.19 08:37)

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 17302
15.05.19 08:41
Ale-Jet: Tyrion har hele tiden sett opp til og trodd at Jaime drepte kongen for folkets skyld. Men i forrige episode sier kingslayer selv at han egentlig ikke bryr seg om folket. Han og Cersei er de mest hatefulle og egoistiske av de alle.

Det er fordi de har kastet hele utviklingen til Jaime på sjøen.

Selvfølgelig bryr seg han seg, han er bare opptatt av å late som om at han ikke gjør det, men nå droppet de bare hele arcen hans for å få til en avslutning mellom han og Cersei.

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4045
15.05.19 08:57
Kælighet: Du har misforstått kritikken. Dette handler ikke om å bli ukomfortabel. Det handler om at det var dårlig skrevet.
Ser at jeg og mange andre som elsket denne serien og var svært aktive tidligere er blant de som deler ut kritikk nå. Samtidig som det dukker opp mange ukjente brukere som skriver at kritikken er uberettiget. Jeg tror dette handler om at vi som har investert så mye tid i denne verdenen, karakterene og teoriene føler at det hele er et ran.
Det ligger også i enorme forventninger. Synes det er helt på trynet at folk kommer og skriver at vi har for høye forventninger. Selvfølgelig har man høye forventninger til siste sesong av favorittserien som har levert noe av det beste TV vi noensinne har sett. De har i tillegg hatt to år på seg, et ubegrenset budsjett og bidratt til å lage ekstremt mye hype. Da har man naturligvis høye forventninger.
Ja, det er for få episoder og det blir rushet som følge av det, men tiden de har hatt til rådighet har blitt disponert forferdelig. Flere av de logiske bristene kunne vært unngått ved en litt mer gjennomtenkt manus. Episode 1 og 2 ga lite fremdrift og kunne komprimeres. Man kunne forsøkt å fokusere på de menneskelige øyeblikkene (som at Jon petter Ghost) og karakterutvikling fremfor meningsløse spesialeffekter og spektakulære scener som ikke gir historien noe fremdrift.
Til syvende og sist tror jeg det handler om at noen trekkes mer mot underholding, mens andre trekkes mer mot intelligent historiefortelling i tillegg til underholdning. De menneskene som har satt seg grundig inn i GRRM sin komplekse verden og flerdimensjonale karakterer, investert mye tid og dannet seg høye forventninger tilhører gjerne kategorien som forventer intelligent historiefortelling.

Et bunnsolid innlegg.

Personlig har jeg sett serien x antall ganger og lest bøkene, men jeg er ikke en av de die hard fansene som har satt meg så alt for langt inn i de ulike teoriene.

Min mening er at serien har tapt seg ganske bra i kvalitet de siste sesongene, men det er ikke slik at den har blitt dårlig. Vi har gått fra 10/10 til 7-8/10. Kritikk av de nyeste episodene er helt på sin plass, men kritikken er veldig ofte ekstremt ubalansert. Det virker som det går sport i å kunne ramse opp flest mulige "feil".

En ting som jeg ikke har sett vært diskutert er at jeg også tror at lengden på episodene ødelegger litt. Hvis denne sesongen hadde vært delt opp i 8 normale episoder i stede for 6 lange så hadde det ikke ikke i like stor grad virket som at alt skjer samtidig. For eksempel er det minimum 1 mnd mellom slutten av episode 5 og scenen hvor Daenerys sitter i Winterfell og observerer at Jon er den som har folket med seg etter krigen mot WW. Når disse hendelsene foregår i to påfølgende episoder så underdriver det hvor lang tid hun har hatt på å utvikle seg til å bli the Mad Queen. Nå er jo handlingen i de to siste sesongene veldig rusha i utgangspunktet(de burde ha viet masse oppmerksomhet rundt hva som skjer med Dany i mellomtiden f.eks.), men det hjelper ikke på at de serverer få lange episoder i stede for flere normale episoder. 

(Innlegget ble redigert 15.05.19 08:58)

Yxeflens
YxeflensInnlegg: 7653
15.05.19 10:22
LaGoeba: Ja, og kun jeg alene. Det er ikke som om at noen andre har luftet akkurat den samme frustrasjonen over de samme problemene denne sesongen har.

Har null og niks å si - våre meninger er våre meninger uavhengig av hva andre mener. Når vi benytter slike forum som dette til å formidle en mening er det subjektivt uansett. 

 

"Da skal karakterene vise karakter er jo greit nok det, men hva med når det går på akkord med hele karakterutviklingen gjennom åtte sesonger..?"

 

Vær gjerne enda mer konkret, slik at jeg vet hvem du snakker om. Jeg har ikke lest hele tråden.

 

"Jeg mener bare at det er en alt for billig unnskyldning å si at det er sånn det blir når det nærmer seg slutten,"

 

Men dette må ha en slutt, og det vi ser er det vi får. Om an liker det eller ikke er individuelt, og det ville vært noe å klage på uansett hvordan de hadde løst dette. Dette er også forbannelsen som hviler over alle tv-serier. GoT sesong 7 og 8 er slutten og vil alltid bli vurdert på individuelle episoder og sesonger. Personlig ser jeg på det som en lang fortelling, der de siste sesongene er halen på den berømte fisken (som man bruker på barneskolen/ungdomsskolen for å illustrere delene av en fortelling). Det er i alle fall perspektivet mitt.

 

"når man selv har valgt å si at dette er siste sesongen og det er de selv som har valgt å kutte ned antall episoder."

 

Kunne også ønske meg flere sesonger, uten tvil, og jeg her heller ikke uenig i at de to siste sesongen hadde trengt et litt tregere tempo, men ikke sesong 1-4-tempo.

 

"De hadde selv valget til å ta flere sesonger, som GRRM selv mener de burde ha gjort, for å utdype avslutningen enda mer."

 

Jeg har lite til overs for hvordan GRRM behandler leserne sine, og tenker at han kun er en autoritet over det han allerede har skrevet. Ellers, hadde gjerne tatt en sesong til. Tror fint det kunne ha betalt seg. 

 

"Selv skuespillerne høres ikke spesielt overbevisende ut når de har blitt spurt om sesongen, ref blant annet Emilia sin "best season evaaah". "

 

Forstår dem om de ikke synes det, det er jo ikke nødvendigvis enkeltkarakterer som er i fokus om dagen. 

(Innlegget ble redigert 15.05.19 10:24)

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41379
15.05.19 10:24
TomBrady_12: Når disse hendelsene foregår i to påfølgende episoder så underdriver det hvor lang tid hun har hatt på å utvikle seg til å bli the Mad Queen. Nå er jo handlingen i de to siste sesongene veldig rusha i utgangspunktet(de burde ha viet masse oppmerksomhet rundt hva som skjer med Dany i mellomtiden f.eks.), men det hjelper ikke på at de serverer få lange episoder i stede for flere normale episoder.

Det er veldig langt fra å ikke høre på rådgiverne sine og ta livet av de to Tarly-ene til bli Mad Queen og massakrere titusenvis slik hun gjorde i episode 5. De som mener at hun har vært på vei dit lenge og at det var masse tegn på det har tolket ting på en nokså spesiell måte.

Pinkieez
PinkieezInnlegg: 2959
15.05.19 10:36
KongOlav2: De som mener at hun har vært på vei dit lenge og at det var masse tegn på det har tolket ting på en nokså spesiell måte.

Tegnene på at hun potensielt kan være gal har  vært der. Det problematiske er at vi ble fratatt en bedre oppbygning før sist episode.  


D&D kunne løst dette på en bedre måte med å legge inn en episode i forkant av sist episode. Men, samtidig så bør ikke dette ødelegge for hvor god sist episode var.

Yxeflens
YxeflensInnlegg: 7653
15.05.19 10:38
Kælighet: Til syvende og sist tror jeg det handler om at noen trekkes mer mot underholding, mens andre trekkes mer mot intelligent historiefortelling i tillegg til underholdning. De menneskene som har satt seg grundig inn i GRRM sin komplekse verden og flerdimensjonale karakterer, investert mye tid og dannet seg høye forventninger tilhører gjerne kategorien som forventer intelligent historiefortelling.

Vi har altså en elite knyttet til GRRMs verk? Blir jo bare enda en måte å avfeie andres meninger på. "Oss og dem" fungerer jo fint slik.


Det er ingen grunn til å ha høye forventninger etter noe slik som A dance with dragons, der selv mannen sjøl sier han har skrevet seg fast. Klarte ikke å se for meg hvordan det skulle bli interessant tv, noe det jo til slutt ble. De tre første bøkene er kanskje noe av det beste som er skrevet innen fantasylitteratur, men deretter er det utforbakke (relativt sett). Setter mer pris på noen løsninger for karakterene i tv-serien enn dit Martin dyttet dem selv. 


Vil argumentere for at selve verdenen ikke er så fryktelig kompleks heller, det er derimot mange detaljer som gjør den interessant. Fire and Blood gjorde den enda enklere. Tar gjerne en serie om Valyria, for jeg vil gjerne vite hva som skadet Balerion.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41379
15.05.19 10:39
Pinkieez: Tegnene på at hun potensielt kan være gal har vært der. Det problematiske er at vi ble fratatt en bedre oppbygning før sist episode.

Men det er LYSÅR fra å være litt vanskelig til å myrde titusenvis av sivile. Arrogant og maktsyk er ikke det samme som gal.

(Innlegget ble redigert 15.05.19 10:39)

Pinkieez
PinkieezInnlegg: 2959
15.05.19 10:46
KongOlav2: Men det er LYSÅR fra å være litt vanskelig til å myrde titusenvis av sivile. Arrogant og maktsyk er ikke det samme som gal

Selvfølgelig. Derfor hadde dette trengt mer oppbygning - den var jo tross alt ikke-eksisterende. 


Jeg synes ikke forklaringen til D&D om hvorfor Dany gjorde dette var særlig overbevisende heller. Men, det kunne vært mye verre. 

titan_sable
titan_sableInnlegg: 62119
15.05.19 10:53
Morten_1996: Hvilke av rollefigurene er 1-dimensjonale?

I de to siste sesongene synes jeg de fleste fremstår som mer 1-dimensjonale enn hva som er nødvendig. Det betyr ikke at de er 1-dimensjonale, men mangel på dialog samt manglende forklaring av motiv hindrer oss i å se kompleksiteten.

titan_sable
titan_sableInnlegg: 62119
15.05.19 10:57
Pinkieez: Jeg synes ikke forklaringen til D&D om hvorfor Dany gjorde dette var særlig overbevisende heller.

Heldigvis så er det den som ser på som må selv fylle inn "blanks" i det vi ikke ser (f.eks. hva Dany tenker). D&D sine forklaringer er jo til tider helt på trynet. Selv om de er showrunnere (og skriver historien) så forbeholder jeg meg retten til å selv bestemme hva som skjer i de delene som er utelatt.

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 41379
15.05.19 10:58
Pinkieez: Selvfølgelig. Derfor hadde dette trengt mer oppbygning - den var jo tross alt ikke-eksisterende. Jeg synes ikke forklaringen til D&D om hvorfor Dany gjorde dette var særlig overbevisende heller. Men, det kunne vært mye verre.

Det gikk for treigt fremover i sesong 5 og 6 og deretter måtte de kompensere med hurtig fremskritt i sesong 7. Dessuten mener jeg serien var bedre når magi var mindre fremtredende. Etter dragene ble voksne og NK og hans hær ble en sentral del av handlingen, ble det vanskelig med maktkamper, plot-twists og noenlunde realistiske kampscener som de tidlige sesongene var gode på.

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13853
15.05.19 11:01
Pinkieez: Men, det kunne vært mye verre.

Hvordan i alle dager kunne det vært mye verre? Det hadde det vært gøy med en forklaring på. 


 

Pinkieez
PinkieezInnlegg: 2959
15.05.19 11:02
Machine_Head: Hvordan i alle dager kunne det vært mye verre? Det hadde det vært gøy med en forklaring på.

Tro meg, det kunne vært verre.


Hva om D&D sa:


"Dany kind of forgot that people still lived in Kings Landing"

titan_sable
titan_sableInnlegg: 62119
15.05.19 11:04
LaGoeba: Det er fordi de har kastet hele utviklingen til Jaime på sjøen. Selvfølgelig bryr seg han seg, han er bare opptatt av å late som om at han ikke gjør det, men nå droppet de bare hele arcen hans for å få til en avslutning mellom han og Cersei.

Jeg er ikke så sint, som de fleste, på hvor Jamie endte opp.

Jeg kan gå med på at han på et eller annet tidspunkt finner ut at den han forsøker å være (eller ønsker å være) ikke er den han egentlig er. Men siden vi ikke kan lese tanker på film så må jo dette bygges opp på en eller annen måte slik at vi som seere kan være med på denne "reisen". Det fikk vi ikke nå. 

De kunne jo f.eks. benyttet seg bedre av samtalene han hadde med Tyrion i Winterfell for å gi oss litt bedre innsikt i hvor han var. Slik det ble bygd opp så tok han jo en 180 graders sving ut av intet (mulig trigget av den korte samtalen med Sansa, men det blir for dumt).

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13853
15.05.19 11:04
Pinkieez: Hva om D&D sa:
"Dany kind of forgot that people still lived in Kings Landing"

Hahaha, dette er sånn humor som holder meg gående med tanke på serien. 


"Euron kind of forgot that the Scorpions can one-shot dragons"

Pinkieez
PinkieezInnlegg: 2959
15.05.19 11:06
KongOlav2: Det gikk for treigt fremover i sesong 5 og 6 og deretter måtte de kompensere med hurtig fremskritt i sesong 7.

Jeg tror faktisk jeg har blitt litt immun mot dårlig plot pga jeg har pint meg gjennom TWD. 

superknott
superknottInnlegg: 1043
15.05.19 11:10

Det virker ut fra mange innlegg her at forventningene til sesong 8 har vært litt for høye fra mange og det kan vel HBO sikkert takke deg selv for. Men ser også for meg at uansett hvordan denne sesongen hadde vært laga så ville mange her inne klaga anyway. Ikke lett å gjøre alle fornøyde. Eneste feilen fra siste episode for meg var at arcen til Jaime fikk en skuffende slutt etter den gode progresjonen frem til nå. 


 


For de som ikke skjønner at Dany klikker så må vi huske at hun i løpet av kort tid har mistet 2 av 3 drager. Kings landing svikta under the long night hvor Dany mista sin trofaste Jorah. Hun har på mange måter også mistet Jon og hun vet at det er han folket elsker istedenfor hun. Når hun i tillegg mister trofaste missandei OG bare har en håndfull igjen av sine to  krigerhærer så er det jo lett å skjønne at det hadde gjort noe med ethvert menneske. 

Pinkieez
PinkieezInnlegg: 2959
15.05.19 11:10
Machine_Head: Hahaha, dette er sånn humor som holder meg gående med tanke på serien.

Denne siden redder meg. Forhåpentligvis blir det ikke behov for det etter neste episode.. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg