Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

HBO med serie av George R.R.Martin

NYTT TEMA
Kælighet
KælighetInnlegg: 11757
17.05.19 01:13

Pilou Asbæk har sagt at han er skuffet over at karakteren hans (Euron) er fremstilt helt annerledes i serien enn bøkene. Kunne ikke sagt meg mer enig. Her kunne de formet en av de beste karakterene i serien, i stedet for gjorde de om den til den dårligste.

spårt
spårtInnlegg: 3208
17.05.19 02:07

Okeeei...
Litt sent ute, og dette er gjerne gjennomdiskutert, overdiskutert, og vel så det i løpet av de seneste dagene, men velger likevel å skrive et unødvendig langt innlegg om avgjørelsen om å gjøre Daenerys til Mad Queen forrige episode.

Har gått igjennom en god del av Daenerys’ avgjørelser opp igjennom sesongene, fordelt i hva jeg anser som grovt sett dårlige og gode avgjørelser (moralskt sett). Selvsagt er hver avgjørelse mer komplisert enn å kunne plasseres i en "god boks" og en "dårlig boks", mange avgjørelser vil antagelig være utelatt, men valgte likevel å gjøre det slik for enkelhetens skyld.

Negative avgjørelser er som følger: Lar Khal Drogo drepe broren Viserys med en fryktelig død, "a golden crown", etter at Viserys truet å drepe Daenerys samt hennes barn. Brenner Mirri Maz Duur, etter at Mirri utfører magi for å redde Khal Drogo, men etterlater han bevisst som en grønnsak og dreper Daenerys’ barn i fødselen. Låser Xaro Xhoan Daxos og Doreah inne i Xaro’s hvelv for å dø, etter at de to forrår Daenerys, stjeler hennes dragebarn og dreper hennes beste venninne Irri. Dreper også Pyat Pree like før, men det i rent selvforsvar. Brenner Kraznys og ber Unsullied om å drepe slavemesterne i Astapor. Dreper 163 slavemasters i Meereen, tilsvarende de 163 slavebarnene som ble korsfestet til hennes advarsel på vei til Meereen. Dreper Mossador fordi han begikk mord mot en Son of the Harpy, mot Daenerys ordre. Her er dødstraff for mordere allerede etablert som en lov i Meereen. Brenner en master i Meereen, fordi Son of the Harpys fortsetter å drepe Unsullied- og Second Sons-soldatene med ordre om å opprettholde ro og unngå tilbakefall/hjemfall av slavedriften, inkludert hennes rådgiver Barristan Selmy. Brant en gjeng med Khals i Khalar vezhven, for egen fridom og etter trusler om gruppevoldtekt og hestevoldtekt. Vil påstå at også denne handlingen kan tilskrives rent selvforsvar. Dreper Razdal and Belicho, slavemastere fra Astapor og Volantis, etter deres trusler om å gjenopprette slavedriften, inkludert å ta tilbake Missandei og Unsullied som slaver. Tildels Tyrion’s og Grey Worm’s avgjørelse. Brenner Randyll og Dickon Tarly, etter at de nekter å overgi seg, samt nekter å dra til eksil til The Wall, som betyr at begge fremdeles er i åpent opprør mot Daenerys. Til slutt brenner hun altså Varys etter hans forræderi.

Positive avgjørelser er som følger: Ber Rakharo om å vise Viserys nåde, etter at sistnevnte nok en gang truet Daenerys med voldelige midler. Overtalte Dothraki-gjengen om å behandle slaver/fanger og kvinner bedre, inkludert å stoppe massevoldtekt og ikke holde tidligere slaver som slaver. Insisterer på at Unsullied, ved overtakelse, ikke dreper barn og uskyldige. Frigjør Unsullied fra slaveri med muligheten til å forlate hæren. Velger å frigjøre slavene i Yunkai, til tross for Jorahs råd, hvor han mener dette er en distraksjon fra the Iron Throne med et potensielt betydelig tap av Unsullied. Overtar Meereen, ikke med vanlig krigføring, men ved å overtale slavene om å drepe slavemasterne. Dette er altså den tredje byen Daenerys overtar med bemerkelsesverdig få tap (om noen?) tap av sivile. Velger å ikke dra til Westeros til tross for å ha tilstrekkelig hær, men forblir i Slaver’s Bay for å motarbeide tilbakekomsten av slavedrift. Sender Second Son’s tilbake til Yunkai med samme mål. Gir de 163 slavemasterne hun valgte å korsfeste en begravelse for deres gjenværende familie, etter ønske fra en høystående herre i Meereen. Låser opp to av hennes barn, både Rhaegal og Viserion, fordi Drogon, som hun ikke lenger har kontroll eller oversikt over, drepte barnet til en bonde. Velger å ikke drepe en Son of the Harpy, etter at flere Unsullied ble drept. Sparer livet til Yezzan fra Yunkai samt flåten fra Volantis og resten av Slaver’s Bay. Krever at Yara og Ironborn slutter all "rape and pillage" av Westeros, til tross for at dette antagelig er politisk betenkelig. Etterlater hær i Meereen og Bay of Dragons, for å unngå tilbakefall av slavedriften, selv om disse soldatene kunne vært til stor hjelp ved erobringen av Westeros. Lar Jon Snow mine det han trenger av Dragonglass, lar være å angripe Red Keep (spesifikt) og King’s Landing, på grunn av fare til å drepe for mange sivile, til tross for Daenerys her og nå kunne overtatt King’s Landing og med det Westeros relativt enkelt på dette tidspunktet. Drar beyond the wall for å redde Jon Snow og gjengen, og setter med det eget liv samt livene til dragebarnene i fare, med veldig lite politisk motiv, tvert imot, til grunne. Drar med hennes hær av Dothraki, Unsullied og drager nordover, i stedet for mot King’s Landing – igjen, Daenerys kunne med relativ enkelhet overtatt King’s Landing på dette tidspunktet. Sparer livet til Jaime, som drepte hennes far og forsøkte å drepe Daenerys i Loot Train-angrepet.

Totalt sett, har vi over 8 sesonger observert en kompleks karakter med grovt sett 2 store svakheter og 1 stor styrke. De to svakhetene er at hun 1) kan være svært hevngjerrig, og vier seg ikke med voldelige motsvar til de hun anser som å ha drept hennes nærmeste eller har forrådt henne og 2) bruker gjerne vold til politiske formål, samt mot personer hun anser som tyranner, som undertrykker folket, f.eks. ved utbredt slavebruk. Føler seg svært entitled til en posisjon med makt på bakgrunn av hennes navn og familiebakgrunn. Styrken, på motsatt side, har vært stor medlidenhet ovenfor de hun anser som en undertrykt den av folket, være seg slaver eller uskyldige barn og kvinner, og Daenerys har ved flere anledninger bevisst unngått særlig militær handling med betydelig collateral damage i hennes ferd gjennom daværende Slaver’s Bay. Faktisk har hun hverken i Astapor, Yunkai eller Meereen overtatt ved hjelp av normal krigføring, hvis utfall som oftest består av sivile dødsfall og massevoldtekt i tusenvis. Med det i baktankene var jeg svært nysgjerrig på hva Daenerys valgte å gjøre når hun til slutt gikk til angrep på King’s Landing, som ikke kunne angripes på samme måte som byene i nåværende Bay of Dragons. Dersom det skulle oppstå et dilemma hvor Daenerys’ to svakheter og hennes styrke kolliderer, hva velger hun å gjøre?

Når bjellene ringer og Daenerys velger spontant (i følge serieskaperne selv) å brenne stort sett hele King’s Landing, så langt det lar seg gjøre, med null hensyn til hvorvidt dette rammer sivile, barn, kvinner, soldater eller Cersei selv, ble Game of Thrones-seere stort sett overrasket og svært skuffet over det de anså som en handling som ikke samsvarer med de etablerte karaktertrekkene til Daenerys i løpet av de forestående 8 sesongene. Andre, om enn en minoritet, mener dette ikke bare var en mulighet, men et åpenbart valg som har vært foreshadowed og bygd opp helt fra de aller første sesongene, og i større og større grad utover i serien. Det er for så vidt sakens kjerne – var Daenerys vei til Mad Queen tilstrekkelig bygd opp eller fremstår det som et unaturlig valg for den Daenerys vi har blitt kjent med? Her er det greit med en påminnelse om at foreshadowing ikke er det samme som karakterutvikling. At muligheten om at Daenerys skal ende opp som en gal tyrann helt fra begynnelsen er én ting, at Daenerys ved sesong 8 episode 5 har karaktertrekk først og fremst forbundet med en gal tyrann er noe helt annet. Joda, mottoet til Targaryens er "Fire and Blood", men det er av begrenset viktighet etter min mening, først og fremst må de tidligere handlingene til den spesifikke karakteren passe inn med fremtidige handlinger.

Flere av Daenerys’ tidligere handlinger, som nevnt ovenfor, har vært svært brutale og voldelige. Likevel er det ingen av disse handlingene som har blitt begått utenfor Daenerys to største negative karaktertrekk. Er man veldig løs med betydningen av "uskyldig" (hvor f.eks. soldater ikke er inkludert), har Daenerys aldri utført vold mot uskyldige sivile, barn og kvinner, og tidvis tatt mange (potensielt sett) omveier på vei mot King’s Landing spesifikt for å unngå tap av uskyldige. Sånn sett kan det argumenteres for at Daenerys i løpet av Game of Thrones første 71 episoder ikke drepte én eneste uskyldig, ikke i Essos, ikke i Westeros. I andre halvdel av episode 72 drepte hun hundretusener uskyldige. Joda... dette må da sies å være en urealistisk drastisk og plutselig endring av moraler og verdier. Til å være en karakter vi har fulgt siden første episode, og i alle episoder (vel, utenom S04S09) siden, og den sterkeste kandidaten til å være seriens hovedkarakter, bør det være rom til en mer gradvis utvikling til det uunngåelige endepunktet.

Her minner jeg om hvordan vi observerte Daenerys på slutten av episode 70 – i Winterfell, med alt av ressurser disponert til en kamp langt fra King’s Landing (som hun enkelt kunne ha overvunnet lenge før, med andre prioriteringer), for, i Varys' ånd, the good of the realm. Var det åpenbart, på dette tidspunktet, at Daenerys var Mad Queen uten andre prioriteringer enn egen makt og hevngjerrighet? Om nei, er det god karakterutvikling at dette snus på hodet på grunn av 2 betydelige personlige tap (Rhaegar og Missandei) i episoden etterpå? Personlig mener jeg dette er en karakterutvikling så drastisk og påtvungen at det er vanskelig å anse som realistisk. Det er, om enn noe vanskelig å beskrive, også hvorfor massakren i King’s Landing føles så tom og følelsesløs. Der man tidligere har vist følelser mot spesifikke karakterer mot konsekvensene som følger, som for eksempel Walder Frey ved the Red Wedding, klarer jeg ikke å føle særlig følelser mot karakteren Daenerys når hun brenner King’s Landing. Snarere rettes reaksjonene mot serieskaperne som velger at Daenerys brenner ned King’s Landing. Dette er noe klumsete forklart, men likevel noe jeg tror resonerer med mange. Når fokuset blir lagt på sjokk og "subverted expectations" i stedet for karakterutvikling, føles handlingen noe kunstig og den emosjonelle responsen begrenset deretter.

Etter episode 4 var jeg overbevist om at serieskaperne la til rette for Mad Queen Daenerys, og selv om jeg ikke hadde særlig tiltro til at dette skulle gjennomføres overbevisende hadde jeg et lite halmstrå av et håp, i form av Cersei, the Red Keep, og bruk av menneskelige skjold. Her kunne nemlig Daenerys’ negative og positive trekk vært i konflikt, og en mer troverdig Mad Queen Daenerys ta form. Det å angripe the Red Keep, på tidspunktet etter at bjellene hadde ringt (eventuelt før, aller helst), hadde vært i samsvar med Daenerys to store negative karaktertrekk. Først som ren hevn mot Cersei og drapet av Rhaegar og Missandei (muligens kunne f.eks. Rhaegar blitt drept først i denne episoden, ved dette tidspunket – da hadde man også sluppet den forferdelig Euron 360° no-scope scenen i episoden før – som en trigger for Daenerys’ sinne), og også for å symbolisere hennes maktsykhet og entitlement til the Iron Throne. Dette ville vært på bekostning av tusenvis av sivile, uskyldige liv, som Cersei tok inn til the Red Keep og området rundt for å være menneskelige skjold. Dette hadde vært 1) i stor grad i samsvar med Daenerys’ etablerte motiver og umoralske karaktertrekk og 2) såpass grufullt at Tyrion, Jon, med flere hadde blitt forferdet over Daenerys, stilt seg tvilende til hennes evne til å styre Westeros på en fredelig måte, og således bygd opp til et politisk spill i siste episode hvor Daenerys likevel ikke ender opp på the Iron Throne (med Jon eller eventuelt et demokratisk valg av noe slag som alternativ). Dette ville vært Daenerys’ klart mest umoralske handling (minner her om at hun beseieret Astapor, Yunkai og Meereen med forbausende lite collateral damage), men likevel noenlunde i tråd med karaktertrekkene hun tidligere har vist opp igjennom de tidligere sesongene. Ukritisk brenning av alt som er av menneskeliv, etter at King’s Landing i praksis er beseiret, er noe helt nytt og fremstår langt mer urealistisk.

Et motargument mot dette er at Daenerys rett og slett fikk noe tilsvarende et psykotisk anfall, hun er Targaryen tross alt, det ligger i blodet. Jeg skal ikke si noe om hvorvidt dette er realistisk eller ikke, det har jeg ikke kontroll på, men som et narrativt valg fremstår det totalt uinteressant. Om Daenerys som tyrannisk erobrer alltid var endepunktet, er det ikke mer interessant å legge opp reisen hvor seere/lesere kan se tilbake på tidligere avgjørelser og reise etter hint om hvilke hendelser vi burde vært mer kritiske til? Hvordan hennes oppvekst, i praksis hjernevasket av sin maktsyke og narsissistiske bror, eventuelt ledet til en person uegnet til å styre over Westeros? Det er ikke nødvendig med en form for moralsk lærepenge i hver historie, men det er nå å foretrekke over en langt mer formålsløs historie hvor endepunktet er en noe tilfeldig galskap. Hva kan vi i så fall lære fra Daenerys’ reise i 8 sesonger? Psykotiske anfall hos en person med makt er ubeleilig, drager – det er farlig det, incest gjennom generasjoner er ikke optimalt... nei, det føles som bortkastet tid og prioriteringer. Sånn sett er det å foretrekke en grusom handling fra Daenerys som likefullt er i tråd med hennes etablerte karaktertrekk over tid, jamfør forrige avsnitt.

Summa summarum er jeg jævla skuffa over valget serieskaperne tok i forrige uke. Nå er det vanskelig å lande en skikkelig avslutning på en så kompleks historie i løpet av 13 episoder (medregnet sesong 7), men det hjelper lite som unnskyldning når dette er et bevisst valgt på tross av ressurser fra HBO til å fortsette i flere sesonger og i flere episoder. Likevel mener jeg det var potensiale til å lande en OK konklusjon til Daenerys-arcen helt ut til bjellene ringte. Når de da fucker det opp noe så monumentalt, er det fryktelig ødeleggende ikke bare for episoden, men serien som helhet. De eneste lyspunktene jeg finner er 1) drager og flammer er jævla fett, rent visuelt og 2) alle foreldre med barn ved navn Daenerys/Khaleesi/øvrige varianter må angre noe fryktelig på deres valg om å oppkalle eget barn etter TV-historiens største terrorist...

spårt
spårtInnlegg: 3208
17.05.19 02:09

Mitt nåværende forhold til Game of Thrones kan summeres opp ved to Bran-linjer fra episode 4.

I don't really want anymore. Mostly I live in the past.

Ellers så får alle ha en fin 17-mai.

Morten_1996
Morten_1996Innlegg: 2930
Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13874
17.05.19 10:08

Fytti helvete spårt, der ble skapet satt ettertrykkelig på plass. Kunne ikke vært mer enig, og du toucher fint på det der med at jeg ikke følte en dritt når den scenen skjedde, fordi den faen ikke gav mening i det hele tatt. Ekstremt skuffet over denne sesongen. 


God 17. Mai ja!

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13874
17.05.19 11:59

Jeg bruker en annen Bran-linje for å beskrive meg og GoT nå. 


"Are you still a Game of Thrones fan?"


"I'm something else now."

Ka9nen
Ka9nenInnlegg: 21311
17.05.19 12:55

https://www.nrk.no/kultur/_game-of-thrones_-fansen-vil-ha-ny-slutt-1.14553699

– David Benioff and D.B. Weiss har vist seg å være inkompetente forfattere når de ikke har noe kildemateriale å falle tilbake på, skriver folkene bak protesten på change.org.

Den nest siste episoden har høstet kritikk fra både fans og anmeldere. The Guardian skriver at serien svikter kvinnene som gjorde serien flott.

Aftenposten skriver May Synnøve Rogne at serien svikter fansen og forfatter George R.R. Martin.

(Innlegget ble redigert 17.05.19 12:59)

Sarella
SarellaInnlegg: 17168
17.05.19 13:03
Ka9nen: https://www.nrk.no/kultur/_game-of-thrones_-fansen-vil-ha-ny-slutt-1.14553699

Hehe, ser at Dumd & Dumber skal i gang med å ødelegge Star Wars også, RIP Disney...

Framsynt
FramsyntInnlegg: 13366
17.05.19 13:17
spårt: I andre halvdel av episode 72 drepte hun hundretusener uskyldige. Joda... dette må da sies å være en urealistisk drastisk og plutselig endring av moraler og verdier.

Nææ..

Hva har folket i Kings Landing gjort uten å vende kappen etter viden gjennom hele serien?
De bøyer seg for alle som gir dem beskjed om det, enten det kommer fra tyranner eller religiøse skrullinger som ser ut til å ha makt. Har folket allerede glemt hvordan de hånet og spottet Cersei fordi de fant det opportunt der og da?

Folk som bøyer seg for et fåtall religiøse galninger..
Jeg får bilder inni hodet mitt om nordmenn gjennom tidene - og ikke minst i våre dager deres selvutslettelse i forhold til islam.

Dette folket fortjente ikke å leve, en total renselse var nødvendig. En god start er å avslutte deres blodslinje så noe nytt og bedre kan vokse opp. 
Heia Dany.

glimtsupporteren
glimtsupporterenInnlegg: 3442
17.05.19 15:27
Framsynt: Hva har folket i Kings Landing gjort uten å vende kappen etter viden gjennom hele serien?

"The common people pray for rain, healthy children, and a summer that never ends," Ser Jorah told her. "It is no matter to them if the high lords play their game of thrones, so long as they are left in peace." 

Yxeflens
YxeflensInnlegg: 7653
17.05.19 16:26
Ka9nen: https://www.nrk.no/kultur/_game-of-thrones_-fansen-vil-ha-ny-slutt-1.14553699 – David Benioff and D.B. Weiss har vist seg å være inkompetente forfattere når de ikke har noe kildemateriale å falle tilbake på, skriver folkene bak protesten på change.org.

Det dummeste man kan gjøre når man jobber med populærkulturelle fenomener som dette er å høre på de som sutrer på internett. De er høylytte, men utgjør så å si alltid mindretallet med god margin.

Hitherto
HithertoInnlegg: 1253
17.05.19 16:37

Visste at denne sesongen kom til å føre til en kakofoni av sinte kommentarer og hysteriske overreaksjoner. Jeg storkoser meg! Det er bare et spørsmål om tid før skuffede fans begynner å drepe produsenter og skuespillere...

Uansett - ser ut til at GoT ble rammet av de samme problemene som hemmet siste sesong av yndlingsserien min, Banshee. Produksjonen ble knivet og tvunget til å avslutte alt i løpet av en sesong med reduserte resurser og (antagelig) svært redusert spilletid. Resultatet ble en latterlig forhastet avrunding som ikke fikk tid til å puste og ikke på langt nær hadde samme gnisten som tidligere bedrifter. Man hoppet til konklusjoner hele veien.

Liker egentlig mye av det som har hendt de siste episodene, men ikke måten det har utviklet seg på. To sistesesonger på 20 episoder hadde utvilsomt klart å forsvare mange av disse underlige avgjørelsene.

Hva ligger forresten til grunne for avgjørelsen om å redusere antall episoder for S7 og 8? Budsjett og kostnader?

(Innlegget ble redigert 17.05.19 16:38)

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13874
17.05.19 17:08

Benioff og Weiss fikk tilbud av HBO om å lage sesong 8 og 9, når de takket nei til det fikk de tilbud om 10 episoder både på ses 7 og 8. De takket nei til det også. 


Så er ikke budsjett og kostnader det står på iallefall, og er en av grunnene til hvorfor jeg er så frustrert over denne avslutningen. Hadde de vært tvynget til å rushe så fælt så er det en ting, men det har de jo ikke vært...

LeBron
LeBronInnlegg: 11253
17.05.19 17:11
Yxeflens: Det dummeste man kan gjøre når man jobber med populærkulturelle fenomener som dette er å høre på de som sutrer på internett. De er høylytte, men utgjør så å si alltid mindretallet med god margin.

Tror ikke jeg helt forstod denne, mener du de har gjort en god jobb og avrunder serien "fenomenalt" ?

Yxeflens
YxeflensInnlegg: 7653
17.05.19 17:16
LeBron: Tror ikke jeg helt forstod denne, mener du de har gjort en god jobb og avrunder serien "fenomenalt" ?

Nei, bare påpeker at de som skriker høyest så og si alltid utgjør mindretallet, og at, selv om det kan komme reaksjoner i den ene eller andre retningen, så bør man ikke høre på fansen når man bearbeider populærkulturelle fenomener. De mest hardbarka fans er gjerne også de med det mest snevre perspektive av hva som er bra (innenfor rammen serien, bøkene, filmene etc bygger opp).

 

Som i dette eksemplet: 750.000 har skrevet under, mens hver episode i snitt har hatt 43 millioner seere. 1,7% av seerne, altså.

 

Ellers er jeg nok mer fornøyd enn flere her inne, selv om også jeg synes det har gått litt fort de siste sesongene. Men, folk var ikke fornøyd da vi satt fast i Meereen heller.

(Innlegget ble redigert 17.05.19 17:18)

Loddo
LoddoInnlegg: 2528
17.05.19 17:43
Yxeflens: Som i dette eksemplet: 750.000 har skrevet under, mens hver episode i snitt har hatt 43 millioner seere. 1,7% av seerne, altså.

Underskriftskampanjen vil ikke hjelpe nå, men for de som er interessert i fremtidlige spin-offs, så kan dette påvirke kvaliteten vi vil få servert. 

Yxeflens
YxeflensInnlegg: 7653
17.05.19 17:58

Så klart, Sarella. Du har så mange gode argumenter og. Flott! 

fazz
fazzInnlegg: 26835
17.05.19 18:15
Framsynt: Den eneste som fortjener tronen er Daenerys

>>> Men hvorfor? Fordi hun er en Targaryen? Hva har hun gjort i Westeros egentlig for å fortjene tronen? Hun sloss mot Army of the dead, men det måtte mye overtalelse for. 

Yxeflens
YxeflensInnlegg: 7653
17.05.19 18:55
Loddo: Underskriftskampanjen vil ikke hjelpe nå, men for de som er interessert i fremtidlige spin-offs, så kan dette påvirke kvaliteten vi vil få servert.

Det kommer vel an på kildematerialet, hvem som syr det sammen og hva slags type serie man går for, uansett? Det er mye å ta av, men seriene som kommer etter kan fort være ganske forskjellige fra det vi har sett i GoT (på generelt grunnlag).

 

Ikke lest The hedge Knight enda, men Fire and Blood virker å være skrevet for å være enkelt å tilpasse til skjermen. The Ice Dragon kunne ha fungert som en miniserie.

 

Det er uansett mye å utforske i Westeros historie som kan være interessant. Leste disse ryktene for en liten stund siden.

 

Personlig er jeg veldig nysgjerrig på Valyria og hva som eventuelt skjedde/befinner/befant seg der.

(Innlegget ble redigert 17.05.19 18:58)

Yxeflens
YxeflensInnlegg: 7653
17.05.19 18:56
Sarella: Vel, om så Donald Duck og vennene hans hadde dukket opp og reddet alle så hadde du jublet.

Jo mer jeg tenker på det, jo mer håper jeg nå at dette skjer.

(Innlegget ble redigert 17.05.19 18:56)

glimtsupporteren
glimtsupporterenInnlegg: 3442
17.05.19 19:04
Yxeflens: Leste disse ryktene for en liten stund siden.

Hyggelig at Jamie Campbell Bower får være med. Han hadde jo egentlig rollen som Ser Waymar Royce i pilotepisoden av GoT som ble skrinlagt. 

Stoner
StonerInnlegg: 12857
17.05.19 19:22
fazz: Men hvorfor? Fordi hun er en Targaryen? Hva har hun gjort i Westeros egentlig for å fortjene tronen?

Hun er blond og ser nordisk ut.

Yxeflens
YxeflensInnlegg: 7653
17.05.19 19:31
glimtsupporteren: pilotepisoden av GoT som ble skrinlagt.

Virker som om det var helt greit at de ikke tok DEN retningen.

Stoner
StonerInnlegg: 12857
17.05.19 19:33
Sarella: Det eneste positive til nå denne sesongen er drageangrepet i KL, kun fordi vi fikk vi se hvorfor de var så fryktet, og hvor effektive de var. Alle andre scener vi har fått med drager har vært latterlige.

Nei, episode fire i forrige sesong, hvor Dany angriper det returnerende felttoget, var slettes ikke latterlig. Det er den beste dragescenen hittil i serien.

Sarella
SarellaInnlegg: 17168
17.05.19 19:36
Stoner: Det er den beste dragescenen hittil i serien.

Bortsett fra at hun angrep vognene med mat, noe de trengte selv om man skal bry seg, så totalt dustete dette også...

Stoner
StonerInnlegg: 12857
17.05.19 19:37
Sarella: Bortsett fra at hun angrep vognene med mat, noe de trengte selv om man skal bry seg, så totalt dustete dette også...

Det er kanskje det dårligste argumentet jeg har hørt mot en GoT-scene noensinne. En helt uinteressant detalj.

Sarella
SarellaInnlegg: 17168
17.05.19 19:41
Stoner: En helt uinteressant detalj.

Jepp, at horder med allierte trenger den maten de kan skaffe er såklart uinteressant, vel, lykke til. Mye bedre å brenne opp alt, det gir sense...

glimtsupporteren
glimtsupporterenInnlegg: 3442
17.05.19 20:03
Yxeflens: Virker som om det var helt greit at de ikke tok DEN retningen.

Hehe, ja, det har du nok helt rett i! Håper faktisk at HBO publiserer det en eller annen gang, for det hadde vært interessant å se -- vil gjerne se hvor sentral denne rollen var. 

Yxeflens
YxeflensInnlegg: 7653
17.05.19 20:05
glimtsupporteren: rollen var.

Hehehehehe. Forventet noe helt annet.


Piloten var vel så dårlig at de skrotet så og si alt. Noe som gjør at jeg absolutt vil se den.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg