Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Sinnasnekkeren

NYTT TEMA
GoLakers
GoLakersInnlegg: 677
18.11.13 16:45

Så et avsnitt av dette programmet i helgen, og ble fryktelig skuffet.

Sinnasnekkeren fremstod som en blanding av mor teresa og julenissen på en gang....ikke et eneste utbrudd eller noe som stod i stil till navnet på programmet.

Sammenligner man med den svenske versionen (der kraftsalvene flaggrer tett), så blir den norske fryktelig kjedelig.

Hva synes dere andre som har sett programmet......er han alltid like snill og rolig?

 

 

(Innlegget ble redigert 18.11.13 16:47)

kansas00
kansas00Innlegg: 19696
18.11.13 17:08

Sliter med å forstå økonomien i programet. Det må koste forferdelig mye å produsere et enkelt program.. Som blir til 2 programer av 1 komersiell time hver. De fleste som er med får jo verdier på mange hundretusener. Er det sånn at håndverkerfirmaene som er med jobber gratis for sinnasnekkern i bytte mot profilering av egne varer og tjenester ? 

VivaLV
VivaLVInnlegg: 30625
18.11.13 20:58
kansas00: Sliter med å forstå økonomien i programet. Det må koste forferdelig mye å produsere et enkelt program.. Som blir til 2 programer av 1 komersiell time hver. De fleste som er med får jo verdier på mange hundretusener. Er det sånn at håndverkerfirmaene som er med jobber gratis for sinnasnekkern i bytte mot profilering av egne varer og tjenester ?

Synes det er artige programmer. Han har en riktig og fin linje syntes jeg. Svenske programmer er vel mer show og hardere mot deltakerne, f.eks. luksusfellen.

Mye av det han er sinna på er jo tydelig avtalt. Det er jo bestandig på det samme stadiet han er sinna og så går det plutselig bra allikevel.

Økonomien skjønner ikke jeg heller. Det paradoksale er jo at mange av de som er med virker og ha relativ god råd og nok kanskje hadde blitt ferdig med å pusse opp uansett en eller annen gang. De er jo flinke til å fokusere på problemene. F.eks. at de har en uinnredet kjeller, mens resten av huset kanskje er OK.

Enkelte oppussing er det jo også kun ett program av. Men om de får det gratis så får de nok ihvertfall til innkjøpspris. Kanskje det er slik at deltagerne betaler for varene til innkjøpspris og så er håndverkertjenestene gratis?

GoLakers
GoLakersInnlegg: 677
19.11.13 08:35
VivaLV: Svenske programmer er vel mer show og hardere mot deltakerne, f.eks. luksusfellen.

Så et norskt program av luksusfellen, der deltager ringte en samtale til banken, deretter var alle problem löst.

Det virker som om det skal litt mer til for å komme med på programmet i sverige, der folk er litt mer ute å kjöre...noe som igjen betyr at de må väre hardere.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg