Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Mord uten grenser 2

NYTT TEMA
BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 26281
21.08.18 01:38

Sesong 2 er i gang på DR1 hver søndag.

Ser enda bedre ut enn første sesong.  Det er nye politifolk og ingen fra første sesong.

Kommer 3.september på NRK.

Første sesong handlet om østeuropiske gangstere. Andre sesong om syriske flyktninger som ble henrettet i et hus ved grensa til Tyskland og kun ei jente slipper unna.

 

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 26281
25.08.18 23:48

Ny episode i morgen kl 20 på  DR1.

BigGeorge
BigGeorgeInnlegg: 26281
04.09.18 22:46

Hva syns seerne ? Kommet med to episoder på NRK mandag og tirsdag,

Soteria
SoteriaInnlegg: 10323
14.11.18 02:29

Du har ikke fått mye respons på spm...


Er liksom et veldig driv i denne serien, et høyt tempo og mye forskjellig. Mange språk. Så man kan bli revet med og nesten tro man er en av etterforskerne til slutt. 


Har også sett andre påpeke, at moderne serier inneholder falske ledetråder for å villede seerne. Og disse forblir løse tråder også etter at serien er sluttet. 


Det var ikke så mange her, men kanskje et par ting som man lurer på. F.eks. ble det sagt i siste episode at "suspect is down", og oversatt med at han er skutt. Det opplever jeg ikke som endelig bekreftelse på at Gharbour var død, ettersom han hadde brukt skuddsikker vest tidligere. Det blir også snakket mye om Malu sin graviditet tidlig i serien, men i slutten av serien blir ikke dette nevnt. Eller hvordan det gikk med Helle, eller hvordan politimannen som rømte med Malu, kunne beholde jobben. 


Men noen tråder ble fulgt opp på en grei måte. Som at Gharbour hadde hørt en historie om en falk som ble "skitet i senk" av spurver, og senere ser han akkurat en slik falk liggende i myrområdene. "Marsk" skulle de vel ha oversatt til myrområde. 


Selvsagt var det altfor mye vold og banning. Gharbour ble rene massemorderen etter hvert. Navid er kjent for rollen som Ali Reza i Homeland. En ganske kul og internasjonal skuespiller. 


Kanskje der en viss norsk komiker tok navnet fra. 


 


 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg