Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Nye TV-konsepter for 2019

NYTT TEMA
Slikkepott
SlikkepottInnlegg: 9682
08.09.18 10:39

Begynner å bli dårlig med nye tv programmer (som faktisk er ok), så jeg lanserer herved følgende geniale konsepter (og jeg hadde garantert sett flere av disse, i motsetning til nada av det som går på tv i dag)

De som melder seg på, og blir intervjuet til konsepter blir sendt til helt andre prosjekter. F.eks alle disse unge håpefulle som melder seg på ex on the beach og paradise hotel, de blir heller sendt til 71 grader nord eller typ survivor, mens de som tror de skal på 71 grader nord havner heller på Paradise hotel / Big Brother

jonas
jonasInnlegg: 30960
08.09.18 11:35

Hadde vært bedre om alle tv-kanalene hadde slått seg sammen og lagd bare 1 super-reality hvor man hadde hatt en bråte deltakere som skal bevege seg fra Lindesnes til et luksus-hotell i bygde-Norge, underveis må de overnatte på gårder som de må drive på gammelmåten mens de konkurrerer om ekstrapoeng ved å synge sanger og bake mulig kaker for å sjekke opp bonden. Når de kommer fram til luksushotellet deles deltakerne i to lag, de med færrest poeng må sette opp budsjett over hotelldrifta og følge med mens det andre laget fester og drikker til langt over budsjettet.

Debattus
DebattusInnlegg: 65
12.09.18 22:14

Hva med konseptet "Fucked up" eller "føkka".

Smellfeite folk som er i økonomisk "deep shit" og ikke klarer å pusse opp?

Hive jaquesson, Kvadsheim, og Robsahm i en bil som kan kjøre rundt å få skikk på folk. 

PEF_1973
PEF_1973Innlegg: 2016
14.09.18 21:17
Debattus: Hive jaquesson, Kvadsheim, og Robsahm i en bil som kan kjøre rundt å få skikk på folk

Satirisk kommentert av Anders Hatlo, mens Espen Lee bidrar med et personlig oppmøte om deltagerne virkelig er ute å kjøre.

Vinneren for en blomsterkvast i arselet, pent dandert av Finn Schøll og et lite fingerbøl med sjalottlauksuppe signert Brimien.

borbje
borbjeInnlegg: 6109
14.09.18 21:34

Kan ikke Frank Løke få være programleder i ALT på fjernsynet, i fra Oddasat til skal vi danse

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg