Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Baby og You på Netflix

NYTT TEMA
MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 4050
07.02.20 22:20

Noen her inne som har sett disse fantastiske seriene?

Har nå sett begge de to sesongene av begge seriene, og kan ikke vente før sesong 3 kommer av disse.

Spoilere Baby: En tvist at Fiore var mannen bak stalkeren til Ludovica som Damiano angrep fysisk? Her trodde vi alle at han var på hevntokt på egenhånd? Fiore forelsket i Ludo. 

Hvorfor ble Damiano lei seg da han så bildene av Chiara sammen med prostitusjonsmiljøet? Var det ikke det hun avslørte i brevet at hun hadde vært prostituert?

Hvem var stalkeren til Damiano? Lignet på læreren og ex-horekjøperen til Ludovica, men det gir liten mening. Og hvorfor stalker de på Damian hvis det er Fiore de skal ta?

Vil si at serien viser et cast hvor de fleste har mørke sider, mens det er gode sider i de fleste av dem også i forskjellige grader. Er ingen karakterer man hater 100 %. Viser menneskets komplekse og stygge side spesielt er dette fremtredende hos unge mennesker. Flott musikk, estetikk, beliggenhet, språk osv. Spenning og en følelse av at man vil at rettferdigheten skal seire. En serie med mye lidenskap. 

Når det kommer til You(spoiler) må jeg bare si wow. For en serie. Det ligner litt for mye på dexter, men her kommer man til at hovedpersonen ikke har moralske grunner for å drepe en gang. Han er bare veldig ego og man har i teorien ingen sympati med han. Hans sjarm og historie gjør at man likevel holder med han, og misliker Candace, selvom sistnevnte i teorien er den moralske personen av de to. Mye humor også. Lo godt av episoden Fear and Loathing in LA(?) i sesong 2. Mange flotte twister og spenning. 

 

(Innlegget ble redigert 07.02.20 22:21)

Ale-Jet
Ale-JetInnlegg: 17987
07.02.20 22:22

Gianni Versace-serien med Darren Criss er herlig. American Crime Story.

MarcoMauritz
MarcoMauritzInnlegg: 4050
07.02.20 22:37

Virgin River. Sesong 1 også sett ferdig. 


 

Siem-de-Jong
Siem-de-JongInnlegg: 4675
11.02.20 19:23

Likte sesong 1 av You langt bedre enn sesong 2. Veldig spent på hvilket sted Joe drar til i sesong 3, slutten av sesong 2 hinter jo veldig om ny sesong på et nytt sted. Det jeg synes var merkelig i sesong 2 var jo dette buret som han enten hadde fraktet helt fra New York til LA, noe som ville vært merkelig i forhold til mistanke. Eller dersom han bygde den selv da han kom til LA virker jo heller ikek troverdig.

Klikk for å gå tilbake til toppen