Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Greta Thunberg får egen tv serie

NYTT TEMA
morsomte
morsomteInnlegg: 1976
11.02.20 17:29

Klimaaktivist Greta Thunberg (17) får sin egen tv-serie. Det er den britiske kringkasteren BBC som skal stå for produksjonen, melder kanalen selv.

Serien skal - ikke uventet - handle om klimaet. Kanalen skal følge Thunberg verden rundt mens hun jobber for å spre kunnskap om og oppfordrer til handling mot klimaendringene, samt utforsker hva som kan gjøres for å stanse utviklingen.

Ifølge kringkasteren skal man også få se en mer personlig side av 17-åringen. De skal blant annet ta for seg hvordan det er å vokse opp i rampelyset, holde store taler og møte verdensledere.

- Klimaendringer er sannsynligvis den viktigste utfordringen i vår tid. Derfor føles det helt rett å lage en serie som utforsker faktaene og vitenskapen bak det komplekse temaet, sier eksekutiv produsent Rob Liddel i meldingen

Noen som skal se dette når det kommer? Bbc er jo kjent for å ha mye bra programmer

Kongemannen
KongemannenInnlegg: 13899
11.02.20 18:31

Dette skal jeg ikke se på. Det er klart som blekk. Ei forstyrra jente som preker om verdens undergang. Jorda vil gå under uansett..

Hoppidioten
HoppidiotenInnlegg: 8589
11.02.20 18:39

Terningkast 6. Soleklart.

borbje
borbjeInnlegg: 11003
11.02.20 19:19

Lei klimagreiene,  og ikke minst  denne lille svensken,  så skal IKKE sees

Klikk for å gå tilbake til toppen