Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Falkevik Hagen kidnappet

NYTT TEMA
klausO2

Innlegg: 1723
klausO2
08.04.21 19:24
Brezjnev: Har han ikke vært nyttig idiot, men bistått herr Hagen vel vitende om hva det skulle brukes til, så har han selvsagt god grunn til å holde kjeft.

Han kunne vel kanskje prøvd å komme unna med å være nyttig idiot, selv om han er tungt involvert.  Han har nok fått med seg at det er TH politiet er ute etter.  Og han trenger nok ikke frykte at TH innrømmer noe som helst.  Hvis han hadde gjort som Lars Grønnerød og kommet TH (og evt andre i forkjøpet), så hadde han nok hatt gode kort på hånd.  Som du skriver, så er det ikke ulovlig å hjelpe eldre med EDB.

klausO2

Innlegg: 1723
klausO2
08.04.21 19:28
KapteinMark: Men har noen vært medhjelpere kan det være svært kinkig. Det holder ikke å bare angi hvem man har jobbet for. Eksempelvis: Har noen hentet et lik i Sloraveien, hvordan skal man selv bevise at dette var på oppdrag fra andre og at man ikke selv er en reell kidnapper? Likeledes om man er forfatter av trusselbrevet. Både den som evt. angir og politiet må kunne bevise hvem som evt. er oppdragsgiveren.

Politiet må vel ha bevis også for å dømme kryptomannen.  Så hvis han hadde innrømmet at han fikk i oppdrag av TH å lage en betalingsinstruksjon, tilsvarende den som er i trusselbrevet(uten at han visste hva den skulle brukes til), så tror jeg han hadde sluppet billig unna.

(Innlegget ble redigert 08.04.21 19:29)

rexenes

Innlegg: 953
rexenes
08.04.21 19:49

Kan også hende kryptomannen var nyttig idiot og likevel holdt kjeft i starten for så å kreve 10 mill overført for å fortsatt holde kjeft..

Men ingen har vel et eneste godt spor som peker i ene eller andre retningen utover at de har hatt x antall møter i forkant? 

Enn så lenge heller jeg i retning av at dette var en reell kidnapping som muligens gikk galt. Penger er alltid en motivasjon. Planlagt sjalusidrap, eller hevndrap... Tviler på noen kjører et så unødig innviklet løp av den grunn. Konedrap etter krangel ville jeg trodd mer på om hun ikke var i live da TH dro på jobb.

 

(Innlegget ble redigert 08.04.21 19:50)

Brezjnev

Innlegg: 15397
Brezjnev
08.04.21 19:50
klausO2: Han kunne vel kanskje prøvd å komme unna med å være nyttig idiot, selv om han er tungt involvert.  Han har nok fått med seg at det er TH politiet er ute etter.  Og han trenger nok ikke frykte at TH innrømmer noe som helst.  Hvis han hadde gjort som Lars Grønnerød og kommet TH (og evt andre i forkjøpet), så hadde han nok hatt gode kort på hånd.  Som du skriver, så er det ikke ulovlig å hjelpe eldre med EDB.

Enig, det skal en del til for at han ikke kommer unna med å late som han var nyttig idiot - uansett hans virkelige rolle. Det vil ikke være nok at herr Hagen eventuelt peker på ham som medskyldig, så om han ikke har vært helt idiot og skrevet dagbok så har han gode odds.

Grønnerød lyktes jo faktisk med sin taktikk i tingretten, og han hadde skaffet til veie et våpen som ikke er egnet til stort annet enn å drepe med. Til en fyr som hadde mast om maskinpistol.

CharlesLeonard

Innlegg: 178
CharlesLeonard
08.04.21 20:08

Det at mange mener at TH er en stor kontrollfrik, mens han samtidig skal ha knyttet til seg kreti og pleti for å få gjennomført en bortføring/et drap av kona er jo mildest talt en av veldig mange selvmotsigelser og ulogiske slutninger i saken, som nok også må til for å få vippet sakens "fakta"  i favør av at TH skulle være hjernen bak denne forsvinningen.

Det er nok sikkert at det er en med et kriminelt "mindset" som står bak planleggingen av denne saken, men jeg er litt mer usikker på om også vedkommende har deltatt i selve gjennomføringen.
Dog tror jeg at "planleggeren" har bommet på tiden det ville ta før saken kunne finne en løsning, og derfor ble utfallet annerledes enn tenkt.

(Innlegget ble redigert 08.04.21 20:15)

klausO2

Innlegg: 1723
klausO2
08.04.21 20:24
rexenes: Men ingen har vel et eneste godt spor som peker i ene eller andre retningen utover at de har hatt x antall møter i forkant?

Var siste møte i oktober slik politiet mener, når både TH og kryptomannen påstår at det skjedde om sommeren, så ser det litt mistenkelig ut.  Men så langt i denne saken er troverdigheten til TH og kryptomannen helt på høyde med politiets troverdighet.  Jeg blir ikke overrasket hvis det viser seg at politiet tar feil også på dette punktet.

KapteinMark

Innlegg: 4742
KapteinMark
08.04.21 20:56
Brezjnev: Men om EDB-mannen har vært "nyttig idiot" og hjulpet herr Hagen til å beherske kryptovaluta som verktøy, uten vite hva han skulle bruke dette verktøyet til, hvorfor skulle han holde kjeft når forbrytelsen ble kjent?

Krypto-duden er jo pr. i dag siktet for kidnapping.

Utifra det lille som er skrevet vil jeg anta at det er noe han har bidratt til som han har skjønt, eller burde ha skjønt var linket til noe kriminelt.

Sitat fra VG: "Politiet knytter ham til en rolle opp mot krypto-oppsettet i trusselbrevet"

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/op2lQg/loerenskog-saken-dette-er-den-drapssiktede-mannen-med-krypto-kunnskap

Krypto-duden var jo svært tidlig i saken inne til avhør, men da kun som vitne.

Er det drevet "ordinær" krypto-opplæring må det være fryktelig spesielt å oppleve at kona til den potensielle investoren, blir kidnappet med nettopp kryptovaluta som løsepenger. Skal lite til før man da som "krypto-ekspert" havner i søkelyset.

Høres mest ut som han har blitt viklet inn i noe som ikke var planlagt fra starten av.

Opplegget i saken kan fort være at det er rigget slik at det er særdeles vanskelig å bevise at Krypto-duden har gjort ting på oppdrag for andre, og ikke på eget initiativ.

(Innlegget ble redigert 08.04.21 20:56)

KapteinMark

Innlegg: 4742
KapteinMark
08.04.21 21:02
klausO2: Så hvis han hadde innrømmet at han fikk i oppdrag av TH å lage en betalingsinstruksjon, tilsvarende den som er i trusselbrevet(uten at han visste hva den skulle brukes til), så tror jeg han hadde sluppet billig unna.

Han har jo pr. i dag en siktelse mot seg, men politiet lot være å fremstille ham for varetektsfengsling.

Så det ser jo ut som det fra politiets side først og fremst gjaldt å sikre seg alle opplysninger, før det evt. oppstod kontakt med TH( etter at han ble løslatt fra varetekst).

BigGeorge

Innlegg: 33288
BigGeorge
08.04.21 21:39

Kryptomannens pc er mest trolig borte og han kan ikke bevise at han kun er "nyttig idiot". Tom Hagen har sikkert gjort dette trinn for  trinn uten å fortelle om at det er likvidering. Kryptomannen var trolig tidlig klar over at det var kriminelle hensikter og han ble nok forespeilet store beløp og responderte som Tom Hagen har ønsket, Tom Hagen så en grådig ung mann som var villig til å bli involvert i kriminell virksomhet og både belønning og trussel ligger i bunnen.

Det som skjedde i Sloraveien kunne Tom Hagen gjøre selv. Bedøvelse i kaffen, mest trolig utprøvd før der i huset. Mobil festet på hunden, sikkert også prøvd ut på forhånd. 

En av de mest geniale sidene er at om noe skulle gått galt ville trolig ingenting blitt oppdaget. Hvis fru Hagen våknet eller at noen kom på besøk ville dette ikke medført risiko for Tom Hagen.

Da Tom Hagen kom hjem rundt kl 1330 går dette over fra å være en plan til et mord. Tom Hagen ringte politiet og kjørte til en bensinstasjon for å møte politiet, trolig med et lik i bagasjen.

(Innlegget ble redigert 08.04.21 21:46)

Brezjnev

Innlegg: 15397
Brezjnev
08.04.21 21:41
KapteinMark: Krypto-duden er jo pr. i dag siktet for kidnapping. Utifra det lille som er skrevet vil jeg anta at det er noe han har bidratt til som han har skjønt, eller burde ha skjønt var linket til noe kriminelt. Sitat fra VG: "Politiet knytter ham til en rolle opp mot krypto-oppsettet i trusselbrevet" https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/op2lQg/loerenskog-saken-dette-er-den-drapssiktede-mannen-med-krypto-kunnskap Krypto-duden var jo svært tidlig i saken inne til avhør, men da kun som vitne. Er det drevet "ordinær" krypto-opplæring må det være fryktelig spesielt å oppleve at kona til den potensielle investoren, blir kidnappet med nettopp kryptovaluta som løsepenger. Skal lite til før man da som "krypto-ekspert" havner i søkelyset. Høres mest ut som han har blitt viklet inn i noe som ikke var planlagt fra starten av. Opplegget i saken kan fort være at det er rigget slik at det er særdeles vanskelig å bevise at Krypto-duden har gjort ting på oppdrag for andre, og ikke på eget initiativ.

Jeg regner med at han hevet et øyenbryn da saken ble kjent, ja. Kanskje til og med begge. Jeg kan også skjønne at politiet syntes det var rart at han ikke ringte dem ganske umiddelbart for å forklare om kontakten med herr Hagen (om han ikke gjorde det). Uansett var han åpenbart interessant for dem.

Kontakten kan ha vært slik at han da burde skjønt, men det betyr ikke at han burde ha skjønt allerede mens kontakten pågikk i forkant. Skal den jeg prater med ta livet av kona si, og kan det vi nå diskuterer på noen måte brukes i forbrytelsen? er tanker de færreste av oss tenker ofte.

Slik jeg ser det så må det nesten være enten/eller for EDB-mannen. Enten drev han med noe han ikke på noen måte kunne ane rekkevidden av, eller så var han fullt klar over hva han var med på. Jeg klarer ikke å se noe burde visst-scenario av typen Grønnerød og drapsvåpen.

klausO2

Innlegg: 1723
klausO2
08.04.21 21:45
BigGeorge: Mobil festet på hunden

Var det hunden som ringte og sendte SMS etter at TH dro på jobb?

Brezjnev

Innlegg: 15397
Brezjnev
08.04.21 21:49
BigGeorge: Kryptomannens pc er mest trolig borte og han kan ikke bevise at han kun er "nyttig idiot". Tom Hagen har sikkert gjort dette trinn for  trinn uten å fortelle om at det er likvidering. Kryptomannen var trolig tidlig klar over at det var kriminelle hensikter og han ble nok forespeilet store beløp og responderte som Tom Hagen har ønsket, Tom Hagen så en grådig ung mann som var villig til å bli involvert i kriminell virksomhet og både belønning og trussel ligger i bunnen. Det som skjedde i Sloraveien kunne Tom Hagen gjøre selv. Bedøvelse i kaffen, mest trolig utprøvd før der i huset. Mobil festet på hunden, sikkert også prøvd ut på forhånd.  En av de mest geniale sidene er at om noe skulle gått galt ville trolig ingenting blitt oppdaget. Hvis fru Hagen våknet eller at noen kom på besøk ville dette ikke medført risiko for Tom Hagen. Da Tom Hagen kom hjem rundt kl 1330 går dette over fra å være en plan til et mord. Tom Hagen ringte politiet og kjørte til en bensinstasjon for å møte politiet, trolig med et lik i bagasjen.

Om dette er sannheten så er det så fantastisk at han bør gå fri. Man setter bare ikke så geniale mennesker i fengsel.

BigGeorge

Innlegg: 33288
BigGeorge
08.04.21 21:49
klausO2: Var det hunden som ringte og sendte SMS etter at TH dro på jobb?

Bedøvelse i kaffen virket i full effekt trolig fra  15-20 minutter etter at Tom Hagen puttet den i kaffen. Den geniale situasjonen er at fru Hagen kunne sende Sms eller snakke i mobil i de minuttene mens Tom Hagen ble observert på Futurum.

(Innlegget ble redigert 08.04.21 21:50)

klausO2

Innlegg: 1723
klausO2
08.04.21 21:55
BigGeorge: Bedøvelse i kaffen virket i full effekt trolig fra 15-20 minutter etter at Tom Hagen puttet den i kaffen. Den geniale situasjonen er at fru Hagen kunne sende Sms eller snakke i mobil i de minuttene mens Tom Hagen ble observert på Futurum.

Aha.  Det var ikke så dumt.  Men AE lurte vel kanskje på hvorfor hunden løp rundt med mobilen sin? (Noe som også gjorde det vanskelig å snakke i den.)

(Innlegget ble redigert 08.04.21 21:58)

klausO2

Innlegg: 1723
klausO2
08.04.21 22:04
KapteinMark: Han har jo pr. i dag en siktelse mot seg, men politiet lot være å fremstille ham for varetektsfengsling.

Det er vel sjelden politiet har vært like ivrige etter å endre siktelsen, som de var etter kun få samtaler med kryptomannen.  Det spørs om de har noe mer enn møtene med TH, som knytter han til saken.

BigGeorge

Innlegg: 33288
BigGeorge
08.04.21 22:06
klausO2: Aha.  Det var ikke så dumt.  Men AE lurte vel kanskje på hvorfor hunden løp rundt med mobilen sin? (Noe som også gjorde det vanskelig å snakke i den.)

Hunden utstyres med sele  med mobil ca kl 10. Da er Tom Hagen en tur hjemme og fru Hagen er bedøvet

Det er svaret på Tom Hagens mange "hull" i alibiet den dagen

og mobil som beveger seg i huset i 51 minutter.

(Innlegget ble redigert 08.04.21 22:07)

klausO2

Innlegg: 1723
klausO2
08.04.21 22:10
BigGeorge: Hunden utstyres med sele med mobil ca kl 10. Da er Tom Hagen en tur hjemme og fru Hagen er bedøvet Det er svaret på Tom Hagens mange "hull" i alibiet den dagen og mobil som beveger seg i huset i 51 minutter.

Da tror jeg TH like godt kunne løpt rundt med mobilen selv.  Siste bevegelse på mobilen var kl. 10.07.  Han ringte til AE kl 10.06 og 10.07.  Kanskje han kunne reist hjem kl. 09.40-09.50.  Da fester han mobilen på hunden.  Han ringer til AE med en gang han kommer tilbake til jobb.  Hunden får panikk, slik at mobilen faller av. 

(Innlegget ble redigert 08.04.21 22:20)

BigGeorge

Innlegg: 33288
BigGeorge
08.04.21 22:31

Hvis vi flytter Tom Hagens tur hjemom til kl 0920 eller litt senere.

Siste gang fru Hagen er i mobilen er kl 0916.

'og mobilen er i bevegelse til  kl 1007 på hunden (det gir 51 minutter)

Tom Hagen kunne ikke være borte fra Futurum så lenge uten å risikere at hans alibi og hadde returnert til jobben.

TURBRA

Innlegg: 42953
TURBRA
08.04.21 22:55
BigGeorge: Tom Hagen kunne ikke være borte fra Futurum så lenge uten å risikere at hans alibi og hadde returnert til jobben.

Til og med politiet, selv om de har siktet Hagen, mener han har alibiet i orden da han nok var på jobb i Futurum -bygget rundt den tiden AEH forsvant fra boligen sin, så han kan ikke ha vært med på et eventuelt drap på kona.

Det har nok minst vært to som tok henne med, død eller levende i en bil og kjørte av sted.

oddvar_kjempebra

Innlegg: 26579
oddvar_kjempebra
09.04.21 08:14
klausO2: Det er vel sjelden politiet har vært like ivrige etter å endre siktelsen, som de var etter kun få samtaler med kryptomannen.  Det spørs om de har noe mer enn møtene med TH, som knytter han til saken.

Det er det jeg også sitter og tenker. Hadde de hatt noe mer konkret tror jeg ikke de hadde sluppet ham ut.

(Innlegget ble redigert 09.04.21 08:14)

oddvar_kjempebra

Innlegg: 26579
oddvar_kjempebra
09.04.21 08:16
BigGeorge: Hvis vi flytter Tom Hagens tur hjemom til kl 0920 eller litt senere.

Hagen ble jo løslatt nettopp fordi retten var overbevist om at han hadde alibi for det tidspunktet.

klausO2

Innlegg: 1723
klausO2
09.04.21 08:41
BigGeorge: Hvis vi flytter Tom Hagens tur hjemom til kl 0920 eller litt senere.

Det var en interessant teori, men den blir nok vanskelig å gjennomføre i praksis. 

Etterlysningen av "hettemannen" viste at politiet har bra oversikt over bevegelsene i deler av området.  I tillegg må han komme seg usett ut av Futurumbygget, og unngå overvåkingskamera t/r Sloraveien. 

oddvar_kjempebra

Innlegg: 26579
oddvar_kjempebra
09.04.21 08:52
klausO2: Etterlysningen av "hettemannen" viste at politiet har bra oversikt over bevegelsene i deler av området.  I tillegg må han komme seg usett ut av Futurumbygget, og unngå overvåkingskamera t/r Sloraveien.

Det er jo veldig lite sannsynlig at han skal ha klart det. Det er også veldig lite sannsynlig at han skal ha trodd at han skulle klare det.

Så den teorien er ytterst svak.

TURBRA

Innlegg: 42953
TURBRA
09.04.21 11:01

Ifølge Krimpodden som kom i går 8, april, er det altså ennå ikke noe som kobler Hagen til et eventuelt drap på kona. Hadde det vært det, tror jeg  ganske sikkert TH hadde blitt fengslet.

SilverBoy1

Innlegg: 2868
SilverBoy1
09.04.21 12:53

Saken forblir både uløst og merkelig. Uavhengig om det var en reell kidnapping eller ikke er den på mange måter klønete. Vi vet nå at det er fullt mulig å overføre 10 millioner i kryptovaluta uten at politiet finner mottager, selv når de er med på transaksjonen.

Hvis det var en reell kidnapping, har det vært ganske så klønete av kidnapperne. De har én jobb; Få med offeret i god behold og beholde dette til kravet er innfridd. Det kan selvsagt ha vært en klønete Tom Hagen som dvelet og drøyet i stedet for bare å betale. Jeg sa fra dag én at en mann som TH trolig ville hatt og tatt regien og kommandoen på dette selv, helst uten innblanding av politiet. Vi vet forsåvidt nå hva han mener om politiet.

I motsatt fall - kidnappingen skulle skjule noe annet - så er det nærliggende å tro at TH står bak. Og da må vi nesten synes at det er ikke bare litt, men svært klønete av TH å åpenlyst menge seg med en som blir forbundet med kryptovaluta i tiden før forsvinningen.

Et scenario som ikke fremstår klønete er at noen som har ønsket både herr og fru Hagen alt vondt har iscenesatt hele greia. Men det virker bare litt for usannsynlig.

TURBRA

Innlegg: 42953
TURBRA
09.04.21 13:32
SilverBoy1: Saken forblir både uløst og merkelig. Uavhengig om det var en reell kidnapping eller ikke er den på mange måter klønete. Vi vet nå at det er fullt mulig å overføre 10 millioner i kryptovaluta uten at politiet finner mottager, selv når de er med på transaksjonen. Hvis det var en reell kidnapping, har det vært ganske så klønete av kidnapperne. De har én jobb; Få med offeret i god behold og beholde dette til kravet er innfridd. Det kan selvsagt ha vært en klønete Tom Hagen som dvelet og drøyet i stedet for bare å betale. Jeg sa fra dag én at en mann som TH trolig ville hatt og tatt regien og kommandoen på dette selv, helst uten innblanding av politiet. Vi vet forsåvidt nå hva han mener om politiet. I motsatt fall - kidnappingen skulle skjule noe annet - så er det nærliggende å tro at TH står bak. Og da må vi nesten synes at det er ikke bare litt, men svært klønete av TH å åpenlyst menge seg med en som blir forbundet med kryptovaluta i tiden før forsvinningen. Et scenario som ikke fremstår klønete er at noen som har ønsket både herr og fru Hagen alt vondt har iscenesatt hele greia. Men det virker bare litt for usannsynlig.

Ja en usedvanlig spesiell og merkelig sak, det skal være sikkert! Politiet mener  fortsatt at TH selv og kryptomannen står bak denne forbrytelsen, siden de fortsatt er siktet.

Og hvis det er riktig, virker det på enkelte måter klønete, men likevel har ikke politiet ennå på den lange tiden som er gått  ikke greid å fengsle noen over lengre tid, så fellende bevis har det til nå vært dårlig med.

Likevel virker det som om politiet er optimistiske mht. at de tror saken går mot oppklaring. De har fortsatt 30 etterforskere på saken. TH nekter fortsatt, og det samme gjør kryptomannen.

Ja det virker kanskje usannsynlig, at en eller noen står bak for å hevne seg på TH og/eller kona, men er det egentlig noe som virker mer sannsynlig i denne saken? Mange vet at TH er en av Norges rikeste, og det kan være noen som har jobbet for familien og var kjent i huset. Visste hvordan de skulle komme seg inn med nøkkel, og siden forlange løsepenger for AEH.  Var kanskje ikke bare hevn, men ønske om å få noen av millionene til milliardæren?

Kanskje de egentlig ikke hadde tenkt il å drepe Anne-Elisabeth, men at hun muligens kjente igjen en av gjerningspersonene, eller at hun pga. sykdom, sjokk, døde?

Politiet mener jo som kjent også at denne såkalte kidnappingen var planlagt i mange måneder. Nettopp rart da at kryptomannen og TH ikke gjorde mer for å skjule sine møter, hvis de er skyldige?

CharlesLeonard

Innlegg: 178
CharlesLeonard
09.04.21 15:38
BigGeorge: Hvis vi flytter Tom Hagens tur hjemom til kl 0920 eller litt senere. Siste gang fru Hagen er i mobilen er kl 0916. 'og mobilen er i bevegelse til  kl 1007 på hunden (det gir 51 minutter) Tom Hagen kunne ikke være borte fra Futurum så lenge uten å risikere at hans alibi og hadde returnert til jobben.

Har inntrykk av at du jobber akkurat som politiet. 
Lanserer en teori og gjør det man kan for å få hendelser til å passe inn med den teorien en etterforsker har lansert.
Sånn er det vel med din teori også.
Kanskje ledig jobb i politiet for deg?

CharlesLeonard

Innlegg: 178
CharlesLeonard
09.04.21 16:47

Hva er kilden til at politiet etter å ha sjekket "sladreruller" fra Clas Olson, Biltema og Sparkjøp, har funnet en dato hvor kontantkjøp av strips, brevpapir og sprox sko ble foretatt samme dag som andre kjøp ble foretatt med bankkort i andre butikker i nærheten, av tidligere kriminelle moduskandidater?

(Innlegget ble redigert 09.04.21 16:48)

klausO2

Innlegg: 1723
klausO2
09.04.21 16:58
CharlesLeonard: Hva er kilden

Hvor har du hørt/lest dette?

KapteinMark

Innlegg: 4742
KapteinMark
09.04.21 19:05
TURBRA: Politiet mener jo som kjent også at denne såkalte kidnappingen var planlagt i mange måneder. Nettopp rart da at kryptomannen og TH ikke gjorde mer for å skjule sine møter, hvis de er skyldige?

Det gir rimelig mening hvis disse møtene har endt opp med et helt annet sluttresultat enn det som var utgangspunktet for møtene.

Utgangspunktet har jo vært at Krypto-duden ønsket TH som en investor til en "krypto-fabrikk".

Krypto-duden trodde og håpet han hadde fått en hval på kroken. Men det kan jo like godt være hvalen som fikk en krypto-dude på kroken(?).

Hvor langt har krypto-duden vært villig til å hjelpe til, og har han selv måtte sitte igjen med risikoen? Hva har han skjønt, og evt. hva burde han forstått?

At en fyr som TH har sittet i en haug med lange møter, og diskutert noe han verken har interesse, forståelse eller nytte av har jeg ingen tro på.

Hvem har egentlig vært til stede på disse møtene? Har alt foregått på tomannshånd?

Påskuddet for å evt. opprette krypto-kontoer kan være at man trengte konti for å unndra inntekter for beskatning, hvitvasking eller noe i den duren.

Den såkalte "kidnappings-planen" kan like gjerne ha vært en "sovende beredskapsplan".

Hva som har gjort det nødvendig å igangsette en slik plan er et stort spørsmål.

Av det som er kommet frem tipper jeg datoen for "kidnapping" tidligst er satt et par dager før forsvinningsdatoen.

Renovering av huset var da ferdig, porten for gangstien var nylig åpnet for vinteren + noen momenter til.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg