Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Falkevik Hagen kidnappet

NYTT TEMA
rexenes

Innlegg: 876
rexenes
08.07.20 15:01

@MadMozart


Tror du TH har sneket seg avgårde på formiddagen og knertet kona? Laget trusselbrev og fjernet henne (godt unna) for så dra tilbake til jobb, dra hjem og ringe politiet? Har du noen teori om hvorfor han skulle gjøre det så utrolig innviklet? 

MadMozart

Innlegg: 2132
MadMozart
08.07.20 15:23

@rexenes Tror du TH har sneket seg avgårde på formiddagen og knertet kona? Laget trusselbrev og fjernet henne (godt unna) for så dra tilbake til jobb, dra hjem og ringe politiet? Har du noen teori om hvorfor han skulle gjøre det så utrolig innviklet? 

 

Kvalt kona mener politiet. Trusselbrevet er selvfølgelig produsert på et tidligere tidspunkt og eventuelt med på innerlomma. Jeg vet ikke hvorfor du forutsetter at hun er godt unna? Vi vet ikke hvor hun er, hun er som kjent ikke funnet.

 

Jeg har så mange spinnville teorier i denne saken at jeg er redd jeg kunne påføre noen hjerneblødning med å presentere dem hehe. Jeg synes et slikt eventuelt scenario ikke er så innviklet. Skal du drepe noen så er det ikke så j’ lett å presentere det for noen og få de til å kjøpe det som en knakende god ide. Det kan bety at du ender opp med å måtte ta noe av «drittjobben» selv eventuelt. Jeg tror det var flere involvert i dette. TH kan ikke ha gjort dette alene. Og det er vel her det strander litt hos politiet. For dersom TH ønsket sin kone død pga en skilsmisse. Hvem skulle la seg involvere i et mulig drap på henne? Jeg tror derfor ikke en eventuelt ønsket skilsmisse er motivet for dette drapet alene.

(Innlegget ble redigert 08.07.20 15:31)

BigGeorge

Innlegg: 31634
BigGeorge
08.07.20 15:35
MadMozart: Tror du TH har sneket seg avgårde på formiddagen og knertet kona? Laget trusselbrev og fjernet henne (godt unna) for så dra tilbake til jobb, dra hjem og ringe politiet? Har du noen teori om hvorfor han skulle gjøre det så utrolig innviklet?

Hvorfor ikke ? Det gjelder å utføre "den perfekte forbrytelse" for å slippe straffen for å kvitte seg med kona.

 

Dette kunne ikke blitt utført på noen enkel måte og kun en utspekulert plan med "alibi" duger.

(Innlegget ble redigert 08.07.20 15:36)

Brezjnev

Innlegg: 14850
Brezjnev
08.07.20 15:47
BigGeorge: Hvorfor ikke ? Det gjelder å utføre "den perfekte forbrytelse" for å slippe straffen for å kvitte seg med kona.   Dette kunne ikke blitt utført på noen enkel måte og kun en utspekulert plan med "alibi" duger.

Gardfruentimmeret mener det kunne vært gjort så enkelt som å dytte konen ned trappen. Slike fall i trappen skjer visst så ofte at ingen engang ville tenkt at det var et mistenkelig dødsfall.

 

Det er klart at alibi er kjekt å ha, men det medfører også enorm risiko. Det er stor fare for at noen ser ham og stusser over at han ikke er på jobb som han pleier, eller blir plukket opp på et kamera. I tillegg gir oppringingene til konas telefon uhyre lite rom for å komme seg hjem, drepe kona, rydde opp, kjøre henne bort og gjemme henne og så komme seg tilbake igjen.

 

Nei, skal Hagen tas for noe her så blir det for medvirkning/initiering. 

(Innlegget ble redigert 08.07.20 15:58)

rexenes

Innlegg: 876
rexenes
08.07.20 15:56

@MadMozart


Grunnen til at han må få liket godt unna er fordi han like etter skal få politiet på døra.


For SÅ dum er han ikke at han tar sjansen på at de finner henne i garasjen under en pressenning eller bak sommerdekkene. Selv ikke i det spinnville eventyret der han sniker seg hjem fra jobb for å drepe henne. Samtidig som kanskje elektrikern skulle vært der bla. 

rexenes

Innlegg: 876
rexenes
08.07.20 16:00

@BigGerorge


"Dette kunne ikke blitt utført på noen enkel måte og kun en utspekulert plan med "alibi" duger"


Tror det er mest på film du vil se man lager utspekukerte planer med så mange usikkerhetsfaktorer som dette scenarioet ville hatt.

MadMozart

Innlegg: 2132
MadMozart
08.07.20 16:29

@rexenes Grunnen til at han må få liket godt unna er fordi han like etter skal få politiet på døra.


Jeg er forsåvidt enig i at det er viktig å kvitte seg med et lik relativt raskt etter en slik udåd. Dette fordi lik lukter og det kan spores av hunder. Men nå var vel ikke tanken at likhunder skulle ankomme denne boligen med det første. Vi snakker jo eventuell fingert kidnapping her. Men dersom dette var et drap ser jeg ikke bort fra liket av henne ble raskt fjernet fra stedet. Og da ikke av TH. 


For SÅ dum er han ikke at han tar sjansen på at de finner henne i garasjen under en pressenning eller bak sommerdekkene. Selv ikke i det spinnville eventyret der han sniker seg hjem fra jobb for å drepe henne. Samtidig som kanskje elektrikern skulle vært der bla. 


En elektriker er uproblematisk slik jeg det. Og det viste han seg være. Han ringte, fikk ikke svar og ankom derfor ikke til boligen. Han hadde ikke vært noe problem om han kom heller, dersom han hadde en avtale kl 10. For dersom ingen hadde åpnet døra, hadde han selvfølgelig bare reist igjen. Han hadde vel neppe sparket inn døra fordi han trodde noe måtte ha tilstøtt AE? Han hadde vel trodd hun hadde glemt hele avtalen.  Dersom offeret var satt ut av spill, bundet/kneblet og ute av syne. Mobilen hennes ikke kunne høres og at bikkja ikke var gitt mulighet til å varsle høylytt, ville alle som eventuelt fant på å bare stikke innom også bare dratt igjen. Kanskje de ville tenkt ute på tur med hunden, hos frisøren, på senteret hva vet jeg. Men de ville neppe flydd rundt boligen og snoket eller ringt politiet.

Zanick

Innlegg: 12668
Zanick
08.07.20 16:30

Hva var dette kallenavnet ?

MadMozart

Innlegg: 2132
MadMozart
08.07.20 16:36

@Prlx Ikke glem at hun først ble slept opp trappen for så å bli dyttet ned trappen igjen etter hun var kvalt på badet(din teori).  Og at frimureriet er involvert på en uspesifisert måte(også din teori). Samt at 10+ personer inklusive Tom Hagen har gått sammen om å drepe henne på grunn av noe. Hva "noe" skulle være har enda ikke den uintelligente hjernen din klart å fantasere seg frem til. 


Nå er det vel du som har klart kunststykket å klare telle til 10 om jeg ikke husker feil. Jeg har heller aldri presentert noen teori om at hun skal ha blitt slept opp en trapp for så å bli dyttet ned. 

MadMozart

Innlegg: 2132
MadMozart
08.07.20 16:41

Hva var dette kallenavnet ?


@Zanick På AE?

MadMozart

Innlegg: 2132
MadMozart
08.07.20 16:44


@Prlx For du er sannelig virkelig håpløs!


 


Det skal du få mene. Bryr meg midt i.....


 


Zanick

Innlegg: 12668
Zanick
08.07.20 16:48
MadMozart: @Zanick På AE?

Ja.

MadMozart

Innlegg: 2132
MadMozart
08.07.20 16:51

@Prlx Nei, vi har jo bare sett både bilder og video av Tom Hagen bl.a. i VG omtrent daglig de siste månedene. Alle utenom de virkelig nedsnødde og tilbakestående ser at det der selvfølgelig ikke er Tom Hagen. 


Et vi? et jeg? et alle? 

MadMozart

Innlegg: 2132
MadMozart
08.07.20 16:55

@Zanick

 

Jeg vet ikke. Noen her inne kan selvfølgelig vite, men de vil neppe gjøre seg til kjenne ved å dele det. 

 

Det har vært snakk om noe både TH og barna brukte på henne. Barna nekter imidlertid for dette. Nedlatende er vel nevnt. Første som ramla inn i hodet mitt når jeg leste det var burugle. Kan forsvares med uskyldig erting, men oppfattes nedlatende av mottager. 

(Innlegget ble redigert 08.07.20 16:56)

MadMozart

Innlegg: 2132
MadMozart
08.07.20 16:56

@Prlx Så du tror motivet er "sammensatt"? LOL! For en gjøk du er!


Koko!

rexenes

Innlegg: 876
rexenes
08.07.20 17:06

@MadMozart

 

Å ha liket til den du har drept liggende i nærheten vil være ganske dristig. Ikke pga liklukt, men politiet kommer jo til å lete rundt etter spor. Å legge fram trusselbrev samtidig som politiet finner liket i kjellern ville gitt TH en ganske tung start på prosjektet. 

 

Om elektrikern var der når TH skulle snike seg usett inn ville nok også vært en strek i regningen. 

 

Dette eventyret ditt blir bare dummere og dummere. Hadde du i det minste holdt deg til en enkel logisk historie, men du skal holde alle syke muligheter åpne. Uten noe motiv eller spor å støtte deg på. Bare at alibiet ikke er 100% er ikke nok.

 

Ingen har sett ham forsvinne eller komme tilbake. Ingen har merket at han var borte. Og selv om han hadde råflaks og gjennomførte dette selv på en totalt idiotisk måte uten å bli oppdaget - så måtte han faktisk legge en plan for dette i god tid i forveien og BASERE seg på at alt dette skulle gå knirkefritt.

 

Da er det ikke snakk om en kald djevel mer, men en totalt håpløs tulling med ekstrem flaks. 

(Innlegget ble redigert 08.07.20 17:07)

Brezjnev

Innlegg: 14850
Brezjnev
08.07.20 17:20
rexenes: Å ha liket til den du har drept liggende i nærheten vil være ganske dristig. Ikke pga liklukt, men politiet kommer jo til å lete rundt etter spor. Å legge fram trusselbrev samtidig som politiet finner liket i kjellern ville gitt TH en ganske tung start på prosjektet.

Det er i motbakke det går oppover!

MadMozart

Innlegg: 2132
MadMozart
08.07.20 17:30

 

@rexenes Å ha liket til den du har drept liggende i nærheten vil være ganske dristig. Ikke pga liklukt, men politiet kommer jo til å lete rundt etter spor. Å legge fram trusselbrev samtidig som politiet finner liket i kjellern ville gitt TH en ganske tung start på prosjektet. 

 

Jeg forstår at du har et ønske om å senke teoriene mine og gjerne latterliggjøre både dem og meg underveis. Care? Nada. Men les nå i hvertfall hva jeg skriver da. Jeg tror ikke TH var alene om dette. Det kan selvsagt være at denne personen fraktet henne vekk etter drapet på henne. 

 

Om elektrikern var der når TH skulle snike seg usett inn ville nok også vært en strek i regningen. 

 

En elektriker ville normalt sett ikke være på baksiden av et hus dersom han ankommer og ingen er hjemme. Så der er det bare å klatre inn eventuelt dersom det står en stige tilgjengelig og en dør er åpnet ;)

 

Dette eventyret ditt blir bare dummere og dummere. Hadde du i det minste holdt deg til en enkel logisk historie, men du skal holde alle syke muligheter åpne. Uten noe motiv eller spor å støtte deg på. Bare at alibiet ikke er 100% er ikke nok.

 

Det er slik det er i mitt univers, MadMozart sitt. Jeg lever helt godt med det. Jeg har forresten et helt klart motiv. Vel jeg har to....

 

Ingen har sett ham forsvinne eller komme tilbake. Ingen har merket at han var borte. Og selv om han hadde råflaks og gjennomførte dette selv på en totalt idiotisk måte uten å bli oppdaget - så måtte han faktisk legge en plan for dette i god tid i forveien og BASERE seg på at alt dette skulle gå knirkefritt.

 

Alt kan forklares og bortforklares....Bortsett fra å bli sett foran huset den dagen av noen som kjente deg igjen på kroppsfasong/ganglag mens du låste deg inn. Så det gjorde han neppe. 

 

Da er det ikke snakk om en kald djevel mer, men en totalt håpløs tulling med ekstrem flaks. 

 

En iskald, hoverende j’ er adjektiver jeg ville brukt. 

 

 

(Innlegget ble redigert 08.07.20 17:32)

rexenes

Innlegg: 876
rexenes
08.07.20 17:32

Om han har medhjelpere.. Hvorfor skulle han da ta denne sjansen på å snike seg dit og tilbake? 

rexenes

Innlegg: 876
rexenes
08.07.20 17:37

MadMozart


Elektrikern kommer, AEH er hjemme som avtalt og slipper ham inn. Elektrikern kobler lamper på kjøkkenet og TH kommer da med stigen sin opp til et vindu.


Denne mesterplanen kunne han sikkert lagt til en dag han visste det ikke kom elektriker dit? 

MadMozart

Innlegg: 2132
MadMozart
08.07.20 17:40

@rexenes Om han har medhjelpere.. Hvorfor skulle han da ta denne sjansen på å snike seg dit og tilbake? 

 

Si det...Skal vi forutsette at han drepte henne? I tilfelle ville svaret mitt være at han måtte gjøre det selv, alternativt han ville gjøre det....

 

 

 

Selvsagt kan det være andre årsaker til det også.  

(Innlegget ble redigert 08.07.20 17:44)

MadMozart

Innlegg: 2132
MadMozart
08.07.20 17:42

@rexenes Denne mesterplanen kunne han sikkert lagt til en dag han visste det ikke kom elektriker dit? 

 

Hva vet du om han visste eller ikke visste at elektrikeren skulle komme akkurat denne dagen? 

(Innlegget ble redigert 08.07.20 17:43)

Prlx

Innlegg: 3750
Prlx
08.07.20 17:45
MadMozart: teoriene mine

Som sagt, du har ikke noen teori. 

MadMozart

Innlegg: 2132
MadMozart
08.07.20 17:49

@Prlx Oh shit, så fett. Et dobbeltmotiv. Inntil noen kommer opp med et trippelmotiv, så er du den smarteste av alle.


Ordet butthead kom til meg når jeg leste innlegget ditt. Tror kanskje det var ment til deg.

MadMozart

Innlegg: 2132
MadMozart
08.07.20 17:53

@prlx Ordet butthurt kom til meg når jeg leste innlegget ditt. Tror kanskje det var ment til deg.


 


Au...men tilbake til sak.

Gloriana

Innlegg: 8201
Gloriana
08.07.20 17:54

Dobbeltmotiv, dobbeltgjenger.. hva blir det neste, MadMozart? 

Prlx

Innlegg: 3750
Prlx
08.07.20 17:55
MadMozart: Au...men tilbake til sak.

Yes! Forklar nå teorien din, spesielt dette med hvordan du mener frimurerlosjen er involvert samt flere av forretningsforbindelsene til Tom Hagen. Go!

MadMozart

Innlegg: 2132
MadMozart
08.07.20 18:00

@Gloriana Dobbeltmotiv, dobbeltgjenger.. hva blir det neste, MadMozart? 

 

To involverte i selve drapshandlingen/bortføringen Gloriana og med det to motiv. Skjønner den ble noe vanskelig å koble. Skal forsøke ha i bakhodet at noen kan ha litt tungt for det. Eventuelt at de ønsker å fremstå som  smarta.... og i sitt behov av det ikke bruker noe tid på å forsøke forstå det som skrives. Det fyres/plaffes bare løs liksom....Gjenkjennbart?

(Innlegget ble redigert 08.07.20 18:02)

Prlx

Innlegg: 3750
Prlx
08.07.20 18:01
MadMozart: ha i bakhodet at noen kan ha litt tungt for det

Ja, du selv.

(Innlegget ble redigert 08.07.20 18:01)

Gloriana

Innlegg: 8201
Gloriana
08.07.20 18:04

@MadMozart

Den som har tungt for det her er jo deg! Det du har kommet med de siste dagene er faktisk noe av det dummeste jeg har lest, legg til de idiotiske teoriene om kopibil og oppblåsbar kano med lik over Langvannet - komedien er komplett!

(Innlegget ble redigert 08.07.20 18:04)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg