Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Falkevik Hagen kidnappet

NYTT TEMA
pfrog567

Innlegg: 18673
pfrog567
09.07.20 21:59
BigGeorge: hvorfor det ikke var en eneste vaskebøtte i huse

Man skulle i hvert fall tro at det skulle finnes mer enn bare en vaskebøtte i et stort hus :)

GARDSDATTRA

Innlegg: 62297
GARDSDATTRA
09.07.20 22:00
BigGeorge: Enig, drit i Prix, han prøver å psyke ut folk.

Hadde dette skjedd for noen år siden den gang Øyvind var sjef for mod, ………..

bjoro33

Innlegg: 5762
bjoro33
09.07.20 22:01
MadMozart: ?

H varslet politiet, og det var viktig å ikke møtes i Sloraveien fordi huset kunne være overvåket.

Det var H som hadde regien i starten

(Innlegget ble redigert 09.07.20 22:02)

BigGeorge

Innlegg: 31625
BigGeorge
09.07.20 22:04
bjoro33: Det var H som dirigerte politiet i starten.

Huff da. Husk at Tom Hagen er et offer for politiets inkompetanse


Det er den oppfatningen  noen her inne  foretrekker.

bjoro33

Innlegg: 5762
bjoro33
09.07.20 22:04
GARDSDATTRA: Har aldri sett at du har for vane å vri og vende på andres innlegg, og det er heller ikke vanlig blant andre seriøse brukere.

Jeg er vel neppe noen engel på forumet, men jeg ville bare beskrive hvordan det av og til kan føles. Nå er ikke dette den verste tråden da :)

GARDSDATTRA

Innlegg: 62297
GARDSDATTRA
09.07.20 22:10
pfrog567: Man skulle i hvert fall tro at det skulle finnes mer enn bare en vaskebøtte i et stort hus :)

Jeg har en vaskebøtte og en tørrmopp og støvsuger. Mulig noen har flere vaskebøtter, men dersom det er kun en som vasker så trenger man ikke flere.

GARDSDATTRA

Innlegg: 62297
GARDSDATTRA
09.07.20 22:13
bjoro33: Det var H som hadde regien i starten

Og etter utlovt dusør så er det igjen han som delvis har regien. Noe som er mistenkelig så det holder.

MadMozart

Innlegg: 2132
oknext

Innlegg: 4203
oknext
09.07.20 22:28
GARDSDATTRA: Det er førti år siden huset mitt ble bygd og jeg har bodd her hele den tiden. Og her finnes det ikke blodspor overhodet, verken nye eller gamle.

Har bodd her i 4 år og her ville men funnet blodspor som var vasket bort både fra meg og fruen, i flere rom. Seneste forrige uke så blødde jeg på parketten og vasket bort noen dråper.


Den ville lyst opp med luminol om noen sprøytet på det nå.


Politiet har heller ikke noen mulighet til å si noe om når dette blodsporet er blitt satt eller vasket bort.


Det er vel heller merkelig at det ikke er blodspor andre steder hvis politiet mener det stammer fra denne hendelsen. Sporet er slik jeg forstår det i trappen, mens hun skal ha blitt drept på toalettet/badet i første etasje. Da er det merkelig at det ikke er flere blodspor på vei fra trappen til badet eller på badet. 


Når det gjelder vaskebøtten så behøver det ikke være så merkelig at den er borte. Hvis det var en kamp på toalettet i første, så kan bøtten ha blitt ødelagt i kampen. Hvis man er kidnapper så ønsker man selvfølgelig ikke at det skal se ut som om den kidnappede er blitt skadet eller drept, man ønsker ikke at den som skal betale skal få full panikk.


  

oknext

Innlegg: 4203
oknext
09.07.20 22:34
bjoro33: H varslet politiet, og det var viktig å ikke møtes i Sloraveien fordi huset kunne være overvåket. Det var H som hadde regien i starten

For noe tull, Tom hagen ønsket at politiet skulle komme til Sloraveien i sivil. Det var politiet som ville møte ham ett annet sted.


Tv2

oknext

Innlegg: 4203
oknext
09.07.20 22:43
GARDSDATTRA: Og etter utlovt dusør så er det igjen han som delvis har regien. Noe som er mistenkelig så det holder.

Har du ett eksempel på når han har hatt regien ? Han har fulgt politiets anbefalinger. Det eneste gang han har brutt anbefalingen var vel på betalingen, men der fikk også politiet stå for regien.


Når det gjelder dusøren, så ville det vel heller vært merkelig hvis en så pengesterk mann ikke ga noen dusør for opplysninger. 


 


 

GARDSDATTRA

Innlegg: 62297
GARDSDATTRA
09.07.20 22:44
oknext: Politiet har heller ikke noen mulighet til å si noe om når dette blodsporet er blitt satt eller vasket bort.

Vanligvis er det ikke slik at et to stykker blør i tide og utide i slike mengder at det blir flekker på gulvene. Skjærer eller stikker man seg i en finger, så stikker de fleste fingeren i munnen før de finner et plaster, går på badet og vasker av seg blodet, tørker seg med dopapir og setter på plaster. Ikke en dråpe blod på gulvet.


Det er sjelden noen blør mer enn som så.


Men noen er tydeligvis mer uvørne med både kniver og annet enn andre.

bjoro33

Innlegg: 5762
bjoro33
09.07.20 22:47
oknext: For noe tull, Tom hagen ønsket at politiet skulle komme til Sloraveien i sivil. Det var politiet som ville møte ham ett annet sted.

Ja du kan mene det er tull. Var det politiet som varslet politiet at fru H var vekk, og som leste trusselbrevet som fortalte at huset var under observasjon?


 


Til disse setningene bruker je g ikke tv 2 som sannhetsvitne


Det jeg skrev var at i starten var det H som hadde regien. Ikke hverken politiet eller tv2

Brezjnev

Innlegg: 14839
Brezjnev
09.07.20 22:49
bjoro33: H varslet politiet, og det var viktig å ikke møtes i Sloraveien fordi huset kunne være overvåket. Det var H som hadde regien i starten

Herr Hagen ba i den første samtalen politiet om å komme til boligen, det var de som ville møtes på bensinstasjonen. Han ble også forbannet for at politiet ikke umiddelbart kom hjem til ham for å gjøre undersøkelser.


Kall meg gammeldags og enkel, men for meg gir ikke det inntrykk av at det var viktig for ham å holde politiet unna Sloraveien.

oknext

Innlegg: 4203
oknext
09.07.20 22:51
bjoro33: a du kan mene det er tull. Var det politiet som varslet politiet at fru H var vekk, og som leste trusselbrevet som fortalte at huset var under observasjon?

?


Dette var ett merkelig utsagn, mener du at hvis huset mitt blir ranet og jeg ringer til politiet så er det jeg som har regien ?.


Han meldte selvfølgelig fra om hva som var skjedd og så var det politiet som hadde regien etter dette. 


Han har hatt meninger om hva de har gjort, det ville jeg også hatt. Det betyr ikke at de har gjort som han har sagt. 


Dette er bare tøv fra en ende til en annen. 

GARDSDATTRA

Innlegg: 62297
GARDSDATTRA
09.07.20 22:57
oknext: Har du ett eksempel på når han har hatt regien ? Han har fulgt politiets anbefalinger. Det eneste gang han har brutt anbefalingen var vel på betalingen, men der fikk også politiet stå for regien.

Ja og jeg er overrasket over at noen ikke ser det opplagte her. Tom Hagen tok regien fra første stund og hindret alle relevante vitneavhør og åstedsgranskning med denne absurde kidnappingsbløffen. 10 uker tok det før politiet kunne avhøre vitner og da hadde det gått såpass lang tid at folk hadde glemt det meste fra denne dagen. Som fornærmet så hadde Hagen en status som tilsa at politiet ikke kunne gjøre mer enn overflatiske undersøkelser i huset og på eiendommen. Og disse undersøkelsene skulle holdes skjult for naboene.


Siden har han bombardert politiet med e-poster med ville teorier der han har pekt i alle retninger. Sånt hefter politiet sterkt.


Og så dette med dusøren og at han og Holden sitter og tar i mot tips. For du tror vel ikke at de på dette punket følger politiets anbefalinger? Tom Hagen håper med dette på at noen som har sett noe melder seg for Holden slik at Hagen selv kan stoppe kjeften på slike vitner. Dette er en hypotese Jørn Lier Horst har uttalt og som jeg er enig i.

Ola21

Innlegg: 289
Ola21
09.07.20 22:57

Lørenskog-saken:


Politiet mener de har


funnet spor etter blodvask


 


Dette er kvelden VG overskrift. 


Akkurat som om Tom Hagen vasket huset i 14 dager før politiet ble varslet. 


Det en nå har opplevd de siste måneder etter at Hagen ble løslatt er et skjult samarbeid mellom politiet og VG hvor politiet lekker smådrypo hele tiden til VG og VG lager forside dag etter dag. Hver dag på forsiden. Politiet håper dette skal "knekke" Hagen som de har bestemt seg for er skyldig.


Dette er ikke noe nytt opplegg - men er en rettsstat og seriøs media uverdig. 


Politi og VG. Politi og Røvere. Røverne får inntekter fra oppslagene.


Dette kan gå mot tidenes erstatningssak mot VG om Hagen ikke dømmes. En erstatning må gå ut på vinning avståelse fra VG til Hagen. 


Hagen får en milliard til.


Høyt spill som drives nå. 

bjoro33

Innlegg: 5762
bjoro33
09.07.20 22:58
Brezjnev: Herr Hagen ba i den første samtalen politiet om å komme til boligen, det var de som ville møtes på bensinstasjonen. Han ble også forbannet for at politiet ikke umiddelbart kom hjem til ham for å gjøre undersøkelser.
Kall meg gammeldags og enkel, men for meg gir ikke det inntrykk av at det var viktig for ham å holde politiet unna Sloraveien.

Ut fra profilbildet ditt kan man jo få et inntrykk av at du både er gammeldags og til og med forkastet. Uten at jeg med det mener det samme om hva du skriver.

 

Kanskje ha ba politiet om å komme....Men hvordan ville da politiet vurdere trusselbrevet H leste opp for dem. Kan det ha påvirket politiet nok til å velge å ikke reise hjem til H.

 

Det er hva, og hvordan H meldte fra om dette i den første samtalen som teller. Det er der H har regien.

 

Hva hagen så sier om sitt ønske om at de skal komme, og hvordan politiet forklarer hvorfor ikke...det er kanskje begge deler forsvarstaler for å styrke sin egen sak.

 

Dette er altså sett på saken med andre briller enn du bruker. Så hverken du eller jeg klarer å overbevise den andre. Jeg spekulerer kun ut fra hva jeg oppfatter av saken

(Innlegget ble redigert 09.07.20 23:09)

oknext

Innlegg: 4203
oknext
09.07.20 23:10
GARDSDATTRA: Ja og jeg er overrasket over at noen ikke ser det opplagte her. Tom Hagen tok regien fra første stund og hindret alle relevante vitneavhør og åstedsgranskning med denne absurde kidnappingsbløffen. 10 uker tok det før politiet kunne avhøre vitner og da hadde det gått såpass lang tid at folk hadde glemt det meste fra denne dagen. Som fornærmet så hadde Hagen en status som tilsa at politiet ikke kunne gjøre mer enn overflatiske undersøkelser i huset og på eiendommen. Og disse undersøkelsene skulle holdes skjult for naboene.
Siden har han bombardert politiet med e-poster med ville teorier der han har pekt i alle retninger. Sånt hefter politiet sterkt.
Og så dette med dusøren og at han og Holden sitter og tar i mot tips. For du tror vel ikke at de på dette punket følger politiets anbefalinger? Tom Hagen håper med dette på at noen som har sett noe melder seg for Holden slik at Hagen selv kan stoppe kjeften på slike vitner. Dette er en hypotese Jørn Lier Horst har uttalt og som jeg er enig i.

Det tok ikke 10 uker før de kunne avhøre vitner. Hvor har du det fra ?


Flere av naboene ble da avhørt rett etter at hun ble borte. En av dem var i avhør hos politiet 3 november. De har fått beskjed om å holde det hemmelig.


Hagen inviterte også politiet til å gjøre nødvendige undersøkelser i sloraveien.


Ville ikke du skrevet ned og informert politiet om alt du kunne komme på av mulige vinkler hvis din kjære ble borte. Det ville jeg.


Tror du virkelig Holden vil holde viktige opplysninger borte fra politiet og gjøre seg til kriminell for en klient ?. Det har jeg ingen tro på.

Brezjnev

Innlegg: 14839
Brezjnev
09.07.20 23:13
bjoro33: Kanskje ha ba politiet om å komme....Men hvordan ville da politiet vurdere trusselbrevet H leste opp for dem. Kan det ha påvirket politiet nok til å velge å ikke reise hjem til H.
Det er hva, og hvordan H meldte fra om dette i den første samtalen som teller. Det er der H har regien.
Hva hagen så sier om sitt ønske om at de skal komme, og hvordan politiet forklarer hvorfor ikke...det er kanskje begge deler forsvarstaler for å styrke sin egen sak.

Jeg vil vel tro at han ikke akkurat måtte mase på politiet for å få lov til å lese opp trusselbrevet, hvorpå truslene selvsagt vil meddeles som del av dette.


Hva gjelder understrekingen av truslene, i den grad det skjedde, så skal det ha vært for å få politiet til å forstå at det var viktig at de ankom Sloraveien i sivil. I tillegg har vi altså det element at han forlangte at politiet skulle undersøke boligen med en gang.


Om han gjorde dette som en slags omvendt psykologi fordi det var nødvendig at politiet holdt seg unna er han gambleren fra helvete. 

Brezjnev

Innlegg: 14839
Brezjnev
09.07.20 23:15
kansas00: Slurver vg med språkbruk for å sette Hagen i et dårligere lys.. ? Vil vært mer riktig å brukt overskrift av typen "spor kan tyde på blodvask".. nå får de riktignok sikkert reddet seg inn ved å si "politiet mener".

Dette har spesielt VG gjort lenge. Det er en grunn til at politiet lekker så mye til dem.

BigGeorge

Innlegg: 31625
BigGeorge
09.07.20 23:19
oknext: For noe tull, Tom hagen ønsket at politiet skulle komme til Sloraveien i sivil.

Tom Hagen møtte politiet på en bensin-stasjon.

GARDSDATTRA

Innlegg: 62297
GARDSDATTRA
09.07.20 23:19
oknext: Flere av naboene ble da avhørt rett etter at hun ble borte. En av dem var i avhør hos politiet 3 november. De har fått beskjed om å holde det hemmelig.

Hvor har du det fra?

Brezjnev

Innlegg: 14839
Brezjnev
09.07.20 23:21
oknext: Tror du virkelig Holden vil holde viktige opplysninger borte fra politiet og gjøre seg til kriminell for en klient ?. Det har jeg ingen tro på.

Om så var ville gambleren fra helvete funnet sin perfekte match. Holden (og Hagen) har null peiling på om tipseren også har gitt politiet den samme informasjonen til politiet, og om de holder tilbake noe relevant som tipseren også har fortalt ordensmakten er begge ferdig.

BigGeorge

Innlegg: 31625
BigGeorge
09.07.20 23:22
Ola21: Hagen får en milliard til.
Høyt spill som drives nå.

Din juss-forståelse begrenser seg til Jante-loven.


Å sitere politiets undersøkelser og resultater er ikke lovstridig. 

GARDSDATTRA

Innlegg: 62297
GARDSDATTRA
09.07.20 23:24
oknext: Tror du virkelig Holden vil holde viktige opplysninger borte fra politiet og gjøre seg til kriminell for en klient ?. Det har jeg ingen tro på.

Holden er forsvarsadvokat og må derfor gjøre det som er best for sin klient. Her går han for langt og langt utover sin rolle som forsvarsadvokat. Han burde nektet å ta i mot tips og fortalt sin klient at dette er politiets bord. At han ikke gjorde det sier det meste om Tom Hagen som manipulator.

oknext

Innlegg: 4203
oknext
09.07.20 23:24
GARDSDATTRA: Hvor har du det fra?
BigGeorge

Innlegg: 31625
BigGeorge
09.07.20 23:27
oknext: Flere av naboene ble da avhørt rett etter at hun ble borte. En av dem var i avhør hos politiet 3 november. De har fått beskjed om å holde det hemmelig.

Det har stått i aviser at naboene er sitert på at det dukket opp folk fra politiet som hadde merkelige forklaringer på at de brukte eiendommen deres. 


Det var ingen som sa de at de var avhørt om Hagen-ekteparet.

BigGeorge

Innlegg: 31625
BigGeorge
09.07.20 23:33
oknext: Flere av naboene ble da avhørt rett etter at hun ble borte. En av dem var i avhør hos politiet 3 november. De har fått beskjed om å holde det hemmelig.

Dette er jo feil. De du sikter til er ikke nødvendigvis naboer. De har alle til felles at de har ringt fru Hagen i dagene etter at hun forsvant.

 

De ble stilt et spørsmål : "Hvorfor ringte du til denne personen" ?

 

De fikk ingen info om kidnappingen. Bare beskjed om å holde samtalen med politiet hemmelig.

(Innlegget ble redigert 09.07.20 23:38)

GARDSDATTRA

Innlegg: 62297
GARDSDATTRA
09.07.20 23:36
Brezjnev: Herr Hagen ba i den første samtalen politiet om å komme til boligen, det var de som ville møtes på bensinstasjonen. Han ble også forbannet for at politiet ikke umiddelbart kom hjem til ham for å gjøre undersøkelser.Kall meg gammeldags og enkel, men for meg gir ikke det inntrykk av at det var viktig for ham å holde politiet unna Sloraveien.

Det som skjedde var at Tom Hagen ringte politiet og meldte at kona var kidnappet og at han hadde funnet et løsepengebrev. Tom fortalte videre at kidnapperne hadde som premiss at han ikke skulle kontakte politiet, for dersom han gjorde det ville Anne Elisabeth sitt liv være i fare. Han mente videre at han var overvåket av kidnapperne og derfor ville møte politiet på bensinstasjonen i sivilt.


Politiet møtte i sivile klær, men med uniformert bil.


Derfra ble Tom Hagen uten opphold kjørt til et hotell i Lørenskog, og familien ble hentet til det samme hotellet. Der ble de i noen dager under overvåkning av politiet.


Politiet fikk nøkler til huset og bilen og de innledende undersøkelsene startet med det samme. Bilen ble hentet dagen etter om jeg ikke husker feil.

Klikk for å gå tilbake til toppen